I'm so sorry

Va jag känner att jag ibland bara inte orkar med en massa...som att blogga...varför ska jag liksom...
Det har väl ändå inte hänt så himla upphetsande saker i mitt liv så det är ju inte hela världen att jag inte har bloggat på ett par dagar...
Helgen va ju dock en riktig tiopoängare...Malmö is the shit...har verkligen lovat mig själv att inte gå ut i Trelleborg längre...varför gör jag det liksom...bara en massa småbarn och folk som jag känner...jag vill ju träffa mannen, han som ska va den där rätta...och uppenbarligen finns han inte i denna hålan!

I lördags så va vi ett par tjejer hemma hos mig...käkade god middag, drack vin, spelade spel och snackade givetvis en massa skit! Sen bar det av till Malmö där vi dansade med en massa småbarn (jaa även där) och sen hände en massa när jag kom hem också...men vilken lördag...precis så det ska va :)
Och inte ett uns bakis på söndagen...en resorb och sen va jag fit för en morsdags-middag!
Mams och pappi bjöd på grillat...och det va inte lite kött...gud så mycket kött dom hade grillat...och moster hade gjort världens godaste chevre-sås...mmmm!

Nu är det onsdag imorgon och det enda jag vill är att vara ledig...njuta av att sommarvädret är på ingång och läsa en bra bok i solen! Få färg!! Avända mina fina bikinisar...ooohhh va jag vill va ledig!
Men imorgon jobbar jag 9-16 och sen ska jag hem och sitta på balkongen en stund..därefter till Malmö och möta upp Andréa för lite fest :)
Kanske middag med Lasse också...får se om han hade tid med mig :P
Och förhoppningsvis är det även sol på torsdag när jag är ledig :) Då blir det poolen hos mamma och pappa!
4 veckor till semester!!!!


Lia gla för de e ja!

Maaaat...det är bannemig det ända jag tänker på nu när jag inte får äta den...
Andra dagen av min diet...yoghurt idag också...har förstått att jag måste äta små portioner mest hela tiden för att hålla mig någotsånär mätt...eller ja mätt är jag aldrig men inte vrålhungrig iaf :S
Men jag har något att se fram emot och det är ägg imorgon! Vilken sak att se fram emot!

Även idag på jobb gjorde det som jag tyckte var jobbigt igår...en intramuskulär injektion...ja det är ju inte så farligt om man gör det var varannan dag...men helt ärligt så även om jag sticker patienter varje dag så tar det emot lite att sticka in en 8 centimeter lång nål i någon! Det gick iaf bra och man behöver ju ställas inför sånt som man tycker är lite läskigt...jag gillar utmaningar!

Precis som igår kom jag hem från jobb...la mig i soffan och somnade...vilket spännande liv jag lever...
Skulle ta mig ut på en pw men regnet började smattra på rutorna så jag stannade under filten...fy på mig!
Nu väntar snart en liten portion yoghurt och sen ska jag kolla DH och Cougar town!

Tog tjuren vid hornen!

En ny vecka har börjat...och vad väntar mig?
Jobb givetvis! Hela veckan lång...
Idag var en lugn dag på jobb...fick göra något som jag inte gjort sen jag gick i skolan och först ville jag mest bara skita i det, men det gick ju inte för sig och sen när jag väl hade gjort det va det ju inte så farligt...helt ärligt gick det jäkligt bra :)

Tittade i kalendern och det visade sig att jag slutar tidigare både idag och imorgon :)
Så när jag kom hem från jobb la jag mig i soffan och läste lite...men somnade givetvis...som tur va ringde Alex från jobb och väckte mig...istället för att gå tillbaka till soffan och dra filten över huvudet, vilket jag helst hade velat göra, så drog jag på mig träningskläderna och gav mig ut på en pw...ville helst springa men vågar inte eftersom jag inlett en ny diet idag...
Fick tipset av Kijes syster när jag var där...man håller på i 10 dagar, i 2 dagar äter man bara yoghurt, sen 2 dagar ägg, 2 dagar potatis, 2 dagar frukt och grönt och 2 dagar kyckling! Kan tänka mig att den inte är helt vetenskapligt jättesuperbra...men jag vill ha en snabb viktnedgång nu innan vi ska väga in oss på jobb den 6:e när vår tävling är slut...hoppas bara den funkar! Idag är första dagen...jag är hungrig mest hela tiden, yoghurt mättar inte så värst länge så man får äta hela tiden...längtar redan till äggen haha!
Och på lördag måste jag synda lite när vi ska ut och festa...men men jag får köra några dagars dricka också innan invägning :P

Gisela, en arbetskamrat och hennes familj va precis här och hälsade på en liten stund, trevligt!
Synd bara att jag såg ut som något katten släpat in, ny duschad och nytränad...well jag tror inte dom brydde sig :P
Nu ska jag krypa ner under filten igen...kanske är där nått bra på tv!


Allt värdefullt...

Har käkat frukost med en nära vän imorse...skrev på min status på fb att det har blivit en fin tradition...
Och då skrev hon till mig på chatten: "Ibland tänker man inte på sånt i sitt liv. Att man faktiskt har vissa grejer man gör som är så värdefulla. Som att äta frukost i princip varje helg med en av sina finaste vänner."
Ja man ska va väldigt glad att man har riktigt fina vänner...jag är iaf väldigt glad för mina :)

Igår spenderade jag kvällen med en annan fin vän...nämligen Cecil...
Vi grillade (ja alldeles själv, utan några män närvarande) och det blev så himla gott!
Sen mös vi ner oss i soffan och kollade på en riktigt chickflick, nämligen Step up 3!
Gud så grymma dom är på att dansa, det är helt enormt!

Känner mig på väldigt gott humör idag...fast jag sov dåligt inatt och ska jobba ikväll...
Men va gör väl det...jag nästan längtar lite till mina fina patienter...okej det va kanske inte helt sant...jag hade ju mycket hellre festat med Carro och dom ikväll istället för att sitta på jobb och uggla...
Man får göra det bästa av situationen och jag får längta till nästa helg istället när vi ska ut och rumla i Malmö :)


It's never the same

Ännu en vecka har gått...lite lagom att jobba tre dagar på en vecka tycker jag :P
I onsdags va jag i Malmö och käkade middag med Lasse, alltid lika trevligt att träffa honom...sen mötte jag upp min lilla familj, dvs Micke och Cecil, i Höllviken så kollade vi på den nya Pirates filmen...riktigt bra...Johnny Depp är ju inte alltför ful om man säger så!

Idag har jag varit iväg och köpt nya blommor eftersom jag dödade ett par andra och sen cyklade jag ut till mamma och pappa för att måla mina köksstolar en sista gång...på söndag följer dom med mig hem :)
Har spenderat dagen i solen och framför datorn...sett de sista avsnitten av Hellcats!
Ikväll ska Cecil och jag grilla och mysa med en film tänkte vi!

Imorron väntar jobb på kvällen och sen ska jag möta upp Carro och de andra tjejerna och kan inte tänka mig att det blir annat än utgång :D
Känns knappt som att det redan är helg...nästa vecka väntar en massa jobb...
Längtar redan till nästa helg..vet inte ens varför...man ska ju leva för stunden så jag får väl försöka göra det istället!
Trevlig helg!

Raindrops and doglove!

Måndag och jag är ledig!
Va hemma hos mamma och pappa igår efter jobb och fick middag...såg ett par avsnitt av Glee och Hellcats och sen fick jag med mig hunden hem...
Mysigt som attan är det att ha henne här hemma...låg bredvid mig när vi tittade på PS. I Love You och blev kliad på magen!

Vaknade av mig själv tjugo i åtta imorse och då va det bara att ta på sig kläderna och gå ut...Cecil mötte upp oss och sen rastade vi Alice i en timme...hon va helt slut när vi kom hem, är inte van att gå så långt på morgonen :)
Sen la jag mig i soffan och planerade att göra precis ingenting på hela dagen...och så blev det...somnade och sov från och till fram till halv två sen låg jag mest och slöade...gick en runda till med älskisen i regnet, inte riktigt så kul...men en helt perfekt ledig dag ändå...
Hann dock med en fika också nu på eftermiddagen som var väldigt trevlig :)

Imorron väntar ännu en ledig dag!

Går inte att motstå!

Blev tipsad om en tävling där du kan vinna 40 par skor...precis en tävling för mig :)

Här kan man va med och tävla!


Sometimes words just aint enough...

Två av tre arbetsdagar avklarade...imorse va jag trött som jag vet inte vad...blev väckt inatt av grannen och sen kunde jag inte somna om...inte alls kul...men men...
Jobb piggade iaf upp mig, har haft världens sötaste patienter denna helgen...pigga glada och väldigt trevliga! Dessutom jag har ju rondat med min favoritdoktor :)
Dagen idag har bara rusat iväg, hade hur mycket som helst att göra men det är bara skönt! Va dock så trött när jag kom hem att alla planer på grillning och umgänge ställdes in och jag la mig i soffan och somnade och sov i en och en halv timme!

Nu är jag dock pigg igen...
Ska sätta på en film och ligga och mysa under filten och lyssna på regnet...kanske ska jag poppa lite popcorn också :)
Igår grillade vi hemma hos Cecil och Micke...va hur trevligt som helst...spontant och roligt...
Vi spelade spel och skrattade en massa...och käkade paj som jag, Jennifer aka tanten, hade bakat...hallon/rabarberpaj! Tror iaf det blev uppskattat! Kollegorna på jobb idag som fick resterna blev iaf glada :)
Blev ju dock en ganska tidig kväll för mig eftersom klockan ringde sex!
Nä nu ska jag kolla på film...sen är det dags att sova och vips så är snart min jobbhelg slut :)

Min vän...

Ja jag har en vän...eller jag har faktiskt flera men iaf...
Hon heter Boel och är riktigt snygg (och singel så...)...men framförallt (som om det bara är därför jag är vän med henne) så har hon en sjukt rolig blogg som ni verkligen borde läsa. HÄR!

Ikväll har vi suttit hemma hos mig...ätit middag, tittat på tv, ätit choklad (ååhh jag vet förstörde hela min löprunda men men) och snackat redigt med skit...eller skit och skit det va ju bra skit vi snackade om!
Och då tipsade hon om en blogg som hon läser som är riktigt rolig...en kille som heter Simon bloggar...och nu har jag suttit här och läst sedan hon gick och den är så himla kul...
Det roliga är att han skriver precis som Boel men han är kille...alltså han skriver som en kille fast roligt...eller ja iaf den är väl värd att läsa...här!

Nu ska jag snart ta och flytta min rumpa från mitt lyxiga (Boels uttryck) skrivbord och lägga mig i sängen och glo lite!
Imorgon väntar början på min jobbhelg tjoho!

Nu har jag försökt fixa länkarna om och om igen...
Boels blogg: boelbitar.blogg.se
Simons blogg: absolutvanilla.blogg.se

Vilket slitgöra!

Idag har jag varit ledig igen :)
Va inne och jobbade igår, en kväll...helt okej kväll...
Kunde bannemig inte somna igårkväll...sover jag förmycket nu igen måntro? Drömmer om allt möjligt konstigt och vaknar flera gånger på nätterna...vilket gör att jag är ganska trött på dagarna..ond cirkel det där!

Imorse vaknade jag sekunden innan Cecil skickade sms och ville kolla läget...hade ju nån konstig magknip igårmorse och trodde jag skulle få maginfluensa eftersom mamma haft det och jag varit därute båda dagarna :(
Men det blev inget som tur va :)
Fick på mig träningskläderna och stack ut och sprang en runda, 5 km blev det idag!!
När jag kom hem fick jag för mig att jag skulle putsa fönsterna...jäklar va jobbigt det är...och TRÅKIGT!
Innan jag flyttade in slipade dom mina fönster så där va en massa damm på dom...usch, men nu är dom ganska fina :)
Cecil överraskade med en snabbvisit precis och nu sitter jag och väntar på att Boel ska dyka upp!
Vi ska käka middag tillsammans och snacka lite :)

Helgen bjuder på jobb...blä!
Imorgon ska vi grilla på kvällen och blir det dåligt väder så tänkte vi oss en spelkväll :)
På lördag blir det nog umgänge med ms Schyllert :)

Myror i brallan!

Sitter hemma hos mamma och pappa...när solen skiner vill man ju helst inte ligga inne i en lägenhet och ruttna...så när jag hade sovit efter min jobbnatt så fixade jag till mig och stack ut här och intog solstolen...men det gick bannemig inte att ligga still...hade inte ro i kroppen att bara ligga där rätt upp och ner och inte göra någonting! Så jag har gått med Alice en lång runda...lagat middag så att den är färdig till pappa kommer hem...handlat till mamma som ligger här hemma och har maginflusensa...ja så tvättar jag också!
Hade nog passat extremt bra som hemmafru...ska bara hitta en man som kan försörja mig också :P

Helgen har gått snabbt som vanligt...i fredags intog jag och Boel min balkong med ett glas vin respektive en öl och sen bar det in till Malmö för att sitta lite på lilla torg och snicksnacka! Där mötte Sofia upp oss också!
Hemfärden från Malmö blev en lång en...buss 100 hade gått sönder och vi fick plocka upp en massa folk och svänga inom Höllviken...inte alls särskilt kul va det...men hem kom vi iaf :)

På lördagen cyklade jag hem till mormor och morfar och solade...sen mötte jag upp Sara i stan för att handla födelsedagspresent till lillebror som fyller 21 år idag men firades i lördags :)
Sen fikade vi och satt i sooolen :)
Därefter vankades det kalas...och sen stack jag hem till Elly där förfesten va i full gång och sen blev det givetvis utgång...en ganska bra kväll!
Söndagen spenderades i sängen fram tills det var dags att gå till jobb för att försöka hålla sig vaken en hel natt...men det va lugnt på jobb så det va inga problem!!

Nu är jag ledig idag och imorgon och förhoppningsvis blir det lika fint väder imorgon :)

110505

Redan torsdag och snart är veckan slut :)
Hade en bra kväll på jobb igår...ganska mycket att göra så tiden gick snabbt...hoppas denna kvällen blir lika bra!

Fick för mig imorse när jag vaknade att jag skulle baka bröd...gick en runda och gick inom ICA på hemvägen och handlade lite ingredienser... 
Så nu står där ett ganska gott lchf-bröd på min diskbänk och svalnar...inget mjöl bara en massa nötter och grejs, och det smakar ju inte bröd precis men det går ner! Mycket mättande!

Till helgen väntar Lilla torg med Boel och Sofia på fredag, kalas för lillebror på lördag och senare på kvällen ska jag möta upp Carro och Elly för vin och snack! Förhoppningsvis blir det utgång på lördag...är sugen på att dansa loss lite :P
Och sen söndag ska jag hoppa in och jobba en natt...sen är jag ledig måndag, tisdag :)

Second but counting...

Andra lediga dagen...regn!
Men den har varit väldigt bra ändå...vaknade i lagom tid...dvs vid åtta :P
Tog det lugnt för en gångsskull...ingen träning på morgonen utan åt frukost i lugn och ro och gick bara här hemma och pysslade...
Sen stack jag hem till Kije och mös lite med hennes lilla Leona...hon hade gjort världens godaste smootie och sen satt vi mest bara och snackade en massa :)
Efter det stack jag inom Netto, usch tråkiga pengar att lägga på mat men jaja...
Sen blev det en snabb runda ner i stan för att inhandla spikar och lite sånt innan en pw med Boel!
Och nu sitter jag här...med torsken i ugnen och ska gå och riva morötter...ja bättre än så här blir det väl inte...
Tre dagars jobb sen är det helg igen :D

Pretty happy right now!

Första lediga dagen...och jag vaknade kl sju! Jaha liksom, trevligt med sovmorgon...men jag låg kvar till klockan åtta och bara njöt av att jag inte behövde gå upp!
Sen blev det frukost, dammsugning och sen fixa till mig...sen dök Cecil upp och vi gick och mötte upp Boel för en tur ner till stan! Skulle absolut inte ha något men kom hem med en sjuuukt snygg skinnkjol, en jättesöt blommig kjol och en svart jeansjacka...woops :S

Efter det cyklade jag ut till mamma och pappa...gick med Alice en lång runda och sen kollade jag på ett avsnitt Glee (oh va jag älskar Glee!!!!) och sen cyklade jag hem igen!
Bytade om och stack ner och tränade en timme med Cecil...en halvtimme på löpbandet och tjugofem på crossen...skönt!

Pappa har precis varit här och skruvat upp lite hyllor till mig ovanför mitt nya skrivbord...blev riktigt bra...och en hylla ute i gången till köket...har stora planer för den hyllan haha! Fick satt upp min fina klister-blomma på väggen! En lampa i hallen kom upp och en ny eldosa blev uppsatt...
Nu börjar mitt hem bli precis så som jag vill ha det...det blir bättre och bättre...saknar bara en sängstomme sen är jag nästan klar...synd bara att allt kostar och att jag förtillfället har så himla mycket utgifter!
Förhoppningsvis ska vi snart boka resan till NY så att jag får lite mer pli på mina besparingar eftersom jag blir så illa tvungen att spara isf :D
Nä nu väntar min säng på mig!!

Let's do it tonight, we might not have tomorrow!

Nu har jag gjort fyra mornar sen i torsdags och min jobbhelg är över :D
Har gått förvånadsvärt fort...kanske för att vi har haft en del att göra och för att jag älskar mitt jobb och för att vi har väldans kul nuförtiden :)

Min lediga dag i onsdags spenderades tillsammans med fina vänner...först va jag ute en runda på morgonen och sen stack jag och Boel till IKEA och jag fick handlat ett skrivbord, två mattor och två hyllor :)
Sen stack vi hem och fixade till oss lite och sen drog vi in till lilla torg...där mötte Andréa och Malin upp oss också blev det rosé, god mat och trevlig umgänge!
Oh vad jag älskar våren (eller kanske sommaren, för det kan man väl kalla det nu?!)...det va så otroligt varmt när vi satt där i solen! Så himla mysigt...tror med ganska stor säkerhet att det lär bli många fler kvällar på lilla torg i sommar :)
Efter lilla torg stack jag och Boel på bio och såg No strings Attached...hmm den påminde alldeles för mycket om mitt liv förutom det lyckliga slutet annars va den väldigt bra :P

Eftersom jag jobbade dagar denna helgen har det ju blivit väldigt lugnt..vem orkar va uppe länge när klockan ringer kvart i sex...inte jag iaf...så i fredags tvingade jag moster på bio...såg Water for Elephants...den va superbra...en riktigt snyftar-kärleks film...och Robert Pattinson mhm!
I lördags skulle jag på grillning och fst hemma hos Natti men när jag kom hem efter jobb va jag slut som jag vet inte vad och somnade i soffan...så min valborg blev inte så himla upphetsande precis...men det gör inget, va ändå inte så sugen på att dricka...tar igen det nästa helg :)

Idag när jag kom hem från jobb låg mamma och pappa i min soffa och kollade på tv och älsklings puppi mötte mig i dörren...sen käkade vi pizza...myssöndag helt enkelt...
Lite ångest över pizzan så först gick jag en halvtimme sen sprang jag en runda också...hmm...har dessutom inte tränat sedan i onsdags pga tidsbrist...så det behövdes!
Nu sitter jag här och luktar cocos och ska snart lägga mig i sängen och kolla på Bones...och kanske en film...är ju ledig två dagar nu :)

RSS 2.0