110329

Då lider min lediga dag mot sitt slut...
Har väl fått en del gjort...gick en runda imorse med Boel, målade resten av min tvättkorg, va nere i stan och fikade med Cecil och Natti, hämtade ut paket (HM, skitfina saker wooho) och nu har jag precis lagat mat...gud vilken tråkig dag...men ja så såg den ut iaf...fikan va ju kul dock!
Idag blev det hemmagjorda fiskpinnar med ärtor och rårivna morötter, gott!

Har väl egentligen inget att skriva...så jag går och sätter ihop min tvättkorg istället...hej!

Isn't it obvious?

Precis fått igång mitt nya bredband...det är snaaabbt :)
Trevligt...kan jag äntligen komma ikapp i GA!

Jaha ännu en måndag avverkad...imorgon är jag ledig igen...knäpp vecka...men egentligen skulle jag ju jobbat helgen som va...
Ja så vad har hänt i helgen...i fredags blev det shopping med mamma på förmiddagen och sen kom Sabina och Cecil hit så lagade vi middag och drack vin...sen blev det en runda ner till A9 där alla småbarn va ute denna kväll...usch kände sig ju lastgammal :(
Men kvälen slutade ändå alldeles perfekt :)

På lördagen blev det en pw med Cecil, frukost med C och Boel, fika med Andréa, Jessica, Sandra och C och sen hem för att möta upp Boel, laga mat och förfesta...sen hämtade moster oss och körde oss in till Malmö...
Hipp blev det och en riktigt trevlig utekväll :)
Mitt hemsläp blev Boel, ja det va riktigt mysigt haha!
Vaknade på morgonen av att en kille pratade i telefon i vardagsrummet...blev väldigt förvirrad tills jag hörde att det va min lillebror...hade helt glömt att han ringt mitt i natten och frågat om han fick sova hos mig...haha lite överraskad :)

Efter frukost med Boel stack jag ut till mamma och pappa...fick ju försöka följa mina söndagsrutiner lite...så det blev en film i lillebrors säng, en runda med Alice och på kvällen fick jag grillat till middag :)
Klockan skulle ju ställas fram en timme så jag kände mig helt off...gick och la mig redan tjugo över nio...somnade direkt och va trött som satan när kl ringde imorse!

Haha ringde precis på min dörr och där stod två arbetskamrater :)
Så söta som ville komma upp och titta på min lägenhet!

If you only knew

Nu har jag heeeelg :)
Jobb idag va för engångsskull faktiskt lite stressigt...kan bero på att jag har student...men också att det va torsdag och en av våra mest fulspäckade dagar!
Efter jobb kom en bredbandskille hit och installerade mitt bredband...funkar det, givetvis inte...och eftersom jag är tekniskt retarded får jag väl ringa någon som är lite bättre på sånt än jag...hmm!
Efter det tog jag och Cecil en lång pw i det fina vädret...ute och vände hos min moster och där va Cilla med sin söta Mira...vilken unge, sötare får man nog leta efter :)

Nu håller jag på att tvätta för fullt...har hitta ännu en sak att lägga till min hata-lista...nämligen folk som inte städar efter sig i tvättstugan...så jävla snuskigt! Jag vill inte ha er jäkla skit i min nytvättade tvätt...torka golven för fan eller iaf sopa efter er...usch!

Imorgon är det äntligen fredag...jag ska ta en lång sovmorgon (om byggubbarna är tysta dvs), sen ska jag till gymmet, sen ner en runda i stan och på kvällen blir det lilla torg med Cecil och kanske några till :)
Hoooppas det blir lika fint väder imorgon!
På lördag blir det frukost med Cecil och Boel, fika med Andréa och Jessica och sen utgång i Malmö med Boel och några andra :)
Vilken helg...bara en massa kul att se fram emot :)

Vårkänslor!!

Att solen kan göra så mycket...med humöret och med människor i allmänhet...alla verkar liiite gladare :)
Jag är iaf gladare :)
Har varit ute på min andra löprunda för året denna veckan och det va helt underbart..bestämde mig snabbt under tiden att nästa gång blir det inlinesen som åker fram!

Idag va min första tidiga morgon på väldigt länge...har ju lyckats pricka in en massa kvällar och nätter i schemat så det va riktigt kul att för en gångsskull få lov att gå hem när alla andra också slutar! Hann med afterwork på A9 efter jobb och sen inom en snabbis och snacka med Cecil...sen kände jag att det helt enkelt inte gick att sätta sig i soffan så jag fick med mig Boel ut på en timmes pw :)

Redan torsdag imorgon...skönt...sen ska jag va långledig, dvs fre-sön!
Skulle egentligen jobba helgen så det känns ju rätt skönt :)
Ser ut som om det blir en riktigt bra helg dessutom...fast ska kanske inte ta ut det i förväg...men ska iaf träffa Jessica som jag inte träffat på en hel evighet och sen på lördag blir det kanske utgång i Malmö och det va också längesen!
Nu längtar jag ännu mer till helgen :)


Det är det lilla som gör det...

Överlycklig...fem nya avsnitt av Glee att ladda ner hemma hos mamma och pappa!!
Min fredag är härmed räddad weeeiii :)
Dessutom får jag middag, korvstroganoff och macaroner :)
Och mamma har handlat mina favoriter, mazariner aaahh vilken fredag!

Jobbade natten inatt....och har därför sovit fram till halv två...känner mig fortfarande ganska trött men vad gör det det är ju fredag och jag kan ju alltid ta en lur senare!
Nu ska jag se ett avsnitt av Glee sen ska jag vara snällt syskonbarn och köra min moster till nån fest hon skulle på!

Mycket mys nuförtiden!

Ja jag bara myser och myser och myser...men vad annat kan jag göra...dagarna bara bjuder på det liksom...
Och dessutom vill jag bara mysa när jag har en så fin lägenhet :)
Just nu sitter jag med datorn i sängen...har tänt alla levande ljus jag har i sovrummet...regnet smattrar mot rutan och det står en kopp te på nattduksbordet!
Har spenderat dagen med finaste Hannah som är nere på ett besök i Skåne...vi har pratat ihjäl varandra :D
Behövdes lite update!
Och så har jag ju hunnit träna såklart...den där disciplinen har nog minsann infunnit sig igen...

Ska iväg och jobba natt om några timmar...tycker det är rätt okej att jobba natt faktiskt...dagarna går ju och sen rätt som det är så har hela veckan gått...ja det gör dom ju även om man inte jobbar natt men det känns som om man är ledig mer...haha ja eller nått!
Imorgon är det ju redan fredag...ska sova, träna och sen på kvällen kommer flickorna till mig och käkar sushi :)
Sen på lördag jobbar jag...har bytat ett pass med Alexandra för att hon skulle ut och festa, javisst så snäll är man :)
Men har ändå inget inbokat denna helgen så det gör inte så mycket...får väl ta mig ner och hyra en film efter jobb och mysa ner mig i sängen :) om det inte händer något annat kul dvs!!
Nu ska jag käka middag!

Vardagslyx!

Idag har jag varit ledig...och spenderat dagen på absolut bästa sätt :)
Tränat (okej kanske inte skitkul men det måste ju göras), lunchat med Cecil och sen gått en runda i stan (unnade mig en jättefin skinkavaj på hm woops), handlat mat med Cecil, målat hallen en andra gång...ja jäklar vad jag har varit effektiv :)
Och tvättat har jag ju också gjort!

Nu har jag precis gjort risotto och fläskfilé....ska bli sååå gott!
En tisdag liksom haha...känns lite lyxigt :)

Sova är ju a och o!

Vilket mysväder det är idag..får en verkligen på rätt mood...sitter här i soffan, tänt alla ljus i hela lägenheten och ska snart laga lite middag...mys!
Jobbade natt inatt igen...personal som var sjuk så jag fick rycka in...men det är inte riktigt min gej det här att jobba natt...min kropp blir helt i obalans...fast trots ganska lite sömn så mår jag jäkligt bra idag...och har känt mig konstigt lycklig hela dagen...haha tönt men det är sant!

Fick ganska mycket gjort igår när jag egentligen skulle jobba...så nu är gången in till köket också målad vit...vitt överallt och det är så jäkla snyggt :)
Nu väntar jag bara på lite fina saker jag beställt på internet och så skulle jag vilja ha upp gardinerna...ska fjäska lite för pappsen tror jag minnsan :)
Moster kom och hälsade på mig igår...hade med sig parmesan och prosciuttoskinka från Milano...ohh så gott!
Sen gick vi ner en runda i stan och handla lite mat och hon hyrde filmer...själv fick man ju snällt gå hem och lägga sig och sova ett par timmar för att orka med natten!

Nä usch vilket tråkigt inlägg...nu skiter jag i detta och lagar lite middag!

Care to join me?!

Nu har jag haft min helg...två lediga dagar som bara flygit förbi alldeles för snabbt...varför kunde det inte va så att man hade 50 semesterdagar och inte bara 25? Då hade jag tagit semester väldigt snart :)
Varit hemma hela veckan och sen tagit en weekend på heglen till något land där det är varmt...amen gud va lyxigt...hade dock behövts lite klirr i kassan för det!
Milano...ser mig själv sitta med ett gals vin efter en shoppingdag...GE MIG!

Iaf så har jag fått väldigt mycket gjort under mina lediga dagar...fixat bredband :D, målat (så klart), satt upp tavlor, städat, tvättat, bytat lakan, klippt mig...ja gud säg vad jag inte har gjort...
I onsdags va det fint väder när jag vaknade så det blev en premiär joggingrunda för detta året! Sen gick jag till Anna och klippte mig och sen gick jag, Anna och Sara och lunchade, mysigt :)
Sen hem och tvätta och dona! Boel kom förbi en runda och hjälpte mig bära in köksbordet i köket så nu ser där skapligt ut :) Sen mös jag ner mig i soffan med tända ljus och kollade på tv...besvikelse blev det givetvis eftersom jag hade hoppats på någon denna onsdagskväll men fick istället gosa ner mig i min nybäddade säng och såg "Going the Distance" som va riktigt jäkla bra!

Idag smattrade det mot förnsterna (i kör med byggjobbarnas borr utanför) när jag vaknade så det blev gymmet och löpbandet! Sen hem och fixa en massa...målade och höll på ända tills pappa kom och hämtade mig...sen stack vi och handlade middag och nu sitter jag här vid deras dator...ätit gott och är mätt som fan rent!
Ska kolla ett avsnitt Glee tänkte jag och sen kanske åka hemåt!

Har sovmorgon imorgon...jobbar kvällar hela denna helgen, fast det ska bli ganska skönt...då kan man ju ändå hitta på något på kvällarna om man vill :)
Får se om det händer något roligt...ev hem om en runda till Fille på hans födelsedagsfest på lördag!
Vilket långt inlägg det blev...märks att jag inte har internet hemma längre! Jaja nu ska jag kolla lite på Glee!!


Tjat!!

Jag hinner helt enkelt inte jobba...ingen som känner för att ta ett kvällspass...bara några väntelistor och ett par nyopererade?! Tänkte att jag skulle hinna måla klart listerna i köket innan jobb...skulle hinna träna, nope...och allt är byggjobbarnas fel som står och borrar utanför mitt fönster kl 7 på morgonen...
Dom borrade i en timme och sen slutade dom och då somnade ju jag givetvis om och vaknade inte förrän kl va 10...försent för att träna om jag skulle hinna måla...och måla hann jag inte det heller...saker tar ju mycket längre tid än vad man tror...jäkla byggarbetare, idag är det ert fel att jag känner mig fetare och stressad! Tack!

Men förutom byggarbetarna som tvunget ska väcka mig på mornarna så trivs jag som handen i handsken i min fina lägenhet...här är hela tiden något att göra men änsålänge är det bara roligt...
Imorgon och på torsdag är jag ledig så då hoppas jag få gjort en hel massa...ska bla flytta in mitt köksbord i köket och få upp lite gardiner tänkte jag...om jag kan hantera borren dvs...hmm...troligtvis väntar jag tills pappa kan komma hit och borra :)

Och inte nog med att jag är så jäkla lycklig hela tiden så har det bara hänt en massa roliga saker...som helgen som gick tex...i fredags när jag hade vaknat efter min jobbnatt så gick jag ner till stan och hyrde film och köpte godis (jaaa jag åt godis woho), sen kom Cecil till mig på kvällen och snackade i ett par timmar!
Lördagen bjöd på sjukt härligt väder, så det blev en lång pw...sen kom mormor och morfar upp på en fika...ner till stan en runda för en fika med Boel och Cecil och sen kom lillebror och Sara och fikade hos mig...ja tre fikor på en dag är inte dåligt :)
Lördagskvällen startade hos Micke och Lotta med förfest..sen tog vi oss till Törringe och dansade kausedans :)
Hade så sjukt roligt...vaknade med ett leende på läpparna dagen efter (och den sjukaste baksmällan på länge)!!
Så söndagen spenderades helt enkelt i sängen...heeela dagen...och det va så mysigt!

Och nu ska jag snart ta mig till jobb!
Känns som om denna veckan bara kommer att springa iväg...och jag längtar tills imorgon :)

RSS 2.0