Kan ju inte klaga...

Sitter här framför datorn med lite fin färg på kinderna efter dagens stekande hemma vid poolen...
Härligt att solen ville titta fram på min lediga dag :)
Har faktiskt inte varit så varmt någon dag som denna...fick bada mest hela tiden!
Innan jag stack ut till mamma och pappa hann jag storhandla (har haft ett tomt kylskåp sen jag kom hem från Kos!!) och hämta älsklings puppisen hos farmor!

Sen har jag bara njutit hela dagen...legat och plaskat på luftmadrassen, läst, käkat jordgubbar, hallon och blåbär MUMS! Sen kom mamma och pappa hem från sin lilla semester i Danmark och då lagade jag middag till dom...grillat kött, stekte färska champinjoner, sparris och halloumi och potatis i ugnen! Så gott blev det!
Satt ute med mamsen och för en gångsskull behövde man inte frysa fast klockan va över åtta!!

Nu väntar fyra kvällar på jobb för min del! Som tur är ska jag jobba med Alexandra hela helgen så det blir nog mest bara kul :P

Tillbaka till rutin...

Idag är jag tillbaka i den vita uniformen...kan väl säga att det känns helt okej...vädret är ändå så kass så jag kan lika gärna va här och jobba :)
Dessutom är det ju ett rätt kul jobb jag har!

Dock håller den här jäkla förkylningen på att bara bli värre...hoppas den försvinner snart...inte alls kul att inte kunna smaka något och inte sova på nätterna!

Imorgon jobbar jag 7-14 sen är jag ledig onsdag inför helgen...känns som om det kommer att bli en bra helg trots allt...kanske för att det va så längesen jag jobbade en helg :)

Haha lite lösryckt blogginlägg idag...men men!

Semesterveckor...

Mina tre semesterveckor börja nå sin ända...har haft fint väder av och till och de sista dagarna har det varit skit! Bara regn och knappt har solen ens tittat fram...idag är det kvavt som in i och säkert blir det åska inatt!
Min första semestervecka spenderade jag på Kos tillsammans med min arbetskamrat Alexandra! En av dom bästa veckorna i mitt liv hitintills :)
Vi festade 7 kvällar i rad och levde verkligen livet...träffade otroligt roliga, fina, galna människor där nere! Åt god mat, vandrade omkring i gamla stan och låg på stranden och stekte! En riktigt härlig semster med andra ord!
Va lafom sliten när jag kom hem...med ögoninflammation, hosta och ont i halsen!

Sen har semestern bara försvunnit...att tre veckor kan gå så snabbt...alla soldagar har spenderats i solstolen med en bra bok....har blivit en hel del rosé! Massa umgänge med alla fina vänner!
Och ändå hade jag kunnat fortsätta va ledig i en månad till!

Nu är det kalas för mammi så jag får fortsätta en annan dag...

Happiness

Det spritter fortfarande i magen när jag tänker på veckan på Kos...
Den va heeelt underbar, galen, fin, solig, knäpp, vacker, flörtig...ooohh jag skulle aldrig kunna beskriva den i ord för vi hade så jäkla roligt!
Och Alex och jag funkade som handen i handsken :)

Dagarna spenderade vi på stranden givetvis...kvällarna i sängen och sen lite middag...därefter förfest på balkongen och sen bargatan tills det började ljusna!
Jag har aldrig träffat så mycket norska killar på ett och samma ställe...inte konstigt att jag började prata norska efter ett tag när jag fått lite i mig ;)

Va dock ganska mör när det hade gått en vecka och vi hade festat nånstopp...när jag kom hem hade jag ögoninflammation, va förkyld, hade hosta och ont i lutrören...men det börjar ordna upp sig nu :)
Och det va lätt värt att må lite dåligt på flyget hem!

Nu fortsätter jag min semester och håller tummarna för lite fint väder...idag låg jag vid poolen hemma hos mamma och pappa och idag öser regnet ner...det är tydligen antingen eller...synd bara att jag blir så rastlös när jag bara kan sitta inne...
Ikväll blir det iaf grillning med Andréa, Cecil, Jessica och Linkan och co! Ska bli kul att träffa killarna, det va en hel evighet sen!
Nu ska jag läsa lite...kanske städa...


RSS 2.0