Ny favorit!

Värmeflaska is the shit...guud så glad jag är att mamma och pappa köpte en till mig!
Mina tår hade nog fortfarande varit som isbitar om det inte varit för flaskan!
Va på utbildning i Malmö och åkte buss hem...ingen värme på bussen och -5 grader ute...det va freezing kan jag förtälja och mina tår var alldeles förfrusna när jag kom hem! Men nu rä dom tinade och mår bra igen :)

Har legat här under filten sedan jag kom hem för en timme sen...vill knappt lämna min kokong!
Men måste väl äta lite...börjar kura i magen nu...

Då var första ljuset tänt :)

imag0173 (MMS)

Då var första ljuset tänt :)


Ett litet snett leende kanske...

Imorse kl 5.30 ringde min mobil...hjärtat i halsgropen, men det va bara lillebror :(
Han va ganska så tankad och ville ha sovplats...men givetvis! Min klockan skulle ändå ringa en halvtimme senare så vad gjorde det om jag fick gå upp lite tidigare...bäddade ner honom och fixade till mig själv!
Kom i god tid till jobb och sen började en av dom lugnaste dagarna på jobb på länge...jag hade fyra patienter som iprincip klarade sig själv...men vi fick gjort en massa annat...och jag hade ett leende på läpparna mest hela tiden :)

Nu sitter jag här ute hos mamma och pappa...ska få lite middag och sen ska jag hem och mysa hos mig själv! Imorgon är det jobb igen...ska in till Malmö på någon utbildning om trycksår, kan bli ganska intressant hoppas jag!
Nu ska jag se om där finns nått nytt avsnitt ute av Glee :)

Moments

Precis kommit hem från jobb...blir en snabbvisit hemma för att sova ett par timmar sen ska jag dit imorgonbitti...pga snön får man ju vara lite flexibel och med tanke på att jag bor typ två minuter från sjukhuset så ställer jag gärna upp för mina kollegor!
Men med de få patienterna vi har så kommer det nog inte bli en betungande morgon :S

Två lussebullar och lite tv innan sängen kallar!!
Hade mycket heller suttit med Andréa och druckit redbull/vodka :(


All I want for Christmas...

...är ju du!! Och att snön ligger kvar!
Ja jobbekvällen igår va lugn...burkar inte ha så lite patienter en fredagkväll...men man får ju passa på och njuta när det är lugnt!
Jag julpyntade och tog fram alla ljusstakarna igår här hemma och sen när jag kom till jobb så julpyntade jag där också...men när jag tog fram julkrubban tyckte min arbetskamrater att det va lite väl tidigt...men när man ändå är igång så :)

Idag vaknade jag tidigt...fixade mig snabbt och gick ner till stan...handlade bullar, Oboy och lussebullar :)
Så nu har jag myst som in i på morgonen...gått här och plockat och fixat och nu är här så fint hemma...har aldrig varit så julmysigt som här är nu :)
Snön fortsätter iaf vräka ner...kanske blir det bara jag på jobb ikväll...dom andra bor ju ganska långt utanför stan...jaja 25 patienter själv klara jag väl :D
Nä nu ska jag dra på mig alla ytterkläderna...dags att pulsa till jobb!

Here I go!

Vaknade med tårarna rinnande för kinderna idag...hade haft en mardröm...eller mardröm kan man kanske inte kalla den men sorglig var den iaf...usch det va inte alls kul att vakna så!
Men jag torkade tårarna och gick direkt upp och började städa toan!
Har fixat och donat lite...betalat räkningarna och precis ätit frukost!
Nu ska jag ta mig ner till stan...måste ha grane och mossa så min adventsljusstake kan bli klar :)
Sen börjar mina tre kvällar denna helgen...woho!


Ny favoritsida!

Jag läser ofta Katrin Zytomierskas blogg för att jag tycker att hon är så himla härlig som vågar skriva precis vad hon tänker och tycker...sen kanske det inte alltid är så att jag håller med henne men det är ju rätt kul att läsa iaf!
Och nu har hon och Bingo startat en hemsida där man varje dag kan handla en vara i 24 timmar för ett riktigt bra pris...kul koncept och riktigt bra priser vad jag har sett änsåläng...shoptime.se!!
Kolla!!!

Favorite Holiday!!

Idag har min lediga dag verkligen gått i julmysets tecken!
Vaknade sent för en gångs skull...efter frukosten så satte jag igång och sätta upp ljusstakar och ta fram julpyntet! När jag var mitt uppe i allt så ringde mamma och undrade om jag ville följa med ner till stan...eftersom jag redan hade planerat att sticka ner en runda så följde jag givetvis med henne...fick handlat en julklapp och en sak till julklappsleken och lite annat som behövdes!

Följde med mamma hem...gick en runda i snön med älskisen! Här är så vackert ute nu när det är vitt...funderade på hur snart jag kan köpa mig ett hus här ute...tänk om jag aldrig får råd att flytta ut här, hemska tanke! Någonstans i områdena här runtomkring vill jag bo "när jag blir stor"! Om jag någonsin får barn vill jag att dom ska växa upp här...åka pulka på backarna, åka skridskor i hagen och ha havet nära!
Jaja iaf när jag hade gått med puppisen så drack jag och mamma glögg och åt lussebullar...tittade i tidningar med jultips och snackade skit!

Nu har pappa kommit hem, står och lagar mat, så sen blir det pannbiff med lök och svartrötter :) Gott!!!
Imorgon börjar min jobbhelg...känns helt okej...längtar så mycket till tisdag så jag hoppas helgen går snabbt...för då ska jag och farmor till Tyskland och gå på julmarknad!
JAG ÄLSKAR JULEN!!!

Hösttrött!

Vilken tråkig höstdag det har varit idag...såfort man fått en glimt ut genom fönstert, regn och grått!
Kallt har vi på jobb också så koftan får ju åka på nästan direkt på morgonen trots att det är då vi springer som mest! Men idag märktes det iaf verkligen att jag är back in the game! Morgonen va ganska hektiskt men jag hade allt under kontroll hela tiden och det kändes verkligen riktigt bra :)

Har hållit igång enda sen jag kom hem...dammsugat, plocka undan, lagat middag...ja gör jag inte något så somnar jag i soffan...
Idag blev det stekt broccoli (så jäkla gott!!), stekt grön sparris och kycklinglår i ugnen som jag marinerade i olja, soja, kryddor och vitlök! Ja det blev riktigt gott!
Nu kom precis lillebror upp en sväng och överraskade med ett besök...lite julklappsplaner som blev färdiga!
Ska nog handla några på torsdag...om jag orkar!
Nä nu får jag nog hitta på något för ögonlocken börjar bli lite tunga!


Back on track!

Första dagen tillbaka på jobbet efter semestern idag...jättekul att träffa alla arbetskamraterna, så söta alla va och glada! Men jobb är ju jobb och det va väl sådär kul att behöva stiga upp tidigt och så!

Nu kommer snart Boel så ska vi tjata lite och catcha upp!
Ja mycket mer än så har jag inte att skriva...

Söndagsångest!

Det är nu jag ska känna mig utvilad, redo för att gå tillbaka till jobbet med ny glöd! Men nä...jag hade lätt kunnat va ledig en vecka till...känner inte alls för att gå upp halv sex imorgon :(

Igår blev det rejält med hålligång hos Coffe...brandbil va tydligen riktigt farligt för oj va lätt den slank ner!
Blev en hel del Just Dance...alla bjöd på sig vilket resulterade i en hel del skratt!
Sen utgång och massa dans!
Sovit alldeles för lite och va därför lite zombieaktig idag när det vankades kalkon hemma hos mormor och morfar...firade fars-dag i efterskott! Jag åt och sen låg jag i soffan och vilade ögonen...så rolig va jag!
Nu en massa bra söndagsserier och popcorn!

Taggar!!!

Telefonsamtal från ms Schyllert:
Hon: "Vad gör du?"
Jag: "Ligger i soffan, jag är trött!"
Hon: "Jag har taggat hela dagen på jobb!"

Såå nu får jag bannemig också tagga till...har bara förflyttat mig mellan soffan och sängen hela dagen, sovit och kollat film...men det har varit väldigt avslappnande!
Precis ätit en sjuuukt god middag...lövbiff med bearneisesås, machesallad, miniplommontomater och stekta sugar snaps! Det va himmelskt! Kolhydrater är överskattat...de behövs verkligen inte!
Lagt Astin på kylning och hoppas att tjejerna hinner hit för en klunk innan förfesten!
Nu ska jag göra en djupdykning i garberoben och se vilken av mina svarta klänningar jag ska ha ikväll och sen blir det väl duschen om en timme eller nått och sen åker ansiktet på :)
Party!

Brandbil, den svarta och nya klackar!

Mina nya rutiner är tydligen att somna tidigt och vakna tidigt...wtf...
Va på bio igår med ett helt gäng vänner...HP va braaa...kommer inte riktigt ihåg vad som hände i boken men filmen va iaf bra, nu skulle den andra filmen kommit ut meddetsamma...
Efter filmen stack jag hem och la mig i soffan med filten...satte på Anastasia (tecknat äger!!!) men somnade innan klockan hade hunnit bli elva...

Ikväll ska jag dock hålla mig vaken lite längre :)
Blir förfest, troligtvis hemma hos Coffe...dricka brandbil och köra lite Just Dance på Wii :)
Sen blir det utgång, dansa lite på vanligt dansgolv...ingen strand och inga strippstänger :P
Nu ska jag packa in mig i mina filtar och ligga här i soffan och kolla film hela dagen!


Skadad...

...Pendulum på Spotify har gått varm hela morgonen...blev visst påverkad av mr Hansson trots allt...

Rainy days

Då va det fredag idag...redan gått två dagar hemma...känns redan som om det va längesen jag satt i värmen och drack ananasjuice!
Regnet öser ner utanför fönstret och jag har raggsockorna på!
Vaknade halv sju idag...måste försöka va uppe längre på kvällarna...men tio igår va jag jättetrött...hade sett en av filmerna jag hyrde igår och sen blev det sängen!

Idag tvättar jag (igen!)...fanns bara förmiddagstider och där hinner man inte så många maskiner...men skönt att ha gjort det på fm så slipper man va hemma hela dagen bara för att springa framochtillbaka till tvättstugan!
Ska luncha med moster och fixa lite ärende senare...ikväll blir det bio med lillebror, Sara, Andréa, Sebban, Coffe och Anna :)
Harry Potter!! Tydligen ska den va ganska bra...hope so!
Nä nu ska jag damma lite...tror lillebror glömde det när han städade :)


Btw...

Såg Glee igår...fick ju ta igen det jag missade under resan...
Sjukt bra låt gjorde dom, faktiskt Gwyneth Paltrow...tydligen är den gammal enligt bror men jag har aldrig hört den och guuud så bra den är...sjukt skön...Cee Lo Green- Fuck you!!

Ruskigt kallt!

Det är så kallt....mitt täcke är superskönt men såfort jag suttit ett tag i soffan fick jag på med kofta och raggsockar för att inte frysa ihjäl...vinter jadå!

Fick iaf handlat en massa med mams...kött!!!! Och en massa nyttigheter...nu ska de 2 kilona som jag la på mig i Thailand och gärna fler bort innan Egypten! Broccoli here we go again!
Måndag då är det on igen!
Fikade med Andréa och Carro innan....åh va det va skönt...få snacka av sig en massa och uppdatera varandra om läget :)
Massa planer inför helgen blev det också....brandbil, Just Dance och utgång blir det förhoppningsvis :)
Precis tryckt ner lite av pappas köttfärssås...GOTT!!
Ska snart hem från mamma och pappa...hemma väntar tre filmer och en påse från Hemmakväll :)
All alone under mitt nya täcke med raggsockorna och mjukis...love!

Justerar mig

Kände mig inte alls jetlaggad igår, förutom när moster undrade när jag skulle sluta prata för då tyckte hon jag gick lite på högvarv! När klockan va halv tio så kunde jag knappt hålla ögonen öppna så då kröp jag ner under mitt nya supervarma gosiga täcke och somnade direkt...vaknade kl 7 imorse pigg som en lärka :)
Gick direkt ner och kollade om det fanns tvättid och nu har två maskiner redan gått!

Kändes lite konstigt och ensamt att vakna imorse...ingen som låg bredvid eller som fanns i en säng bara två steg bort...skönt men samtidigt ensamt! Knäckebröd med kalkon och tomat va alldeles underbart efter att ha ätit toast och yoghurt i tre veckor! Men inte samma känsla att äta frukost i soffan framför tv:n i mjukis och med filten som att sitta i bikini och klänning nere vid stranden!

Idag väntar storhandling med mamsen...kylskåpet och frysen behöver verkligen fyllas på!
Sen fika med Andréa och Carro och ikväll bjuder pappa på sin goda spagetti och köttfärssås :)
Nu ska jag ner en runda i tvättstuga!


Everything must come to an end

Tre veckor har nu rusat förbi och jag är hemma i kalla, regniga vinter Sverige igen!
Thailand va härligt! Vi hade väldig otur med vädret dock...har inte regnat så mycket i Thailand på 20 år...weeii va kul för oss...men ett par dagars sol fick vi och då pressade vi som attan.

En kort resumé av resan...har ju egentligen hur mycket som helst att skriva för det hände ju en del kul saker :)
En lååång flygresa tog oss till Bangkok och därefter till Hat Yai, tog minibuss därifrån till en liten skithåla som va typ en u-sväng bara där vi spenderade vår första natt tillsammans med en massa ödlor!
Dagen efter mötte vi upp Tommy och Fredde på Koh Lipe...jätteliten mysig ö där vi hade bungalows som låg precis nere vid stranden...snorklade och solade, hade hur mysigt som helst...och jag och Micke blev magsjuka!
Efter ett par dagar på Koh Lipe drog vi till Koh Lanta....där vi fick båtturen från helvetet, ösregn och motorerna gick sönder hela tiden så vi kom fram som fem dränkta katter. På Koh Lanta blev vi inte långvariga....familjehotell och dåligt väder, dock brände jag mig som satan när vi låg vi poolen och det va lite molnigt och vi inte smörjde in oss!

Efter Koh Lanta drog vi vidare till Phi Phi...fint väder, båttur med snorkling och en riktigt grym kväll där jag och Cecil rockade loss på dansgolvet, det blev nakenbad, Thai-Börje och en massa andra galenheter!!
Men vi stannade inte på Phi Phi särskilt länge heller utan drog vidare till Koh Phangan! Där fick vi riktigt fint boende men vädret ville inte riktigt som vi ville när vi va där....mest bara regn....en dag fick vi sol och då va alla fem helt galna som små barn och sprang ner till stranden och kastade sig i vattnet....på med Deep och pressade!
Dock en av dom roligaste kvällarna när jag, T och F hade en spindel på vår toa, har nog aldrig skrattat så mycket :D

Därefter åkte vi till Koh Tao och regnet följde med oss...bodde på ett superfint hotell med pool som hade utsikt över hela bukten...hyrde moppar och körde runt ön, i alla översvämningar! Där passade vi på att ligga vid poolen en hel dag också...även här brände jag mig givetvis (att jag inte kan lära mig!)...men eftersom vädret inte ville bli bättre så stack vi till Bangkok lite tidigare!

Lång bussresa till BKK...när vi kom till hotellet hade dom dubbelbokat oss....så efter många om och men tog dom oss till ett annat hotell som låg i gaykvarteren...haha det va en upplevelse! Men dagen efter fick vi rätt hotell och kunde njuta av solen uppe vid takpoolen! Shoppade på MBK...helt galet stort köpcentrum....jag älskar att shoppa men det va bara för mycket...hittade dock ett par fina saker! Där kollade vi på bio en av kvällarna också! En av dom bästa utekvällarna va givetvis i BKK, jag, T och F hamnade tillsist på någon klubb där vi dansade som galningar och jag delade strippstång med hororna...haha ja det va en syn för gudarna kan jag lova! 
Vi tatuerade oss alla i BKK utom Micke...jag gjorde tre stjärnor på foten och mitt namn på thailändska på handleden, blev riktigt nöjd!

Allt som allt har resan varit helt underbar...vi har verkligen bara slappat, festat och haft det skönt! Ätit en massa...dock blev man ju ganska trött på thaimaten ganska snabbt därav +2 kg på vågen :(
Tråkigt att det va så mycket regn för man hade ju önskat att man va lite brunare men men!
Många skratt och mycket internt som är himla kul men inte för så många andra :)
Tre veckor som har gått så himla fort och nu vill man bara åka igen!
Jag längtar redan till Egypten!

Haha ja det blev kanske inte så kort inlägg ändå...och ändå hade jag kunnat skriva så mycket mer...
Sitter för tillfället hemma hos mamma och pappa, har fått pussa och krama på alla och lämnat presenter!
Kom hem till nytt täcke och kuddar så inatt ska jag sova gott i min EGEN säng :)
Nä nu ska jag fortsätta kolla på Glee...får ju ta igen det jag missat!! ;)

RSS 2.0