This is it!

Ja idag är det avresedatum :)
Ska snart gå ner till Systrar och Bönor och möta upp mina två resekamrater och käka frukost!
Sov som en stock inatt trots att jag inte trodde det skulle bli många timmars sömn....vaknade tom av att Cecil ringde och väckte mig!
Har inte mycket mer att säga :)
Nu ska jag föna håret och sen dra på mig kläderna!
Ha det bra här hemma i kylan :)
Ses om tre veckor!

Packa i och packa ur

Packade precis om väskan...tror det blev bra denna gången, bara fjärde gången jag packar om...men nu tror jag (håll tummarna!) att jag fått med nästan allt...bara tandborsten kvar imorgon!
Räkningarna är betalda och sängen är renbäddad...har precis städat toan!
Satt standarn för hur här ska se ut när jag kommer hem...stackar Sara kommer väl få städa om jag känner lillebror rätt :S

Nä nu fortsätter DH!

Nedräkning!!!

Nu räknar jag faktiskt timmar....TIMMAR! Det är väldans nära!
Väskan ligger packad...proppfull givetvis och ändå tycker jag att jag inte har någonting med mig...tur vi har en massa kilo som ska fyllas på hemvägen :P
Lillebror övertar lägenheten imorgon...han ska få prova att bo hemifrån lite...så jag har städat och hållt på hela dagen, bara nya lakan som ska i också sen är här tipptopp till honom imorgon!
Hann med en runda hem till farmor också på lunchen för en fika och pratstund!

Va och vaxade bikinilinjen hos Malin för en stund sedan...blev riktigt bra och inte alls så smärtsamt som jag trodde...när jag själv vaxade benen innan idag gjorde det mycket mer ont!
Andréa kom precis och lämnade sin iPod-touch med en massa filmer på...snällaste som vill låna ut den till mig så jag inte blir uttåkad på planet :) så fick vi ju kramas och säga hejdå också förstås!
Nu ska jag käka lite B&J och kolla Desperata husfruarna, Cougar Town och in the Middle...sen får jag väl försöka sova...om det nu går!

Kramkalas

Nu har jag varit social så det räcker och blir över...pratat, pratat och kramats en massa!
Tur att jag gillar att göra båda sakerna :)

Fick en jättefin anteckningsbok av moster som jag ska ha med till Thailand och skriva i...hon gjorde också det när hon va iväg förutom att hon va iväg i flera månader och jag ska va där i tre veckor...tror hon hade lite mer att skriva kanske :P
Men väldigt gulligt!

Imorron ska jag hinna med en massa...
Ska snart gå och lägga mig tror jag!
Men först ska jag nog se lite Dawson's Creek!

You're amazing

Världens gulligaste lillebror....ringde precis och sa att han hade köpt ett 4G:s minneskort till mig så att jag kunde ta mycket bilder i Thailand :) Tack!!
Snart kommer bästa moster och ska kramas!
Pappa står i köket och lagar middag, riktigt husmanskost blir det....kan ju passa bra nu när det inte blir sånt på ett tag :)
Själv sitter jag här och gör inte ett skit...ska kolla lite på Vampire Diaries tänkte jag!
Jag och lillebror på min examensfest!

När du minst anar det!

Helgen har trots allt gått väldigt snabbt...inte så värst jobbigt att jobba kvällar!
Lördagen bjöd på förfest hos Andréa efter jobb...sen utgång på Kräm och efterfest hemma hos mig på det! En väldigt lyckad lördag med andra ord :)
Söndagen blev aningen stressig eftersom jag låg kvar i sängen alldeles för länge :)
Så första gången ever kom jag osminkad till jobb...och bakfull dessutom så det va en syn för gudarna usch! Haha men det va väldigt skönt så det får det nog bli fler gånger tror jag...minus bakfyllan!
Trött som jag vet inte vad var jag när jag kom hem i söndagskväll...men blev ändå en stund framför tv:n innan jag sloknade!

Så nu har jag alltså fyra veckors semester framför mig och tre av dessa ska spenderas i Thailand :D
Har varit i stan idag och handlat det sista...solkräm och schampo och sånt kul!
Det börjar pirra lite nu...imorgonnatt kommer nog inte bli många timmars sömn :)
Packningen är halvfärdig så imorgon ska det sista ner! Oh vad jag längtar...från kylan ner till värmen :)

Nu sitter jag ute hos mamma och pappa...ska gå med sötnosen och sen kommer Lovis och Mira hit efter skolan så ska vi hitta på nått...vad gjorde man i den åldern liksom, tror dom är 9 och 12!!
Ikväll blir det middag med familjen! Moster ska laga till något gott :)
Och nu ska jag fördriva tiden med lite Glee och käka pappas pasta med pastasås!

Räknar ner i snabb takt

Två dagar kvar av jobbhelgen...jag som trodde att dessa dagarna skulle gå jääättelångsamt eftersom jag vill att dom ska rusa iväg...men dom rusar iväg...tjoho!
Igår va en helt vanlig kväll på jobb...en del att göra men inte jättestressigt!
Idag blir det nog lite mindre att göra, har några pat som åker hem idag har jag för mig!
Och lördag=hämtmat :)

Ikväll efter jobb ska jag hem till Andréa...förhoppningsvis har hon lyckats skrapa ihop några som vill festa med oss...så blir det vin och Just Dance!!! Och kanske utgång, vi får se!
Nu ska jag äta frukost!!


Kräsen!

Sista morgonen som klockan ringde 5.30 på fyra veckor :)
Det va med lätta steg som jag gick ut från sjukhuset i em...bara tre dagar kvar och det är kvällar som alltid brukar gå ganska fort!
Jobb idag va riktigt kul...mycket att göra så fm gick jättefort och även em gick för engångsskull fort!
Alla ville kramas och va så gulliga och önskade trevlig resa...imorron lär jag ju bara träffa en handfull innan alla går till helg!

I eftermiddags va jag och tittade på ännu en lägenhet...den va jättefin! Ljus och stor! Men läget kändes inte helt rätt...jag är ju en flicka från öster och kommer alltid att vara antar jag och denna låg alldeles för långt åt väster...lika bra att helt enkelt fortsätta leta till det känns helt rätt...jag sitter ju inte i sjön precis!

Middag idag blev tacos...utan bröd förstås men sen sket det sig ändå för jag käkade popcorn och choklad till Vampire Diaries...bra liksom, har verkligen ingen motivation att inte äta onyttigt längre...sämst!
Men Vampire Diaries va ju som vanligt helt jäkla sjukt bra :)
Nu ska jag gå och släcka alla värmeljusen här i mitt lilla mysiga hem och sen ska jag krypa ner under täcket...kanske drömma lite om Damon eller kanske om någon annan sexig mörk man!

Grey's Anatomy va väldigt mysigt med Boel...

Grey's Anatomy va väldigt mysigt med Boel som sällskap...men det va ännu mysigare i lördags! Nu när jag fått cathat up lite med söta B ska jag in i duschen och sen sova!! Inleder min jobbhelg imorron, jippi!


1 vecka!!!!

Idag är det en vecka tills vi åker till Thailand AAAAAAAAAAHHHHHHH!!!!
Oh va jag längtar...fast börjar ändå bli lite sådär resepirrig!
T och F åker redan idag fuskisar....kommer va svinbruna när vi kommer ner!
Men kul för dom såklart...är inte alls avundsjuk :)

Idag har jag ledig dag inför min jobbhelg! Kunde inte alls sova länge...somnade direkt när jag la mig igår men sen har jag vaknat flera gånger...har en massa tankar som snurrar runt...
Har börjat dagen med att slänga i lite tvätt i maskinerna...sen ska jag möta upp Cecil i stan och växla pengar och handla lite nödvändigheter till resan!
Ikväll blir det mys med Boel :)
Som alltid när man är ledig har man hundra saker att fixa!

Precis bakat Leilas muffins med crumble på...

imag0155 (MMS)

Precis bakat Leilas muffins med crumble på...fick lite dåligt samvete för att jag inte varit så bra på att höra av mig och kunnat umgås med Boel på sistone men imorron ska vi träffas så då blir det fika :) Ja också får ju jag smaka en ikväll också när jag kollar på husfruarna så jag vet om dom är äckliga eller inte :) Kan dessutom berätta att bilden inte gör dom rättvisa, dom är riktigt stora!!


101019

Men va glad jag blir när jag har fått kommentarer efter en så tråkig dag som igår :)
Idag känner jag mig mycket bättre...inte lika låg, mest bara sådär tråkigt PMS:ig så att jag får bita mig i tungan för att inte få utbrott...haha nä inte så farligt...men kanske därför jag är så nära tårarna hela tiden...det är ju hormoner!

Har varit på introduktionsdag idag för nyanställda...bara tio månader sen jag började jobba :P
Men va stolt jag är för att jag jobbar på "Det lilla sjukhuset med det stora hjärtat"!!
Vi är ju bannemig riktigt duktiga på ganska mycket visade det sig!
Så SUS kan slänga sig i väggen :P

Nu ska jag snart laga något att äta...inte lätt med skafferiet och kylskåpet tomt...men känner inte för att handla hem något nu innan Thailand...bättre att ta vad som finns...om det finns något!
Ikväll blir det kanske en runda till Lund...får se hur det blir, pengar är ju ett litet hinder förtillfället när resan närmar sig och lönen inte kommer förrän den 27:de...kanske räddar Sebban oss med sin bil :)

Nä.

Denna dagen blir inte bättre...
Jag borde jobba hela tiden för då tänker jag inte på att jag är så jäkla låg...synd att här är så lite att göra bara...
Definitvt en film när jag kommer hem...
Imorgon utbildning hela dagen!

A melody I start but can't complete

Usch ingen bra dag idag...inte hitintills iaf..
Vaknade efter en härlig dröm, men som gjorde mig nedstämd...drog upp persiennerna och fick skitdåligt samvete för att jag inte varit ute och motionerat på så länge...så jag drog på mig träningskläderna och gick en runda...det va kallt men skönt...
Är alldeles bölig...det började igår efter att jag hade tittat på Glee...har nära till tårarna hela tiden och jag vet inte varför...jag ska ju va glad nu...det är bara en vecka tills vi åker till Thailand...
Det ska ju bli den bästa semestern ever!
Vad är det med mig? Nä inga tårar bara glada miner :)
Jag har ju inget att va ledsen för bara en massa roligt att se fram emot!

Ska snart iväg till jobb...känner inte för det....känner inte för något...känner för att ligga kvar här hemma i soffan hela dagen...
Nä det gör jag egentligen inte heller...
Jag borde kolla på A Walk to Remember...tömma ut alla känslorna och börja från noll...det är alltid skönt att gråta lite...får nog göra det ikväll...
Nä nu ska jag gå och rycka upp mig och föna håret!

Ute i solen!

Jag och Alice tog oss en promenad längs stranden...
Alice levde jävel...hon älskar att springa lös...drog i tång och rullade sig i fågelkadaver...haha vi va på riktigt äventyr...gick på K-brunnar, skällde på katter, träffade söta hundar och ägare på stranden...

   

Rensa ut!

Sitter och fixar med mamma och pappas dator...lägger in program som dom inte har fixat än...lägger in bilder från digitalkameran...laddar ner musik :)
Har en massa bra album nu...hoppas bara alla får plats på min iPod!
Hlet underbart väder idag...gick från moster hem hit innan...så skönt, riktigt varmt!
Ska gå en jättelång runda med Alice sen...blir nog stranden...där är bäst att rensa tankarna :)
Kan behövas...som alltid ut med allt...eller omedvetet trycka det längre in kanske!

Nä nu ska jag kolla lite Glee tror jag!

Förträffligt!

Idag känner jag mig verkligen utvilad, lycklig, nöjd...vilken härlig söndagmorgon!
Helgen har varit så bra hitintills...och idag ska bli en riktigt myssöndag, ska bara städa först :)

I fredags va jag på after work i Malmö med ett par tjejer från jobb...käkade jättegod mat på Chili och sen gick vi till en pub och stod där och snackade! Sen blev det en runda till T där vi spelade Wii...så jäkla kul!
Morgonen bjöd på lite serier och sen fick jag snällt köra hem till mamma och pappa och lämna bilen...
Stannade där ute och tittade på film och gosade med älsklings puppisen!
Jag och lillebror va och kollade på en lägenhet till mig...va jättefin men känner för att byta upp mig till en något större lägenhet så det fick bli ett nej :(

Hade lovat att köra moster till Staffanstorp så även lördagen bev lugn för min del...jäkligt skönt att inte va bakfull kan jag meddela...
Så lördagskvällen spenderades hemma hos Carro...vi spelade Wii Just Dance, nog något av det roligaste jag har gjort...så jäkla jobbigt men så himla roligt! Flickorna drack vin och jag käkade poopcorn haha!
Blev sängen ganska sent trots allt men känner mig ändå utvilad och pigg idag...
Nu ska jag sätta igång och städa lägenheten...sen blir det en runda ut till mamma och pappa tror jag...det är ju trots allt söndag :)

Efter en mysigt morgon i sängen alldeles f...

imag0153 (MMS)

Efter en mysigt morgon i sängen alldeles för länge så är jag nu ute hos mamma o pappa! Helt okej frukost/lunch :)


101014

Då va det dags för tvättdag idag...jippi!
Håller på och springer här upp och ner!
Haft en helt okej dag på jobb...men usch va trött jag är!
Precis käkat middag...idag blev det frittata med bacon, parmesan och svamp och till den stekt sparris...blev väldans gott! Parmesanen kommer från Milano när moster va där sist och har legat i kylen och väntat! Den va så god så jag mest bara dog....oh riktigt parmesan!!

Igår kollade jag GA hos Elly...lite mys och massa snack!
Ikväll blir det jag och snygga män...ja Vampire Diaries....åååhh! Funderar starkt på att springa bort till statoil och köpa ett choklad också så är ju kvällen komplett!
Nä nu ska jag ner i tvättstugan en runda!
Fredag imorgon :D

Svåra val

Usch har inte alls haft en bra dag idag...jobb va lite förvirrat från min sida...kanske för att jag inte hade det egentliga ansvaret utan bara gjorde punktinsatser....jag gillar att ha allt ansvar så jag vet vad som händer, mycket lättare att hålla reda på allt då!
Sen hade jag bara dricka med mig till lunch och det är skittråkigt...och fast jag dricker så syndade jag med choklad alltså helt meningslöst! Åh va jag är dålig!
Efter jobb ringde lillebror och frågade om jag ville hjälpa honom att söka till högskolan, givetvis ville jag det...så pappa hämtade upp mig efter att han hade slutat!
Fick laga middag...tack för den...men det blev iaf gott...och gratis va det ju :P
Och nu sitter vi här och kämpar för att hitta någon utbildning som han vill läsa...försöker få honom att inte välja en utbildning i Stockholm men han ska tvunget dit...så det får det väl bli...svårt att hitta något när man egentligen inte vet vad man vill...
Fy va glad jag är att jag redan är färdig...känns rätt nice att veta att jag (om jag inte känner för det) inte behöver läsa vidare igen...fast det vill jag...nångång i framtiden!
Nu är bror förhoppningsvis snart klar och sen blir det lite mys med sötaste hunden...sen ska jag se om jag hinner hem och kolla GA med Elly!

Sunny day, sleepy nights!

Har egentligen ingenting kul alls att skriva...
Jobbar kväll idag så har inte hunnit med så mycket sen igår när jag skrev :)
Vaknade av att klockan ringde idag igen, händer oftare nuförtiden...
Alltid trött...borde dessutom verkligen tagit mig ut på en pw imorse...vädret är ju superfint...men har åsidosatt motionen nu i nån vecka...usch...ångest!
Nä nu ska jag fixa håret innan jobb!

Lovestory!

Mitt hjärta smälte lite precis...såg Disney's Prinsessan och Grodan...en såndär riktig barnfilm-slutet gott allting gott-kärleken övervinner allt-film! Den va riktigt söt!
Fick sett sista halvan av Prince of Persia också...tyckte den va ganska usel om jag ska va helt ärlig...förutom att Jake Gyllenhaal är fin att titta på så är den inte alls så himla bra...och hon är skitsnygg också!
Nu ska jag snart krypa ner under täcket...sovmorgon imorgon :)

101011

Som vilken annan måndag som helst så känner man väl aldrig för att gå upp när klockan ringer...usch vad jag tyckte synd om mig själv imorse...tröttare än tröttast!
På jobb hade vi himla lite att göra...sådär lite så man glömmer det som är viktigt...men vi glädjs åt dom dagar som vi har lite att göra för oftast så springer vi alltjämt!
Stack ner en snabbis till stan efter jobb...fick handlat en ryggsäck till Thailand...riktigt nöjd :)
Ska snart börja på maten, idag blir det kycklingfalukorv, stekt grön sparris och tomatsallad med en massa lök!

Ikväll ska jag se Prinsessan och Grodan :)


You may say I'm a dreamer

Håller fortfarande på att repa mig efter denna helgs bravader...
Fredagen tog verkligen musten ur mig...
Förfest hos Sofie, ner på A9 och sen efterfest som varade alldeles förlänge så jag va ett lik på lördagen...spenderade hela dagen i sängen..kunde knappt dricka vatten för jag mådde så dåligt...svor att jag aldrig skulle röra en droppe sprit igen...

Men på lördagskvällen va det inflyttningsfest hos Lasse så det blev det en flaska rosé :D
Va superkul att träffa personer jag inte sett på flera år...och några nya ansikten också!

Idag vankades det dop för söta Alfred...strålande sol, fin kyrka, snäll gosse...va ett jättefint dop!
Smörgåstårta :)
Massa mys med lillkillen...oh så söt han är! Man ville bara pussa på honom!
Sen stack jag och lillebror och hyrde film och köpte B&J...
Fast jag tog igen en hel del sömn i lördagsnatt så somnade jag halvvägs genom filmen...får se fortsättningen imorgon :)
Nu ska jag nog snart gå och lägga mig igen...tror inte det blir några problem att somna!
Hel jobbvecka väntar...usch inget att se framemot precis!

Don't you worry 'bout a thing

Freitag...jobbdagen va som vanligt...mycket att göra på förmiddagen, ganska lite på em...så jag gick hem lite tidigare...
Stack ner till stan med mamsen...handlade supersöta saker till Alfred :)
Har precis ätit kyckling och potatissallad...lyxig fredagsmiddag va? Haha nä men jag orkade verkligen inte laga något så det fick bli färdigmat på ICA!

Jag är trött, trött, trött, trött...har haft spänningshuvudvärk hela dagen...
Men om några timmar kommer Carro och då ska vi dricka vin så då ska huvudvärken försvinna!
Får väl ta en power nap och sen hoppa in i duschen...
Fredagkväll...det är ju dags att hitta festhumöret nu ju!
Fram med ett glas rött!


Taking a Bow

Haft en härlig dag på jobb idag!
Gulligaste patienterna :) bara en massa pigga och glada gubbar!
Imorron är vi jättemånga på morgonen, så det lär väl bli en del städning som Pia sa :S
Men vad gör det, det är ju fredag :)

Imorgon ska jag träffa mamma direkt efter jobb och handla doppresent till Alfred!
På söndag är det nämligen dop...ska bli himla roligt, speciellt eftersom jag inte ens har sett den lilla krabaten än!
Fredagskvällen ska jag spendera med Carro...dricka lite vin och snacka :)
Längtar efter att bara få tjata lite!

Nä nu ska jag nog läsa lite sen blir det till att släcka lampan!
Ooohh idag mår jag så bra :D

Överallt och ingenstans!

Klockan är bara 11.20 och redan har jag hunnit dammsuga, klippa mig, hämta ut paket, äta frukost och är färdig för jobb...vilken morgon! Och vaknade innan väckarklockan gjorde jag också!
Fick Numbers första säsongen, Mulle Meck bygger hus och Rymden med Mulle Meck i brevlådan idag...gissa vad jag ska göra på lördag när jag är bakis och ledig :)
Haha I know jag är en sån geek...men jag älskar Mulle Meck!

Ska snart dra till jobb, men först lite McLeod's döttrar!

Haft en så himla bra dag...och nu drar al...

Haft en så himla bra dag...och nu drar alla bra program på tv igång...ikväll Sveriges skönaste familjer, DH och Cougar Town! Borde va väldigt nöjd men NÄ har fått världens huvudvärk! Skit!


Leave me now!

Nu har myspuppi lämnat mig...
Tvätten ligger vikt i skåpen och middagen är redan i magen...idag fuskade jag och gjorde pyttipanna :S
Ska försöka streama lite Gray's Anatomy...har ju inte sett dom tre sista avsnitten...råkade lägga kvällar...och imorgon på premiären jobbar jag ju givetvis också kväll!
Ja...får väl se om jag hittar avsnitten!

Little by little

Är ledig idag :)
Vaknade jättepigg imorse halv åtta...kunde absolut inte somna om...
Så jag steg upp, drog på mig träningskläderna och tog bussen ut till mamma och pappa. Hämtade Alice och gick längs stranden hem till mig...hon blev jääätteglad när jag kom men lillebror blev ännu gladare för att han slapp gå med henne innan jobb!

Håller på att tvätta, har städat ur garderoben och börjat inventera vad jag ska ha med mig till Thailand...inte helt lätt när vi bara får ha med oss typ 7 kilo...
Först var det 13 kilo men pratade precis med Cecil och nu verkade det som om det bara va 7 kilo...puh hur ska detta gå?? Tror jag kommer få betala till lite känns det som...men än har jag inte så mycket som väger med mig...
Och hem får vi ju ha med oss 20 kg så då blir det inga problem och shoppa är jag ju bra på så dom kilona ska jag nog kunna utnyttja till fullo ;)

Älskade fisen ligger här bredvid mig på min fäll...vill klia magen hela tiden och är så mysig...älskar att ha henne här! Pussa och gosa hela tiden!
Vi ska snart bege oss ut i blåsten på eftermiddagsrundan...sen kommer pappa och hämtar henne och då ska jag ta tag i dammsugningen...sen blir det nog lite pyssel med fotoalbumen!
Vilken härlig ledig dag jag har haft....bara pysslat, kollat lite på tv, myst med älski...bara varit!
Och samtidigt fått motion :D
Love it! Och bara tre arbetsdagar sen är det helg igen!!!


Manly man

Gerard Butler...mhm!
Men helt ärligt så är han sjukt mycket sexigare med sin irlänska dialekt! Som i "P.S. I Love You"...men "The Bounty Hunter" va helt okej...
Gillar Jennifer Aniston också, inte nog med att man önskar att man ser ut som henne när man är 40, haha ja jag kan ju alltid drömma, så är hon en bra skådespelerska!
Helt klart en film att se om man bara vill bli lite underhållen och inte vill tänka så mycket!
Funderar på att gå och lägga mig...men kanske ett avsnitt Dawson's Creek innan :P

Jag ryser och fryser!

Så trött jag har varit idag...när klockan ringde ville jag mest bara ställa mig upp och stampa på den...nä ställa mig upp ville jag inte för jag ville ligga kvar i den sköna värmen!
Men upp kom jag iaf...jobb va helt okej...kände ju patienterna utan och innan, därav en rond som gick väldigt smidigt! Fick väldigt goda nyheter idag också...min chef vill förlänga mitt vikariat till i slutet av nästa sommar, fick en massa positiv feedback och självförtroendet fick sig verkligen ett uppsving :)
Och jag bestämde mig för att jag vill stanna...jag trivs otroligt bra med alla kollegor och det kändes rätt i stunden!
Så jag fortsätter på ortopeden ett tag till helt enkelt! Gud tänk att jag vet att jag ska va där nästan ett helt år till...

När jag kom hem drog jag på mig träningskläderna och begav mig ut på en runda i det fina vädret...
Lagade middag...jätteräkor i paprika/chili-cremé fraiche och majskolvar...blev väldans gott!
Har dock redan förstört denna dagen med en kanelbulle på jobb och Toblerone precis...vafan skulle jag få choklad för? Nu när jag dessutom är som mest sugen på choklad :S

Sitter och knåpar lite med listor på Spotify...så mycket bra musik det finns...huh...rysningar till Queen!
Har tänt ljus och sitter här och dricker te och försöker få upp värmen...
Ska snart sätta på "The Bounty Hunter"....hoppas den är lika bra som filmen igår fast givetvis mindre sorglig!
Imorgon är jag ledig :D


Jag blev förvarnad! Men när fördämning...

Jag blev förvarnad! Men när fördämningarna öppnas är de svåra att stänga...alltså sitter jag nu här med röda ögon och en massa använda näsdukar! The Last Song va bra...men Miley Cyrus är ingen bra skådis precis...nä! Killen däremot, Liam Hemsworth, oj! Snyggare kropp och käkar får man leta efter! Och ortopedhänder hade han också...manligt! Nu ska jag slänga mig i sängen...läsa lite och sen drömma lite om sexiga händer! Gonatt!


Lättnadens suck...

Cimon är tillbaka...
Drog en lättnadens suck...
Tänk om en kille kunde skriva texter som han gör, sådär djup och med en twist humor som han gör...till mig!
Det vore väl mer än romantisk...

Mol alena!

Nu har jag gjort min jobbhelg...nästan, jobbar ju imorgon också men det gälls knappt för det är ju början på en ny vecka...jaja helgen har iaf varit helt okej...trots bortfall av personal i lördags och vi fick jobba som små illrar så har det gått väldigt lugnt och stillsamt till...fina och gulliga patienter! Och världens bästa kollegor!

Fredagens shoppingtur blev väldigt lyckad för min del..mindre för min plånbok...
Hittade en jättefin vinterjacka, en ny pyjamas (min nya grej tydligen!), en magnet/skriv-tavla, trosor och ett par nya träningsbyxor! På kvällen bjöds det på middag hemma hos mamma och pappa...ryggbiff (som jag stekte till perfektion!), pommes och whiskeysås!!!
Sen blev det en tur till Svågertorp och hämtade upp en utelåst IT-konsult...tur man är så jäkla snäll!

Igår bokade vi resan till Egypten...13/1-20/1 drar jag, lillebror och moster till Sharm El Sheik i Egypten...4-stjärnigt hotell med världens underbaraste pool (såg det ut som på bilderna iaf) där jag ska ligga i en hel vecka och bara läsa och njuta :D
Och Thailand närmar sig med stormsteg...bara 15 arbetsdagar kvar :)

Har precis varit ute hos moster och lämnat bilen...gick hem...det va ganska skönt trots blåsten...
Ätit middag, duschat och nu ska jag kolla film...endast jag och chokladet!
Det blir "The Last Song" och "The Bounty Hunter"!


Ute och går med finaste hunden! Precis äti...

imag0145 (MMS)

Ute och går med finaste hunden! Precis ätit god lunch med Cecil! Livet leker...nu ska jag snart shoppa :)


Secrets!

Då va det fredag igen...så himla skönt...veckorna bara susar förbi...det gillar jag...bara 17 arbetsdagar kvar till Thailand :)
Vaknade alldeles för tidigt idag av en hemsk mardröm...jag va inlåst i ett rum av en mördare på ett gammalt slott som också va en högskola, jag kunde gå ut när jag ville men inte smita...ja herregud...
Men drog nytta av att jag inte vaknade så sent och drog på mig träningskläderna direkt och gav mig ut på en timmes pw!
Nu ska jag tvätta två maskiner och sen ner och luncha med Cecil!
I eftermiddag ska jag och mamma köra till NOVA i Lund...en ny vinterjacka ska inhandlas...har sett ett par snygga så jag håller alla tummar för att jag ska hitta en! Och kanske någon annan rolig sak :P

Förresten så den därade hemligheten...igår blev det bestämt så nu är det fritt fram att berätta...
Min moster tänker bjuda mig och min lillebror på en all inclusive resa till Egypten i januari i julklapp....HALLÅ kan man hitta en snällare, generösare, bättre moster? I don't think so! Jag och Joel tjoade som idioter när vi pratade i telefon...fy fan va kul...bara vi tre, så härligt!
Så på lördag ska det bokas resa :)

Nu ska jag käka frukost och hänga tvätten!

RSS 2.0