Falsk lycka

Nu är snart denna helgen till ända...
Mysigt med en massa kalas...fått träffa kusinerna som jag inte träffat på ett tag och finaste kusinbarnet...vilken kille :)
Igår va det 25-årsfest för Cecil...god mat, trevligt umgänge...riktigt roligt va det :)
Och nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och är mätt som jag vet inte vad...70-årskalas med massa god mat!

Ser fram emot en vecka med bara sovmornar :)
Ska jobba nätter denna veckan...hur det nu ska gå, jag blir ju riktigt vresig när jag inte får sova..men det ska nog gå bra!
Och jag hinner förhoppningsvis få klart köket eftersom jag är ledig mycket mer! Lägenheten börjar arta sig nu...bara ett fåtal kartongen kvar och en del hyllor har kommit upp också!

Som jag trivs :)
Idag va bästa morgonen på länge...inte bara för att jag vaknade i min fina lägenhet men för att jag bara kände mig så lycklig...även om lyckan är falsk och tillfällig så är den toppen med en så fin man bredvid :)
Jaja lycklig och jäkligt bakfull...gud vilken lyx det är att ha tv i sovrummet när man är bakfull :)
Nä nu börjar moster bli otålig så nu får jag inte sitta här längre!


Kass men lycklig!

Usch va dålig jag är som inte har bloggat på en hel evighet...men jag har en mycket bra förklaring...jag har ju flyttat :)
Och har haft hundra saker att göra såfort jag är ledig eller efter jobb...vill ju fixa och dona här hemma...
Har hunnit måla alla luckor i köket och i helgen ska pappa måla väggarna sen kan jag flytta in köksbordet och det andra :)
Har fortfarande inte hunnit sätta upp några hyllor så jag kan inte packa upp lådorna men målningen får komma först så jag kan packa upp mitt kök!
Här är så himla fint...kommer på mig själv med att gå runt och le och tänka "Bor jag verkligen här?"
Ohh va jag trivs!!

Idag har jag af varit duktig och varit och tränat på morgonen...man vaknar ju svintidigt när dom håller på att renovera balkongerna så då kan man ju lika bra gå upp och göra något!
Nu väntar dammsugning och förhoppningsvis hinner jag måla skåpet i hallen också innan jobb :)

Snart helg :)
Tre kalas väntar...farmor på fredag, 25-årsfest för finaste vännen Cecil på lördag och mormor på söndag!
Också ska jag städa den gamla lägenheten och hinna träffa Hannah...puh ja det kommer nog bli en fullspäckad helg!

I'm leaving

Oj vad tiden bara flyger iväg...ja inte konstigt jag inte kan sova på kvällarna...finns ju tusen saker som snurrar i huvudet och en massa att planera och komma ihåg...
Fick nycklarna till lägenheten i fredags...så då hämtade vi färg på direkten!
På kvällen va det afterwork med kollegorna...åt gott och snacka en massa...drack en riktigt god raspberry Mojito!!Sen mötte jag upp Anna för lite cider och ännu mer snack! Vi stack hem till Coffe en stund och sen blev det sängen för min del...saknaden lättade :P

På lördagen va det direkt till lägenheten för att sätta igång och måla...usch va trist det är...men sååå fint det blev...men sån tid det tog...
På lördagskvällen hade jag lite utflyttningsfest med härliga vänner...blev en runda utom Skansen för att träffa kusinen och sen blev det såklart utgång...förengångsskull riktigt roligt...men det kan ha varit den där Redbull-vodkan som Johanna bjöd på som gjorde det liite roligare :)

Bakis som en örn på söndagen...men jag fick bita ihop och gå till lägenheten och måla...pappa va ju så himla snäll och gick upp tidigt...men det blev iaf färdigt i söndags...vilken skillnad och gud så nöjd jag blev!
I måndags målade pappa och moster lister och dörrar och igår målade vi det sista...jag fick elementet i badrummet, usch och fy va det va trist!
Idag har dom slipat golven så imorgon ska jag dit och städa! På lördag ska jag ju faktiskt bo där :)

Jag har typ tusen saker att göra imorgon...tvätta, packa resten, rensa bland kläderna och skorna, helst hinna träna, handla lite mat och ner till stan för ett ärende...och sen till Malmö på kvällen...hmmm...jag får nog gå upp i ottan!
Idag har jag iaf varit på IKEA med Cecil och handlat lite nödvändigheter :)
Önskar ibland att jag va miljonör...tänkt så skönt att slippa tänka på hur mycket man har på kontot...och spara och gneta...jaja sånt är livet!
Nu ska jag snart sticka hem från mamma och pappa och försöka styra upp lite vad som ska göras imorgon...kanske kör jag på inatt och packar lite...får se...är rätt trött...
Men det lär nog hinnas med ändå!

Bubblar över!!

Har haft en helt awesome vecka!
Ja förutom hostan då...den vill verkligen inte ge sig men det är bara ett mindre problem!
Idag gick jag på långledighet...ja för mig är det iaf länge...dvs fredag, lördag, söndag :)
Har dessutom varit en riktigt bra vecka på jobb...lagom mycket att göra, tiden har gått och vi har haft ganska kul haha...dr House är inte att leka med :)

Idag hämtade mamma mig efter jobb och vi stack bort till Erikshjälpen (heter inte så längre men vet inte vad det heter)..och där hittade jag fyra olika köksstolar...precis såna jag ville ha...så nu ska dom slipas och målas vita och dynorna ska kläs med ett fint tyg :)
Och jag kan knappt hålla mig men dom kostade 160 kronor...heeelt galet billigt!!! För alla fyra alltså!

Imorgon får jag nycklarna till lägenheten så helgen lär spenderas i målarkläder :)
Fast jag har en hel del andra planer också!
Imorgon efter besiktningen av lägenheten ska vi köpa färg, sen ska jag träffa mina arbetskamrater för afterwork :)
Och om afterworken inte blir så sent så ska jag möta upp Anna för ett eller flera glas vin!
På lördag ska jag måla, måla, måla och på kvällen kommer ett par av tjejerna hem till mig för lite utflyttningsfest i röran bland alla kartonger!
Massa massa längtan!!

Bring it on!

Har inte uppdaterat på ett tag men har en eller flera anledningar till varför...
Jag har sagt upp mitt internet...skit va det....aldrig mer tele2!
Jag har varit sjuk!
Och jag ska flytta om två veckor...har alltså haft ganska mycket annat att tänka på!
Men nu har jag köpt en iPhone och alltså har jag internet igen :)

Ja hela det här med flytten...det har gått så himla snabbt allting att jag knappt själv hinner med!
Jag va och tittade på lägenheten för ett par veckor sedan...och de som bodde där ville flytta så snabbt som möjligt...trodde kanske inte det skulle bli så himla snabbt! På fredag ska vi besiktiga lägenheten och sen får jag nycklarna! Ska renovera i en vecka och sen flytta in...så allt ska hända ganska snabbt....får inte riktigt ihop mitt liv för tillfället men det ordnar sig :)
Min lägenhet blir jag av med den 1 mars så det ska hinnas städas och allt sånt också!
Men fast de känns lite tight med tid så är allt så himla kul! Jag har ju längtat efter större så himla länge...och denna lägenheten är verkligen större...74 kvadratmeter :)
Bara längtar tills jag får börja pilla och inreda och gå där och dona :)

Ja och sen åkte jag på feber, hosta och förkylning mitt i alltihopa...det va inte så himla kul...
Kändes inte riktigt som att jag hade tid att va sjuk och dessutom skulle jag ju jobba helgen denna helgen så det kändes inte alls särskilt kul att bli sjuk...men va iaf hemma fredag, lördag...men nu börjar det bli bättre, hostan är mycket bättre och förkylningen känns inte lika hemsk :)

Har ledig dag idag efter helgen och har varit flitig och packat ett par lådor...här är hemskt tomt nu!
Vill bara att dagarna ska gå snabbt fram till fredag :)
Eventuellt får jag inte nycklarna förrän på måndag beroende på om dom hann städa men man ska ju tänka positivt så jag hoppas på fredag!
Precis varit hemma hos Cecil och Micke...druckit lite te och snackat innan Cecil skulle till jobb...och nu ska jag snart bädda ner mig i soffan...får ju försöka vila bort den här förkylningen...men jag är inte så bra på att vila för tillfället...

RSS 2.0