Are you down?

Eller kanske snarare up?
Det är ju trots allt lördag :)
Idag blev det brunch hos moster igen...fick tvingat henne till lite nyttigare mat denna gången...förutom pannkakorna...dom är så himla goda så dom måste man helt enkelt ha!

Har bara hängt här hemma hela dagen...städat...varit en runda nere i stan när Boel behövde lite smakråd...
Nu sitter jag mest bara här och väntar på Boel...ska väl snart hoppa in i duschen...
Ikväll blir det utgång...får se om det blir bara vi eller om man kanske hittar någon förfest...ja de kvittar för kul ska vi ha iaf :)

Nedkrupen och inpackad

Befinner mig förtillfället hemma hos min föräldrar...nerkrupen i brors säng men datorn igång...har redan avklarat Wolverine...faktiskt riktigt bra..och Hugh Jackman är ju helt sjuktsnygg!
Nu ska jag se Inkheart! Ska va riktigt stor i USA tydligen!

Haft en rätt okej dag med en rundtur på operation inne i Malmö...fick göra en massa saker men det häftigaste va lätt när vi fick gå in på en operation där läkaren opererade genom en robot...sjuuuk at man kan göra sånt! Såg ut som att han satt och spelade dataspel typ...maskinen kostar 20 miljoner...dyyyrt eller!

Nu ska vi snart dricka glögg...haha ja jag vet vadå tidigt...men mamma och jag fick för oss att vi va sugna på det..vi hittade en med smak av vit choklad och lime...så det blir det till idol ikväll :)
Hoppas alla får en riktigt mysig fredag :)

Terapi?

Efter samtal med Boel på msn...ett ganska sjukt sådant för en utomstående skulle jag kunna tro...
Nu har jag analyserat lite av det för mig själv och kommit fram till att man helt enkelt ska låta kärlek banka skiten ur en...och sen får man troligtvis blåmärken men man överlever...så än en gång är det väl dags att ta tag i sitt liv och gå in i ett bord eller nått ;)
I wish!

Someone to blame!

Hemkommen från en (får väl erkänna) ganska intressant introduktion om hemsjukvården...inte det roligaste ämnet men en helt okej föreläsare!
Kändes sjukt att åka in och möta alla som var påväg hem...kan säga att det kom en hel invasion med byggkillar från nybygget...jag gillar män i jobbekläder aaauch :)
Lite avis på Andréa som ska jobba med bara en massa män ;)

Så nu sitter jag och kollar på The Hills...som vanligt...en ny upptäckt för idag...min favorit Brody har en väldans ful flickvän...bara så ni vet liksom! Men han ser ju säkert något hos henne eftersom han är tillsammans med henne...tycker dock han kan satsa på Audrina istället!

Va i stan en runda med mamma innan i förmiddags...väldigt mysigt va det att umgås med mams lite...fick dessutom en jättefin klänning som jag ska ha på lördag :)
Och jag gick rakt på en bh som va på rea och som satt som en smäck när jag kom hem och provade den...skitbra :)
Sen käkade vi lunch hemma hos mig och snackade en massa!
Blev helt enkelt inte så mycket pluggande för min del...men jag får skylla på mamma idag :)

Ännu en väldigt ointressant dag...

...som jag ska spendera framför datorn skrivandes på en uppgift...1000 ord...klar idag tänkte jag!
Sen ska jag in till Malmö en runda och gå på en introduktion som säkerligen kommer va lika ointressant och onödig som dom andra introduktionerna vi haft...och sen när jag kommer hem är klockan mycket så då hinner man nästan ingenting förrän det är dags att gå och lägga sig igen och wips det är fredag!

Skitfint väder idag...man skulle ju tatt sig i kragen imorse när man vaknade och gått en runda direkt...men nu känns det som om det är lite onödigt när jag redan sminkat mig och fixat håret...palla duscha och göra om det...nä! Hoppas jag hinner hem till passet ikväll istället :)
Nä nu ska jag sluta göra en massa annat och börja skriva!
TFF vann hemma igår...undrar hur många som va och kollade på den matchen...mörkt, kallt och regn!

Aaajj!

Ja som jag skrev igår så va jag rädd för att få träningsvärk...fast vi stretchade noga och allt så va det väldigt svårt att komma ur sängen imorse...gjorde väldans ont...
Va precis ute på en pw med Cecil...skulle egentligen på StepStyrka med Andréa men den stackaren blev kvar i Malmö och fixade med skolgrejs...så det blev alltså power walk istället och efter pw:n kunde jag inte få av min topp...på allvar...det gjorde för ont att ta upp armarna och dra den över huvudet...såg nog ganska roligt ut när jag fastnade med den halvvägs uppe och kunde inte röra på mig...men nu har jag iaf duschat och ska bara ligga här i soffan hela kvällen och inte röra mig!

Imorgon har jag sovmorgon...har en introduktion i skolan halv fem....så jäkla knäppt att lägga dom så sent...hela dagen går ju åt och sen är man hemma skitsent...får alltså bli en pluggdag imorron...
Någon sa i skolan, tror det va igår, att vi har elva veckor kvar sammanlagt i skolan...sjuukt...elva veckor låter ju som ingenting...sen är jag färdig...leg. sjuksköterska! Wow...overkligt...bara två tentor och en bedside sen är det faktiskt slut!

Såg precis en youtube-video som någon lagt ut på facebook om en tjej som tagit vaccinet mot nya influensan (svininfluensan) och bara kunde gå och springa baklänges...hur overkligt är inte det?
Tycker det är synd att media blåst upp allt så himla mycket...inte bara själva influensan utan nu givetvis även vaccinet! Det pratas om biverkningar av vaccinet och givetvis kan man få biverkningar (tack jag vet)...men det kan man få av alla vaccinationer, dock är väl inte detta lika säkert som andra eftersom man framställt det så snabbt. Efter allt man har hört och vi har fått höra en del då man vistas på sjukhus så är dom flesta ändå positiva till det inom sjukvården. Vi ska ju trots allt försöka skydda dom sjuka människorna och gör det genom att själv inte bli sjuka! Men det finns mycket att läsa och det bör man nog göra innan man bestämmer sig om man ska ta det eller inte.

Nu ska jag göra snart göra skorpor och te och kolla på Greys Anatomy...inget sällskap ikväll inte!
Men det får gå ändå :)
En tanke går dock som vanligt till den lilla polisen borta i V-land!


Detta har nog aldrig hänt förr!

Att jag har datorn igång och inte bloggar...alltså var jag tvungen att bara mobilblogga lite snabbt! Tror min förvirring beror på att jag inte kan tänka på något annat än om jag kommer kunna ta mig upp ur sängen imorron! Har redan träningsvärk efter dagens core pass...jisses va det va jobbigt...använde många muskler som jag nog aldrig använt förr! Men fy va skönt det känns efteråt :) Nu ska jag kasta mig i sängen...om jag kommer upp ur soffan haha! Gonatt!

Cravings!

Ännu en dag i skolan...sjukt tråkig dag...en jätteonödig introduktion som givetvis va obligatorisk och sen en föreläsning som hade kunnat va intressant men jag va så trött så jag satt mest bara och ritade i mitt block...vi gick faktiskt i pausen så nu sitter jag här och tänkte att jag ska va lite duktig och plugga lite...ska skriva en uppgift om ledarskap...ganska tradigt...känns inte som om det är så relevant just nu men tydligen är det...

Igår provade jag och Andréa på step up...sjukt roligt va det...det lär nog bli fler gånger...synd bara att jag sjunger på måndagar...
Idag blir det core...hoppas det är lika roligt...låter iaf ganska kul :)
Nu ska jag snart steka lite lax och koka ärtor och morötter!
Har varit sugen på gröna ärtor hur länge som helst nu...haha konstig sak att va sugen på men jag kan inte hjälpa det!

091026

Idag väntar skolan...en hel vecka faktiskt som ska spenderas i skolan..riktigt längesen faktiskt!
Ska bli ganska gött...behöver man inte tänka så mycket!

Har inte mycket att skriva...
Ikväll ska vi iväg och prova på ett step up-pass..ska bli roligt att göra något annat än att bara power walka eller springa :)
Kom precis på att jag har tvättid idag...oj hur ska jag hinna med det?

Mer söndagsserier...

...The Big Bang Theory...hur kan man inte älska den?
Jag skulle kunna gifta mig med Leonard...sjukt härlig!

What makes me happy...

...vilken lördag!!
Började dagen med en power walk ut till moster för brunch! Och inte vilket brunch som helst...hon hade inte sparat på något...där va allt möjligt gott...pizza, rösti, ägg, bacon, prinskorv, bröd och en massa pålägg, rökt lax, räkor, avocado och en massa goda röror, melon, hallon, vindruvor och det godaste amerikanska pannkakor....ja det va en massa mat men ner gick det och fy va gott!
      Gott eller?

Efter brunchen tvingades jag går ner i stan med bror och Max...jag såg ut som något katten släpat in, tuggat på och spottat ut...det regnade när jag va ute och gick så ja...man va ingen skönhet helt enkelt...men systemet och köpa strumpbyxor va ett måste!

Sen blev det bara hem och in i duschen och börja fixa sig...sen ut till mamma och pappa...och där började förfesten...körde en massa lekar...riktigt roligt! SingStar va nog ändå det com lockade mest!
Många skratt blev det iaf så en riktigt härlig förfest helt enkelt...
Sen drog vi in till stan...Magget...lika trevligt va det där...
Kvällen slutade givetvis på Kebabtorget!
Och med en härlig avslutning kunde inte lördagen blivit mycket bättre!

Idag blev det mest bara sängen fram tills det va dags att gå upp och duscha och sen sticka och kolla på handboll...spännande match som killarna tillslut tog hem...riktiga krigare är vad dom är! Kenny va sjukt grym idag...roligt att se att han tagit ett sånt kliv och bara blivit bättre och bättre!

Nu ska jag se om där är någon bra film på tv...sovmorgon imorgon :)

Nu börjas det...

Lördagens festligheter börjar ta sig...
Sitter med Andréa framför mig som förbereder lekar...heeela kvällen ska här lekas och drickas i ett :)
Får väl se om det blir roligt eller vad?
Och sen utgång...
Let's go!

Dags för fredagsmys!

Efter solning och power walk med Cecil så blev det dusch och sen pyttipanna...lagom klar till Idol!
Så fredagen ska helt enkelt spenderas i soffan....under två filtar med en kopp grönt vaniljte!
I like it!

För att kommentera Idol...helt onödigt men jag bara måste...så tyckte jag att Erik va riktigt bra hans röst är säker och sådär skön! Eddie va mest bara grymt bra och har dom finaste ögonen ever...påminner sjukt mycket om Gogo! Mariette är lätt den bästa tjejen...hon känns alltid så säkert!
Fast han har riktigt mesig röst så gjorde han ett riktigt bra framträdande...och dessutom är han skitsöt...Rabih såklart! Gillade inte alls Tove och Erika!
Och nästa vecka väntar dansband...hmm kan ju bli intressant...Calle sjungandes Tio tusen röda rosor! Nja!
Tradigt att där är så dåliga program mellan och att man måste sitta och vänta!!!

091023

Varför är det så att folk alltid ska höra av sig på morgonen när man har sovmorgon?
Imorse fick jag mitt första sms vid halv åtta...sen nästa vid nio och sen ringde telefonen halv tio!
Ingen sovmorgon för mig alltså...och då tänker man säkert men varför stänger du inte av telefonen...jo för det kan ju faktiskt va något viktigt...som jobb och det va det också halv tio!
Men ändå liiite störigt!

Vädret idag är ju bara tråkigt...grått och trist!
Riktigt fredagsmysväder!
Ska snart in en runda till skolan för lite omvårdnadshandledning...onödigt...tar längre tid med bussen än vad jag spenderar i skolan...men är det obligatoriskt så är det!
Har absolut inga planer för ikväll...blir väl en kväll framför tv:n...men innan dess en pw med Cecil och kanske lite solning :)
Hoppas alla får en mysig fredag!


...

"In this place at this time
I feel sane when I look in your eyes
Feel like I know you from another life
It makes me wish I wasn´t so pressed for time

I can´t catch my breath ´cause you take it away
That´s right, everytime could not find words to stay
Now there´s so many things I wanna get to know
I wish that I could stay but I got to go"

Ur Call You Tonight med Whitney Houston

Texten säger så mycket...tyvärr!

En etapp över!

Ja då har det gått åtta veckor! Känns verkligen inte som att det va åtta veckor sen jag började på praktiken...har verkligen kännt mig hemma och det märktes idag när jag slutade alla va så gulliga!
God frukost blev det också och alla verkade så nöjda!
Så nu är det på det på nya ställen...nästa vecka spenderas i skolan och det ska bli rätt kul att få va lite med klasskompisarna igen!

Efter praktiken idag så gick jag direkt hem och la mig i soffan...somnade omgående...
Men efter ett samtal med Cecil så fick jag fart på röven och dammsugade, dammade och städade toan...så är det gjort inför helgen ifall det skulle va så att någon känner för att hälsa på :)
Nu väntar bara Criminal Minds sen ska jag gosa ner mig i sängen med den nya Dan Brown boken!
Hoppas verkligen den håller samma klass som Änglar och Demoner och Da Vinci koden!

Lista!

Jag behöver/vill ha/suktar efter:
- Sömn...se förra inlägget...
- Färg till min schablon...en snygg grå färg som skimrar...
- Inte mer underhudsfett men nog en filt med värmeslinga...fryyyser!
- Pengar...gärna i överflöd...
- Ett par nya klackar...jag vet, varför? Men jag känner bara att det är längesen...
- Dan Browns nya bok...haha nä visst den fick jag med posten idag :)
- Dawsons Creek-boxen...inte nerladdad...jag vill ha med fodral och allt...
- Sömn...zzzz!
(Obs! Detta är ingen önskelista till julklappar Katta bara sånt jag vill ha just nu okej!)

Varför skriver jag detta? Bara kände för det...måste göra saker för att inte somna...kan inte J och A komma snart...keeping me up!
Jag gillar inte Spencer i The Hills...han verkar riktigt panndö!
The Hills-maraton...det blir man konstigt nog hooked on...fast jag inte tycker det är särskilt bra...ge mig styrka...
Nu ska jag göra te...grönt...vanilj...med mjölk!

Locka mig inte sådär!

Tröööött jag är så trööött! Ögonlocken hänger vid knäna känns det som...
Hata att ha flera tidiga mornar på rad...det bästa med sjukhusschema är att jobba kvällar ibland för att bryta av men icke denna veckan nä...jag avundas verkligen inte alla människor som måste gå upp tidigt 5 dagar i veckan...dock jobbar dom aldrig helger...hmm knivigt...
Imorgon är sista dagen på praktiken...tråkigt...så idag va jag och handlade frukostgrejor till imorron...får ju visa min uppskattning över hur bra och trevliga alla på avdelningen varit!
Måste bara gå upp så jäkla tidigt för att hinna handla bröd...usch!
Men det kommer nog kännas lite vemodigt...nu ska man ju på nya ställen varje vecka...på topp hela tiden...det tar musten ur en...

Efter min lilla utflykt till Maxi så blev det en halvtimme på löpbandet och sen en kvart på bollen...gillar verkligen pilatesbollen...fast man känner situpsen i magen så är dom överhuvudtaget inte jobbiga att göra...nice :)
Nu väntar jag på Linkan och Andréa som ska komma hit och umgås lite...GA idag ju!
Snart helg...denna veckan har verkligen flugit iväg...guuud va jag vill krypa ner under täcket i min säng just nu...ser så lockande ut!!

Mungiporna pekar bara uppåt idag!

Det va verkligen längesen jag glömde att blogga en dag...som igår...men det va full rulle hela dagen...
Praktik på dagen...vi hade det riktigt lugnt och det va skönt...slutade redan tjugo i ett :)
När jag kom hem ringde mams och frågade om jag ville ta Alice på eftermiddags-rundan så jag gick ut till mamma och pappa och gick sen en runda med Alice...och som tack fick jag pappas goda köttbullar till middag!
Sen va det kör på kvällen och eftersom jag inte varit där på ett par gånger så fick jag ju masa mig dit!
Men det är alltid mysigt att sjunga när man väl kommer dit...

Idag hade jag slutbedömning på praktiken...kändes jättebra och fick så himla mycket beröm :)
Ett VG som är vårt högsta betyg blev det!
Efter praktiken, slutade halv två, så blev det en power walk i det fina vädret...svettigt värre men så jäkla svårt att veta vad man ska ta på sig när det är kallt men soligt!
Hade nästan precis somnat efter duschen när Joel kom in om en runda och snackade lite...vi har big plans till helgen hoppas det blir roligt :)
Har jag precis fixat två julklappar till...så jäkla roligt när man kommer på grejor som personen faktiskt kan ha nytta av...himla nöjd är jag...hoppas bara att personerna som ska få det också blir det!
Nu har jag precis gjort köttfärs- och kålsoppa som jag ska sluka!
Tv-kväll blir det sen...jadå :)

Härligt värre!

Söndagarna är härmed gudomliga...OTH och Gossip Girl...
Första avsnittet va nice!
Chuck och Blair...ohh vill ha!
Kan inte någon "turn the night around" för mig!

Här smides planer för nästa helg! Beware!


Fantastiskt, underbart...

...helt jävla amazing...jag är så glad!
Kan checka av en tenta till :)
Klarade omvårdnadstentan...nu endast två kvar! Det börjar närma sig!

Har dessutom haft en riktigt härlig helg...igår blev det först köksbordsletande med moster runt i Trelleborg, Anderslöv, Svedala och Malmö...sen hamnade vi på Möllan och handlade en massa god mat i Kinaaffärerna och i bagariet och lite sånt...så jäkla skoj...vilket myller av nationaliteter!
Sen blev det mys med Boel...passade ju hennes jättegoa systerdotter Iris...vilket litet charmtroll!
När Iris hade somnat spelade vi Wii i fyra timmar...så jäkla roligt...och sen blev det film!
En hel del analyserande blev det så klart också...men det behövs eftersom killar är väldigt svåra att förstå...och allt är så himla jobbigt...men ibland är det bara att inse...svin!
En cykeltur hem i kylan och vem möter jag på vägen om inte sweetnos Jessica :)

Idag ringde mamma redan halv elva och sa att vi skulle hem och käka lunch hos deras kompisar där dom hade varit på 50-årsfest igår...god buffé och vilka tårtor! Så då fick man ju va lite trevlig i ett par timmar...men det va rikgit kul...gick därifrån med Whitney Houstons nya skiva :)

Och nu ligger jag här i lillebrors säng...har precis kollat på Flickvänner från förr...ja det va ju en sån där behöver-inte-tänka-jag-vet-redan-slutet-film! Men sånt är rätt skönt en söndag!Nu är det One Tree Hill och sen är det säsongspremiär av Gossip Girl...det har man ju inte längtat efter...nä inte alls :)


Right on

Då va det lördag igen...jepp...
Igår blev det Harmony med Cecil...jättegott!
Sen blev det bio i Höllviken...vi va såna tidsoptimister och trodde vi skulle hinna till bion i Trelleborg men ack nä så vi körde dit istället...där va fullbokat...men trots att Cecil var förförljd av otur denna dag så var det några som inte dök upp så vi fick plats trots allt :)
Filmen va helt ärligt en besvilkelse...jag tyckte den första va jättebra...har inte läst böckerna och denna va bara klyddig...men ja nu måste jag ju se trean också...
Härlig mysfredag blev det iaf...trots att vi missade Idol haha!
Och en härlig överraskning när jag kom ut från bion...precis vad jag behövde :)

Nu ska jag iväg med moster och leta köksbord...vill ha ett vitt, runt med klaff...finns helt enkelt inte...men jag kanske har tur och hittar det idag!
Sen ikväll blir det barnpassning tillsammans med Boel...hennes systerdotter Iris ska passas!
Så ännu en myskväll väntar...kanske en överraskning ikväll också...hade varit nive!

I'm on the go

Första julklappen inköpt haha knäppt...men känns rätt tillfredställande ändå!
Råkade så klart hitta en jättefin jeansklänning i svart/grått...så nu bor den hos mig...
Jag har ett problem och jag vet om det men jag kan bara inte förmå mig att försöka göra nått åt det...jag kan inte spara pengar...jag måste bara handla när jag ser något som är fint och sitter bra...jag tror jag har det efter min mamma...så jag skyller helt enkelt på henne :)

Efter många om och men så bestämdes det tillsist att det blir bio här i Trelleborg...jag och Cecil ska se Flickan som lekte med elden...med middag på Harmony innan!
Hoppas bara det inte händer Cecil något mer för det har verkligen inte varit hennes dag idag den stackaren...ska försöka göra henne på bättre humör ikväll!

091016

Idag mår jag mycket bättre...har bara skitont i armen och lite öm i ryggen men det kan man väl leva med!
Mamma ringde precis och tyckte jag lät mycket piggare :)
Men hade någon sett mig man nog blivit rädd...ser ut som ett troll haha...skulle nästan lagt ut en bild...ibland undrar man hur vissa kan va sådär söta när dom vaknar och drar på myskläder...så ser jag aldrig ut!

Blir det lite ärende i stan idag..hämta brors kostym på kemtvätt, köpa julklapp till mamma...känns lite tidigt att köpa julklappar men va fasen kan lika bra köpa när man hittar något och dessutom är det skönt att ha det gjort så slipper man tänka på det sen...har redan börjat göra listor och allt...nu kommer säkert moster ringa och säga att jag är så himla rekorderlig ;)

Ikväll blir det bio med Cecil och Andréa...vi har fortfarande inte bestämt oss om vi ska kolla i Malmö eller Trelleborg...Fame eller Flickan som lekte med elden! Båda känns som bra filmer...fast Fame är nog ändå den som lockar mest...vi får se vad det blir!

Måste gnälla lite...

...det är så jäkla jobbigt att ha ont i kroppen...
Min rygg värker, nacken är öm...armen gör ont och jag hittar ingen bra ställning i soffan...varför har jag inte två tv-apparater så jag kunde ligga i sängen och kolla...
Känns knappast lönt att gå och lägga sig än för jag lär ju aldrig somna eftersom jag sov till ett...
Imorron ska det kännas bättre...

Jag skulle aldrig sagt något...

...varför sa jag något om biverkningarna till influensavaccinet igår?
Dumt dumt dumt...började få ont i kroppen och frysa när Joel kom och kollade GA med mig så jag gick och la mig direkt efter det och sen har jag frossat hela natten, haft ont i kroppen och i huden och mått illa...huvudvärk fick jag senare...nice eller? Inte skulle jag säga...
Nu mår jag dock bättre så det stämmer väl som dom säger att man kan bli sjuk men att det går över snabbt..kul va det iaf inte...nu ska bara det ömma i kroppen gå bort sen är jag nog helt återställd!

Bytte från sängen till soffan vid ett-tiden...sen har jag sett tre filmer och mamma och pappa kom hem med middag och lite annat som jag behövde till mig :)
Imorron är jag ledig som tur är så jag missar inte fler timmar på praktiken...men förhoppningsvis är jag frisk tills imorron!

One way or another...

..I'm gonna find ya I'm gonna get you get you get you get you...det låter nästan lite stalkeraktigt...
Fick låten på hjärnan precis...eller hur kan man få den hjärna...den sätter sig liksom inte fast som ett klistermärke utan jag fick den i hjärnan eller hur man ska säga egentligen...jaja...skitsamma...den passade mitt sinne bra iaf :)

Så idag va det tillbaka till praktiken...va på rullande idag...det betyder att man har hand om patienterna som ska ner till op och upp från ÖVA! Jag har satt KAD, PVK, dropp och gett mediciner...kul va? Ja dagen har iaf varit händelserik till viss del...jag fick gå tidgare så em va alltså ganska så slö!
Jag har även vaccinerat mig för den nya influensan så nu sitter jag spänt och väntar på biverkningarna...på praktiken så hade folk fått allt från yrsel, till väldigt ont i armen, till alla influensasymtomen ja you name it...där va tom en som hade blivit inlagd från en annan avdelning med domningar runt munnen!
Jag håller givetvis tummarna för att inte få något...meen jag kanske får en helt ny biverkan...gärna tjockare hår eller ett par kilos viktminskning utan att göra något haha!

Ikväll kommer förhoppningsvis min lillebror och myser lite med mig...han hade tydligen blivit helt hooked på Greys Anatomy så han erbjöd sig att ta över Hannahs plats!
Tror jag ska gå och göra middag...blir gryta med gröna linser!

Vela hit och vela dit...

...idag blev en minst sagt oplanerad dag...
Lunch med Cecil blev det som planert...Bönornas goda bagel!
Jag och Andréa gick en runda i stan efteråt...kollade lite mobiler!
Sen stack vi inom Cecil på The Phonehouse...och då fick jag en knäpp och fick för mig att jag ville ha en liten 10 tums dator...men eftersom den blev ganska dyr inne hos Cecil så bestämde jag och Andréa oss för att sticka till Malmö och Net on Net...tur för min del eftersom Sebban är i Västerås och Andréa därför har bil!

Men någon dator blev det inte...jag velade lite och sen lite mer och sen nä...det får vänta...
Blev en tur inom Stadium också för att kolla på vinterjackor...
Sen hem här och fixa tacos och nu sitter vi här i min soffa och kollar på Ugly Betty!
Härlig ledig dag eller?!

Ödet...

...eller bara sjuka sammanträffande...så jäkla skumt!
Satt och snackade om en person igår och helt plötsligt står den bakom oss...sjukt men kul!
Ja IFK förlorade igår...skittrist!
Efter matchen käkade A och J kebab och sen blev det Hollywoodfruarna hemma hos mig!
Härlig måndagkväll!

Idag har jag storstädat lägenheten...lister och alla konstiga skrymslen jag kunde komma på...
Nu blir det lunch (eller ja sen lunch) med Andréa och Cecil...sen ska vi väl gå en runda i stan...så härligt att slippa tänka på att man måste plugga :)
Nu ska jag föna håret!

Kommer inte på någon rubrik

Skönt kan man nog inte säga men nu är det iaf över tills resultatet kommer...ja alltså jag har ju skrivit tentan idag...kändes helt okej men man vet ju aldrig...idag blir det iaf inget plugg det kan jag lova :)

Va nere i stan för en stund sen och tittade in hos Cecil på hennes nya jobb och vips så blev det lunch tillsammans med henne...trevligt...en snabbis dock men det va längesen vi träffades så det va kul!

Ikväll blir det handboll med Andréa och Jessica...ännu en måndag som kören får va utan mig...ja usch va jag är hemsk men vill ju inte missa handbollen det är ju derby idag!
Nu ska jag sätta på en film...känner för lite Twilight tror jag!


Sunday and still hanging on

Konstigt hur saker kan utvecklas...
Igår på praktiken trodde jag att en kväll i soffan väntade mig när jag kom hem men icke...efter ett sms av Andréa och inte speciellt lång betänketid av mig (typ två sekunder) så blev det istället för hemmakväll utgång!
Snabbt som attan fick jag fixa mig när jag kom hem och vid tio-tiden intogs den första alkoholhaltiga drycken...lite sorgedricka för att Sverige inte ska spela VM...skit helt enkelt...
Men sen löpte kvällen på...härlig förfest och härligt folk så klart!
Blev Magget...och sen trodde vi att vi skulle in på Uppenbar men då va klockan så mycket så det va ju inte lönt...nattamad blev det istället...
Vi va optimister och gick hem till NL för efterfest...men när vi väl stod utanför så va alla så jäkla trötta så vi skildes åt och gick hem och sov istället...

Världens ohärligaste skoskav pryder mina hälar idag och illamåendet har fortfarande inte släppt!
Men pluggat har jag gjort ändå i mamma och pappas soffa...känns dock inte helt hundra inför imorgon...men det får blir som det blir!
Hoppas på en snabb vecka...ledig fredag, lördag, söndag :)
Nu ska jag se klart Superman returns!


Halvhelg trots allt!

Min handledare är toppen :)
Igår sa hon till mig att jag får va ledig imorron!!
Eftersom tentan är på måndag så tyckte hon inte att jag behövde komma...skönt...lite fler timmar att läsa på :)
Gårdagen va allmänt hektiskt och mycket att göra...men med anteckningsblocket i handen hela tiden så glömde jag inget och det gick väldigt bra...sju patienter är väl rätt okej ändå!

Så nu ska jag bara göra denna kvällen också sen är helgen slut!
Idag blir det hämtemat och förhoppningsvis lite mindre patienter!
Kanske en film med sjuklingen Carro ikväll...får se hur trött jag är och om hon har piggat på sig...
Varför blir man alltid så himla festsugen när man inte kan festa...oohh!


Dags att tänka efter!

En liten snabbisblogg får det bli idag...har varit upp tidigt för att plugga innan praktiken...ska snart sticka dit...tänkte ta med mig böckerna om det skulle va så att det mot förmodan blir en lugn kväll...man vet ju aldrig och all tid är guld värd...tentan är på måndag och hela helgen praktiserar jag...hmm inte så bra...

Har alltid ångest när jag ska jobba helg...bara för att man vet att man inte kommer träffa sina vänner eller åka ut till familjen...har ju varit ledig i veckan men då är oftast ingen annan ledig...well ska inte klaga detta är ju sista helgen jag praktiserar...

Låg och lyssnade på iPoden igår innan jag skulle somna...har laddat ner en massa nya låtar bland annat med Whitney Houston...som faktiskt va riktigt bra...jag menar hon är ju rätt gammal i gamet och vem gillade inte I will always love you? Bodyguard är ju dessutom en film som man sett ett antal gånger! Så alltså en positiv överraskning att hon tagit sig upp ut knarkträsket och gjort en helt okej comeback!

Det finns anledningar till allt!!

Nu ska jag läsa en halvtimme till innan jag påbörjar min helg!


Perifer alldeles iskall!

Detta vädret passar så jäkla bra till mitt humör...känner mig så...ja jag vet inte riktigt...inte ledsen...inte nere...mer bara tråkig...ensam...och då börjar det regna...jepp...där satt den liksom...
Dessutom skulle jag just nu vilja sparka min hyresvärd på smalbenet...här är så jäkla kallt...jag skulle kunna ha vantar på mig hela tiden...
Visst blir man kallare av att sitta stilla vilket jag gör ganska mycket när jag pluggar och sitter vid denna apparat men jag kan ju inte heller springa runt här i lägenheten för att hålla värmen...då skulle ju golvet slitas upp och grannarna undra om jag har blivit galen :)

Va iväg på seminariet innan idag...ja det va lärorik så klart...fick dock sluta tidigare för en annan tjej i gruppen hade det jobbigt på sin praktikplats och va väldigt ledsen så våra lärare var tvungna att fixa där...känns himla skönt att veta att jag har en så bra praktikplats och känner mig himla hemma där!
Satan va jag tjatar om min jäkla praktik men det är ju där jag spendera den mesta tiden just nu...

Min goa mams och paps hämtade upp mig så jag fick handlat lite idag också när dom ändå skulle dit...skönt slipper jag tänka på det nu i helgen när jag inte har tid...sen hem och fixa middag...idag försökte jag mig på kålpudding...inte alls lika god som farmors men den gick ner...
Nu inväntar jag Criminal Minds eftersom det va fortsättning följer förra torsdagen...

Supernatural

Mitt huvud vill inte alls som jag...varför kan man inte ha en såndär övernaturlig kraft så att när man lägger handen på boken så bara kan man allt som står där...I wish!
Ska snart iväg på ett seminarium men har försökt va lite flitig och plugga nu innan...det går inte så jättebra...jag är alldeles för trött på Almås...eller på omvårdnad och sjukdomar överhuvudtaget...hur vill dom att vi ska kunna så mycket? Nää för vi ska ju redan kunna det...haha eller hur...

Igår sökte jag kurser till nästa termin...ifall jag inte skulle få nått jobb...men jag hoppas ju givetvis att jag ska ha turen att få nått jobb här i Trelleborg...håll tummarna i januari!
Fanns dock en hel del intressanta kurser att läsa...dock inte mycket som kunde byggas på min utbildning men jag får väl ta ett halvår och bara läsa sånt som jag tycker är roligt!

Igår kom Andréa och hälsade på mig och kollade på GA...bjöd henne på mina fantastiska kanelbullar :P
Jag tror dom va uppskattade!
Fick ett gulligt sms av Hannah...vi får helt enkelt sakna varandra på avstånd varje onsdag!
Nä nu ska jag fortsätta...motvilligt...

Every day holds a little dream

Ledig dag idag...sovit bättre inatt än jag har gjort på länge :)
Nog bara för att jag fick ett nytt nattlinne igår med långa armar så jag slapp förfrysa i min isbox till lägenhet!
Kom igång med pluggandet litegrann imorse men sen så fick jag bara nog så då drog jag ner till stan...lämnade lillebrors kostym på kemtvätt och sen tog jag mig en tur inom HM och köpte en till hoodtröja (den jag köpte förra gången va så himla mysig), ett par jeansleggings och en t-shirt...jag som inte skulle ha något höhö!

Har precis kommit hem från Louise...suttit och snackat med henne och Elina och gosat med den lilla gullungen Neo! Han växer så det knakar...och himla gullig är han! Man kan inte hjälpa att man blir lite sugen när man umgås med småttingar...men det va som Elina sa: Det är rätt skönt att kunna lämna över dom när dom gråter!
Ja jag håller med :)

Nu ska jag snart sätta in baconlindad kyckling i ugnen...sockerärtor till...gott!
Sen kommer Andréa och så är det ju GA idag :D
Böckerna stirrar på mig men jag är så omotiverad så det finns inte...har nog aldrig kännt så här inför en tenta...som om jag verkligen inte kan något till hundra procent...scary...

Idag är jag

...det är faktiskt min dag idag...min namnsdag :)
Fick två jättefina presenter av mamma och pappa när jag kom hem till dom idag...en pyjamas med långa armar för att där är så jäkla kallt i min lägenhet och en randig t-shirt! Tackar så mycket!

Haft en riktigt rolig dag på praktiken idag...nu är det ju inte så många veckor kvar och givetvis börjar man känna sig riktigt hemma! Ja det blev en del skratt idag...
Kom hem och somnade...ovanligt va?! Med Almåsboken i knäet...
Sen väckte mormor mig så pratade jag lite med henne och sen ringde mamma och bjöd hem på middag så nu sitter jag här och har precis ätit pappas jättegoda pyttiris...haha låter knäppt men det är riktigt gott!
Väntar på lillebror och en bamsekram när han kommer hem från träningen!
Hoppas alla har haft en lika bra dag som jag! Glad!

Snopet...

Halsduken var slut :(
Så jag gjorde en helomvändning och gick in på ICA istället...köpte ingredienser till kanelbullar...dom blev skiiitgoda...så nu är hela frysen full och bara väntar på att folk ska komma hit och fika...välkomna :D

Har varit himla flitig idag faktiskt...tvättat, dammsugat, bytat lakan, pluggat, ja och bakat såklart :)
När jag stod och knådade degen kom jag på att jag inte har någon kavel...så vad gör man joo man tar en rund vas och klär in den i plastfolie...funkade helt okej som kavel :)
Fick mig en liten runda med cykeln också eftersom jag va tvungen att ta mig bort till entré och hämta ett paket!
Nu kollar jag Tinas cookalong men väntar egentligen bara på en sak...Svenska Hollywoodfruar!!!!
Bye!

091005

Jag började precis detta inlägg med att skriva: Jag är så trött på att plugga...men sen raderade jag det och funderade en liten stund...för visst är det skittråkigt att plugga...läsa kapitel efter kapitel och hoppas att jag kanske kommer ihåg 1/10 av del som står där...men jag har ju faktiskt valt det själv...jag vill ju faktiskt egentligen läsa...annars hade jag aldrig sökt till högskolan från första början...och jag tycker ju faktiskt det är väldigt roligt det jag håller på med...meeen det är så mycket skönare att bara va ledig och kunna göra precis vad man vill...slippa ha böckerna stirrande på en hela tiden och tänka: Jag borde verkligen läsa ett kapitel till...

Jag vill bara att detta ska va över och börja jobba och kunna va ledig utan att veta att böckerna väntar...15 veckor till sen slipper jag det...jisses vad det lät länge...okej 3 tentor och en klinisk examination till jag är klar...det lät lite mindre...dock ännu allvarligare...klar ska jag iaf förhoppningsvis bli :)

Idag ska jag tvätta...har två proppfulla IKEA-kassar som väntar på mig i hallen...
Det är något tillfredsställande med att tvätta även om det är skittråkigt...kanske för att det luktar så gott och det är så härligt att hänga in en massa rena kläder i klädkammaren...
Ska hämta ut en grej på posten också...beställde Osis+ dust it på internet...hoppas det är bra...vet att min idol Boel använder det och hon är alltid så fin i håret :D
Kanske sticker ner en runda till stan också när jag ändå är ute och rör på mig...funderar på att köpa en likadan halsduk som Jessica hade här i fredags...den såg så jäkla mysig ut...återkommer med bild om jag hittar en! Nä nu ska jag bege mig ner i tvättstugan!


I am but a fool

Supermysig dag hos mamma och pappa...hann med en liten runda inom moster också :)
Fick som vanligt jättegod middag...ryggbiff och potatisgratäng!
Har väl mest bara läst och kollat One Tree Hill :)
Och varit ute i det blåsiga vädret med min älskling...
                   
Älsklingen                             Trött broder
          
Jag och sötast                       Vaktar trädgården


Diverse tankar

Fy va skönt det är att vakna och bara kunna ligga kvar och gosa till sig i sängen...
Mådde mycket bättre imorse...kändes inte alls lika tjock i halsen...
Hoppas det bara va något litet som spökade som är påväg bort...tur jag inte gick ut igår hade nog inte pallat vakna och må dåligt idag...usch!

Söndag idag...och det betyder givetvis att jag snart ska bege mig ut till mamma och pappa...har redan ätit frukost, klätt på mig, kladdat på lite mascara och dratt ett par tag med plattången...
Är bara tvungen att läsa lite Almås först så jag inte får ångest över att jag inte pluggat...har redan plöjt igenom två kapitel...bra va? :)

Btw så va den sista filmen jag såg igår 17 Again faktiskt också ganska bra...jäkligt overklig vilket gör den lite mindre bra men han är ju så himla söt så det gjorde den väl lite bättre :)

Läste precis att IFK vann igår...tre första matcherna har alltså varit vinster...så jäkla roligt för killarna att det går så bra...speciellt när dom får höra hela tiden att dom är så unga...hoppas det fortsätter går lika bra...nästa gång dom spelar är det skånederby...det måste ses!!

Nu ska jag nog ringa pappa...pallar verkligen inte cykla ut i denna stormen...känns inte så lockande...

Tji fick jag!

Inget Malmö blev det ikväll och därmed inget festande...min kropp är nog tacksam men mitt sinne gråter...
Idol med flickorna igår gjorde sitt när jag efter att dom hade gått gick och la mig direkt men kunde givetvis inte somna...så när klockan ringde imorse ville jag mest bara skjuta mig själv...men upp gick jag...och jag ljuger inte om jag säger att jag nog lätt gått 20 000 steg på jobb idag...dagen bara försvann och rätt som det var så var det dags att gå hem...så himla skönt när det känns så!
Trodde jag kunde sova en timme efter jobb och sen vara fit for fight igen men när klockan ringde efter en timme så ville jag bara sova mer...så fast att det tog emot att lämna Cecil i sticket så fick jag tacka nä till att följa med på fest...istället blev det en tur ner till Hemmakväll och låna tre filmer och köpa godis!

Så först såg jag Bedtime Stories och den va väl ganska okej...skrattade högt för mig själv ett par gånger...
Och nu har jag precis sett He's just not that into you (svenska översättningen är så jävla dålig, Dumpa honom)...shiiit vilken bra film...pirr i armen fleera gånger...och alla är ju så snygga i den filmen...
Vilka tankeställare man fick av den...den passa så bra in på en massa man själv varit med om eller överanalyserat sönder...så jag kanske fattar nu...varför tittar man på telefonen hela tiden? Han kommer ändå inte höra av sig för isf hade han redan gjort det...eller varför träffas vi aldrig? Hade han velat hade vi gjort det...så simplet är det och ändå hittar man pyttesmå förklaringar till allt...ja man lärde sig mycket!
Kanske är det som Carro sa till mig igår bra att jag lever fullt ut isf :)
Men filmen slutar ju iaf med att man aldrig ska sluta hoppas typ...och nä det ska man väl inte...

Nu ska jag sätta på 17 again...lite ögongodis...Zac Efron...
Och viken filmkväll det är dessutom...regnet bara öser ner och det blåser och jag har tänt varenda levande ljus som jag har i hela lägenheten...himla mysigt...

Ja, varför inte?

Jag känner mig inte alls något vidare...kroppen känns sådär influensaöm och jag fryser hela tiden och halsen börjar tjockna...this is not good!
Jag vill inte bli sjuk nu...imorron ska jag jobba och det kan jag inte missa behöver ju pengarna...sen är det fest på kvällen och nu när jag faktiskt bestämt mig för att följa med så vill jag ju inte skita i det...oohh...kurerar får det bli!

Idag har jag varit med på en höftoperation...en totalplastik...bytte ledkula och alltihopa...riktigt häftigt va det...och jag hade sån tur att det va en riktigt undervisande läkare...han berättade och visade hela tiden så nu känns det som att jag fattar lite mer iaf :)
Så himla intressant det där med cement och hur man får det att faktiskt passa och så...ja en riktigt rolig dag (satte två PVK:er på första försöken höhö)...va så himla allert hela operationen för att inte missa något och det tog ut sin rätt sen, va så himla trött och hungrig efteråt...men som tur va fick jag gå hem direkt efter operationen för min handledare...
Det fanns inte så många alternativ när jag kom hem mer än att lägga mig i soffan och somna direkt...

Och nu sitter jag här med en massa kläder på mig för att frysa lite mindre...filtar och allt...
Carro, Sabina och kanske Andréa ska komma hit ikväll och kolla Idol och så ska vi käka mat från A9...haha ja gud va vi lyxar till det bara sådär :)
Har förberett för riktigt hög mysfaktor!

Jäkla fortsättning följer...

...så frustrerande...såg precis Criminal Minds...bra avsnitt...bara det att man fick ju aldrig se slutet så nu får man vänta tills nästa vecka...men åååhhh...bra koncept för att få tittarna att titta nästa gång också men gud så störigt!

Andréa kom hit en runda och glodde på lite tv med mig...vi uppdaterade varanda om allt som vi inte kom ihåg från helgen...hahaha...vilka galna saker som man gör när man är lite (läs:sjukt) berusad...men vi kom fram till att vi hade haft riktigt roligt :)

Va i stan innan en runda...skulle egentligen bara ha lite middag men det blev tre par trosor och en mysig hoodtröja! 10 procent på HM...som dom lurar en egentligen...man tjänar ju inte precis många slantar på 10 procent men liiite iaf...jag är väl lättlurad som föll dit då!
Nu ska jag hit the bed...operation imorron fuun!!
 Dagens inköp!

Fight or flight...

...det har med adrenalin att göra har jag fått lära mig i skolan...en inbyggd mekanism som alla har...slåss eller fly...tom djuren har den ju...men jag vet inte varför jag började tänka på det...haha...
Kanske för att jag måste ta tag i pluggandet och gärna vill fly...eller slåss med boken kanske...usch det är inget roligt att bara sitta och läsa och läsa...fast jag ska faktiskt korrigera min omvjournal så det blir lite skriva första...

Nu har jag iaf precis diskat, dammsugit, tvättat golven och städat toan...tänkte ta mig en pw imorse men det är ju värsta stormen ute så jag tror jag hoppar det idag...ingen Cecil som pushar mig ju :(

Skönt det är att va ledig men ack va svårt det är att hitta någon annan som också är ledig...jag som kände för en fika idag men har redan fått tre "Tyvärr jag jobbar"-sms tillbaka :(
Får ta en runda i stan själv...helt okej det med :)

RSS 2.0