Va?

Detta vädret alltså...igår sken solen, idag är det grått och trist!
Jag som hoppades att jag skulle vakna av solen och ta en pw...men nej...det regnade och då lockade inte parken så himla mycket!
Istället ställde jag mig vid spisen kl 10 på morgonen och lagade middag...idag blir det tigerräkor, champinjoner och sallad!

Om en timme ska jag till jobb...kväll idag...ska bli rätt skönt...sovmorgonen bodrog ganska mycket till att det känns helt okej att gå till jobb kl ett!
Nä nu ska jag läsa Glamour som precis damp ner i brevinkastet!

An every day...

Happy day!
Håret blev skitbra...Ida klippte det mycket kortare i nacken än förra gången...vi va överens om att det va snyggare...får helt enkelt skita i att jag inte kan sätta upp det!
Sen efter klippningen blev det lunch med Micke och Cecil på bönorna!
En liten shoppingtur blev det också som slutade med en söt hoodtröja och en ny tunika!
Fick handlat blutsaft och solpiller också så nu sa jag bli pigg och brun...man kan ju alltid hoppas!

Half asleep half awake!

Jodå visst blev jag väckt av ett sms på min sovmorgon....tack Boel ;)
Men oj va seg jag va...låg kvar ganska länge men sen kunde jag inte ignorera solen utanför så jag tog på mig träningskläderna...stack ner om solariet och stekte lite...sen blev det en lång pw avslutad med två varv i parken...nu är jag helt slut!
Vädret är väldigt härligt!

Ska snart dra iväg till Ida och klippa mig...ska bli skönt att kunna göra något med detta kråkboet!!
Sen blir det lite shopping...ska försöka hålla i pengarna men det vet jag ju hur det kommer att sluta...kanske hittar jag något nytt att ha på mig till på lördag!!

Impossible means nothing to me!

Idag gav jag mig själv en klapp på axeln...har skött om mina patienter riktigt väl och fick både en och två kramar idag när dom gick hem :)
Tycker dessutom att det är himla kul förtillfället på jobb...känner att jag har koll på ett och annat...men usch va tiden kan gå långsamt ibland!
Slutade iaf lite tidigare idag än vanligt...redan halv tre :)
Skulle ner och sola men givetvis va där fullt...så det blev hem till soffan istället och där slocknade jag direkt!

Har precis varit en runda på Willys med Cecil...handlat lite till påsken och fyllt på skafferiet...behövdes verkligen!
Fick kräka av mig lite vilket alltid är skönt...är inte precis uppe i nån formtopp för tillfället men Cecil gör alltid att man känner sig glad...jag håller mig flytande...nä så farligt är det inte jag är rätt långt över ytan!

Imorron är jag ledig :)
Ska spendera heeela morgonen i sängen och sen blir det en runda till stan...håller tummarna för att vi ska kunna sitta i solen och fika!
Klippning fick jag beställt idag och lite överraskad blev jag när hon hade tid till mig redan imorron :)
Yes så va det med det...nu ska jag se ännu ett avsnitt av OTH...förlora mig in i deras värld!

Ångest och längtan!

Fan va kul att alla i hela världen ska ut och festa denna lördag och själv sitter jag här i mjukis och har fetaste lördagsångesten som funnits...jag vill inte jobba imorron...jag vill öppna en av mina många bag in boxar och börja fixa mig för utekväll!!!
Jag har inte varit ute på en hel evighet...det är sorgligt...ser verkligen fram emot de två nästkommande helgerna...då är jag långledig....weeeiii...då ska det fantamig ut och dansas...tom i Malmö kanske woho!!!!
Och så fyller jag ju år :)

Tysklandsresan igår va verkligen en upplevelse...
Vi missade båten med en bil iprincip...för sen va vi först på...jepp...fick stanna i en jäkligt brant uppförsbacke...
Danska är så väldigt roligt...isterninger :P internt jaaa!
Det ända (förutom spriten) som jag ville ha på vår resa va en pölse...i restaurangen på båten va dom slut...så tänkte vi att ja men då kan jag köpa en när vi gått ut från affären...men NÄ då hade pölsemannen stängt!
Spriten fick jag iaf...handlade en hel massa fast jag hade gjort upp en budget...spräckte den med flera hundralappar! Lätt värt det nu kommer jag slippa gå på Systemet på skitlänge :)

Har haft en riktigt bra dag på jobb idag...strukturerad och lugn...snabbt gick den också!
Nu vill jag helst bara att det ska va torsdag!! Gud va det hade varit härligt!
Nu ska jag ta min ångest och lägga mig under filten...får väl gå och lägga mig redan nio för inatt ska vi ju ställa fram klockan en timme...men tack den helgen jag börjar sju!!

What about now?

Nu vet jag varför jag är så trött...mitt blodvärde va för lågt trots allt...
Så nu får jag väl gå och handla Blutsaft...hoppas det hjälper...rätt jobbigt att va såhär trött alltid...
Hoppas illamåendet försvinner då också!
Men jag ska inte klaga finns de som har det mycket värre!

Hade en riktigt bra dag på jobb igår...alltid någon som gör en glad!
Efter jobb stack jag hem till mormor och morfar...ringde runt till mamma, pappa, bror och moster som också kom dit sen blev det våffelkalas :)
Mormor gjorde svingoda våfflor!

Idag ska jag, Andréa och min moster till Tyskland och handla vin och sprit!!
Fyller ju snart år så då ska det bjudas!
Innan dess måste jag hinna städa...här ser ut som jag vet inte vad...har inte orkat röja efter förra helgen :S
Nä om man skule betala lite räkningar...kul!


Undersöker...

Idag på jobb tog jag tag i mitt konstiga mående för tillfället...jag är skittrött alltid och mår illa lite då och då...har dock avtagit sen i måndags...doktorn trodde jag var gravid (snuskiga tankar där direkt ja), men det är ju omöjligt så det är det inte...så kom en smart kollega till mig på att jag kanske borde testa mitt Hb...så det gjorde jag...men det va inte särskilt lågt, aningens lågt men inte sådär så att jag kan bli påverkad!
Så nu står jag på ruta ett igen...hoppas verkligen bara det handlar om att jag har fått för lite sömn...jag brukar bli ganska illamående när jag inte får sova!
Meen det är inte så hemskt som det låter...jag mår faktiskt väldigt bra annars!

Idag efter jobb träffade jag Andréa för en pw och joggingrunda...vi va riktigt duktiga :)
Blev hela tre varv i parken och pw på det!
Sen fick jag ta mig ner till stan och för mina sista slantar innan lön handla lite grönsaker...har varit himla duktig med maten...idag åt jag sallad och köttfärssås...igår kycklingköttbullar med sallad och lite fetaost!
Har ätit kyckling och sallad på jobb...inte druckit mina shakes för jag mår så illa av hallonsmaken...choklad är god men den är slut och det känns riktigt bra!
Ikväll ska jag göra en fruktsallad på apelsin och kiwi att ha till GA!

Trött eller gammal?

Jag börjar bli gammal...somnar i soffan varenda kväll...
Idag hann jag inte ens se tio minuter av desperata hemmafruarna förrän ögonen gick i kors...tur jag vaknade en minut in i Cougar town :)

Flänger förbi en runda!

Wohooo...idag är jag i motsats mot igår väldigt speedad!
Hade en riktigt hektiskt dag på jobb idag...faktiskt lite jobbig...men jag hoppas jag har fått med allt och att alla fick med sig allt och hela köret!
Efter jobb stack jag direkt hem till Boel för lite te och knäckebröd...härligt samtal ledde till att jag blev lite sen och fick snabbt som attan slänga ihop middag...längtar till grillning på hennes gräs :)

Ska förhoppningsvis snart iväg på boxning med Andréa...kan behövas, får ut lite energi och annat!

Kass dag!

Märktes väldigt mycket att jag inte sovit många timmar denna helgen när jag vaknade imorse...usch!
Hade haft en dröm precis innan jag vaknade som inte riktigt ville släppa...va jättetörstig och klunkade nog två liter innan jag gick till jobb...och knäckemackorna riktigt hånade mig på tallriken och växte i munnen...
Väl på jobb gick det lite bättre...fick kurera mig :)

Efter jobb hämtade jag saker från hm...fin klänning!!
Sen blev det en pw med Andréa...riktigt skönt va det!
Sen hem till soffan där jag däckade direkt...har sovit fram till åtta...funderade starkt på att gå och lägga mig och sova för natten...men jag måste se Svenska Hollywoodfruar, dom är ju så roliga!

En sak som va riktigt bra idag är att jag får tillbaka fina pengar på skatten :D

Rewind!

Ännu en helg är förbi...
I fredags kom Cecil, Micke och Tommy hit på middag...efter en hel del samtal till mostern min så blev risotton faktiskt ganska bra...smakade precis som hennes iaf :)
Sen blev det lite spel och en massa vin på det...

Lördagen spenderades i sängen tills jag va så illa tvungen att masa mig ner till Systemet...hade gärna stannar kvar lite längre...stor klump i magen gjorde ändå att jag inte kunde sova så det va lika bra...
Men sen bar det av till Växjö där Hannah satt och väntade på vår ankomst...körde givetvis fel fast vi hade gps haha...men Andréa va lite olaglig så vi kom fram i ganska så bra tid ändå...
Vinflaskorna (snarar bag in boxarna) korkades upp direkt sen va det bara på det igen...min mage mådde inte riktigt bra av allt vin dagen innan så jag höll mig relativt lugn...utgång va planerad men tiden gick så snabbt så rätt som det va så va det för sent för att stick in till stan...gjorde absolut ingenting för vi hade så mycket att snacka om så det va nästan skönare att stanna hemma!
Som jag älskar mina vänner...ni är mer än guld värda!

När klockan närmade sig halv fyra så va jag dödstrött...hade inte fått alltför många timmars sömn natten innan så då däckade jag i Hannahs underbart sköna säng...nu måste jag införskaffa en sån bäddmadrass som hon hade för fy va skön den va!
Imorse blev det mysfrukost, körslaget och sen somnade vi igen och vaknade lagom vid halv tre då det va dags för hemfärd!
Körde hem...och nu sitter jag här med ångest inför morgondagen...måndagsångest!

Iväg till jobb...

Jobbar kväll idag...hoppas den går riktigt snabbt!
Vill bara att det ska va helg....vi ska ju till Hannah i Växjö på lördag...känns som att det va en hel evighet sen jag träffade henne...sist va ju Cecils födelsedagsfest och det va ju jääättelängesen! :)
Och imorron kommer Cecil, Micke och Tommy hit och käkar!

Nä nu måste jag äta lite lunch...en mättande shake kanske :S


No return!

Onsdagen bara försvann...gillar!
Dagen på jobb gick skitsnabbt men med tanke på att jag hade en massa att göra hela tiden så vad det inte så konstigt...bara en massa rolig dessutom...antibiotika, hänga blod och sånt!
Sen efter jobb träffade jag sjukisen Cecil och Micke...betalade resan så nu är det verkligen spara, sparar, spara som gäller!
Nu är det liksom verkligen spikat...ingen återvändo (okej lite överdrivet har ju avbeställningsskydd men ändå!)...bara typ sju månader att räkna ner!
Sommar först!!!

Efter lite middag så hamnade jag i soffan där jag ganska snabbt somnade....
Vaknade och trodde på allvar att jag skulle drabbas av köldskador...fy fan va kallt här är...fick göra te bara för att få upp värmen!

Ingen träning idag...jag är sämst! Träning varannan dag...äter bara en massa skit....kakor och sånt på jobb...inte alls bra...har lovat mig själv att efter min födelsedag så ska det bli andra bullar...innan dess är det knappt lönt att va hard core eftersom jag planerar att dricka en massa sprit på alla fester som väntar...och ska åka till Tyskland med Andréa den 26:e och inhandla en massa gott :)
Snart GA så nu ska jag krypa under mina två filtar...möjligtvis ett täcke också!

Lite addicted...

Boxning is the shit....fan va kul det är...1 timme och en kvart flyger iväg...känns som tio minuter (okej kanske inte men nästan)!
Dessutom har man så jäkla roligt...och känner att mna verkligen får nått ut av det!

Ville dessutom bara tillägga att jag älskar Cougar town....
Nu ska jag sova...

Som söndag...

Ännu en ledig dag och fy va mysigt det är :)
Jag har min lilla helg nu när alla andra jobbar!
Sen är det bara tre dagar och sen är det helg igen!

Lilla älski sov hos mig inatt...mysigt va det att ha henne i sängen...ligga och klappa magen tills man somnar!
Vaknade kl 8 av att en pigg lite hund stod och råglodde på mig...kissa blev det!
Himla härlig morgon med solen på klarblå himmel!

Nu ska vi snart iväg en runda hem till farmor...jobbade när hon hade kalas så idag får jag ta igen det med lite fikamys!


Spikat!

Nu har vi bokat resa till Thailand :)
Inte glad iaf!!!!
27 oktober till 17 november!
Jag, Cecil och Micke...och förhoppningsvis Tommy också!
Nu längtar man ju inte alls!
Om inte Tommy följer med som är väldigt resvan så kan man ju bara se oss tre stå nere i Bangkok som tre vilsna hönor haha...nä det ska nog gå bra!
Håller vi tummarna för att jag dessutom har jobb då så att jag inte står där den 5 september när mitt vikariat går ut med lång näsa :S

Nu ska jag äta spagetti och köttfärssås hos mamma och pappa!
Och ikväll följer älsklingen med mig hem...så inatt blir inte sängen så ensam :)

Kallt ska det va!

Vaknade imorse kl 7...utvilad...nä...så jag gick upp och öppnade fönstert...någon har sagt till mig att man sover mycket bättre när där är kallt (17 grader)...somnade om och vaknade 10.10 :)
Vädret är skitfint...skulle egentligen tagit en pw men förhoppningsvis blir det step up med A ikväll annars får det bli löpbandet!

Ska snart iväg ner till stan för att möta upp Cecil!
Blir väl en fika och en runda i stan...
Nä nu har jag inget mer att skriva...min helg har ju inte varit den mest händelserika så någon rolig resumé kan jag ju inte precis göra :(
Men denna helgen blir det annat...längtar!


What can today bring?

Haft en väldigt konstig natt...somnade inte förrän vid tre-tiden efter att telefonen ringt ett par gånger...sen sov jag jätteoroligt...ändå kände jag mig inte speciellt trött när jag vaknade vid tjugo i nio...
Solen sken så jag begav mig ut på en pw som blev till en joggingrunda...riktigt skönt va det...behövde inte ens ha vinterjacka utan kunde ha min träningsjacka :)
Kändes nästan som ett måste med lite motion efter gårdagen...choklad, baguette och hämtmat på jobb!!!

Om nån timme ska jag bege mig till jobb för sista jobbkvällen sen är jag ledig två dagar :)
Ha en skön söndag!


Andas!

Varför håller jag andan när jag kollar senaste händelser på facebook?
Konstigt...helt omedvetet men rätt jobbigt :D

2 av 4 dagar avklarade...
Gårdagenskvällen bjöd på en massa springande på jobb...en söt dam frågade mig om jag någongång hade haft stegräknare på mig under ett jobbpass så som jag for fram och tillbaka...men det man inte har i huvudet har man i benen får jag bittert erkänna...kvällen gick iaf snabbt!

Sen blev det inflyttningsfest/födelsedagsfest hos Boel...mycket trevligt att få träffa henne och lite andra gamla klasskamrater! Men jag va ganska mör så det blev ingen sen kväll för min del...redan halv ett låg jag i sängen!
Kom hem till en skinande ren lägenhet...nästan finare än jag lämnade den...bror och Sara hade tagit mina hot om att diska på största allvar :)

Nä nu ska jag fixa mitt skattbo till hår innan det är dags för ännu en kväll på lasarettet!

Away!

Städat som en liten gnu...
Ikväll ska lillebror med flickvän låna lägenheten så jag fick ju se till att här va lite snyggt!
Själv ska jag jobba till halv tio sen bort på inflyttnings/födelsedagsfest till Boel!
Vill bara att helgen ska flyga förbi...blunda och sen är den över...inte för att det inte är okej att va på jobb...kvällen igår gick jättesnabbt...men jag vill bara att den ska gå fort!

Why so empty?

Påbörjar min första jobbdag av fyra inför helgen...yeah va jag ser fram emot det (not)!
Tur det är kvällar för då får jag iaf sovmorgon!

Det blev ingen lax hos mamma och pappa igår...dom tyckte synd om mig som hade ätit det två dagar i rad så vi beställde pizza...JAG VET mitt i veckan!! Sick! Men fan va gott det va!

Idag blev jag väckt av att det ringde på dörren och sen hörde jag nyckeln i låset och någon som drog i dörren så smäcken small...hej bror!
Vädret va inte alls roligt så även denna dag sket jag i att ta en promenad...och eftersom jag jobbar kvällarna nu så blir det inga pass heller :(
Vad har hänt? Var är motivationen?
Varför känner jag mig så....tom?
Dags att gaska upp sig....

A day on my own!

Varför ska alltid telefonen ringa tidigt på morgonen när jag är ledig? Alltid!
Idag va det från Telenor...han fick sig en avhyvling som hette duga stackaren!
Men jag fick iaf tvättat tre maskiner på morgonen pga av honom!

Är ute hos mamma och pappa idag...har sett en riktigt bra film...Harry Brown som lillebror hade laddat ner...gått med älskisen och hållt Cecil sällskap i telefonen :)
Hittade Hubba Bubba i mammas skafferi...med äpplesmak...så nu har jag så himla ont i käkarna så jag knappt kan le...haha!
Snart kommer familjen hem och då ska vi äta lax (bara tredje dagen i rad för mig)!
Nu kommer pappa!

Blablabla!

Jag känner mig lite nedstämd idag...konstigt nog...borde va glad eller?
Efter jobb va jag och besökte Cecil på hennes jobb och drack lite te...snackade lite världsproblem och så!
Och nu sitter jag mest bara här...väntar på att tiden ska gå så jag kan få träna...idag blir det utlopp för undertryckta känslor (haha) dvs boxning!

Jag fryser och är trött...och är sjuuukt sugen på choklad...
Saknar min pussegull Alice...vill bara gosa in mig i hennes päls och mysa!
Nä usch negativ till tusen!
Hejdå!

Bildbevis!

Lite bilder från förra helgen och från denna helgen!
  
Sötaste flickorna!          På bussen mot hem mot hålan!

  
Nybliven 18-åring och jag! Sandra och jag!

100308

Måndagar är aldrig roliga...kanske bara om man är ledig...
Idag va en ganska lugn dag...va på rullande och det va väl helt okej...trött som attan när jag kom hem...somnade ganska omgående i soffan men det blev ingen lång stund för Cecil ringde och väckte mig med nyheter!
Nog tur att hon ringde annars hade jag kanske sovit än...

Fick laga lite middag...idag blev det lax, ärtor, tomatsallad och remouladsås!
Ska snart iväg och träna och sen lär det väl bli kudden direkt...
Imorron ska jag iaf inte ställa klockan på kvart över fem...fattar inte varför jag är så dum...ska sluta snooza och gå upp kvart i sex istället...!

Fortsätt...

...kan inte helgen bara vara liiite till!
Fredagen: slutade tidigt på jobb...sen ner till stan och fixa lite...fick äntligen införskaffat en ny mobil...HTC Tattoo blev det..har lite svårt att vänja mig vid touchen men den är så snygg så det kommer bli skitbra!
Sen blev det tacos hos Cecil och Micke och en film på det...
Lördagen spenderade förmiddagen på jobb...sen hem och sova i en halvtimme och sen va det bara på det...fixa sig och sen hem till mamma och pappa för en öl...sen va det 18-årsfest för Sara :)
Jättetrevligt!!
Natten slutade som så många helger förr...

Idag blev det mysmorgon...sen bullar, pannkakor och hallonpaj hos Micke och Cecil...en film (som jag sov mig igenom) och sen hämtade moster upp mig och lagade risotto och kycklingfilé till mig!!! Gott!
Sen kollade vi en film...och nu sitter jag här!
Vill inte att helgen ska ta slut...


Är detta en hint eller?

Jag tror min hyresvärd vill frysa ut mig...här är så svinigt kallt i min lägenhet...inte särskilt normalt att gå runt med halsduk och vantar...längtar lagom mycket till sommaren!
Imorse trodde jag på allvar att tänderna skulle trilla ut som jag hackade tänder...och varmvattnet kommer inte förrän efter flera minuter....wtf!
Hade dessutom världens sämsta hårdag och va sen till jobb....yes!

Haft en ganska normal dag idag trotsallt...gick fort hela förmiddagen...kom igång ganska sent med prover och allt men jag stack i hundranittio så allt hanns med ändå :)
Lite snabbrond med snyggdoktorn! Och sen segade sig eftermiddagen förbi som vanligt!

Har precis tagit mig en power-nap och ska snart iväg och boxas med ms S!
Moster ringde precis från Italien...hon hade köpt ett helt kilo parmesan till mig...haha kommer äta ihjäl mig på Parmesan...fast näää det är ju så jäkla gott!
Hon satt på ett fik mittemot Domo (tror det stavades så)...en jättekyrka där jag blev attackerad av duvor när vi va där...usch äckliga djur! Men lyckost henne!
Tur Cecil ringde idag och pushade på att vi snart måste beställa flyg...känns lite närmre till vår resa då :)
Nä nu måste jag verkligen byta om till träningskläder!

Btw...GA igår ooohhh :D
Idag Criminal Minds!
Imorron blir det nog käk hos Cecil och Micke och sen en film...känns igen från föregående fredagar eller :)

Optimist!

Trodde verkligen jag skulle hinna allt idag...men ack nä!
Boel va den som fick dra de kortaste strået...men jag ska gottgöra henne som attan sen!
Fick iaf fikat lite med Cecil...konstigt att man kan prata så ofta och ändå har vi alltid lika mycket att avklara :D
Och träning med Andréa blev det också...fick bli core men det va helt okej....
Nu har jag precis tryck i mig kycklingfilé i vitlökscreme fraiche...gooott!
Har hallon på upptining till kvällens höjdpunkt....GREYS ANATOMY!!!!
Ännu en säsong utan Hannah bredvid mig i soffan :(
Men om nån helger ska jag iaf få krama om henne och se hur hon bor :)

Nä nu ska jag kolla resultatet i Roomservice! (Dom nya inredningsarkitekterna suger...usch så fula saker)


Mask eller myra?

Idag blev jag ledig...skulle egentligen va ledig till helgen men en av mina arbetskamrater blev sjuk så jag får hoppa in och jobba ett morgonpass på lördag...känner inte alls för det...men va gör man inte?

Passade mig perfekt att va ledig idag iaf...skulle nämligen tvätta...så det håller jag på med nu!
Har städat...plockat undan, fixat balkongen (dvs tagit bort julbelysningen)...!
Och eftersom solen sken imorse och Joel tyckte jag va lat om jag inte gick ut på en power walk så gjorde jag det...en hel timme blev det...frös inte lika mycket idag när långkalsongerna va på :)

Ska snart ner och fika med Cecil och fixa lite ärenden...nu när jag inte ska va ledig på lördag får jag trycka in så mycket som möjligt idag...flitig!!!!
Sen blir det en runda hem till Boel för att kolla på hennes nya lägenhet :)
Och förhoppningsvis ett step up-pass med Andréa ikväll!

Tv!

Cougar Town...hahahaha!
Gillar skarpt!

Det är nu det ska börja spira!

Har världens vårkänslor idag...
Var ute på en power walk i strålande solsken efter jobb :)
Även om det va svinigt kallt...näsan försvann och tårna va smurfblå efteråt...så va det riktigt skönt!
Skulle egentligen träna core med Andréa men hon va i Malmö så det blev inget!
Hungrig som attan va jag efteråt så det blev tigerräkor, äggröra, ärtor och tomat...vilken blandning va? Fick ta det som gick snabbast att fixa :)
Blev faktiskt rätt gott! Ärtor är ju så smaskigt!

Ikväll är det premiär för Desperate Housewifes :)
Och sen Cougar Town...får se om det är nått att se på!
Jag vet, jag är verkligen tv-serienörd...men det är ju himla skönt att inta ryggposition och förlora sig i fantasivärlden!
På onsdag är det favoriten...GA!

Italy!

Kan man på allvar va bakfull två dagar i rad?
Mår fortfarande lite illa och är så sjukt trött...
Önskar verkligen att jag va ledig idag också...fast jag har ju iaf fått sovmorgon!

Idag åker moster till Milano...inte alls avundsjuk!
Det måste va fyra år eller nått sånt sen jag och Andréa va där...oh vilken resa det va!
Ett halvt kilo parmesan ska fraktas hem till min kyl :)

Vill krypa under täcket och bara stanna där!


RSS 2.0