Förödande minst sagt!

Det sitter en jätterund duva i granen utanför min balkong...haha så söt!
Ja lite onödig info!

För att summera kvällen hos Hannah i lördags så finns det inte mer att säga än att det va skittrevligt fram till klockan elva ungefär...sen är det blankt...tyvärr för jag verkade ha roligt på bilderna jag sett iaf...men för mycket sprit kan ha förödande konsekvenser...som minnesluckor i detta fallet...ingen utgång blev det heller fast det hade inte med mitt tillstånd att göra :)
Jäkla piggelinshots....så himla goda så det blev farligt!

Efterdyningarna från lördagen höll i hela söndagen...först blev det frukost på Systrar&Bönor med Hannah o Andréa...hade mycket att snacka om.....och åt gjorde vi...egentligen helt galet att vi kunde äta så mycket...mådde sådär efteråt...sen hem till mamma och pappa där jag spenderade resterande dag i lillebrors säng med en massa bra filmer!

Va helt ofattbart trött imorse...kändes som om jag hade sovit i ungefär en kvart när klockan ringde...usch inte kul alls! Fast detta va enda tidiga morgonen denna veckan så jag tröstade mig med att jag inte behöver gå upp tidigt på länge och asade mig upp ur sängen...
Liten runda i skolan sen hem och hämta hunden hos farmor...
Helt sjukt underbart väder...riktigt varmt va det i solen...så jag och puppisen gick en lång runda!
Nu sitter jag här och myser med min älskling i knäet och ska läsa heeeela kvällen för jag har införskaffat alla böckerna i Twiligt serien....otroligt bra böcker!

Step Up To the Party

Det är heeeelg :)
Tentan är avklarad och nu kan jag bara njuta av att inte behöva göra något som jag inte vill!
Tyvärr va tentan inte alls särskilt rolig...tre tentor med två fall i varje och en massa frågor...dom tror nog att vi ska bli läkare så mycket som vi måste kunna...usch nä det känns som om det blir en omtenta på den...men det återstår att se!

Igår blev det film med Andréa, Linkan, Fille och Frida hemma hos NL! Ett tag sen man träffade grabbarna! Alltid roligt...saknar deras roliga kommentarer ibland även om kan va väldigt råa :)

Idag har solen varit framme hela dagen...underbart...inte särskilt kallt heller!
Har precis varit ute på en promenad med Malin och fått snacka lite skit :)
Innan dess höll jag Hannah sällskap nere i stan då hon höll lunch från högskolprovet...trevligt...fick man sig en chai också :P
Fick ett desperat samtal från lillebror lite tidigare innan fikan med Hannah...han va bakfull som en get och ville ha McDonalds...så snäll som jag är följde jag med honom ner och tittade på när han hävade i sig all skräpmat! Ibland är det härligt när man själv inte alls är bakfull men sen tänkte jag på hur jag kanske kommer må imorron...förhoppningsvis inte som honom :P

Blir partaj hos Hannah ikväll...en massa folk som jag inte träffat på jättelänge...ska bli himla skoj förhoppningsvis...bär antagligen av till Kristall! Nice!
Skulle egentligen upp till Mulla i Kristianstad men eftersom pengarna inte riktigt vill räcka till så fick det skjutas på framtiden...jäkligt tråkigt...har sett fram emot det i ungefär en månad...skit! Så det får bli hemmaplan denna helgen!

Vi gillar skedar vi :P

Det ska inte va så svårt.

Jaha så då kom studiemedlet idag....7820 kronor!
Denna dagen innebär både glädje och ångest...
Alltid kul att få pengar...man kan betala räkningarna inte så kul...och man kan handla mat lite roligare samt att man inte behöver känna sig som världens fattigaste...
Meeen dessa pengar räcker inte särskilt långt...detta kan nog alla studenter som har egen lägenhet intyga...det kostar att bo själv...hyra, mat och sen dessutom busskort för mig som pendlar!
Sen ska jag inte sticka under stolen med att jag handlar en del onödigt och fikar en hel del...men man måste ju få lov att roa sig lite! Nöje måste få räknas in i budgeten :)

Bara det att det skulle kunna va roligt att någon månad känna att man inte behövde oroa sig över hur mycket pengar som är kvar i slutet av månaden utan istället bara kunna slippa tänka på det för det finns pengar kvar...nä istället hoppas man på att få jobba extra så att nästa månad kanske kunna känna så....dock händer det väl aldrig att den känslan infinner sig...men det är väl bara att lära sig leva med det för så länge man är en vanlig medelsvensk och ingen höjdare så är väl det så här livet kommer se ut tills man kastar in handduken!
Deprimerande....

Trots allt detta är jag faktiskt väldigt nöjd och lycklig...
Jag har ju min helt underbara familj...som hela tiden sticker till mig saker så att jag klarar mig även om jag inte behöver det :)
Och dessutom ska man ju ta tillfället i akt och njuta av allt gratis...som en promenad i den fina vårsolen eller sina vänners härliga sällskap!
Och till sommaren är ju faktiskt mycket gratis....stranden, mamma och pappas pool....längtar!

If Your Heart's Not In It

Nu är den slutliga fasen i tentapluggande inledd...dvs att banka in allt som jag måste kunna i skallen...det blir tre intensiva dagar...eller om jag känner mig själv kanske inte så himla intensiva men ändå!
Dessutom så känns det hela tiden som att jag är sjuk...
Läser om en massa symtom hela tiden som passar in...alla sjukdomar har trötthet som ett generellt symtom....passar perfekt in på mig...har idag varit i någon sorts konstig dvala...snoozade så många gånger imorse att jag inte hann äta frukost...sov på bussen...halvsov på föreläsningen...sen somnade jag när jag kom och sov i en och en halv timme ungefär...och jag hade lätt kunnat lägga mig i soffan och vila en stund till nu...mycket konstigt...
Eller så är det bara helgens fåtal sovtimmar som har hunnit ikapp...ja jag vet inte!

Här kommer iaf lite bilder från Elinas fest :)
  
   Björn och Elina!

Härligt härligare härligast!

Igår bar det av in till Malmö för födelsedagsfest/inflyttningsfest hos Elina!
En riktigt sjukt trevlig kväll blev det...
Härligt folk och härlig stämning...
Lilla torg blev det senare på kvällen...lite sommarkänsla infann sig...mysigt värre!

Sen missade jag och Andréa givetvis bussen hem så en väldigt snäll Jesper fick stå ut med oss över natten!
Men vilken kväll det var...väldigt roligt...



Lite kort sådär...

Underbar dag...solsken...sovmorgon...kort föreläsning...träffade en väldigt vacker Carro utanför skolan...handla med min älskade mamma och pappa...snygging som var allmänt charmig och trevlig i affären....och nu ska jag kolla på Twilight!

Ja ibland kan en kommentar göra susen även om den som säger det inte tror att det spelar så stor roll...men ack jodå...det kan få en att känna sig snäppet bättre på många olika sätt!

Ikväll blir det mys hos föräldrarna också ska jag va chaufför till lillebror och han kompisar eftersom jag är så himla snäll och så kaaaanske han hämtar oss i Malmö imorron :P

Längtar...ska bli kul att få träffas och snacka en massa och festa lite...va ju faktiskt hela två veckor sen nu :)


"Om jag kunde drömma"

Boken bakom filmen Twiligt...jag vet gud va jag tjatar om den jäkla filmen...men jag har fortfarande inte släppt känslan som den förmedlade och gav mig...givetvis som alltid när det finns en bok som grund till en film så är boken ännu bättre...därför har jag nu snart läst klart första boken och måste verkligen tvinga mig själv att lägga ner den för att inte bara tokläsa klart den...jag vill ju njuta av den så länge jag kan! Det är egentligen ganska konstigt hur man kan känna så mycket och leva sig in...jag har aldrig läst en bok och det har pirrat i armen så mycket som nu...min romantiska ådra löper amok! Nästa film kommer ut i november...jag kommer definitivt befinna mig på premiären!
Haha 21 år och känner mig som 13 igen...det är ju trots allt en tonårsbok så man får väl leva upp till det då :)

Förövrigt har denna dagen varit väldigt härlig!
Lite skola...kan behövas såhär innan tentan för att få luftat lite tankar och frågor och sånt...
Sen va jag och min kära moffe på museet här i staden...ingen stor utställning bara på vad dom hittade på utgrävningen vid Skegrie...men jag har ju en förkärlek för historia och arkeologi så det va intressant!
Hade jag inte följt min största passion...dvs att läsa till något inom vården i mitt fall just nu till sjuksköterska...så hade jag nog läst till arkeolog eller historiker (om man kan läsa till det :S)! Älskar att få blicka tillbaka och förundras över hur otrolig människan är som kan utveckla saker och lösa problem på så många olika fiffiga sätt...idag är vi hopplöst bortskämda med alla våra prylar...

Vet inte hur länge till jag kan hålla mig från boken...haha måste nog läsa klart den ikväll!

Please, make me a winner!

Ångest, stress....ja lite av varje...
Det är en hel vecka tills studiebidraget kommer och ändå har jag inget kvar av det haha...
Varför ska alla räkningar som kommer kvartalsvis komma samtidigt...försäkring och elräkning samtidigt...jag blir ju ruinerad...dessutom verkar det vara något fel på min elmätare...jag bor i en etta men betala elräkning som om jag hade en trea! Måste verkligen kolla upp detta!
Men det är inte bara jag som har problem med det eviga stora samtalsämnet....pengar!
Usch ibland är det inte roligt att va student men som tur är överväger fördelarna...

Nu känner jag dessutom ännu mer ångest över att jag bara jobbat en dag denna månaden....hoppas för gudsskull att dom ringer någongång nästa vecka och vill att jag ska ta en kväll eller två...eller varför inte en natt...!
Men jag får väl försöka tänka att det finns ju faktiskt dom som har det värre...hemlösa och barn som svälter...

Nä tillbaka till böckerna kanske....


Min älskade mamma!

Idag hade jag bestämt träff med min mams!
Hon skulle följa med ner till stan och titta på den fina jeansjackan som jag nämnt innan...
Trött som attan va hon men snäll som hon är följde hon med...
Dock gillade hon inte jackan lika mycket som jag men köpte den ändå :)
Det fanns så klart en liten baktanke men att hon ville ner till stan för sen släpade hon med mig i en massa affärer för att prova jeans! Gullig är hon min mamma...köper ett par nya jeans varje vecka bara för att hon vill hitta dom perfekta...ja kanske hittade hon dom idag....fina va dom iaf :)

Med förhoppning om en chailatte gick jag sen in på Intersport för att se om Cecil möjligtvis slutade vid fyra...men ack nä givetvis slutade hon inte förrän klockan sex så det blev inget med det...fast det va ganska bra för jag hade ju gett mig själv fikaförbud haha!

Imorron ska jag ner och shoppa....dock inte till mig själv men det kan va rätt kul ibland att handla till andra...present till Elina ska nämligen inhandlas...förhoppningsvis hittar jag något riktigt fint!

53 sjukdomar väntar...

Har man sett på maken?
Solen skiner som bara den idag :)
Hade det inte varit så himla blåsigt så hade det varit riktigt härligt vårväder!

 Detta är vad jag roar mig med idag... mitt eget organiserade kaos...
Va duktigt imorse och gick rakt upp ur sängen och stack och tränade...ska nog göra så i fortsättningen för då har man fått gjort det och behöver inte tänka på det mer under dagen...nu behöver jag bara tänka på alla trevliga sjukdomar som jag ska lära mig...tänk om man hade haft fotografiskt minne...det hade varit sjukt nice!

Kan fortfarande inte sluta tänka på Twiligt som jag såg i söndags...
Hans ögon....

Förbud för överlevnad...

Måndag morgon började som så många andra...jag vaknade..haha nämen skämtåsido Cecil skickade sms och undrade vad jag skulle göra med min dag...det blev så klart bestämt ganska snabbt att en chai fick det bli senare!
Hittade en jättefin jeansjacka som mina föräldrar ska få köpa till mig i födelsedagspresent :)
Om mamma tycker den är fin vill säga! Men det måste hon för den va väldigt fin...
Det blev ingen lång fika idag dock för jag måååste verkligen sätta igång och plugga!

Denna veckan får bli lite av en isoleringsvecka haha....shoppingförbud och fikaförbud resten av veckan...dom sista slantarna måste sparas om det ska kunna bli utgång i Malmö till helgen och fikan får jag avstå för annars blir det inte mycket pluggande...så de så!

Får se hur det går!



Svårt att förklara...

Har precis sett Twilight...en bättre film än den har jag inte sett på väldigt länge!
Det går bara inte att beskriva vilka känslor den frambringade...
För det första så suger han fast en....otroligt snygg och vilka ögon...helt magnetiserande!
Synd att hon är så tråkig...bara i slutet är hon riktigt söt! Dock passar dom väldigt bra ihop!
Overklig men va gör det...den beskriver verkligen kärlek!
Rekommenderar den starkt!
Funderar på att se om den...

Fast nä...håller på att ladda ner Gossip Girl nu så det blir nog det istället....




Kaloribombaderade!

Blev en helkväll med Cecil igår...
Först power walkade vi i en timme...riktigt skönt...nog skönt för vårt psyke också med tanke på vad kvällen senare kom att innehålla :P
Efter dusch och lite smink drog vi till Citygross och inhandlade kvällens mat och ingredienser...
Blev jättegod sallad med Karl-Johan- och ädelsostsås med pepparoxfile och vitlöksbröd...mums!
Sen efterrätten blev chokladcheesecake...riktigt god!

      

Efter maten va vi ganska så spängfyllda båda två...så då tog vi oss en promenad bort till Hemmakväll...
Systrar i jeans 2 blev det...en riktigt chick-flick :) fast det passade ju oss bra!
Riktigt härligt med bara mys och mat och en massa snack förstås!

On a friday...

Usch va negativ jag va igår...idag är det mycket bättre!
Behövde nog den där sovmorgonen...även om jag egentligen borde suttit på föreläsningen imorse...men jag ska va duktigt och plugga heeela dagen istället...eller iaf tills dess att Cecil är klar på sin praktik och vi kan gå vår runda!
Jag vet Katta....jag fikar alldeles för mycket och pluggar alldeles för lite...meeen idag ska jag inte fika iaf :)
Sen ska jag och cecil mysa som attan ikväll...eftersom Cecil är home alone för hennes man är utflugen så ska vi laga god mat och baka kaka :)
Kanske kolla en film också!

Vet ni att det bara är 30 dagar tills jag fyller år :)
Satt och tänkte på det nu för det ska bli så mysigt att ha kalas här hemma och jag ska baka min egen prinsesstårta...det är ju absoluta favoriten och inte ett enda kalas sen jag föddes har saknat denna underbara tårta! Men i år blir första gången som jag gör den själv eftersom mamma va så gullig och gjorde den förra året!
Dessutom fyller många andra som står mig väldigt varmt om hjärtat år i samma månad...
Detta året blir det dock inte lika fullt upp som förra för ingen av oss ska fira och ha något stohej!
Istället har vi bestämt att den 17:de april ska vi besöka A9 och fira oss själva med god mat och dryck :)

Hur urgullig är inte denna prinsesstårtan! Söt prinsesstårta eller vad?!

Nä men om jag faktiskt skulle börja plugga lite då!

Rubrik?

Inget att glädjas åt idag...
Snö...jodå snö...när vi gick ifrån skolan idag snöade det...mhm...våren den dog!
Sen blev det ingen fika heller...tråkigt...men jag kände inte för att vänta fyra timmar i stan så det får bli nästa vecka :)
Skulle träna när jag kom hem...blev inte det heller...fast det är första dagen denna veckan som jag inte gör något så det får väl gå ändå...
Maten va äcklig som jag hade tagit fram...gillar inte alls rester egentligen...fast man har ju inte precis råd att slänga överbliven mat...
Sen har jag varit allmänt rastlös...men inte tagit tag i någonting...

Känner faktiskt för att gå och lägga mig nu...dra täcket över huvudet och hoppas att solen skiner imorron!


I've got sunshine in my soul!

När ska den där våren infinna sig?
Nu börjar man riktigt avsky molnen och den gråa himlen...
Nä lite sol hade varit helt på sin plats...
Jag vill ta fram mina balkongmöbler och kunna sitta där när jag kommer hem från skolan och mysa...det va lätt det skönaste som fanns i somras när man hade jobbat hela dagen...att ta ut dynorna och en kudde och sitta där i solen och nästan alltid slumrade man till :)
Och fick lite färg på köpet!

Idag har jag varit en runda i skolan...endast en och en halvtimme...känns rätt onödigt fast idag va det omvårdnadshandledning och det brukar alltid va kul så det va bara att masa sig upp när klockan ringde sex imorse!
Försökte sova en stund när jag kom hem men ack nä det gick ju inte...jag som aldrig har problem med att somna mitt på dagen annars!

Så nu håller jag på att tvätta...skulle plugga lite också men bestämde mig för att det ska jag inte alls det...idag blir istället en pluggfri dag...försökte börja men det gick inte så får bli en massa plugg imorron istället!

Nu ska jag dammsuga min säng...haha...lät ju lite komiskt...men det ska jag faktiskt!

On a night like this I wanna stay forever!

Kvällen igår blev riktigt lyckad!
Har inte haft så skoj på riktigt länge...
Vi samlades hemma hos mig vid åtta-nio tiden...och med oss menar jag Camilla, Carro, Hannah och Jessica!
Vinflaskorna korkades upp och sen va det igång!
Så himla kul att bara snacka en massa nonsen! Ljudnivån höll det vanliga måttet...stackars mina grannar...och Camilla som inte drack...
Vi borde verkligen festa så som vi gjorde igår oftare :)
Riktigt roligt va det att Jessica va där...hon har ju dock haft legitima skäl att inte ha varit med på ett tag pga av utlandsvistelse i ett par månader :)
Lite senare på kvällen blev det en vinglig färd ner till magget...
Även där va det riktigt roligt...lagom mycket folk och roligt folk dessutom!

Efter magget blev det efterfest...men eftersom alla mina flickor va så himla trötta så fick jag gå själv...men det gjorde absolut ingenting för det va riktigt skoj :)
Ramlade i säng vid halv sju imorse...
Har fått ta igen ett par timmars sömn i pappas säng idag!
Nu står pappa och lagar spagetti med köttfärssås på begäran av mig...mums!
Lite One Tree Hill på detta också så är söndagen fulländad!

Times like these...

Lördagmorgon inleddes med tvättning av fönsterna som inte har blivit tvättade sen jag flyttade hit...sanslöst jag vet men jag lider inte av att dom är lite skitigt :P
Nu är dom iaf rena!
Sen bar det av ner mot stan för en fika med Camilla som är hemma från Kristianstad...
Först gick vi till Vero Moda så jag kunde lämna tillbaka en tröja jag köpt som satt som en påse :(
Sen blev det Systrar och Bönor...va ju tvungen att kolla in deras nya våning...
Rätt fin fast hade varit mysigare med bara en massa soffor!
Från SoB när Camilla fått i sig mat och kaffe...hon var bakis och skittrött...drog vi sedan vidare till systemet så jag kunde inhandla lite vin till kvällen!

Sen blev det en runda in om på Vero Moda igen så jag kunde köpa ett skärp som Camilla hade på sig som va skitsnyggt...därefter besökte vi A9 i ett par timmar där Sandra jobbade idag!
Vi konstaterade att det finns nog inget bättre än att bara sitta och slappa och snacka...såna dagar skulle man kunna ha varje helg...riktigt härligt...

Myyycket dricka och snack idag...och än är det inte över :)
Hannah ringde när vi satt på A9 och berättade att hon hade blivit befriad från jobb :D
Så ikväll kommer flickorna hem till mig...en massa vin och ganska hög ljudvolym om jag känner oss rätt är att vänta ikväll...sen får vi se vart kvällen tar oss :)

Nu ska jag fortsätta städa så här är fint tills ikväll :)

Svåra beslut...eller inte?

Funderar starkt på att stanna hemma från skolan imorron...
Cecil tyckte jag skulle gå dit så att jag inte blir för lat och stannar hemma fast jag inte behöver...kanske ska lyssna på henne...men jag känner för att bara gå och pula imorron precis som idag...dessutom står ju allt på åhörarkopiorna...hmm...ska jag eller ska jag inte...jag borde gå dit!

Fick titta på Cecil och Mickes nya lägehet idag...jättefin!
Man blir ju sugen på att flytta bara för att få något nytt...
Fast nää jag trivs så himla bra här...dessutom är det ju en massa jobb med att flytta!

Har suttit och tittat på motiv till en ny tatuering...är hemskt sugen...
Har velat göra en ny sen förra sommaren men det blev aldrig av då så förhoppningsvis får jag tummarna loss och gör det efter denna sommaren :)
Vill ha en med körsbärsblommor tror jag...hade gärna velat att det ska va som med min första tatuering...att när jag ser motivet ska det bara va självklart att det är just den jag vill ha!
Helst skulle jag vilja att mamma ritar den så den har lika stor betydelse som min första...fick den i studentpresent av min lillebror...sen satt han och höll mig i handen under hela tiden när jag gjorde den...han är världens gulligaste!
Dessutom va det den finaste presenten av alla så klart!
Nu ska jag bara komma på en lika bra till honom :S
Tips?


Hate it or love it!

Ännu en ledig dag...
Imorse pep mobilen lite över åtta...då hade Cecil varit duktig och varit ute och promenerat...jag hade gärna sovit längre men det va ganska bra att hon väckte mig för då skulle jag ju få lite saker gjorda iaf!
Åt frukost och sen va det tänkt att jag skulle träna...men jag började läs en bok som råkade va skitbra som jag bara va tvungen att läsa ut och sen kändes det som att det helt enkelt va bättre att träna ikväll...
Började plugga....sen ringde mobilen i ett...alla hade tydligen något kul att berätta idag...
Bla så ringde moster från Milano...hon va fast i skodjungeln!

Sen började jag städa i klädkammaren...fick ihop en hel påse kläder!
Rätt nöjd faktiskt...nu får jag ju in en del nytt om jag vill :P
Har dammsugat och lite sånt skoj också...får ju städa lite innan lördag får då kommer fjällorna till mig så ska vi dricka lite vin och snacka en massa :)
Hoppas, hoppas, hoppas Hannah kan sluta tidigt på jobb så hon också hinner hit!

Nä nu ska jag ner och fika med Cecil :)


It's coming down to nothing...

              

Jag och min lilla vovve ute i Albäckskogen...
Solen sken när vi var på väg ut men försvann...
Därav mina rosiga kinder...det va ganska kallt!

Har fått gjort en massa nödvändiga saker idag...bland annat har jag tränat...kändes som om det va en evighet sen men det va faktiskt sen i torsdags...aja iaf så va det jäkligt skönt! Dock har jag världens största hög (känns det som)...som bara ligger och väntar på att jag ska gå igenom den...usch...inte alltid så kul att behöva plugga! Ska försöka va lite duktigare på torsdag :P

Har inget roligare att säga...hej!

Uppe med tuppen!

Idag...på min lediga dag...vaknade jag halv åtta...
Jag som ville sova länge :(
Fast jag låg iaf i sängen till halv nio så lite mysigt va det ju ändå!

Skrev nog igår att jag skulle på simulatorträning på CRC och öva på dockan Simon...
Riktigt roligt va det :)
Kändes rätt sjukt i början att prata med en docka som pratade tillbaka men sen va det precis som om han faktiskt va en människa! Jag fick så klart börja vara ansvarig sjuksköterska...men det gick faktiskt ganska bra...fick ju hypoglykemi (lågt blodsocker) och det är jag ju van vid...är rätt sugen på att prova mer akutsjukvård...det ger en riktigt kick att va lite stressad och försöka klura ut vad som händer och vad som måste göras!

Fick precis reda på att jag klarade senaste tentan :)
Skönt slipper jag tänka på det och kan koncentrera mig på enbart alla sjukdomar vi ska lära oss!

Åhh jag saknar min lilla vovve :(
Ska nog låna Kattas bil och köra ut till bokskogen med henne...fast jag vet inte var bokskogen ligger så det blir lite svårt...kanske bättre att köra till albäck!

Nä nu ska jag gå och plugga lite!!

090302

Tittar på Xena på 6:an...vilken kvinna haha...sjukt dålig serie...varför tittar jag då på den? Hmm...
Ska snart sätta mig på 146:an in till Malmö och skolan...idag är det simulatorträning som gäller...ska bli spännande...hypovolemisk chock, lungödem, hypoglykemi och hyperglykemi är det som står på schemat!
Längtar mest tills denna dagen är över...för imorron är jag ledig och då ska jag shoppa :)
Eller ja...iaf inhandla mat meen jag tänkte faktiskt gå ner till stan och se om jag inte kan hitta något kul att ha på mig på lördag...för då ska jag, Andréa och Cecil...kanske Malin...dricka lite vin i Cecils och Mickes nya lägenhet och kanske festa till det lite :)

Ska nog köpa en svart duk som jag såg va jättebillig...eftersom jag ska ändra färger i mitt kök till svart, vitt och silver så passade den ju utmärkt! Ska bara försöka hitta ett par snygga gardiner också...fast dom ska mamma köpa till mig i födelsedagspresent!

Nä nu börjar Rachael Ray...ännu ett bra tidsfördriv...

Like no another Sunday...

Idag har inte varit som alla andra söndagar..
Jag har inte vaknat upp bakis (skönt)...och inte heller har jag varit ute hos mamma och pappa och haft mysigt med familjen!
Istället ringde klockan kvart över sex...och på dryga tio minuter gjorde jag mig klar för jobb...ganska stolt där om jag själv får säga det som kan gå upp tio minuter innan jag ska sticka...dock hade jag sovit med smink och håret satte jag bara upp så det va kanske inte så konstigt...men ändå :)

Kände mig ganska sliten imorse på jobb...förkylningen vill inte ge sig riktigt och många tidiga mornar i rad är inte riktigt min grej! Men självklart som så ofta när jag jobbar så va det någon trevlig liten själ som piggade upp mig med en gullig kommentar...alltid kul :)
Om inte så en boost för självförtroendet!

Fick sluta lite tidigare på jobb så då blev det direkt hem till duschen och sen soffan...somnade direkt!
Sen ringde min överunderbara moster och erbjöd mig middag...perfekt!
Så hon kom förbi en runda och käkade och snackade lite...
Hon sticker till Milano på tisdag...jäkla människan...jag vill också!
Titta in på Pro Mode...eller sitta och käka lunch medans italienarna står där och dricker vin mitt på dagen...ohh fy va vi (jag och Andréa) hade mysigt när vi va där...och satan va vi shoppade...det va en riktigt härlig semester...
Hoppas vår New York dröm också blir av någon gång :)

Nu ska jag snart gå och lägga mig...ja jag vet klockan är bara kvart över åtta typ men jag är så jäkla slut...känns som om jag sprungit hela dagen...
Imorron ska min förkylning vara borta!
Positivt tänkande....eller?


RSS 2.0