Övertrött?

Var helt övertygad om att jag jobbade kväll idag...men som tur var så kollade jag i kalendern innan jag skulle gå och lägga mig igår bara för att va helt hundra...tur som fan att jag kollade för jag började 7 imorse...
Hade suttit uppe alldeles för länge och kollat på film...så det blev inte jättemånga timmars sömn...
Dock har dagen på jobb gått ganska snabbt...hela tiden något att göra!

Efter jobb gick jag bort och hämtade min cykel som har stått hos Andréa efter helgen...sen körde jag ut med mosters bil till henne...och power walkade hem...hann precis innanför dörren innan himlen öppnade sig!
Lagat middag...idag blev det skinkskivor, sugar snaps och tomater!
Sen för att inte somna alldeles för tidigt i soffan städade jag hela köket...och sen tog jag badrummet också när jag ändå hade ångan uppe...
Nu ska jag snart sätta på en film tänkte jag...tror knappast det är lönt för jag kommer väl somna direkt!
Men imorgon jobbar jag iaf kväll...helt säkert :)
Sovmorgon :)
Bara imorgon också sen är jag ledig FEM dagar :) Det längsta ledigheten denna sommaren!


Standing where you left me!

Vet inte riktigt hur jag ska börja...denna helgen har bara bjudit på överraskningar av alla dess slag...jag har aldrig blivit så förundrad så många gånger på så få dagar...

I fredags träffades jag och Andréa efter jobb och gick en snabbis på marknaden...enbart för att köpa filmer! Sen snabbt hem och fick en power nap på 20 minuter innan det var dags att hoppa in i duschen och börja fixa sig inför kvällen...
Blev alldeles för sen pga mycket svåra beslut kring klädval...men tillsist kom jag iaf iväg till kräftskiva hos Andréa...alla fina töserna samlade...kan säga att ljudnivån var inte av denna värld...men gud så roligt vi hade...
Ganska sent kom vi iväg till öltältet som överraskade med att vara sjukt kul...sen blev det efterfest hemma hos Coffe...kuul :) Jag och Anna dj:ade som tusan! Och sen ännu en oväntad vändning...dock en väldigt trevlig sådan!

Lördagen tilbringade jag i sängen med en bok...tills det var dags att fixa sig för att gå ner och kolla när Sasan och gänget spelade i parken...oh så bra dom är! Deras album finns på deras facebook sida, Anywhere but Here!!
Sen va det på det igen...pizza med Sabina och Anna och sen korkades flaskorna upp och fler slöt upp! En riktigt härlig förfest...
Vi gjorde ett tappert försök att komma in på Kristall men kön va way too lång så efter en stund beslutade vi att gå hem och fortsätta festa...så hem till Sabina igen...lite senare dök även eftersläntrarna bror och Lasse upp :)
Och även denna kväll bjöd på en mycket oväntad avslutning...men jag gillar ju överraskningar!

Underbar morgon...
Lite dumdristig satte jag mig i bilen och körde ut till mamma och pappa...hämtade upp två lik på vägen i form av bror och Coffe...dom stackarna skulle ut och spela fotbollsmatch...eller stackarna vet jag inte, det va ju självförvållat!
Sen har jag mest bara sovit i soffan hela dagen...återuppstod från min dvala någon gång vid halv fem...
Blev tvingad att gå en runda med hunden och det piggade upp :)
Tittade på film med mamma...It's Complicated...ganska söt film!
Och nu sitter jag här....är rättså nöjd över att jobba kväll imorgon...sovmorgon kan vara välbehövligt!
Nä nu ska jag kolla på Precious!


Som blixten och lite till!

Idag har jag verkligen varit effektiv på jobb...hade så mycket att göra, ringa hit, ringa dit, skicka hem den, mediciner här och fixa där...mina undersköterskor är ju underbara så det gick superbra...men kände mig verkligen in action....och lite spänning blev det tillsist också...lite blod och sånt nice...en riktigt härlig dag helt enkelt...

Efter jobb utnyttjade jag att jag har bil denna veckan :D
Körde ut till mamma och pappa bara för att jag kände för att pussa på min lilla puppy!
Gosigast i hela världen! Sen blev ju mamma och pappa också glada att se mig såklart :)
Lagade lite mat och sen blev det matinköp tillsammans med Cecil och Micke...handlade kräftor till imorron :)

I helgen är det Palmfestivalen här i stan...fast för oss som va yngre för några år sen så kommer det nog alltid att heta Mikaeli :)
Imorgon blir det iaf kräftskiva hemma hos Andréa, bara alla vi tjejer...och superkul ska det bli för att så himla många kan komma, faktiskt nästan alla :)
Sen blir det väl öltältet eller något annat nere på marknaden!
På lördag spelar Anywhere but Here så då har jag dragit ihop ett litet gäng som ska gå och se dom...sen blir det förfest och utgång...änsålänge ganska oplanerat var men det ordnar sig alltid :)

Nä nu ska jag nog hoppa i duschen...sen blir det lite Mamutjägarna (är helt beroende av dessa jäkla böcker!) och sen är det snart dags för klockan att ringa igen!

Spark i röven!

Ja dags att ta sig samman...tur man har ärliga vänner haha...
Jag ska verkligen försöka...början på ett nytt liv eller nått blablabla...
Mat, motion, lite mindre fest (kanske jag är trots allt ung och singel) och en början på att helt och fullt uppskatta allt med mig själv...för det ska man väl? Inte på ett sådär egoistiskt sätt...men kunna se sina fördelar och givetvis då också sina nackdelar...

Inte för att jag inte redan uppskattar en del saker med mig själv eller för att jag mår dåligt över mig själv eller nått sånt...för som min moster säger...jag är ju rättså rekorderlig (ja som cidern!)...passar tider, sjukar aldrig mig om jag inte är nära döden, går och lägger mig i tid för att annars är jag så dödligt trött på morgonen, bytar lakan en gång i veckan, lagar middag varje dag, dödar för det mesta inte mina blommor, pensionssparar...and on and on...ja det låter ju som en gammal kärring men sån är jag!
Hur kom jag nu in på detta....jo början på något nytt...eller strävan efter början på något nytt...
Efter Thailand blir det till att påbörja letandet efter en större lägenhet, köp av bil...och påbörja sparande till en NY-resa!

Nu känner jag att jag kommit igång riktigt bra med en massa planer...har ju förhoppningsvis en oförglömlig höst att se framemot :)
Nä nu ska jag ner i tvättstugan...sen blir det sängen...klockan närmar sig ju tio...skalmanklockan säger sova!


100824

Körde moster till flygplatsen imorse...hon ska flyga till Kina den lilla räkan...tydligen med ett likadant flyg som vi ska flyga till Thailand med så hon skulle reka lite till mig :D

Har spenderat förmiddagen med Hannah...skopunkten hägrade...meningen var att jag bara skulle köpa ett par nya inneskor till jobb och ett par nya morronskor...men råkade visst hitta ett par fina svarta stövlar så dom fick också följa med hem :)

Trodde jag hade tvättid idag...men nä det va imorgon...så nu har jag hela em ledig till att göra ingenting...ska bara ut och hämta cykeln hos mamma och pappa!
Skönt!
Imorron är det åter till jobb...men bara tre dagar sen är det helg :)

I-land, u-land!

Nästan precis hemkommen från en riktigt härlig myskväll med finaste Hannah, Malin, Carro och Andréa :)
Satt på A9 och mös med regnet utanför fönstert och löste lite världsproblem!
Härligt att bara träffas sådär och få snacka och uppdatera varandra! Behövs alltid!
Snart återgår ju vardagen till det vanliga för dom flesta med skola och liknande så vi får passa på att träffas nu när dom flesta av oss finns i samma stad!

När vädret är såhär...ibland varmt (råkade btw bränna mig de fjuttiga timmar jag låg ute idag), ibland regn och blåst så riktigt längtar jag till det bestämmer sig för att faktiskt bli kallt så man kan ta på sig mjukis, använda dom nya fluffskorna, tända ljus...sitta framför brasan hos mamma och pappa...och JULEN såklart! Jag älskar ju december :)

Nä...kanske hade det varit skönt med ett par veckors sol till...va ju faktiskt rätt skönt att ligga i solstolen idag :)
Meen nu ska jag iaf sluta drömma mig bort och gå och lägga mig och läsa lite!

Pure happiness!

Ledig, ledig, ledig, ledig :)
Vaknade lagom tidigt...kl 9! Drog på mig träningskläderna och gick i en timme...svettig som ett djur...så jäkla svårt att veta hur mycket man ska ta på sig i detta knäppa vädret...iaf så hade jag nog fått lite mycket kläder på mig...eller så va det för att jag gick så jäkla snabbt :D

Efter dusch och frukost så tog jag cykeln ut till mamma och pappa...solen sken ju så solstolen kallade på mig...vi är ju fortfarande i augusti så man får ju ta de solchanser som ges...hann ligga i solstolen i nästan 2 timmar innan solen gick i moln...hmmm...men då va ändå lillplutten kissig så av med bikinin och på med kläderna...gick en lång runda...och precis nu när vi kom hem så började det regna!

Nu väntar middag med familjen och sen ikväll ska jag möta upp Hannah, Malin och Andréa för en öl(eller kanske isvatten för min del!) någonstans :)
Myspys och tjejsnack...precis som man vill ha det en ledig dag!

Skäms nästan...

Började kolla på Glamourama igår på trean...vilket skitprogram...ändå kan jag inte sluta titta...fy på mig...
Roligt att få se lite Stockholm iaf...blir så sugen på att åka upp...om jag har pengar över efter Thailand ska jag lura med någon upp när det börjar närma sig jul :)

Bubblar över!

Ibland känns det som att hjärtat ska svämma över av tacksamhet och glädje...
Igår va en sån dag på jobb...gulliga tanter som sa en massa fina saker...något sånt kan göra ens dag!

Idag gör jag min sista kväll för denna helgen...har gått ganska snabbt...
Lugnt och skönt!
Hade liiite ångets igår, men bara lite...för jag ville så gärna in till Malmöfestivalen och se Erik Hassle...och idag spelar Melissa Horn...det grämer mig...men what to do! Får se dom någon annan gång...

Nu tycker jag minnsan klockan kan bli ett så jag kan komma iväg till jobb så denna kvällen också kan ta slut...

Jag står ut...

...nu har hela sommaren gott...semesterfirarna är tillbaka på jobb...snart återgår allting till det gamla vanliga igen...och jag hänger med ännu...varannan helg hela sommaren är snart slut...gör denna helgen också sen är jag ledig fem :)
Det har varit en riktigt kul jobbsommar...haft en massa medicinpatienter vilket vi inte har annars och herregud så mycket man lär sig...visst är det kul med våra plastikpatienter också, men det är mest rutin!
Kul att få träffa lite nya doktorer och lite annat folk :)

Igår hade jag min lediga dag inför helgen...fick ganska mycker gjort tycker jag nog...pw på morgonen, städade det sista efter förfesterna i helgen, va nere i stan och hittade en jättesöt blus(låter som nått mormor har på sig!) och en jeansskjorta, hälsade på Cecil och fick snacka av sig lite och sen blev det bio med Boel på kvällen...andra gången jag såg Eclipse på bio, och jaa den va lika bra! Taylor är bara aaahhh!
Råkade dessutom stöta på sötaste Hannah på bian som jag knappt träffat denna sommaren fast hon bott i samma stad vilket hon inte gör annars...men man kan lugnt konstatera att det är svårt att passa in tider när vi båda är hard working woman som dessutom jobbar om varandra på helgerna!

Hoppas denna helger går jättesnabbt för sen är det bara en massa kul att se fram emot :)
Ledighet, lite jobb, kräftskiva, konsert, utgång, Mikaeli...längtar längtar längtar!

Boooring!

Har haft två så tråkiga dagar på jobb...tiden sniglar sig fram...jag gillar att ha saker att göra så man slipper titta på klockan hela tiden och undra vad man kan hitta på härnäst!
Har börjat fundera lite på framtiden också...har ett vikariat till januari...men sen då?
Ska jag verkligen söka dom fasta tjänsterna på avdelningen som ligger ute? Om jag skulle få en fast tjänst skulle det innebära trygghet...att kunna ta lån eller veta att jag aldrig behöver oroa mig för att inte få nytt jobb när viket går ut...
Men jag vill väl inte stanna där för alltid...jag vill ju läsa vidare...men till vad? Ambulanssjuksköterska? IVA? Usch det är jättesvårt att veta redan, jag har ju trots allt bara jobbat i 7 månader...
Men jag vill inte stanna här i Trelleborg föralltid heller, eller? Nä! Kanske börja smått och flytta in till Malmö? Skulle dock sakna min familj och mina vänner alldeles för mycket...jag är ju en trygghetsmänniska...och jag älskar att ha dom jag tycker mest om nära mig! Men det tar 30 min att köra från Malmö till Trelleborg...jag borde kanske inte tveka...
Vilket huvudbry!

Känns som en svacka förtillfället...

Vilken helg...

...gick verkligen in för att leva upp till min unga ålder haha!
I fredags kom Carro hit och sen blev det Asti på balkongen...senare dök Elly upp och kvällen slutade senare på A9 och därefter med lite efterfest hos Elly! En lagom festkväll helt enkelt :)
Lördagens bjöd på ösregn hela dagen...vilket gjorde att jag inte behövde ha dåligt samvete för att jag tillbringade hela dagen i soffan...va så himla mysigt!
På kvällen kom lillebror, Sara och co till mig för förfest...Sara hade gjort hallonsnapsen som är så jäkla god!
Blev en riktigt rolig kväll...med utgång så klart :)

Så efter fest fredagen och lördagen låg jag som en död sill i mamma och pappas soffa hela söndagen...sov mest...åt och läste...perfekt bakissöndag!
Nu väntar en sex dagars vecka...dvs jobb till helgen...men det gör inte så mycket...för snart är jag ledig fem helger i rad :D

SpotOn!

Kan man säga att jag verkligen hade tur igår eller?
Sol på min lediga dag...regn när jag ska jobba :)
Jag är mer än nöjd!

Känns som om sommaren är påväg mot sitt slut även om det bara är i mitten av augusti...
Varför går alltid denna tiden så snabbt? Hösten segar sig alltid fram med sitt mörker och all kyla...men sommaren flyger förbi, man vill alltid hinna med så mycket men i slutet känns det som om man inte gjort något av det man hade velat göra!
Jag vill ha sommar lite till...bara ben, strand, långa nätter, grillning...jag har inte hunnit med det som jag hade tänkt...men kanske kommer ändå inte hösten kännas så lång eftersom jag har tre veckor i Thailand framför mig...men ändå...det hade varit nice om sommaren sträckte sig in i september!

Nä nu ska jag nog gå och klä på mig...sen blir det McLeods döttrar och sen jobb!

Måsten!

Jag skulle göra sådant som jag bara känner för idag...
När jag vaknade va det strålande sol och inte ett moln på himlen...damn...där sprack mina planer...
Solångest...vilket jag lider av bigtime...alltså satt jag på cykeln på väg ut till Östra stranden kvart över tio...said and done...elva låg detta arslet nere på stranden!
Sjukt härlig dag med bara ipoden och moster som sällskap...

Blev bjuden på middag av Boel aka BoelBitar!!
Hon gjorde köttröra med bönor och broccoli...det va mycket gott :)
Sen redde vi ut lite världsproblem...ni vet män och dieter och sånt viktigt!

Och nu...ja nu sitter jag här igen...försöker ladda hem lite ny musik...imorron väntar en jobbkväll och sen en 9-16-tur och sen är jag kanske ledig fredag, lördag och söndag :D
Hoppas på fint väder och mycket trevligt sällskap :)

Kunde inte hejda mig...

...va så sugen på att köpa ny parfym...
Tänkte att jag kör på lite feeling...så jag beställde Clean Original och en Diesel parfym...kan verkligen bli hur bra eller dåligt som helst...men nu är det gjort...och nu vill jag ha dom NU! 

Höjden av!

Jag vet inte vad som händer men dagarna bara flyger iväg...jobb, jobb, jobb...lite fest och jobb!
Har jobbat helgen sen jag skrev sist...så egentligen har väl inte så mycket hänt...
I fredags va jag i stan med moster...handlade en massa bra saker :)
En ny jacka och en jättesöt tröja!
Sen stack jag hem till mamma och pappa och solade...sen blev det inte mycket mer utfört den lediga dagen...

I lördags va en riktigt hektiskt dag på jobb...hade sjukt ont i svanken när jag väl satte mig ner för att dokumentera...dagen gick dock snabbt så när jag hade slutat va det bara att sticka hem och lägga sig i sängen...sov en stund och sen va det kräftskiva hos Tommy...jag skålade i vatten, inte så väldans roligt...men festen i sig var väldigt trevlig...dock tidig hemgång för klockan ringde kvart i sex :(

Pappas sista semesterdag igår firades med stekt fläsk och löksås...en gång om året gör han det till mig och lillebror och det är ju sååå jäkla gott!
Men trött som en gnu så blev det bara middag sen åkte jag hem och sov!

Dagen på jobb idag har kantats av en massa fniss...inte konstigt när både jag och Karin jobbat helgen...härligt att kunna ha så kul! Dock sjukt trött just nu...tror det har varit en jobbigare helg än jag egentligen vill kännas vid..har ju knappt sovit något om nätterna och jobbat som attan...blä!

Nu håller jag på att tvätta...skulle egentligen träffas alla tjejerna här hos mig ikväll...men en efter en föll dom bort och tillsist kände jag att jag nog inte heller pallade så vi som va kvar ställde in!
Ska försöka fixa lite här innan jag somnar i soffan...så jag slipper det imorron...ska försöka att bara vara ledig...
Höjden av ledighet är ju att vara osminkad, göra precis vad man vill och helst inte för mycket...
Det ska jag försöka mig på imorron...önskar dock att jag hade "Hästarnas dal" hemma...läste ut "Grottbjörnens folk" igår hos mamma och pappa och nu har jag själv beställt hem hela serien från cdon! Om man vill läsa något intressant och ändå underhållande är verkligen hela Grottbjörnens folk-serien att rekommendera...
Nä nu piper mobilen...ännu en maskin klar...tvättstuga here I come!

Dancing on my own...

...känner egentligen inte för att blogga...har så mycket att skriva men jag vet inte om jag orkar...hände ju en del i helgen...

Blev kinamat och film med Cecil, Micke och Sabina i fredags...mycket trevligt!
I lördags bjöd moster på jääättegod brunch...vi började vina kl 12 och då kanske det lätt går att räkna ut vad som sedan följde...fest på kvällen och sen utgång...ångets dagen efter och bakfylla som inte ville ge med sig förrän i tisdags...jag ska aldrig må så igen! Men en oförglömlig dag med mina fina vänner :)

Jag jobbar bara just nu...jobbar, jobbar, jobbar!!!
It sucks!

Igår prövade jag mina nya inlines...körde ut till mamma och pappa! Glada blev dom för att jag kom och överraskade! Glad blev jag för jag fick in en fluga i näsan och behövde papper :S
Åkte med Joel och Sara tillbaka in till stan...hyrde film och köpte B&J :)
Brothers....snyftare...med ett dåligt slut!

Nu ska jag snart iväg till jobb...men först McLeods döttrar, som alltid när jag jobbar kväll :)

RSS 2.0