Toppen!

Ja vilken härlig dag det har varit idag :)
Känner mig så himla uppiggad!
Började bra med sovmorgon...varför kan man inte få sova till tio varje dag?
Sen in till skolan där jag fick pluggat en hel massa på bussen...vilket kändes rätt skönt...sen hade vi seminarium...verkar som om jag och Sussi tagit på oss en hel del när vi kom på vår briljanta idé till c-uppsatsämne...men aja det kommer säkert bli bra tillslut! Dock sjukt mycket att göra framöver!
Sen hem och slänga i sig ett par skorpor till lunch och sen iväg till Linda och färga och klippa sig!

Är hemskt tacksam för att jag har en släkting som är så himla duktig på det hon gör!
Känner mig alldeles upplyft med min nya färg...eller nya och nya jag har ju alltid varit blond men nu är jag verkligen BLOND och inte sådär tråkigt grå/råttfärgad som jag blir på vintern! Och klippningen blev också superbra...Tack!

Efter klippningen så kom jag hem til en lägenhet där lillebror låg i soffan med datorn och min lilla älsklings hund kom och mötte mig i dörren...när hon kommer springande mot en är så mycket kärlek...
Sen kom mamma och pappa också...så satte pappa upp lite hyllor till mig så nu är här ännu finare :)
Sen käkade vi middag...himla mysigt! Inte ofta här är så mycket folk hemma hos mig en vardag!
Ja det va helt enkelt hemskt mysigt med hela familjen samlad sådär spontant...hemma hos mig dessutom!

Nu ska jag fortsätta mysa...själv dock :)

"Hela dan får hon arbeta..."

Har varit en hektisk ledig dag idag..har nog inte suttit ner mer än när jag åt frukost och fikade med min älskade Carro!
Har städat...behövdes även om Joel gjorde ett ganska bra jobb när han hade lånat lägenheten...
Tvättat...hade ju inte liite tvätt efter skidresan...är fortfarande inte klar...
Pluggat...nja det kunde jag nog gjort lite mer men det fanns så mycket annat att göra :P
Va i stan och fixade present till pappa som fyller år på lördag!
Råkade också köpa en skitfin väska...och lite blommor eftersom dom andra hade avlidit! Bad dock om att få blommor som inte kan dö...hoppas dessa är uthålliga :)
Sen snabbt iväg för vattengympa med Hannah och Cecil...
Och nu har jag precis bäddat rent i sängen och sorterat all tvätt...
Ja så intressant har min dag varit...hmm inte särskilt dvs...

Jaja får väl ta tag i det sista...disken...det tråkigaste tillsist!



Sådär ordinary...

Nu är man snart tillbaka i de gamla gängorna...
Är i full gång i skolan igen...försöker komma ikapp allt jag missade förra veckan men det är hemskt svårt att förstå alla olika analyser och metoder och allt vetenskapligt grejs vi ska kunna som dessutom är så onödigt...men tydligen är det inte bara jag som inte fattar för dom som faktiskt va på föreläsningarna fattar inte mer...känns ju lite skönt att jag inte är helt dum i huvudet!

Har dessutom kommit igång litegrann med c-uppsatsen...vi har i alla fall en projektidé :)
Vi ska skriva om omläggning vid öppna bukar...älskar sår...intressantare kan det inte bli...haha jag vet låter ju lite knäppt men men...så är det bara...

Slutade tidigt idag och gick direkt hem och la mig i soffan...skull bara vila en halvtimme..men det blev två timmar...hmm och jag som skulle plugga.
Sen kom Katta och hämtade mig så körde vi och handlade...jäklar va dyrt det är med mat...handlade för alldeles för mycket...men som tur är har jag världens snällaste moster som bidrog med en tredjedel av kostnaden!
Så nu är min frys alldeles sprängfylld..härligt...lär inte behöva handla på flera månader...inte middagar iaf!
2 kilo kycklingfilé...ska äta kyckling satan nu :P

Nä nu ska jag sortera tvätt inför tvättningen som jag ska ägna hela min lediga dag åt imorron...skoj!


Ännu fler...

Lite bilder från kvällarna i stugan...

     

Andréas favorit :P   Jag och Andréa! 

 

Fler foto...

Lite bilder från backen...

            


  

Foto från skidresan!





Kommer fler...

Skidresa -09

På väg hem i snöoväder efter en riktigt härlig vecka som spenderades i Bydalen....i backen och i stugan!
Pga den helt urusla sändningen ute i skogen har det helt enkelt inte gått att blogga så det får bli ett lite längre inlägg idag...det har jag dessutom tid till då vi har ungefär 10 timmars bilresa kvar!

Söndagen påbörjades med en liten skidskola då jag och Benny skulle ta oss ner för backen med alla hejandes på oss med diverse tips...gick väl sådär....trillade x antal gånger...eller trillade och trillade jag slängde mig handlöst...det gick ju så satans snabbt när man väl fick upp farten och stanna det kan jag bara inte...men inga brytna ben och tillsist fattade vi iaf hur vi skulle ta oss ner...Benny fick kläm på det ganska snabbt men det tog lite längre tid för mig....ploga kan jag iaf....efter en hel dags skidåkande blev det in till Hallen och handla och sen hem och laga hamburgare och dricka lite grogg, öl, vin etc!

Första dagen började givetvis toan kärva dessutom...man gjorde vad man skulle i en påse som sen drogs ner i en större sopsäck..dessa påsar fastnade i hjulen som drar ner allt...så jag och Andréa fick fixa skiten...med lite hjälp från Linkan...roligaste ever....riktigt äckligt....som tur va hade vi fått i oss en del dricka så det va inte så farligt trots allt...

Måndagen påbörjades lite senare på morgonen...folk va lite sega och ömma som in i...träningsvärk 2000...det va helt sjukt att man kan ha så ont...i muskler jag inte visste jag hade...mina biceps va sjukt spända...men dagen spenderades i backen...sen blev det spagetti och köttfärsås...en massa dricka...kortspel som varade i en hel evighet...Andréa stod för veckans första superfylla! Linkans kommentar:
"Ah hon är bara salongsberusad plus"

Tisdagen bjöd på jäkla kallt väder med en massa blåst och snö...så det blev inte jättemånga timmar i backen....fortfarande hade vi inte varit uppe i toppliftarna pga vädert...tur för mig då jag fortfarande inte hade lärt mig stanna...sen blev det in och handla och hem och göra korvstroganoff! Denna kvällen blev en helt nykter kväll för mig då jag skulle köra till backen dagen efter...men det va inte mindre roligt för det...fick bevittna en hel del myyycket äckliga saker...men sjukt roliga när NL, Linkan, Fille och Andréa körde ett tärningsspel med olika insatser...helt sjukt...

Onsdagen bjöd på samma dåliga väder så det finns inte mycket att säga där inte...gnska lugn kväll...alla va ganska bakis och trötta...förutom jag då :)

Torsdagen va riktigt härlig...inte speciellt blåsigt...solen sken hela dagen...toppliftarna va öppna...ja det kunde inte bli bättre...tills jag kom upp...herregud va det måste ha varit en syn när jag skulle ta mig ner för dessa backar...trilade stup i kvarten och åkte bara upp två gånger innan jag bestämde mig för att sluta riskera mitt liv och mina lemmar och hålla mig till de blå och gröna backarna...dom andra njöt nog iaf...lite lagom härlig kväll sen också...

Sista skiddagen va helt okej...blåste och va sjukt dimmigt men toppliftarna va öppna för dom andra...jag och Benny körde dock för oss själva...övade lite på att stanna och han åkte baklänges och lite sånt...ganska drygt va det men det blev ingen lång dag för dimman va sjuk! Käkade pizza på kvällen...alla laddade inför sista kvällen...Sebbe lovade att inte försöka somna...haha vilket han gjort alla kvällar hitintills iprincip...kollade handbollen...sen spelade vi ölspelet...ja fulla blev vi iaf allihopa!

Sjukt segt att gå upp imorse...NL sågade satan och alla va ganska bakfulla...jag tog på mig att köra första passet eftersom jag inte kände mig särskilt bakis...jepp så städning och allt sånt va klart lite senare än beräknat men iväg kom vi iaf :)

Och ja...sammanfattning...vi har haft riktigt roligt....jag har iaf....kan väl säga att jag bjudit på ett par skratt i backen när jag slängt mig lite hit och dit...god mat varje dag...!

Kommer foto så fort det bara går!


Nu är destinationen nådd!

Efter 15 timmars bilresa är vi nu framme...
Mycket skönt kan man ju säga :)
Alldeles strax är det dags för sängen...för övrigt en 120 säng som jag och Andréa delar!
Imorron blir det tidigt upp och åka till backarna!

Gonatt!

Syskonkärlek!



En kväll efter magget...storasyster har asont i fötterna så lillebror erbjuder sig att bära henne hem...
Det kan man nog kalla syskonkärlek!
Älskar dig lillebror!


10 timmar kvar!

Yes nedräkningen har börjat...
Nu bär det snart av!
Halv åtta imorron ska jag infinna mig hos NL för att hjälpa denna att packa kylväskan...resten av truppen infinner sig en kvart senare...då ska vi stuva in allt i det extremt lilla (enligt NL) bagageutrymmet!
Sen har vi ca 12 timmar bilfärd framför oss...kan ju bli sådär om det inte vore så att vi är extremt välutrustade...datorer, dvd-spelade, böcker, ipods, jäkla massa cd-skivor och en maaassa godis!

Jag är dock ganska nervös...vill helst inte bryta något...
Kommer säkert inte kunna somna heller för jag råkade ju sova två timmar innan idag...
Ja det va dumt men man kan ju inte hjälpa om ögonen inte vill vara öppna :P

Min dvd är sönder...blä....får kanske kolla en film på datorn...ska det inte va bra skit på tv:n en fredag?

You can't break a broken heart.

Så då va tentan avklarad och nu slipper jag tänka på den tills resultatet kommer och en eventuell omtenta kanske får göras...men iaf...nu kan jag skita i allt som har med skolan att göra i en hel vecka :)

På bussen hem från Malmö lyssnade jag på en låt som finns med i en jättebra kärleksfilm som jag såg för inte så längesen och då kom jag att tänka på en sak...visst är det rätt konstigt med filmkyssar...alla är så perfekta och vid så himla bra tillfällen och himla romantiska dessutom...och ofta så händer det något som gör att den ena tror att den andra inte vill ha den så dom är ledsna men sen fattar dom att dom inte kan va utan varann och allt det där också hittar dom varandra och så kommer kyssen...det kan inte va ofta som något sånt händer i verkligheten...sådär så det pirrar och sånt...
Herregud, ofta är man ju inte ens särskilt nykter första gången man kysser någon och då försvinner ju all magin för då är redan första kyssen avklarad...nä jag vet inte riktigt vad jag vill komma fram till bara svamlar lite...nu ska jag ju sluta dricka när skidresan är avklarad så jag kanske ska satsa på att hitta någon att pussa på och se om det kan bli lite pirr i armen....haha....ja det pirrar i min arm när något är jääätteromantiskt...vet inte varför tror nog inte det finns någon fysisk orsak till det...snarare en neurologisk störning isf!
Kanske en snygg snowboardkille...det hade kunnat va lite mysigt!

Det är fredag idag :)
Känns inte som det...jag har varit ledig alldeles för länge!
Ibland vet jag inte vilken dag det är...
Påtalom att inte dricka sprit så ska jag gå ner till systembolaget nu...haha


Stress o mög...

Usch jag brukar inte känna ångest och sånt inför tentorna...men jag skulle verkligen börjat plugga tidigare...fast det tycker jag att jag känner varje gång...men puh denna gången är det inte bra...mååånga sjukdomar och symtom och sånt som vi ska kunna...

Har dessutom försökt börja packa också så hela min säng är full med kläder och annat som ska med på resan...kanske får sova i soffan inatt om jag inte pallar packa klart haha...typiskt mig att börja med det nu bara för att slippa plugga...
Hur ska jag få ner allt i väskan...?

Oh va det ska bli kuuuul...
Snö...jag älskar snö :)

Imorron blir det inhandling av mat, sprit och annat nödvändigt...

Nu ska jag packa första-hjälpenväskan...tur jag har samlat på mig en sån massa bra saker :)
Man ska ju inte blir sjuksköterska för inget :P



Nyårsbilder!

Nyårsfina!



Dessa underbart roliga grabbs!

NL häller upp snpsen!



Nä nu får det räcka!
Enjoy :)

Lite pictures från här och där...


Coffe fyllde år och bjöd på fest...här är vi hemma hos mig innan!
Jag och Schyllan!

Luciahelgen...förfest hos NL med lite singstar och ett annat roligt spel där jag fick visa min lite elakare sida :P
Lite elak där ja...

Förfest hos mig den 27/12!
Förfest o Singstar hos mig...

Vi kunde också sjunga!
Ja vi kunde också så klart...

Planering planering!

Jag förstår mig inte på Vista iaf...haha...Andréas dator nu ja...

Planeringen inför resan närmar sig sitt slut...budget är upplagd, matlista fixad och packlista skriven!
Jag är nog den mest mobbade här för tillfället...meeen det bjuder jag på :P

Pluggat som satan idag...imorron också sen ska jag bara klara tentan det finns inte något alternativ liksom!

Ahh fixar bilder från ms S! Kommer några trevliga senare :)


It's a game we play.

Tentaplugg...tvätta...vattna blommorna och lite umgänge med Andréa ikväll...

Får väl se om det händer något mer upphetsande under dagen...
Råkade ju då sova tills Andréa väckte mig imorse kl 11 med ett trevligt sms :)
Stannade kvar i sängen till tolv sen va jag så illa tvungen att gå upp för att börja tvätta...
Höll på att spy nere i tvättstugan...skulle tvätta dukarna vi hade på nyår...
Jäklar va illa det va...luktade gammal fylla och mat och usch det va hemskt...
Skänkte en tanke till NL som hade denna hemska doft i sin lägenhet dagen efter...

Blev en sen natt igår....jag måste sluta va uppe så länge annars kommer jag aldrig komma upp på morgonen när jag väl måste börja med det...men det är hemskt svårt...det hjälper liksom inte att ställa klockan på nio för då bara jag stänger av den och somnar om...
Kunde dock inte sluta pilla med datorn när jag väl hade börjat...sen började jag kolla på nån dålig film på tv...
Fick för mig att jag skulle ändra lite på min blogg...det gick ju inte alls...
Tack för hjälpen J ...men jag är nog ett hjälplöst fall :)

Boel ringde precis...saknar henne...konstigt att man kan va så bra kompis med någon och sen skiljs man åt för att nu kanske kunna umgås oftare :) Hoppas hon får lägenheten...
Tänk att det va snart tre år sen vi tog studenten...eller jo va det verkligen så längesen...06...jo...men oj!

Måste kolla i fotoalbumen nu...lite minnen...tre år sen...känns inte så...



Katastrof!

Vilken minst sagt konstigt helg det har varit...
I fredags mös jag med min Hannah...två filmer hann vi med och ändå va jag i säng vid halv tolv!
I lördags va jag himla flitigt och stack hem till mormor och morfar och tränade...
Sen kom Benny, Fille, Linkan och NL hem till mig för resemöte...Andréa och Sebbe hade giltig frånvaro...
Dock mycket tråkigt utan min andra hälft :(

Ja livat blev det iaf när Benny fick rollen som sekreterare och NL ordförande...
Vi kom väl fram till nån bra saker...som att vi ska träffas på onsdag igen haha..
Lite öl och ett par jäkligt dåliga låtar senare drog vi vidare...hmm alltid trevligt att va med killarna men den förfesten vi hamnade på va väl sådär...kände mig lastgammal med bara en massa 90:or...
Även om jag är van eftersom vi umgås med bror och hans kompisar ibland så känner jag mig inte gammal när jag är med dom...usch...och ändå är jag bara 21!

Magget blev det givetvis...där träffade jag Hannah...som va supersnygg som alltid :)
Hade riktigt roligt...
Dagen efter va värre...usch har nog inte mått så dåligt på länge och ändå drack jag inte särskilt mycket...
Meen nu är det bara skidresan sen kommer jag inte att synas ute på myyyycket länge...
Får ju inte lov att säga deffa för Cecil så istället får det väl bli....snart börjar andra delen av mitt nya liv :P

Nu ska jag skala potatis till mamma....



On my mind...

Kallt som satan har det varit idag...cyklade ut till mamma och pappa för att gå med hunden...
Gick nere vid stranden och trots att jag va påbyltad som jag vet inte vad så höll mitt ansikte på att frysa bort!

Fika med Cecil, Carro och Andréa efter min lilla utflykt ut till Dalajär...myspys :)
Det är sånt som gör att man älskar lediga dagar!

Imorron blir det film med Hannah :)
Längesen vi hade filmkväll...fast snart börjar nog GA igen och då blir det som vanligt på onsdagarna!
Fast vi badade ju i onsdags så det va lite sådär halvvanligt...fick iaf uppdaterat varandra om vad som hänt på sistone...det behövdes verkligen :)

Nämen om jag skulle sluta skriva om sånt här tråkigt och göra något vettigt...


DU...

Har absolut inget att skriva...
Blev godkänd på examinationen idag...ledig en vecka till...nice!
Carro ska joina mig på skolan...himla roligt!
Nä helt tomt...

Känns om en hel evighet sen fast det inte är särskilt längesen...
Jag önskar att jag vågade...
Usch fegis...




En vecka sedan denna middag intogs :) (eller kanske snapsar)


Söndag?

Ja då va det röd dag idag...även om det inte känns så...
Har varit i skolan idag...konstigt nog...haha...där va ganska folktomt...
Precis ätit middag hos mormor och morfar med min moster som är superbakis...
Haha hon fick precis blåsa i morfars alkoholmätare för att se om hon kunde köra bort till Hemmakväll...eftersom jag inte vågar köra deras monster Chrysler...den är ju stor som ett hus...meen morfar får nog köra oss...

Så det blir film idag igen...ovanligt...hmm!

Jobbade igår...där va en jättegullig tant som sa att jag liknade en ängel...
Härlig komplimang inte varje dag man hör sånt :)
Hon va dement...haha...men ändå...




In this moment...

När man sjunger innan frukost gråter man på kvällen...sa alltid mamma till mig när jag va liten...
Skulle aldrig gjort det imorse...
"An Unfinished Life"...många tårar...

Inte så kul att kolla film på datorn...hoppas jag får en dvd snart!


För ovanlighetens skull!

Jag har gjort mycket lite denna helgen...
Lördagen spenderades framför datorn där jag fastnade vid ett spel som jag inte vågar nämna namnet på haha grym va jag iaf...
Fyra timmar försvann ganska snabbt innan NL kom och lämna lite skit som jag hade glömt sen nyår...fick ju va snäll och bjuda honom på lite middag :)

Sen blev det två rullar hemma hos Schyllert med det gamla vanliga gänget...minus Benny som så klart inte kunde ha en vit helg!

Idag har jag faaktiskt inte varit hemma hos mamma och pappa vilket jag alltid är på söndagar...för söndagsmiddag och lindring av abstinens för saknad av hund!
Men jag va ju där hela fredagen och dessutom tyckte dom det va onödigt att jag kom ut för dom skulle på nått grejs...jaja kände mig lite oönskad där ja!
Men istället det blev en bit mat hos NL...lika gott som på nyår då det va resterna som vi i fyllan och villan hade kastat in i frysen :)
Sen kom Linkan och Fille och vi kollade på en film....så va de med de!
Angelina Jolie är sjukt snygg btw!

Ja mycket film blir det....det går ju snabbt att konstatera :)

Rätt nice...

Efter att ha spenderat hela fredagen framför mamma och pappas dator och kollat på Pineapple Express...jäkligt rolig! Och avsnitt 8-11 av OTH kan man säga att min fredag va ganska meningslös...tills pappa ringde och frågade om jag ville komma bort till deras vänner och fixa en mp3-spelare...som om jag va något tekniskt snille haha...

Så jag och hunden gick dit...men det förstår ju alla som känner mig att jag kunde inte få rätt på den där mp3-spelaren...nä jag rådde dom att gå ner med skiten till affären istället...

Sen förgylldes min hitintills väldigt intetsägande fredag av Mira, 7 år. Hon hade fått Wii och ABBA singstar i julklapp och undrarde om jag ville spela....men självklart :)
Hur kul är det inte att leka lite och få va barn igen i sådär en timme eller så...


Om jag fick bestämma...

One Tree Hill säsong 6 avsnitt 9...
Om jag hade en bil skulle jag också vilja bli överraskad sådär...
Det hade varit ganska grymt...en snygging i baksätet...
Med kläder hade också gått bra...
Om jag fick välja vem...

Jag älskar OTH!

What lies ahead...

Jaha då var ett nytt år påbörjat...känns som om det kommer bli ett bra år...
Riktig rolig nyårsafton...allting blev lyckat...maten, folket...
Efter tolvlslaget är det lite blankt fram till sådär kl tre men va gör det...kul va det iaf :P
En massa kärlek inledde det nya året...favoritpojkarna och jag och Andréa det kan ju inte bli bättre :)

Året som gått....ja det har ju gått snabbt haha...kommer knappt ihåg vad som har hänt...
Tunisien va ju verkligen en höjdpunkt...
Jag har samlat en massa vuxenpoäng och bott hemifrån i ett helt år...
Massa nya människor...vissa har stannat andra har försvunnit igen...

Ja tack för ett härligt 2008 alla mina kärlekar! Och andra också :)
Hoppas detta blir minst lika bra...om inte bättre!



RSS 2.0