Strange how the road always leads back to you...

Nu har jag bara två dagar kvar på jobb tills jag är långledig :)
Igår va det ganska lugnt på jobb...
Hann med att sola i tre timmar innan jobb och käka lunch med mormor och morfar!
Känns rätt härligt att inte missa allt det fina vädret bara för att man jobbar!

Idag syns inte solen till och det passade mig perfekt för jag hade bokat tvättid så jag är ändå tvungen att stanna här hemma...
Tror min allergi är värre än den har varit på länge...kliar i näsa och ögonen och jag snyter mig hela tiden :(
Köpte antihistamin igår men vettefasen om dom hjälper...
Nä nu ska jag ge mig på frukosten!

Dagarna går så himla snabbt, tiden bara ...

Dagarna går så himla snabbt, tiden bara rusar iväg! Ska det va så här? Man hinner knappt drömma, hoppas, önska...för vad har det för nytta när tiden bara flyger? Helgerna blir lite uppehåll men inte tillräckligt! Hur ska man kunna leva i nuet när det försvinner lika snabbt som det kom? Jag vill ha mer... Jag vill göra saker men det är inget kul att göra det ensam...åka till Blekinge en helg och bo på en liten ö, åka till Stockholm och strosa...! Får nöja mig med solstolen hos mormor och morfar idag innan det blir jobb ikväll! Okej jag längtar faktiskt till Thailand...


Taaadaa!

Puh vilken dag det har varit idag...en enda röra på jobb...nu märks det verkligen att vi har sommar och "semesteröppet"...en massa medicinpatienter som vi inte brukar ha blandat med våra plastiker...och idag va vi bara två sjuksköterskor på en massa patienter...men det gick riktigt bra...vi va väldigt upptagna mest hela tiden men det va en rolig kväll som verkligen gick undan!
Fanns inte tid att tänka på annat och det va faktiskt ganska skönt!

Innan jobb idag så masade jag mig upp ganska tidigt och cyklade bort till mormor och morfar för att umgås lite och sola :)
Måste ju ta tillvara på tiden när man jobbar hela sommaren...så det blev lunch där och så kom lillebror också en sväng...fick honom till att köra ner och köpa en tv till mig!
Så när jag kom hem stod här en sprilans ny 42" plasma HD-ready...skitfin :)
Men nu känner jag mig aningen fattigare...och ändå inte!

Nä imorron är det på det igen, sovmorgon, sola och jobba...så nu ska jag hoppa in i duschen sen väntar sängen!

Kasst!

Nä löprundan va ingen hit för min del idag...höll på att dö av håll efter 3 km...inge bra alls...men tror vi sprang 4 km ändå....kom ut iaf :)

Nu börjar det kännas att man legat i solen hela dagen...härligt!
Laddar iPoden med en massa ny musik...ska försöka va lite seriösare med min träning denna veckan...
Det är väl så när det är sommar...man längtar fruktansvärt till sina lediga dagar...alltså har jag redan börjat planera för helgen...haha...hoppas bara det blir lika fint väder som denna!
Kanske lite grillning hos mamma och pappa på fredag...hade varit mysigt...terassen på sommaren är guld!
Pappa ska nog lägga klinker på balkongen i veckan...så kanske borde jag ha en invigningsfest för den nya balkongen...bjuda lite på min tysklandssprit...ja planer!!
Och brunch hos Katta ska också planeras in med fjällorna....

SOMMAR!!!

Jag får inte nog!

Solat hela dagen ute hos mamma och pappa...badat i poolen, läst, snackat, NJUTIT!
Nu är sommaren här på allvar...lovely!

I fredags var det ju midsommar...morgonen spenderades på jobb med härlig midsommarfrukost och duktiga patienter :)
Snälla Birgitte släppte mig jättetidigt från jobb så jag hann hem och göra kransar...så det gjorde jag och Cecil...varsen jättefin krans och en till Tommy i present för att han höll i kalaset :)
Jättetrevligt...lekar, mat, sprit och glad stämning...slutade aningens tidigt men så blir det ibland...jag mådde iaf skitbra dagen efter :)

Efter städning hemma hos Tommy så spenderades lördagen i Cecil och Mickes soffan med Tommy och dom kollandes på film...sen tog vi oss in till Malmö för Jensens och bio...härlig lördag...trött som satan på kvällen så jag somnade gott så fort huvudet nuddade kudden!

Nu ska jag ut och springa en runda med Cecil...6 km senast...får se vad vi orkar idag!


Solen skiner, jag är ledig, inte bakfull f...

Solen skiner, jag är ledig, inte bakfull fast det är söndag, livet känns härligt! Nu ska jag packa bikinin och dra ut till föräldrarna och pressa vid poolen!


Sova, sova, sova!

Har en massa överskottsenergi som bara vill ut...råkade somna i solen på balkongen i 40 min, förflyttade mig in i sängen och sov vidare i 1 timme och 20 minuter...inte så himla smart...
Efter att jag hade lagat middag, som btw blev riktigt god, lax, sockerärtor, ärtor och rivna morötter, ville jag bara ut och röra på mig...men nä...väntade på att Carro skulle dyka upp så det blev skit med det...
Började städa lite men insåg att här säkert kommer bli skitigt igen innan helgen så jag väntar med det tills imorgon...ja jag får inte riktigt tummarna ur rumpan idag! Samma sak på jobb...alldeles för lite att göra vilket ofta leder till att istället för att vara väldigt effektiv blir man glömsk och lat...not good!

Imorgon blir det jobb och sen hem för att fixa inför midsommarafton...handla mat, blommor...ja lite pyssel!
Midsommarafton och jag jobbar inte dagen efter...känns rätt gött faktiskt :)
Och tydligen ska det bli riktigt fint väder i helgen...man kan ju alltid hoppas :)

Semestersugen!

Det hade varit skönt med semester...men så känner man väl alltid när solen skiner och jag snart ska bege mig till jobb...
Idag var det 7 dagar sen jag gick upp tidigt...inte konstigt jag inte kunde somna igårkväll...
Men imorgon blir det andra bullar...tre mornar på rad...men dom ska gå snabbt...sen är det dags för midsommar...

Usch igår lät jag verkligen allt bara va...här hade behövts städas hemma men det får nog helt enkelt bli när jag känner för det...absolut inte idag...
Detta va verkligen ett tradigt inlägg...har egentligen inte något att skriva om...nä får väl gå och fixa middag till ikväll...och lunch till imorron...jippi!

Fyndat!

Shoppingen med moster bev för min del till en ny bikiniöverdel, ett par nya bikinitrosor (i min favoritfärg plommon!), en ny tunika, trosor och diadem!
Nu är det snart lön och jag har fortfarande pengar över...dock ingen ny tv än...ska försöka åka in till Malmö på lördag...tror ändå inte mamma och pappa behöver bilen! Då blir det förhoppningsvis en ny tv!

Lite Glee nu!

Vad hände?

Sol, moln, sol, moln, sol, moln, sol, REGN!
What?
Jag beställde enbart sol till min lediga dag!!
Nä istället har jag legat i lillebrors säng och kollat på Sherlock Holmes...den va rätt kass faktiskt!

Sitter vid mamma och pappas nya stationära dator nu...det va bannemig åratal sen jag använde en stationär (förutom på jobb då hhhmm)...det går snabbt här iaf :)
Nu kom mamsen precis hem med glass till oss...ska käka sen gå en runda med puppie...om det kan sluta regna dvs! Sen blir det middag och sen kommer moster och hämtar mig så ska vi till Burlöv och shoppa :)
Nu kom solen igen...jag tror jag blir lite knäpp...

Kärlekshelg!

Nu har jag gjort min jobbhelg för denna gången...har gott ovanligt fort och varit allt annat än stressig!
I fredags hade jag en träff med flickorna hemma hos Andréa att se fram emot....väldigt trevligt va det...blev utgång...eftersom A9 va fullt så fick vi gå till Lyktorna...kanske inte det trevligaste stället men live-musik och trevligt sällskap kan väl göra en kväll riktigt najs trots allt :)

Lördagen bjöd på frukost på Bönorna med Tommy, Cecil och Micke, gött! Sen slog vi oss ner i parken och lapade lite solsken...tills jag va tvungen att sticka till jobb...mindre kul att behöva gå in i grottan när det är så fint väder...
När kvällen på jobb va slut hade jag fått sms om att det vankades förfest hos CoM...men trött som ett djur så stack jag bara dit förlite umgänge och sen gick folket ändå så då la jag och Cecil oss i sängen...blev ingen lång stund innan jag stack hem för att sova...somnade som en stock och sov tills klockan ringde imorse....tur jag ställde den kan jag säga!

I lördags hade vi riktig mysdag på jobb...kollade på bröllopet, åt jordgubbar och glass och skålade i cider! (Och tog ringningar däremellan förstås!!)
Väldigt fint va det...Victoria va så otroligt vacker och klänningen va verkligen supersnygg! Dom ser så genuint förälskade ut...hoppas verkligen dom blir lyckliga och får många söta små ungar!
Såg Daniels tal idag på jobb och det va nästan så det smög sig fram en tår...så kärleksfullt!
Jag vill också gå på bröllop!!!!

Nä nu ska jag avsluta denna otroligt onyttiga helg med en skål popcorn...imorron håller jag tummarna för fint väder så jag kan ligga vid poolen och ha det skönt!

Gottar sig!

Måste väl erkänna att jag är riktigt nöjd över att solen inte skiner idag...synd om dom som är lediga men hahahaha!
Slipper jag iaf ha ångest när jag går in i entren på sjukhuset och inte går ut därifrån förrän halv tio (förhoppningsvis lite tidigare) ikväll!

Fick en knäpp igår vid halv nio och putsade alla mina fönster...ser faktiskt rätt så okej ut...skulle dock behöva tips på hur man gör för att inte få ränder....det va riktigt störigt att få göra om hela tiden...
Nä nu har jag inget mer att tillägga....så kul va det...hej då!


Allt jag älskar...

...som att shoppa, käka lunch i solen med en fin vän, sola, bada i poolen, träffa min fina familj, pussa på min lilla puppie...det har jag gjort idag!
Har även hunnit med en löptur med Cecil imorse i det underbara vädret! En promenad med hunden!
Tvättat i omgångar både hemma och hos föräldrarna...
Och handlat mat med mamma!
Ja det är riktigt sjukt skönt att va ledig...
Innan tyckte jag att jag hade fått så fin färg...men nu tycker jag den har försvunnit...typiskt :(
Nu ska det iaf bli lite sämre väder till helgen...kvittar mig för jag jobbar ändå kvällar och då hinner man inte sola innan...men på tv:n sa dom att det skulle bli fint i början av midsommarveckan :D
Hoppas hoppas hoppas det blir en solig midsommarafton så vi kan sitta ute hela natten!

Imorron vankas jobb och sen ska jag träffa Camilla för ett glas vin eller två :)
Ska bli himla kul, har inte setts på en evighet!
Nä nu ska jag kolla lite på Glee!

Can't wait!

Idag la jag schema fram tills vi ska till Thailand...känns bannemig lite närmre nu :)
Jag längtar!!!!
Fast just nu hade det varit helt okej med lite sol här hemma...blåser ju bara en massa...blåst är skit!
Imorgon väntar sommarfest på Dalabadet med jobb...grillbuffé :)
Fast först dusch, sömn och jobb!

Blääää!

Igår såg jag Hairspray...den är ju gullig...men helt overklig...den tjocka tjejen får aldrig den snygga killen...så är det bara...sen somnade jag i soffan...vaknade av en helt sjuk dröm...kanske inte så konstigt med tanke på att min kudde luktar så sjukt gott...

Sen kunde jag inte somna...varmt och jävligt...kan inte ha fönstret öppet för fåglarna låter så mycket...
Så idag sov jag till halv elva...vilket resulterar i att jag nu inte hinner med speciellt mycket innan jag ska iväg till jobb...får kanske äta lite frukost...känner inte för det heller...idag är jag bitter, nere...

Always the wrong answer

Nu är studenterna över för detta året...
Bennys va superrolig....så härligt att se honom så glad! Och trevlig fest va det också med alla mina fina :)
Slutade med en ännu finare :)
Upp och jobba dagen efter vilket inte va lika roligt...kände mig som ett lik hela dagen!
Men efter en stund sömn så va det på det igen för då va det student för Malin och Emma, gamla barndomsvänner! Så fina va dom och glada så klart! Festen va helt okej, men vi va nog alla ganska trötta så det blev inte en jättelång natt...

Skönt att vakna på lördagmorgon och veta att man är ledig två dagar till och slippa va bakfull :)
Så jag bjöd in mig själv till moster på frukost...och sen tvingade jag henne att va med mig hela dagen!
Va dock så himla trött så jag somnade i soffan efter frukosten...men moster hade så tråkigt så efter en timme väckte hon mig och tvingade upp mig och ut till Agdas...sen blev det glass ute i blåsiga Smyge...
Handlade middag och sen hem och gjorde Creme Brulee...som misslyckades och fick stå inne i ugnen i 3 och en halv timme...kommer nog aldrig göra det igen! Mysig lördagkväll blev det iaf med moster och mamma och pappa!

Söndagsmys hemma hos mamma och pappa idag....denna söndagen har spenderats mestadels i ryggläge...först i soffan där jag somnade en timme efter att ha kollat på Emil i Lönneberga...och resten av em i brors säng...kollat på Old Dogs och nu avverkat ett par avsnitt av Glee! Snart hem och kolla film...


Bästa (nästan) som finns att göra en sönda...

imag0092 (MMS)

Bästa (nästan) som finns att göra en söndag...brors säng och film!


Moster gör min favorit...tomat och basili...

Moster gör min favorit...tomat och basilika :) Creme brulee i ugnen! Och snart kommer pappa för att sätta igång grillen! Helt underbart att veta att man är ledig imorron!


Efter en trevlig student för barndomsvän...

Efter en trevlig student för barndomsvänner igår så vaknade jag alldeles för tidigt imorse! Sen blev det frukost hos moster som blev till en tupplur i soffan som blev till en tur ut till Smyge för glass som snart blir till middag (oxfilé) med familjen!!! Myslördag :)


Använder tiden till max!

Jobbar kväll idag så nu på morgonen tar jag igen allt som jag inte gjort på sistone för att jag inte varit ledig (orkat!)...dvs tvättar, diskar och plockar undan...
Så nu luktar här ljuvligt i hela lägenheten...mmm ren tvätt!
Trodde jag skulle vakna tidigt idag för att jag gått upp tidigt två dagar i rad...kroppen vänjer ju sig sägs det..men icke...halv tio vaknade jag av asfaltsläggarna nere på gatan...tur det för annars hade jag inte hunnit tvätta...

Sitter och funderar på vad jag ska ta med mig till middag idag...orkar inte laga något...kanske köpa något på vägen? Nä onyttigt...denna veckan har verkligen inte varit någon bra vecka hitintills...har inte varit ute och sprungit eller gått en enda dag...inte bra alls! Och resten av veckan lär jag inte ha tid för någon motion...imorron är det student och även på fredag...jaja så blir det ibland!
Nä om jag kanske skulle fixa håret eller nått...

Life is a mystery...

....nog inte konstigt att jag är lite skadad...One Tree Hill, Glee, OC, Beverly Hills, Greys Anatomy...ja alla serier som man följt genom tiderna och sen för att inte snacka om alla filmer...jag är en hopplös romantiker...som tror att det finns sådan kärlek som i filmer och serie...den finns inte...kanske lite men inte så...
Och ändå "I deserve epic romance"!

Täpper till utflödet!

Idag kom skattepengarna wwwiiiee :)
Eftersom det blev en ganska dyr helg med en massa taxiturer och utgångar och allt möjligt så va dom väldigt välkomna...nu slipper jag leva på vatten och bröd till löning!
Ska försöka övertala pappa att köra mig in till Malmö på lördag och köpa en ny tv...nu ska det blir en ny tv...det SKA det!
Men för att inte känna mig alldeles för slösig så satte jag in lite pengar på Thailandskontot...kan meddela att jag faktiskt när det väl gäller att spara är ganska bra på det :)

Idag har varit en allmänt seg dag...jobb va segt, hade inte alls någon bra stickedag och då är det bara skit och sen hade vi inte så många patienter så det va rätt trist...
Men solen sken iaf när jag kom hem så det blev 45 minuter på balkongen och sen gick jag in och la mig i sängen och sov en halvtimme (underbart!!) tills Cecil väckte mig för det dagliga snacket :)
Får se om det kanske blir någon pw ikväll...nu ska jag käka!

Prövar att mobilblogga!

Prövar att mobilblogga!


Med sand i ögonen!

Hela dagen idag har varit en dimma...jag har verkligen inte varit mig själv...har nog aldrig varit så trött på jobb någonsin...satt nästan och sov framför datorn...stackars mina och Marilenas patienter vi va båda lika sömninga...
Kanske inte så svårt att gissa att jag somnade i soffan när jag kom hem...

Fast när jag kom hem väntade en trevlig överraskning...nämligen en toalett....äntligen :)
Så innan jag somnade på soffan fick jag ju städa upp efter vaktmästaren...så blev det dammsugigt och torkat golven i resten av lägenheten också...

Gjorde precis en riktigt god middag...kikärtor stekta med lök och massa kryddor och till det parmesanpanerad kycklingfilé...skoja att det överträffade mina förväntningar, det blev riktigt gott!
Nu ska jag kolla på Glee...

Jodå så att...

Ännu en helg...och vilken helg sen :)
Student för Alex i fredags...riktigt skoj, trots att vi va gamlingar bland alla ungdomar :D
Blev en runda inom A9 efter studenten där jag mötte upp bror med vän och sen kom Carro...sen blev det efterfest hos Elly och en promenad hem på morgontimmen!
Trött som ett djur på lördagen men ändå asade jag mig upp och cyklade bort till mormor och morfar och la mig i solstolen...Sen blev det lunch och så kom Katta dit och henne har jag inte träffat på alldeles för länge så det va himla trevligt...

Efter solningen så va det bara hem och fixa sig och sen stack jag och Cecil in till Malmö för att överraska Micke som befann sig hemma hos Tommy helt ovetande om att vi skulle fira hans födelsedag! Han blev iaf jätteglad :)
Rosé på balkongen, sen Rådhuskällarn, förfest hos Tommy och sen blev det Hipp där typ hela Trelleborg va...men det va riktigt roligt...efter en något dramatisk avslutning som vi ändå fick rätt på tillslut så kan jag sammanfattningsvis säga att det va en toppenkväll!

Morgonen blev mys och sen hämtade pappa mig...lika osocial som vanligt på söndagar hemma hos föräldrarna så somnade jag i soffan på terassen och sen förflyttade jag mig in i lillebrors rum och kollade på tv...
Nu kommer jag säkert inte kunna somna ikväll...fast sova är jag ju ganska så bra på så det blir kanske inga problem trots allt...nä nu jag nog ägna mig åt lite mer tv tittande!

Smack ner igen!

Inte länge jag svävade iaf...platt fall rakt ner!
Nu har jag kollat på ett avsnitt Glee...ska lägga mig i sängen och läsa...snart dags att gå upp igen ju...sista tidiga morgonen sen ledig :)
Good night!

Svävar!

Jag går lite på moln idag tror jag...för inget speciellt egentligen...
Har bara varit en bra dag!
Jobb idag gick jättesnabbt...som jag säkert tjatat om tusen gånger tidigare men gud va jag älskar mitt arbete...hatar att gå upp tidigt på morgonen och jobba helger och röda dagar men just jobbet gillar jag som tusan...alltid någon som gör en glad :)

Efter jobb idag satt jag på balkongen i en timme innan jag och mamma stack ner till stan...skulle hitta kläder till mamma som hon skulle ha på studenten...gick sådär...ett par fina jeans blev det men inte mer!
Fick med mig hem ett jättesött nattlinne som mamma bjöd på :)

Sen bjöd jag mamsen på middag och rabarberpaj!
Och nu ska jag fixa Alex studentpresent...för imorgon tar han ju studenten...tänk lille Alex som kräkte på min kudde när vi va små...ja herregud :)

Snälla stanna....

...det hade varit så härligt om solen ville stanna hela veckan...gärna ända till söndag!!
Idag slutade jag redan halv två wooho...så jag stack hem och hämtade bikinin och cyklade hem till mormor och morfar och la mig i solstolen...det va superhärligt...somnade omgående med musik i lurarna och vaknade en stund senare lagom för att vända på fläsket och sen läste jag i en timme....oh sommar!
Fick i samband med mitt besök en service på min cykel av moffe och rabarber av mormor :)
Bästa morföräldrarna i hela världen!

Så när jag kom hem lagade jag gryta...blev faktiskt precis som pappas, dvs jättegod!
Och sen gjorde jag rabarberpaj...och nu står den här och väntar på att bli uppäten...Andréa kommer om en stund och ska hjälpa mig :)
Också är det ju GA idag också...what a day...
Och imorgon är det torsdag och sen är det FREDAG :)
Veckan har gått så snabbt...I like!

At work!

Nu börjar dagen närma sig slutet...vi är klara med allt för kvällen och jag ska snart gå och rapportera...
Bara sitter här och längtar tills jag kommer hem och kan läsa...åh boken som jag började läsa igår är riktigt bra! Fast det är dubbelavsnitt av Cougar Town ikväll så jag kanske får bärga mig till imorgon...haha vilket i-landsproblem!

Hade ställt klockan imorse, inte ofta jag gör det när jag jobbar kväll...men jag hade bestämt träff med Cecil för en pw...i regnet..men det va riktigt skönt att komma upp tidigt och komma igång...fast sen när jag hade duschat och ätit frukost kröp jag ner i sängen igen och läste tills det var dags att gå till jobb...mysigt!
Nä nu får jag väl gå och se om här är något att städa eller fylla på!

RSS 2.0