Alltid lika snabbt...

Då har helgen flugit iväg..som vanligt går den alldeles för snabbt!
I fredags träffade jag lillebror i stan efter jobb...handlade present till pappa och så blev det ett par nya löparskor!
På kvällen var jag hemma hos Cecil och Micke...käkade tacos och sen kollade vi på The Town...den va väl ganska bra! Va chafför till moster så på natten körde jag till Höllviken...
Vaknade tidigt på lördagsmorgonen så jag stack till gymmet direkt...skönt när där är lite folk!

Efter gymmet blev det städning och sen övertalade jag pappa att följa med mig till Thysells och köpa soffa...en jättefin stor mörkgrå/svart soffa...visste direkt när jag såg den att jag ville ha den så det gick snabbt som attan och nu har jag en soffan som står och väntar tills det är dags att flytta :)
På lördagskvällen va det kalas för pappa som fyller 51 år idag!

Sen mötte jag upp Carro och Andréa som va på förfest...fick med mig lillebror och Sara också :)
Det blev ju givetvis utgång...trodde på allvar att mina fötter skulle ramla av när vi va påväg hem...som tur va hade Andréa ett par gympaskor i väskan...har fortfarande ont i mina pektår och det känns som om dom sover, men vill man va fin får man lida pin :)
Somnade med mobilen i handen så man kan väl säga att det va en bra utgång!

Igår låg jag i lillebrors säng hela dagen...kollade på The Tourist, den va faktiskt riktigt bra...och Paranormal Activity, mycket konstig...så en helt vanlig bakissöndag helt enkelt!
Nu väntar en veckas jobb, wooho :(
Ska snart bege mig iväg för att jobba kvällen!

Ja, ja, ja, JA!!!

Lägenheten va supermysig och STOR!!!
Sådär fin och gammal...högt i tak, gammal parkett!
En del att göra dock...ska måla hela lägenheten, måla alla luckor och sånt i köket och ev slipa golven! Men lillebror har redan anmält sig att göra det :)
Och pappa är ju världens bästa på allt sånt!
Så nu blir det förhoppningsvis redan flytt i slutet av februari...dom ville bli av med sin lägenhet så snabbt som möjligt!
Jag är sååå glad! Inreder redan i huvudet och har en massa som jag vill köpa...tacka fan för att jag har en del sparpengar :)

Har fått gjort en hel massa idag tycker jag...kollat på lägenheten, sen va jag hos Natti och klippte mig så nu är jag korthårig igen...känns såå skönt!
Sen tog jag och Cecil en pw...dusch, middag och precis betalat räkningarna!
Och imorgon är det freeedag :)
Då blir det jobb, stan med lillebror och inhandla present till pappi och sen middag med Cecil och Micke på kvällen!
Nu ska jag snart gå och lägga mig och inreda lite till :)


Håller tummarna!!

Idag är det redan onsdag...oj vad denna veckan har gått snabbt!
Snart helg igen :)
Jag var helt säker på att jag skulle jobba denna helgen...men icke!
Får försöka komma ut denna helgen istället eftersom jag sov bort hela förra lördagen!

Idag har vi haft en helt okej dag på jobb...haft en del att göra!
Efter jobb stack jag ner en runda till stan...det drog lite i shoppingtarmen...handlade ett par nya svarta jeans...märktes att jag inte hade varit nere i stan på ett tag...där va minst sagt en del som jag gärna hade tagit med mig hem...men nu får jag ju spara slantarna om jag ska köpa en massa nytt om jag flyttar :)
Sen efter stan så stack jag och Cecil till gymmet, 45 minuter på crossen och sen lite mage!
Middagen idag bestod av kött, champinjoner och brysselkål i vitlökscremé fraiche med tomatsallad!

Ja förresten så lägenheten ska jag titta på imorgon efter jobb :)
Håller alla tummar och tår för att den är något att ha och inte för sliten...men isf är pappa en pärla på att fixa så det kan ju bli bra ändå!
Nä nu ska jag ta min två passionsfrukter och titta lite på sköna Plura!!

110125

Jag gillar att va tillbaka i mina vita kläder med alla härliga arbetskamrater och (för det mesta) fina patienter :)
Det är väl när man har varit borta som man uppskattar att man verkligen har hittat det jobbet som man gillar! Visst hade jag inte tackat nä till en veckas semester till men vem hade inte det?!
Har alltså jobbat två dagar nu och vi har haft en del att göra på jobb...väldigt skönt med tanke på att där har varit lite dött på sistone men nu opererar vi för fullt igen och då blir där lite mer att göra!

Har varit riktigt duktig hitintills och hållt mig till mitt löfte om träning varje dag...igår pw innan jobb och idag pw med Cecil efter jobb! Imorgon blir det löpbandet!
Maten har jag också skött...igår kött med sockerärtor och tomat och idag gjore jag champinjonsoppa och kyckling!

Btw så ska jag kolla på en lägenhet på torsdag :)
Håller tummarna för att den är fin så jag slipper leta mer!!

Fortsättning på söndag!

Ryggbiff, potatisgratäng och sallad...bästa söndagsmiddagen :)
Fast potatisgratäng blir det inte på ett tag framöver :(
Men det gör ingenting...kolhydrater är inget måste för mig...grönsaker är minst lika gott...åtminstone sparris och sockerärtor!!
Ska snart titta på Bones med mamma!
Imorgonbitti blir det pw innan tandläkaren och jag MÅSTE boka klipptid, gud nåde mig om jag glömmer boka!!

Inne i semesterdvala!

Jag tror min kropp har tagit det här med semester på för stort allvar...igår sov jag hela dagen och hela natten utan problem...en hel lördag till ingen nytta...bara en massa sömn, mat, sömn!
Och jag som ville ut och dansa...det blev ingen utgång här inte!

Fredagen spenderades med Cecil och Sabina...första käkade vi på Harmony sen stack vi in till Malmö för att se Love and other drugs...den va helt okej, inte skitbra men bra! Och Jake Gyllenhall är ju rätt så fin att titta på!
Sen fick jag efterlängtat sällskap och fredagen var komplett :)

Jag stack hemom en runda till mamma och pappa på lördagen...började se No Ordinary Family men som sagt så tog sömnen överhand hela lördagen så jag fick inte sett så mycket av den...och mamma och pappa tyckte jag va skittråkig som bara sov!
Men what to do...kanske borde kolla mina värden eller nått för det är nog inte helt normalt att va såhär trött!
Hoppas det blir bättre när jag börjar jobba och träna som vanligt!

Idag är det ju söndag och alla söndagar spenderas hos familjen...så alltså är jag ut på Dalajär!
Ska få potatisgratäng och nått gott kött till middag :)
Börjar inte förrän ett imorgon så det blir nog söndagsfilm här också!
Jobb imorgon...känns...rätt okej! Saknar arbetskamraterna lite faktiskt :)

Home is home!

Jag önskar verkligen att mitt internet inte va så segt för då hade jag lagt upp alla fina bilder vi tog i Egypten så hade jag sluppit skriva...
Vi hade det iaf underbart...strålande sol varenda dag...så därav blev det ju solstolen och poolen 7 timmar om dagen...önskar bara att vi inte hade varit så himla bra på att smörja in oss för så himla brun har jag inte blivit, dock inte lika vit om när jag åkte :D
Jag och bror Deepade som fasen sista dagen och det resulterade i en jkligt röd Joel haha!
All inclusive är all inclusive så maten tröttnade vi på ganska snabbt...dom håller ju inte precis standarn som man är van vid, jäkligt smaklös mat! Vi åt ganska mycket på den italienska restaurangen för där va maten faktiskt riktigt god!
Brandlarmet gick tre nätter i rad...det va jäkligt störigt...ett rum brann ut helt och ett annat brann sängen upp i!
Säkert ryssar som hade druckit för mycket vodka och somnat med ciggen...det kryllade av ryssar...dom är inte särskilt trevliga btw!

Men det va riktigt skönt att komma hem igår...trots att kylan är hemskt så är det skönt att va hemma i lägenheten...va lite för sig själv :)
Vaknade kvart över sju imorse...är ju en timme före än så jag va pigg som attan...tog mig ner till gymmet, men givetvis funkade inte mitt kort så det fick bli en tur bort till mormor och morfar och 30 minuter på löpbandet och en stund på bollen...gud va min kondition suger, men riktigt skönt att träna!
Nu ska jag duscha och sen ska jag iväg med moster och handla! Har inte ett dugg i kylskåpet!

Ikväll blir det bio med Cecil i Malmö...Love and other drugs :)
Och imorgon förhoppningsvis lite fest...är så sugen på att dansa :)


Sista dagen i solen är nu över, vi har röd...

Sista dagen i solen är nu över, vi har rödbrända begett oss in på hotellrummet för att duscha och vila lite innan middagen ikväll! Här har varit helt underbart, kan säga att jag inte precis ser fram emot minusgraderna därhemma! Vi är dock lite trötta på buffén och det ska bli rätt skönt att få äta lite vanlig mat :) Sista kvällen här bjuder på italiensk restaurang och sen imorron bär det av hem! Längtar faktiskt lite efter mitt eget! Skriver ner sen! <3


Bara ett stort lyckligt smile

Vaknade imorse med ett leende på läpparna...dagen före resan!
Gick upp och började fixa direkt...färgade ögonfransarna, la i tvätt i maskinerna, bytade lakan, började lägga fram kläder, dammsög, dammade...
Tog fram min fina rosa resväska :)
Packade...men guuud va mycket jag fick plats med...kändes som jättemycket med tanke på hur lite jag fick packa förra gången jag reste!
Efter all städnnig så hamnade jag i soffan...Oprah på tv:n...Jon Stewart från The Daily Show va med...han hade skrivit en bok som hette Earth- a visitor’s guide to the human race...den lät riktigt rolig...måste beställa den när jag kommer hem!

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa...precis ätit spagetti och köttfärssås!
Hjälper lillebror att packa lite...han är ingen stjärna på att få saker gjorda kan jag säga...drar ut på det in i det sista!
Ska snart hem och kolla på Svärdet och Spiran :)
Och fortsätta le...för imorgon åker vi ju till Egypten :D

Walking on sunshine!

Idag gick jag till semester :)
12 underbara lediga dagar! Varav 8 ska spenderas i Egypten!
Kan säga att det va med lätta steg jag gick ut från jobb...gjort mina sex dagar och kändes som jag kunde patienterna innan och utan!

Efter jobb stack jag hem om och gjorde lite biffar till middag...sen mötte jag upp Cecil efter att hon slutat jobba också gick vi och tränade...ja tränade och tränade, jag hämtade ut mitt kort också visade det dig att vi bara fick träna till klockan sju för att det inte var aktiverat...men tack...så det blev en stund på löpbandet och sen lite mage...dock väldigt lite mage för min del...gud va jag är otränad...nog aldrig varit såhär otränad...men det ska bli ändring på det nu :)

Ätit middag, duschat, BUS:at mig och nu sitter jag här...ska kolla lite på Vampire Diaries tänkte jag!
Imorron är det packa som gäller :)

110110

Redan måndag, tick tack tick tack....snart är det torsdag och då sitter jag på ett flyg påväg till solen :)
Ska bli skönt att va hemifrån ett tag...slippa gå upp tidigt, planera middagar, städa!
Nu ska jag bara göra denna kvällen (bara fjärde blä) och sen en himla lång G-tur (9-17.30) imorgon!

Har hunnit med en massa denna morgon...gick upp klockan nio...fixade till mig och gick ner och slängde i en maskin tvätt...gick ner till stan och fick fixat en massa ärende...käkade frukost, hängde upp tvätten, gjorde lunch, diskade och nu sitter jag här...blir bara en snabbis vid datorn för sen ska jag cykla til jobb!
Ja jag tänkte faktiskt cykla idag...vägarna ser helt okej ut så kanske vågar man ta fram cykeln igen :)
Solen skiner dessutom idag...ser ut att bli en härlig dag!

Konstig känsla...

Har suttit och läst en massa bloggar...och konstigt nog så har flera stycken av innehavarna av bloggarna befunnit sig i Thailand över jul och nyår...därav en massa bilder från Thailand såklart.
Det konstiga är att jag varje gång jag läser något om Thailand eller tittar på bilderna får en sån konstig känsla i magen...en klump och lite sådär gråt i halsen på nått sätt. När vi va där klagade vi mest hela tiden på regnet och vilken otur vi hade med vädret och ditten och datten men nu när jag tänker tillbaka och tittar på bilder eller liknande så vill jag bara tillbaka...visst hade det säkert varit hundra gånger bättre om vi hade haft sol hela tiden men vi hade det ju så himla bra ändå!

Vi reste ju runt mycket...bodde på väldigt bra hotell (de flesta iaf)...åt god mat (ja de märks ju inte minst på vikten!)...hade flera roliga utekvällar...slappade i hängmattorna med en bok...spelade kort eller tog en tupplur...vi gjorde ju inte många knop när vi väl hade hittat ett ställe vi gillade! Det va så skönt att bara vara!

Jag vill tillbaka...och jag har bestämt mig att nästa långresa efter USA-resan när jag fyller 25 ska bli till Thailand över nyår! Jag antar att jag får satsa på 2013 för det lär väl gå åt en hel del pengar till USA! Antingen åker jag ensam eller med en vän...det kvittar för jag kan tänka mig att ligga ensam i en solstol i två veckor...de va ju så himla smidigt att ta sig mellan öarna så det hade jag klarat galant på egen hand! Ja det ska jag minsann!


Hejdå snön!

Nu har jag gjort hälften av min sex-dagarsvecka...haft väldigt lugnt på jobb...
Igår va vi bara två sjuksköterskor och ändå va det inte jättemycket att göra...det ska vi väl va glada för antar jag :)
Blev som vanligt när det är lördag dvs hämtemat och lite godis :S
När jag kom hem va jag så trött att jag inte kunde hålla ögonen öppna...trots att jag inte hade haft en stressig dag...så det blev sängen redan halv elva! Sov tolv timmar!

Idag ska pappa komma och sätta upp mina nya DVD-hyllor och sen ska jag masa mig upp till jobb igen...
Men det bästa är ju ändå att snart kan jag ta fram cykeln igen och slippa gå till jobb :)
Snön är nästan borta ju!


Woops!

Checkar av ännu en sak som skulle göras innan resan...tax-free shopping såklart :)
Moster beställde as always för ganska mycket...men jag skulle inte va sämre så det blev minnsan två parfymer och CK:s deo med i bagaget på resan hem :)

Råkade svänga inom en runda på hm:s hemsida också...lite träningskläder, en klänning och ett par skor CLICK!
Kommer nästa vecka :)
Hoppas jag hinner få allt innan vi åker!
Det är såhär det är...ett annat beroende avlöser det förra...mat mot shopping...usch jag kommer bli fattig de närmaste månaderna!

Nu ska jag snart iväg till jobb...första kvällen av fyra!
Efter jobb blir det förhoppningsvis film med Cecil!
Hoppas på en härlig helg trots jobb :)

Men ge dig!!

Drog upp persiennen imorse och utanför snöade det som tusan..men tack...det hade ju precs börjat töa...jag hade börjat se möjligheterna till att komma ut och röra på mig i friska luften igen...men NÄ!
Vår, where are you!

Jobb idag kändes verkligen som söndag...fast att det är torsdag...ja röda dagar finns ju inte i mitt liv...det finns bara lediga dagar och jobbdagar and that's it! Men man märker när det är helgdag får då är det mer avslappnat...ganska skönt faktiskt!
Idag skrev vi på "kontrakt" på jobb...har lagt en pott och ska se vem av oss (vi är sex stycken) som kan gå ner mest procentuellt fram till sommaren...mitt tävlingsinriktade sinne säger att jag måste vinna men innerst inne är jag nog bara glad om jag kan gå ner de 5 "Thailandskilona"!
Så idag var också dagen då jag skaffade gymkort...ja kan jag inte gå ut och gå eftersom vintern verkar stanna ett tag till så får jag ta mig ner till löpband och andra trevliga maskiner!

Men iaf...efter jobb stack jag bort en runda till Boel och drack te...kändes så skönt att bara få prata, prata, prata!
Efter lite mer än en timme tog dock hungern över så jag gick hem och åt fisken från igår...lika god faktiskt!
Nu har jag suttit i telefon med moster och lillebror...tydligen har jag fått rollen som reseledare och ska ha koll på allt (haha ja jag gillar det!)...så lite genomgång av tider och sånt och saker som behöver inhandlas (moster har mycket som saknas)!
På hotellet finns motionsrum...vi bestämde därför snabbt att vi ska ta med oss träningskläder...är vi optimistiska eller vad haha!

Nä nu ska jag rulla in mig i min filtkokong och kolla lite på tv!

I'm gone, gone, gone!

Lediga dagen idag inför min jobbhelg...eller ska jag kalla det jobbvecka...sex dagar ska jag beta av nu innan semestern! Puh...
Har varit nere i stan och växlat pengar och köpt nya böcker...köpte ju fyra ny på cdon men har redan läst två av dom, woops :S
Sen stack jag och mamma till IKEA, jag som inte skulle ha något...köpte två DVD-hyllor och nya djupa tallrikar...ja och en massa annat sånt som är bra att ha!

Nu sitter jag här vid datorn och suger på pepparkakskolor...sneglar lite på tv:n och läser lite i boken då och då!
Jäkligt skönt att klockan bara är halv fem och jag redan hunnit med så himla mycket!
Tänt en massa ljus och ska bara mysa resten av dagen!
Köpte färsk torsk på torget innan idag så det blir det till middag senare med gröna ärtor och remouladsås!
Synd man inte köper färsk fisk oftare för det är ju så fruktansvärt gott!!

Ska kanske sätta på en film...fortsätta se på Pirates som jag började på igår och INTE somna!!

Jaha...

Tttrrrööööhhhööötttt!
Jag är trött mest hela tiden...jag önskar verkligen att jag hade mer energi...tror faktiskt att det kan bero på att jag inte tränar alls längre...man mår ju sjukt mycket bättre när man tränar...
Efter Egypten då jäklar!

Igår på jobb hade jag inte ett skit att göra men idag va det faktiskt nått att göra hela tiden...kändes riktigt skönt att slippa titta på klockan hela tiden och tänka "Guuud va den går långsamt" och istället tänka "Shit är klockan redan så mycket, jag ska hinna det och det och det"!

Va nere i stan och växlade pengar och köpte solglasögon igår...kändes lite sjukt att handla solglasögon när det ligger snö ute...men snart ligger jag (förhoppningsvis!!!) i solen och har det skönt!
Bara sex arbetsdagar kvar...ledig imorgon och sen jobbar jag sex i rad, usch! Men det väger väl upp att jag är ledig i tolv dagar sen :)
Nä nu ska jag läsa lite (började tjuvläsa en av böckerna jag köpt till Egypten och den är skitbra, woops!!)!


Bara va...

Victoria's secrets fashion show...ja herregud vilka snygga kvinnor...och bra musik!
Skulle jag vara lesbisk eller man så hade man ju i sina vildaste drömmar önskat att man kunde få en sådan kvinna...eller som i mina vildaste drömmar se ut sådär...wow!

Har nu plöjt igenom två filmer och sett showen...ska snart sätta på den tredje filmen...Cop out...lagom klar till Bones...gud vilken tv-nörd jag är idag...men hur mysigt är det inte att bara ligga här under täcket och bara va ledig och inte behöva röra mig en millimiter eller göra något seriöst...det är så jäkla skönt!

Nytt år, nya möjligheter!

Nyår 2010 va ett av dom bästa nyåren hitintills...massa god mat, väldigt trevligt sällskap och mycket sen efterfest!
Orkar nog inte säga mer än så!

Och året har hitintills börjar alldeles förträffligt :)
Orkar nog inte säga mer där heller...

Ska släpa mig in i lillebrors säng och titta på film och käka ostbollar nu!
Kanske kommer det en längre resumé senare...om jag orkar!


RSS 2.0