Gårdagen...

För att sammanfatt kvällen igår med ett ord...galen!
Allt som kan hända hände verkligen...vi blev ganska packade allihopa...hmm inte så konstigt! Många vilda diskussioner...sing star som jag och Andréa fullkomligt ägde på...Guitarr Hero som jag trodde jag sög på men ack se vad fel det kan va bara man får en bra lärare...jag tappade plånboken i taxin...Carro fick på truten...det brann i Cecils badrum...Andréa hitta en brandman och jag ska gifta mig! Många konstiga sms och telefonsamtal...haha...och en efterfest på allt det! Och dessutom fick jag sällskap med mig hem...Linkan höll mig vaken till kl sex där han låg och babblade i min soffa :) Väldigt trevligt!

Imorron ska jag få titta på moderkakor och prova lustgas...ska bli mycket spännande :) Sådana roliga saker vi får pröva på som ska bli sjuksköterskor! Längtar ihjäl mig till om ett år när jag får börja jobba på riktigt...så roligt!

Sång på rådhustorget imorron kl 18.00 missa inte det!


Efter många om och men...

Ja efter att ha diskuterat med mina vänner igår så kom jag fram till att självklart måste även jag skaffa en blogg...alla andra har ju det...eller nästan alla iaf :) Så alltså blev det så...

Kvällen igår va den bästa på länge...vi va hemma hos mig...Andréa, Cecil, Carro och Hannah. Drack glögg, åt lussebullar som jag faktiskt varit så duktig och bakat, och pepparkakor och en massa annat gott! Blev väääldigt mycket snack...som alltid när vi träffas. Har ju så mycket som måste diskuteras och analyseras :) Tiden fullkomligt flög iväg! Har funderat på det och tycker definitivt att vi borde göra det till en tradition...första advents glöggen :)

Ikväll blir det förfest hos Cecil...massa trevliga brudar och ett par killar från Malmö som Cecil fixade från sitt "stall" haha! Nämen det ska väl bli kul...sen blir det som vanligt utgång! Dock osäkert var det blir idag...kanske inte det vanliga...! Får se vad kvällen har för överraskningar idag...

Nä får väl gå och fixa till mig...hej!

RSS 2.0