Höstsol!

Vaknade till strålande solsken...så eftersom jag igår hade så dåligt samvete för att jag inte hittar motivation till att motionera så drog jag på mig träningskläderna innan jag hann tänka och gav mig ut på en pw!
Det va riktigt skönt...men kallt...nu är det verkligen höst!
Märks här hemma också för jag måste ha mjukisbyxor och raggsockar för att inte frysa...och flanellnattlinnet som lillebror tyckte liknade Idas klänning från Emil i Lönneberga har åkt fram :D

Ska snart till jobb...bara kolla lite McLeods döttrar och fixa håret!
Nästa box jag köper får nog bli den...måste va riktigt dyr för där finns ju typ hur många avsnitt som helst!
Imorron är jag ledig...gör att kvällen på jobb nog kommer gå ganska snabbt, förhoppningsvis :)

Jag vill, jag kan, jag ska!!

Kollar flygbiljetter till Stockholm i december...får se hur det blir med det..känns lite tight med tid men kanske får in en helg...hoppas!
Polen i januari med Boel...kanske :)
Och en annan hemlighet som jag inte får berätta som jag bara vill skrika ut....aaaaaahhhh va jag vill berätta!!!
Nu ska jag gå och lägga mig...drömma om sol, vit sand och turkost vatten....om mindre än en månad ligger jag där och då är det ingen dröm :D
Go natt!

Inte idag heller!

Jag tror jag skrev något om att hitta motivationen till motion igår...hittade den inte...hittade lusten att ligga i soffan och kolla på Dawson's Creek, så det gjorde jag när jag kom hem från jobb!
Ja jobb idag har varit som vanligt...söta tanter och härliga skratt :)

Gjorde världens godaste köttbullar till middag idag...dom va nästan lika goda som mormors! Till dom blev det svamp och sockerärtor...gott! Men usch sen syndade jag med lite mörkt choklad...det är helt enkelt ingen idé för mig att ha godsaker hemma för då måste jag äta upp dom...trodde jag hade lämnat allt till mamma av det som blev kvar efter festen, men icke det mörka chokladet med mintsmak fanns kvar i skafferiet!

Har precis kommit hem från en liten runda i stan med Cecil...idag va det shoppingkväll på Valen...lite erbjudande och så...hade redan innan bestämt mig för att inte handla...jag och mamma ska ju till Nova på fredag och då ska jag nog unna mig lite...men hittade en sak, kan bara inte skriva vad det är här för då stryper min moster mig när hon läser det :P

Nu ska jag kolla lite till på Dawson's Creek....ja jag vet det är det ända jag gör när jag är hemma...men det är ju såå bra!

Sege...

...usch vilken tråkig dag det har varit på jobb idag...ingen action alls...
Trevliga samtal med kollegor men inget annat att göra...bara precis det som skulle göras inget utöver...inga roliga samtal från nån trevlig läkare från akuten...ingenting...men jag älskar mitt jobb ändå!

Idag har jag varit och hämtat ut paket från posten...ovanligt, som mamma konstaterade i söndags så är nog shoppingen ett substitut för något annat, no shit...
Där va iaf en jättefin jacka från hm, verkligen supersnygg :) och lite annat såklart!
Och en massa skojigt från Panduro...jag är en sån riktig pysseltant...önskar ibland att jag hade varit ledig i en vecka och bara kunde sitta och dona med alla mina saker...

Imorron ska jag ta tag i min motivation till motioneringen igen...den ska helt enkelt komma tillbaka...har ju bara 4 (3,5 vissa dagar) kilo kvar till Thailand och min önskevikt!
Så nu är det nya tag som gäller igen!
Nu ska jag käka riskakor och kolla Dawson's Creek! Fatta att det spelade in 1998, då va jag elva år, bara barnet...jäklar va ung jag var och ändå fantiserade jag reda då om att ha det liv dom har haha...vilken värld man levde i...

Åldras!

Man är inte 15 längre alltså...bakfyllan igår och tröttheten på den gjorde att jag sov till halv elva idag...längesen jag sov så länge utan att vakna vid åtta och sen somna om...och ändå gick jag och la mig lite över tio...!
Har precis städat undan det sista från festen, nu ska bara dammsugaren fram också...fast konstigt nog så är här inte så himla skitigt...bra vänner man har som inte skitar ner :)

Jobbar kvällar denna veckan...rättså skönt...slipper gå upp tidigt och kvällarna brukar va ganska lugna!
Nu har jag inte jobbat på fem helger...men sånt varar ju inte föralltid så denna helgen har jag jobb att se fram emot...och en myskväll med min mammi :)
Nä nu ska jag betala räkningar...kuuul!

Say what you need to say

Jag mår inte bra idag...trött, bakfull...trött i kropp och själ...
Har ont i hela kroppen...blåmärken överallt...jag är klumpig som fan rent!
Har legat i mamma och pappas soffa hela dagen...sovit från och till...
Fick städat lite imorse efter festen...men åh va jag inte vill ta itu med resten!

Ja just det, jag hade höstfest för mina fina vänner igår...riktigt kul va det!
Efter festen blev det utgång...Magget har öppnat igen, med nytt namn nu...Kräm, hmm!
Men det va helt okej! Slutade som vanligt...I'm a lost cause! Jag vet inte ut eller in....jag vet bara att jag vill ha något jag aldrig kommer att få...jobbigt va?! Det är rätt knäckande kan jag tala om!

Har precis sett Remember me tillsammans med mamma...den va riktigt bra! Men i mina ögon är han alltid Edward!
Ja den va ju ganska sorglig iaf...tyvärr orkade jag bara inte gråta...jag orkar ingenting idag...
Jag är trött!
Ska nog kolla på nån annan film nu...hoppas lillebror har någon rolig...någon som kan få mig att skratta lite!

Varför kan jag inte bara inse att min mag...

Varför kan jag inte bara inse att min mage inte tåler skit...efter en dag full med fix inför min höstfest imorron så ville jag unna mig lite gott till dom två filmerna jag planerade att se! Dålig idé! Nu mår jag skit, illamående och mage som en ballong! Hoppas lite Dawson's Creek hjälper, annars sängen!


Jag har det så mysigt i min säng...sovit s...

imag0144 (MMS)

Jag har det så mysigt i min säng...sovit som en sten hela natten i rena lakan utan drömmar! Helt utmattad igår...skulle kunna stanna här hela dagen!


Något jag älskar...


Idag bokade jag en endags-resa till mig och farmor i slutet av november...vi ska på julmarknad i Lübeck och påvägen stannar bussen både i en världsberömd marsipanbutik och i spritaffären...gillar båda väldigt mycket :)
Jag fullkomligt älskar ju julen och har alltid velat resa dit så i år tänkte jag äntligen göra något åt det...lär ju aldrig bli som jag vill egentligen...hand i hand under ljusen med någon...så farmor får duga poch det gör hon med råge :)

When honor's at stake!

Torsdag...men för mig känns det som fredag :)
Imorgon är jag ledig! Alltså börjar min helg ikväll...känner nästan för att ta ett glas rött...men kommer givetvis inte att göra det...1. för att där är alldeles för mycket kalorier i och 2. för att jag nog skulle känna mig som en alkoholist och sitta här och dricka i min ensamhet...hade slutat med All by myself på spotify och jag i tårar haha (Bridget Jones, förutom att hon drack vodka)!

Dagen på jobb idag har varit riktigt nice...gillar den läkaren som jag rondade med idag skarpt, han är fin mot patienterna och verkar tycka jag gör ett ganska bra jobb :)
Dessutom hade jag bara en massa trevliga patienter idag!

Efter jobb började jag tvätta och sen blev det en runda ner i stan...skulle ha en massa tråkiga dyra saker...puder, mascara, foundation, strumpbyxor...blev en jättefin "skogshuggar"-skjorta på MQ också, mitt favoritmärke 365 sunshine!
Har precis spenderat en stund i badet med tända ljus och en bok...riktigt skönt!
Ska snart gå ner och ta resten av tvätten...
Blir nog en film ikväll istället för Dawson's Creek :D

Not much!

Vilket väder det har varit idag...helt vindstilla och strålande sol...
Imorse var det dock inte lika varmt...när jag kom till jobb önskade jag verkligen att jag hade tagit vantar och då har jag ändå inte långt till jobb :S
Dagen idag har väl varit som alla andra...att göra men inte jobbat ihjäl oss precis :)
Efter jobb gick jag och Boel en lång runda!
Sen blev det middag och nu har jag precis avverkat två avsnitt Dawson's Creek...ska försöka hålla mig vaken tills moster ringer inatt när jag ska hämta henne...hoppas det inte blir alltför sent! Fast det gör inte så mycket...är ju ledig på fredag så sömnen kan jag ta igen :)

Ja mycket mer än så har jag inte att skriva...


Spoil you rotten!

Idag har jag varit ledig...tog en välförtjänt sovmorgon...
Helt täppt va jag imorse men halsen har iaf slutat göra ont så det är på bättringsväg :)
Har haft mosters bil nu när hon är i Milano så det utnyttjade jag idag...handlade nästan allt till festen på lördag så slipper jag göra allt på fredag när jag är ledig...blev en hel del saker men eftersom jag fick ett tillkott i kassan igår så kändes det inte så farligt att handla lite onödiga saker :)
Jag gillar att hålla på att fixa och dona...tänka ut roliga saker att göra och hitta smarta saker som underlättar...jag gillar att få skämma bort folk och jag hoppas verkligen det ska bli roligt på lördag!

Efter min tur runt i alla affärer så hamnade jag i telefon med C...alltid trevligt :)
Sen hade hela dagen gått...sådär puff så va det dags att laga middag...idag provade jag ännu ett nytt recept...champinjon och spenat-frittata...blev ganska gott, men nästa gång ska jag krydda mer!
Nu spelas John Mayer på Spotify, ska läsa lite bloggar och sen lär jag väl snart sätta igång Dawson's Creek också!

Moster ringde precis från Italien....va avundsjuk jag är...vill dit igen...till Promod som blev min och Andréas favoritaffär under vår resa och de mysiga lunchställena oohh...
Fast nu är det snart Thailand (LÄNGTAR!!) och efter det planerar jag för en resa till Stockholm och detta året SKA jag till Tivoli när det är julpyntat där!
Nä nu ska jag göra lite te...grönt givetvis :)

Kollade i ELLE och hittade denna...mitt fa...

imag0140 (MMS)

Kollade i ELLE och hittade denna...mitt favoritmärke! Vill ha! Finns i flera snygga färger och ser ut som om dom är riktigt goda att dricka ur! Ska definitivt börja samla såfort jag flyttar och får mer plats i skåpen!


Lekstuga!

Helt ärligt jag blir så jävla trött på allas statusuppdateringar på FB...lägg ner nu okej...
Ja valet blev som det blev men alla får ju lov att ha olika åsikter...sluta bara lufta dom på FB hela jäkla tiden...
SD kom in i riksdagen...jag kan inte säga att jag tycker det är något bra men jag tycker att det är mycket dåligt av dom andra partierna att inte våga diskutera detta!
Det finns uppenbarligen en anledning till varför SD har kommit in i riksdagen och om nu partierna inte vill att SD ska va där kanske dom måste våga ta upp frågan om invandring...man är ju inte rasist för att man vågar ha åsikter om något som är viktigt i vårt land...detta är demokrati...folk vill ha en förändring och röstar på på ett parti som är främlingsfientligt...borde inte de andra partierna då inse att denna frågan är viktig?
Jag är iaf glad att alliansen fick bli kvar...får ju se något positivt i allt detta!

Från valet till något helt annat!
Idag är jag GLAD, faktiskt JÄTTEglad :)
Tänkte första stanna hemma från jobb idag för att jag känner mig inte alls särskilt bra...ont i halsen och nog lite feber också! Men jag gick till jobb ändå, kändes onödigt att sjuka sig bara en dag, jag är ju ledig imorron!
Lite seg på jobb men hade sånt sjukt flyt när jag skulle sätta nålar så då kändes det lite bättre :)
Till den jättegoda nyheten...jag fick löneförhöjning idag...1000 kr :)
Och det visade sig att jag skulle haft det redan när jag började så det kommer retoraktivt nästa lön...8500 kronor också skatt på det...ska åka rätt in på sparkontot till Thailand :)
Så nu är jag inte alls orolig för att inte ha nog med pengar till resan...jag lär ha mycket där nere och förhoppningsvis en del kvar när jag kommer hem så att jag kan köpa mig en bil!

Ja, så va det med det! Har precis käkat middag...kycklingfärs med en massa thaikryddor, morotsstavar och vitkålssallad! Det va sådär...råkade ta lite mycket limeblad i färsen så det smakade mest bara lime :S
Nu ska jag sätta på lite Dawson's Creek...ooohh jag har sån chokladcraving ikväll...hjälp!

Jag och Alice tittar på Dear John!

imag0134 (MMS)

Jag och Alice tittar på Dear John!


Resplaner!

Söndag och vad kan denna dagen bjuda på...surprise surprise...kanske en dag hemma hos mamma och pappa...för att bryta av det gamla vanliga så har farmor joinat söndagsmyset!
Har suttit och slösnackat med henne nu i två timmar...knaprat lite Ipren och försöker uppmana krafter att va lite social...har lite ont i halsen...mandlarna är stora som två plommon...som vanligt när jag får halsfluss...
Frös som fasen igår också...men den nya pyjamasen hjälpte mig med det och lite senare på natten en varm T!

Igår samlades alla vi som ska till Thailand på A9 och käkade...maten smakade inte alls så det va helt utkastade pengar för min del...sen drog vi hem till F och lade upp en resplan...känns riktigt bra...börjar kännas lite närme nu! Åh va jag längtar! Sen drog jag hem och la mig i soffan och kollade på Dawson's Creek...somnade givetvis....flyttade mig från soffan till sängen och sen kunde jag inte somna...fick läsa i en timme...inte konstigt jag är trött idag...känner mig krasslig och har inte fått så mycket sömn...men men man överlever!
Nu ska jag lägga mig i lillebrors säng och kolla på Grown ups! Försöka kurera mig med te så jag kan gå till jobb imorron...men får väl se hur det blir!

Lördagsbestyr!

Helg igen :D
Gårdagen bjöd på jobb och sen en power nap!
Sen kom Linkan och Fille och hämtade mig så körde vi och handlade på Citygross!
Hämtade upp Andréa och hem till Filles nya lägenhet...inte alls avundsjuk, den va superfin!!!
Sen hamnade jag vid spisen med matlagningen...blev fläskfilé med getost inuti, baconlindad i ugnen. Med potatisklyftor, wiskeysås, stekta champinjoner och sallad! Mycket gott!!
Satt och snackade en massa skit...har ju inte träffats på en hel evighet så där va en del att ta igen...sen kollade vi på gamla bilder..haha så mycket skit vi har gjort :) men så mycket kul vi haft!
En promenad genom stan i natten och sen somnade jag gott!

Idag bjöd Boel på pannkaksfrukost...ostbullar och sen pannkakor med choklad och glass...vi mådde smått illa efteråt kan jag meddela :S men gott va det!
Sen stack vi ner en runda i stan...köpte en pyjamas, en svart sticka tröja, en halsduk och leggings...jag som inte skulle ha något! Mötte upp Jessica för en fika och lite snack...
Ikväll blir det A9 med Thailandgänget och sen lite planering efter det :)
Kanske hinner inom en runda hos Mice och Carro också...får se vad som händer!
Känner inte alls för att gå ut, tror jag håller på att bli förkyld eller nått...har lite ont i halsen och imorse va jag alldeles täppt i näsan så det ska bli en lugn kväll för min del!
Nu ska jag kolla på Dawson's Creek och äta naturgodis tills det är dags att fixa till sig lite!

Btw...

...läser Cimon Lundbergs blogg varje dag...helt hooked...han skriver så hmm...levande!
Haha...ja det va bara det!

Omotiverad!

Idag körde jag med stödstumporna på jobb...mest för att jag inte skulle va lika trött i benen som igår...det va jag inte heller när jag slutade...men trött i huvudet...kände verkligen inte för att bege mig ut på en pw...men det blev ju det ändå...måste, måste...så 45 minuter i denna blåsten...det va rätt skönt när jag väl kom hem!

Efter promenaden blev det torsk i tomatsås med ärtor och kokta morötter! Va faktiskt rätt gott!
Sen kom pappa och sötaste hunden...och en stund senare när mamma varit nere i stan kom också hon upp...mysigt att dom kom och hälsade på :)
Snart dags för sängen igen...imorron är det fredag...vilken lång vecka det har varit...eller bara som det känns...ska bara kolla på ett avsnitt Dawson's Creek, det är ju sååå bra :)

Vill men orkar inte

Ojojoj va trött jag är...benen känns som tusen kilo var och huvudet är alldeles tungt!
Dagen har varit ganska hektisk på jobb idag...har haft mycket att göra samtidigt som jag haft en student som man ska förklara och visa allt möjligt för...men det har ändå varit ganska kul!
Drog på mig träningskläderna direkt när jag kom hem från jobb...hade bestämt träff med Boel för en pw men kände inte alls för det...va verkligen 2 sekunder från att ställa in men nä jag ska va duktig så det blev en runda ändå...

Hungrig, trött och frusen så slängde jag mig i duschen...trodde aldrig jag skulle komma ut därifrån, det va så skönt! Men hungern tog över...blev resterna från igår plus stekta färska champinjer!
Skulle egentligen träffa Andréa och Carro ikväll men jag är så himla trött...Carro kunde dessutom inte så det blev inget...jag och Andréa ska ses på fredag istället...förhoppningsvis hitta på något kul :)
Jag är så sjukt osocial i veckorna när jag jobbar...är alldeles för trött för att orka umgås...roligare att ta en fika isf när man är ledig och pigg och inte så här tråkigt och trött...
Nu ska jag sätta på lite Dawson's Creek och äta lite Kesella med passionsfrukt om en stund!

Gott!!

Efter en snabb runda nere i stan...en fika med Cecil, en ny trippeltång så tog jag plats framför spisen...
Boel kom och käkade middag med mig idag...hon va sällskapssjuk...
Det blev kyckling i Tandoori och lättyoughurt i ugnen med sugar snaps och machésallad...ohh det blev så himla gott! Men stackars Boel tyckte det va alldeles för starkt...men det va precis lagom för mina smaklökar...

Nu kom precis lillebror och Coffe...ska kolla på idol och titta på lite utbildningar till lillebror...

Om en minut om en sekund

Blev en heldag på jobb igår...7-21.30...kan säga att jag va ganska trött när jag kom hem...
Fast vi hade faktiskt en väldigt lugn kväll...inte alltför mycket att göra!
Somnade iaf direkt när jag kom hem...skönt...vaknade halv sex hmm...somnade om och vaknade igen vid halv nio...
Regn och blåst ute...inte alltför roligt men jag drog på mig träningskläderna...blev en pw på 45 minuter...

Eftersom jag jobbade hela dagen igår så fick jag ledigt idag..perfekt...fanns en ledig tvätttid så jag ska tillbringa dagen i soffan och i tvättstugan...och en snabbisfika med Cecil såklart :)
Eftersom det verkar so om hösten verkligen har infunnit sig så drog jag på mig tights och min nya jättemysiag oversizetröja från HM...ingen bra bild men såhär mysig är jag idag!


Imagine

Ännu en helg avverkad...too fast, too furious!
Kvällen igår blev riktigt jäkla superkul!
Den började dock kanske inte särskilt bra...hade tripplat halva håret när trippeltången dog...hmmm jaha what to do? Fick knöpla ihop nått som liknade en frisyr och sen va jag ju sen på det som satan...snabbt som attan hem till Boel som hade gjort fläskpannkaka till oss...ohh den va så god :)
Sen tog vi bussen till Lund...en mycket trevlig busschaufför måste jag säga...han trodde vi skulle till Svedala, vet inte riktigt vad det säger om oss haha...men hemskt kär :)

Sen va Sofia lite sen också så hon satte oss i arbete när vi kom dit...fick fixa grönsksstänger och dippa! Sen började folket ösa in...himla roligt att träffa alla, nya som gamla ansikten....vilka minnen som diskuterades :)
Sen blev det utgång...riktigt trevligt...förutom att en full idiot sprang ner alla våra drinkar på bordet så jag fick stearin på mina stumpbyxor och Boel is i hela väskan...men dom kompenserade oss så det blev ändå inte så farligt! Skålade i champagne och sjöng för Sofia...sen tog kvällen slut för oss icke Lundabor!
Jag och Boel tog bussen till Malmö...där lämnade jag henne och mötte upp T!
Mys på hög nivå...dock inte så kul idag när man måste släpa sig hem hela vägen...men det är det värt!

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa...var annars en söndag :)
Har släpat ut mitt trötta arsle och handlat mat..så nu är min kyl fullproppad med en massa grönsaker och annat nyttigt...
Pappa gjorde jättegott kött i ugnen...så proppmätt är jag också!
Ska snart sätta mig med mamsen och kolla lite tv och käka vindruvor!
En vecka med bara mornar väntar...usch inget att se framemot precis...men nästa vecka jobbar jag bara tre dagar :) så jag ska härda ut denna!!

Klackarna i taket!

Heeelg!!
Vet ni så skönt det är att inte jobba helg? Nu har jag bara två lediga helger kvar sen är det på det igen :(
Men oj så skönt alla har det som inte jobar helger...ingen ångest alls!

Igår efter jobb tog jag tag i städningen här hemma...fixade, donade, rensade ut, satte undan...nu är här snyggt igen! Och lite mer plats i klädkammaren!
Sen blev det en pw med Micke och Cecil på kvällen...
Därefter däckade jag i soffan efter middagen och satte igång Dawson's Creek...tre avsnitt sen gick ögonen i kors så då blev det sängen! Helt enkelt en mysig fredagkväll i soffan!

Imorse bjöd Cecil på frukost hemma hos dom...pannkakor, bullar, bröd, en massa pålägg, yoghurt, müsli, juice, nutella och brie! Ja det va säkert inte allt....oh fy va gott det va...vi va mätta som jag vet inte vad!
Kollade på Fighting samtidigt...den va väl sådär...kan inte med när dom slåss...det gör ju ont i mig, vill bara tvätta och sy ihop såren och fixa alla skador...usch!
Sen en runda på stan med Boel och Cecil...handlade present till Sofia ikväll och tog en sväng på systemet!
För ikväll blir det födelsedags/inflyttningsfest i Lund! Ska bli himla roligt...ett bra tag sen jag träffade mina gamla klasskamrater...får se om det kanske blir utgång också :D
Nu ska jag ta mig en power nap sen blir det till att fixa till sig...
Middag hos Boel innan vi sticker...ungspannkaka!!


Kan inte sitta still...

Jobb idag har varit hetsigt...men trots att vi va lite folk...eller iaf lite syrror så gick dagen ganska smidigt...imorron är vi lika lite folk...och lite fler patienter...men jag gillar att ha att göra hela tiden och dessutom jobbar jag ju med underbara uskar och dom är ju guld när vi springer som illrar med antibiotika och smärtstillande hit och dit :)
Jag älskar mitt job...kvittar hur mycket vi har att göra eller hur tråkigt det är att aldrig vara tillräcklig i vissa situationer så är det alltid någon som tycker att man är väldans kär!

Efter jobb idag cyklade jag direkt till farmor som bjöd på kålpudding...oh så god den va...jag va proppmätt men tvingade i mig en liten portion till bara för att...hon är verkligen bäst på kålpuddig och brunsås :)
Till efterrätt bjöds det på chokladpudding, mums!
Nu ska jag släpa mig ut på en pw så jag har fått någon motion idag...sen blir det nog ett bad tror jag...första på väldigt länge i badkaret, påminner alldeles för mycket om vinter...
Nä nu har jag inte tid att sitta här mer!

100908

Nu har jag varit duktig...
Sovmorgon...sen pw med Boel, vi hamnade ute i en åker!
Dusch, frukost, sminka sig...och nu snart jobb!
Härligt med sovmorgon men nu har snart hela förmiddagen gått och när jag kommer hem ikväll blir det rätt i säng för sen börjar jag 7 imorgon...

Farmor bjuder på kålpudding imorgon :)
Ska bli så gott! Också slipper jag ju laga middag :D
Nä nu ska jag dricka lite te sen blir det McLeods döttrar!

Missförstånd...

...ja alltså för att ingen ska tro något annat så hade jag ju ALDRIG kollat på Dawson's Creek om jag hade haft kanal 10 för då hade jag ju givetvis kollat på fotboll....men nu har jag suttit en vääldigt lång stund och sök bland mina kanaler men jag hade inte sån tur att jag hade fått den...så ingen fotboll för min del alltså...får väl titta på Zlatan en annan dag...gärna i Milano då :D

Såå nu blir det en kopp te, givetvis grönt, och dvd:n för min del...HEJA SVERIGE!

Vardagsbestyr!

Ibland överträffar jag verkligen mig själv...dagens middag blev supergod!
Kycklingfilé, bacon, svamp, lök, vitlök och cremé fraiche...lite olika kryddor....med sallad...oh så gott det blev!
Och där blev över till imorron också...skönt!
Skulle egentligen jobba dag imorgon men en arbetskamrat hade blivit sjuk så jag fick ta en kväll istället och då behöver man ju ha mat med sig och det hade jag inte planerat för, så det va perfekt!

Har varit en hel del att göra på jobb idag...märks att vi verkligen är tillbaka i våra gamla rutiner igen...men det är rätt skönt faktiskt! Och en massa studenter har vi...och folk som går bredvid...massa nytt folk...folk överallt!
Efter jobb blev det en pw med Boel! Sen middag, dusch och nu sitter jag här!
Hämtade min Dawson's Creek box idag...aaalla säsongerna, ska nog sätta igång första snart :)

100906

Oj va denna dagen bara har försvunnit...
Tidig morgon är aldrig roligt...och speciellt inte nu när det är alldeles mörk på mornarna :(
Hade inte alltför mycket att göra på jobb...men fick dagen att gå ändå!
Efter jobb drog jag på mig träningskläderna direkt...ut på en pw i det fina vädret...sen åkte hopprepet fram så det blev en stund med det också...ganska kul faktiskt men krävs nog lite mer övning för att jag ska bli bra på att hoppa i en lagom takt utan att hela tiden fastna!

Sen blev det ett hopkok till middag...lite tomatsoppa med pappas köttbullar i, stekta sockerärtor och en tomat och basilikablandning! Gott med lite smårätter :)
Nu försöker jag mest bara hitta på en massa saker att göra så jag inte ska somna...kollade lite på Teen Mom på MTV och fällde ett par tårar...sen satte jag in lite foto och nu sitter jag här...går knappt att titta på tv för ögonen vill bara gå i kors hela tiden...och jag som hade tänkt titta på A Lot Like Love sen...får nog ser hur det blir med det!


...

Russian roulette isn't fun without a gun! 

Med vinden i håret...

Precis varit ute en timme på inlines...sjuuukt skönt!
Knappt någon vind och strålande sol...och vägarna här ute hos mamma och pappa sen ut och vidare mot Modeshög är riktigt bra att åka på!
Fick lite ångest för att jag hade ätit kakor igår och sen ett choklad här...usch...varför...jag mår ju faktiskt riktigt bra, men det va skönt att bli lite svettig och bränna ett par kalorier :)

Skiter i att mamma tjatar om att jag borde sitta ute i solen...nu ska jag spela Mulle Meck bygger flygplan haha!

Vad du ser är vad du får.

Sunday bloody sunday...
Sista lediga dagen innan en arbetsvecka med hela fem dagar inleds...låter överväldigande...inte van att jobba så många i rad...men skönt för jag är ju ledig till helgen...igen :)
Kommer dock vilja döda mig själv på fredag när väckarklockan ringer halv sex för femte gången :S
Men nu sitter jag iaf ute hos mamma och pappa...fryser och är lite småtrött...tror jag ska spendera dagen i soffan med en kopp te och kolla på alla bra söndagsserier...är där några bra söndagsserier?

Gårdagen spenderades på Systrar och Bönor med Lina och Cecil över en kopp te...sen tog vi en runda i stan där jag köpte en alldeles bedårande ny bh, en jättefin farfars tröja som va sjukt mjuk och härlig och ett par jättesköna mjukis skjorts...precis vad jag behövde ;)

På kvällen kom Boel hem till mig...vi syndade med kakor och popcorn...drack mer te...gjorde ansiktsmasker och fotbad...vi blev så rena, släta, mjuka och fina i hyn! Riktigt skönt va det...vi kom fram till att sånt borde man göra oftare! Sen tittade vi på två animerade filmer...Boel tittade bara på en för hon sov sig igenom de sista :)
Något hörselskadad efter natten men vad gör det när man får mysa lite...trots att det är dumt dumt dumt!
Jaja...what doesn't kill you make you stronger!

I like it!

Har sovit riktigt dåligt inatt också...drömmer och vaknar hela tiden...vad är det som är fel...jag kanske inte är tillräckligt trött :S
Hade iaf mamma och pappas bil imorse så jag körde ut med bullar till dom vid halv elva...så kom moster också så det blev en riktig mysmorgon!

Ska snart sticka ner till stan och möta Lina och Cecil för en fika :)
Ikväll blir det mys med Boel...vi ska ha lite hemma-spa tänkte jag med ansiktsmask, fotbad och lite sånt...också ska vi väl kolla på en film skulle jag tro!
En såndär riktigt härlig lördag som jag gillar...mys, snack och trevligt umgänge :)
Nä nu ska jag sätta mig med Elle-tidningen som jag köpte innan...Trendbibeln till bilaga :D

Trött!

Gick ut med Alice till mamma och pappa...det tog faktiskt bara 1 timme :)
Hon gick som bara attan...visste nog att hon skulle hem! Snarare hon som rastade mig än tvärtom!
Här hemma satt Sebban och Julius och väntade på Joel...killarna ska upp till Skövde och hälsa på min björn...förra gången kom både Joel och Sebban hem med rakade huvuden...de fick stränga order om att inte göra om denna bedrift!! Men kul kommer dom säkert ha...med tanke på mängden sprit dom tog med sig!

Nu har jag precis beställt nya grejor från hm...woops...men faktiskt sånt som va nödvändigt...nästan ;)
Pappa kom precis hem så nu ska vi snacka medans han lagar middag!

Oj va svårt...

...gjorde precis testet i Valkompassen...tänkte kanske att det kunde hjälpa mig lite nu när det snart är dags att rösta...men resultatet blev väl inte riktigt vad jag hade trott...usch när det gäller politik är jag helt lost...
Tror man måste va ganska insatt för att veta hur man ska kunna jämföra de olika partierna...
Så jag vet fortfarande inte vad jag ska rösta på...iaf inte i riksdagsvalet...

Har sovit så himla dåligt inatt...vaknat flera gånger och drömt en massa konstigt...
Så jag vaknade redan tjugo över åtta...då va det bara att dra på sig mjukis och bege sig ut på en runda med puppisen...blev en timme i det fina vädret...
Sen har vi bara legat här i soffan...kollat på tv och kliat magen...hon älskar verkligen det!
Ska snart äta lite lunch sen tänkte jag gå hem till mamma och pappa...kan väl va en ganska lagom runda för Alice...brukar ta 45-50 minuter när jag pw:ar ut så då tar det väl ca 1,5 timme för oss, hon ska ju stanna hela tiden :)

Ikväll blir det middag hos mamma och pappa och sen troligtvis en film med Cecil!
Ser fram emot en riktig myshelg!

And here I am...

Andra lediga dagen har fortlöpt som följer...
Vaknade i lagom tid för en pw med Cecil...så det blev det!
Sen hem och städade det som jag inte hann igår...låter som om jag städar alltid...det gör jag inte...jag lovar :)
Sen ner till stan en runda med Cecil...HM hade 100 kr rabatt på alla jeans...jag hitta ett par jättebilliga så de fick följa med hem! Inom lillebror som fixade en ny ficka till min mobil för den råkade jag tappa för nån helger sen när jag va lite rund under fötterna :S
Och ett skydd till min kamera för även detta försvann på en fest...hmm...ser ett mönster! Snäll som han är min kära lillebror så FICK jag sakerna...man tackar :)
Sen cyklade jag till Willy's för att handla lite grönsaker...det är dyrt att ha färska grönsaker till allt man äter...kanske borde rösta på något parti som vill minska någon skatt som gör grönsaker billigare...ehh fast nä för jag är helt lost när det gäller politik (förlåt morfar) så då hade jag blivit tvungen att läsa igenom allas valmanifest (heter det så? De som dom vill ändra på alltså)...huh!

Efter Willy's kom pappa med snuttis så nu ligger hon här bredvid mig på fällen och gosar! Har legat i min säng hela kvällen med nytvättade lakan så hon luktar så himla god...precis som om jag haft henne i tvättmaskinen haha! Ska snart ut på en kvällsrunda...men första ska jag ta sista tvätten!

Mycket ovanligt!!

Kände mig riktigt nöjd när jag klev av löpbandet hemma hos mormor och morfar...vilken härlig träningstimme det blev :)

Sen cyklade jag hem, duschade i 190 och sen ner till stan och träffade Cecil!
Vi skulle bara gå en runda på stan...sådär som vi brukar...och vanligtvis hittar vi en massa som vi vill ha....men idag INGENTING! Va? Vi va chockade båda två...jag köpte trosor, mest för att och Cecil fick med sig en jeansskjorta...men det va bara det lilla...så vi satte oss på Espresso House med varsin kopp tee istället och snackade lite skit! Mysigt!

Kom precis på att jag är lite hungrig...har inte ätit sen kl ett...börjar kurra i magen men nu orkar jag inte laga något...får bli bara Kesella med bär till middag idag...woops!

Detta har jag längtat efter...

Hela sommaren har jag sett fram emot dessa fem lediga dagar :)
Min lilla semester! Innan den långa i oktober :)

Vaknade ganska tidigt idag...men låg och drog mig och det va givetvis såå skönt!
Sen tog jag tag i städningen ganska så direkt...dammsugade, torkade golven och dammade...men damningen blev inte helt klar för Camilla ringde och det fanns mycket som skulle luftas och rätt som det var va klockan väldigt mycket och jag hade bestämt lunchdejt med mormor och morfar!

Så på cykeln och hem till mormor och morfar...där väntade biff med lök...och mormors brunsås...åhh så gott!
Moster kom hem från Kina idag och hade blivit hämtade av morfar tidigt imorse så här stod ett par låga svarta Converse till mig och en jättefin morgonrock :) TACK!
Och fick en tröja av mormor som hon hade handlat på Gina som hon inte tyckte passade henne...haha gullig hon är som handlar där...men den va ganska fin på henne faktiskt...fast det tyckte ju inte hon! Så tack för det!

Och nu har jag och mormor vilat efter maten i sisådär två timmar...läst en massa HäntExtra!
Ska byta om och ställa mig på CrossTrainern i en halvtimme och sen ska löpbandet få sig en halvtimme...kan behöva svettas av mig lite av den där brunsåsen ;)

RSS 2.0