Om, kanske, nog...förvirrande!

Jag har egentligen inget vettigt alls att skriva här idag...
Har ju inte hänt så mycket sen igårkväll precis!
Har varit riktigt duktig nu på morgonen och städat...behövs ju ibland!
Ska sätta mig vid köksbordet och pilla med mina fotoalbum tänkte jag...
Jobb ikväll...och imorron sen är jag ledig till helgen :)

Ha en bra dag!!

Can you hear me whisper?

Har varit med om en hel del idag...
Åkte med moster till IKEA imorse...jag inhandlade gardiner och en massa annat bra att ha...
Eftersom Katta ska flytta på lördag så ska hon givetvis uppgradera hela sitt bohag...inget från förra lägenheten ska med...så ny soffa, ny säng, ny tv ja allt ska va nytt...idag skulle hon ha en ny fotölj...när vi väl skulle hämta den i facket där den låg så sa jag ganska så bestämt att den kommer vi aldrig få in i bilen...men envis som hon är så tyckte hon att jovisst kommer vi det...jag nekade typ tio gånger men hon trodde att vi kunde få in denna kloss i bilen...
Till killen i kassan frågade hon om han trodde att den kunde gå in i en vanlig bil....han bara: Hmm ja det beror ju på vad du har för bil! Katta svarade lite mhmmm ja en vanlig typ...och sen sa hon: Jag gillar utmaningar så det går säkert...
Hmm jaja tänkte jag då...utmaningar med nederlag isf!
Och vem hade rätt? Jag! Fotöljen va givetvis alldeles för stor för att gå in i bilen...fast att två snälla farbrödrar försökte hjälpa oss fick vi snabbt se oss själva besegrade och ringa min stackars pappa som precis hade vaknat och fick komma in och hämta oss...
Så där satt vi snällt på IKEAs parkering med en bil fullproppad med kassar...för hon köpte nämligen 25 innerkuddar?!
Och jag blev mer och mer stressad när jag såg klockan ticka på eftersom jag skulle va hos Ida och klippa mig klockan två...som tur va dök pappa upp tjugo över ett så jag hann med nöd och näppe til Ida i tid!

Efter besöket hos Ida...där håret blev superfint btw...nu kan jag äntligen fixa håret igen och slippa ha det uppsatt alltid...så följde jag med Boel till hennes lägenhet i Lund för att hämta post! Fick oss en rejäl pratstund i bilen :)
Egentligen ville hon nog bara att jag skulle följa med för att hon hade läst klart tvåan i Twilight-serien och ville ha resterande två ;)

Efter resan till Lund väntade middag hemma hos moster...sista middagen innan flytten...
Fick hennes superövergoa sparrisrisotto...fläskfile och jättegod sallad! Hallonsorbet till efterrätt :)
Så nu sitter jag här proppmätt fortfarande och funderar på om jag ska va så tråkig och gå och lägga mig redan...är så jäkla trött...egentligen önskar jag att jag hade en borr så jag kunde sätta upp mina gardiner fast då hade väl grannarna blivit lite sura om jag börjat borra nu haha...nä får be pappa komma och borra snart istället :)


I'm so late!

Ojoj jag borde verkligen inte sitta här :)
Ska iväg med moster till IKEA!!!
Sen en tur till Ida för att klippa mig...det va väldigt längesen...jag är alldeles för långhårig nu inte alls bra!
Nä usch va sen jag är nu....måste fixa håret!
 

Lite bilder på den finaste i världen!

Va ute i trädgården och busade med Alice och va tvungen att fota henne lite!
  Min lilla goding!  Min lilla älskling!

 

Som jag sa...

...så blev det en hel del shopping idag!
Trots att solen sken vilket va lite tråkigt så tog jag och mamma oss runt på stan i tre timmar och gjorde en hel del fynd :)
För min del blev det en massa nödvändigt som va slut...mascara, spray, torrschampo (undrar om det funkar?), lim till fotoalbumet, ett nytt duschdraperi eftersom någon drog i sönder det och en massa sånt strunt....men handla också en del kläder...nämligen detta:
     
Jeansleggings och kofta från Gina, skärp från Kappahl, jeans och tröja från H&M och klänning Zoul från MQ!

Efter shoppingen blev det hem för fika och sedan solstolen...låg där tills för en halvtimme sen...riktigt skönt va det! Så nu efter en dusch sitter jag alltså här och väntar på lillebror som ska komma hem så att han och jag kan grilla eftersom mamma och pappa övergav oss för kalas...Möllersgrillspett blir det mums :)

Dreams can come true

The Proposal va jättebra!!
Se den...skrattade flera gånger...grät lite...ja en film som hade nästan allt alltså :)
Jag är väl en hopplös romantiker som tror på filmkärlek i verkligheten...jag tror att man faktiskt kan bli riktigt riktigt kär sådär som i film...att man aldrig vill va ifrån varandra och lyckliga slut och blablabla :)
Man måste ju få drömma....och varför nöja sig med mindre?

Idag är jag ledig...ändå vaknade jag första gången klockan sex...mindre trevligt...men somnade lätt om och vaknade för en stund sen...kliade i fingrarna...jag vill shoppa NU!
Bara för det kommer jag säkert inte hitta ett skit haha :)
Mamma ska iaf få sin födelsedagspresent...bättre sent än aldrig!

Nä nu ska jag se Tidsresenärerna....arkeologi love it :)


Måndag men känns som fredag!

Ojojoj vilken dag det har varit idag :)
Inte alls särskilt ansträngande men så mycket skratt det har blivit idag på jobb..vi frågade varandra flera gånger om det verkligen kunde va måndag...kändes mer som fredag eftersom alla va på så bra humör....men vissa dagar är bara såna...med en majoritet av kvinnor och bara ett fåtal män så blir det en del skämt om män när man väl kommer igång :)
Fast idag va det nog mest Jelena som fick utstå alla våra skämt...ja roligt va det iaf!

Och något som är ännu roligare är att lönen kom idag...woho....så här rik har jag inte varit på väääligt länge...alla räkningar är betalade och ändå kan jag shoppa en massa med gott samvete imorron :)
Mamma och jag ska ha en heldag i stan imorron...dvs om det blir dåligt väder...så för en gångs skull hoppas jag på lite moln :)

Idag cyklade jag till blomsteraffären vid Entré (kommer inte på va den heter) efter jobb och handlade nya blommor både inne och till balkongen så nu är här så fint så :)
Sen stack jag och tränade med moster...och nu väntar bio med moster, Jenni och Jessica..."The Proposal" ska vi se!
Återkommer kanske senare om jag orkar och berättar om den va bra!

Ibland är det lite förvirrande

Sitter här och väntar på att sticka till jobb...kul va?
Lillebror ligger i sängen och snarkar...fick schasa bort honom från soffan eftersom han halv sju imorse stupade in genom dörren full som en get...han kan festa till det omg!

I fredags blev det en massa vin hemma hos Carro och sen drog vi ner till A9 och joinade Hannah och hennes kusin med vänner...som vanligt jättemycket folk och det va supertrevligt!
Blev ganska sent i säng så jag sov ju givetvis jättelänge och fick skynda mig som attan för att hinna med att duscha och allt sånt innan jobb...klant man är ibland :)

Efter en ganska slapp dag på jobb igår så va det egentligen bestämt att vi skulle ut...men när jag ringde Carro låg hon och Hannah i soffan och kollade på Vänner...så istället för att sticka hem och fixa mig stack jag dit och kollade lite Vänner med dom istället....ganska skönt med en lugnt kväll!
Tog med mig en film hem från Carro och la mig i soffan innan jag gick och la mig...så det blev helt enkelt en tv-kväll istället för utgång och fest!

Fredag!

Ledig dag...ännu inga planer...
Tränade imorse med moster och hämtade mina riktigt översnygga stövlar :)
Trodde jag kanske skulle få sola lite men helt ärligt så känns det inte lönt att sticka ut till mamma och pappa när det är så här molnigt...får väl hänga här hemma istället och se om det kanske kan dyka upp något kul ikväll istället :)

Idag skriver moster på kontrakt till ett jättefint litet hus på Öster så nu är hela familjen samlad i närheten av varandra...lär nog bli en hel del härliga middagar och annat mys där när hon kommit i ordning!
Trädgården är helt enorm och sträcker sig ända ner till stranden...härligt!

Nä nu ska jag ta och göra något tror jag...kanske ner på stan en runda...

Heaven forbid

Snälla låt det bli fint väder imorron....min bränna behöver verkligen lite sol!
Dessutom är det ju ganska mycket roligare att va ledig när dte är sol :)

Idag har det varit jobb...så klart!
Som jag och Boel har diskuterat...varför är det så satans roligt just på jobb när det gäller en viss sak....det är nog vi som är sjuka...men kul är det iaf....även om jag håller mig ett par åldersklasser ner :)

Mamma och pappa kom hem till mig och hälsade på innan...
Så snabbt som attan fick jag fram dammsugaren och dammat innan dom kom haha man vill ju inte att här ska va skitit heller...rätt skönt att få det gjort så slapp jag göra det imorron :)
Mamma hade med sig middag och jordgubspaj och pappa hade med sig borren så nu har jag äntligen fått upp hissgardinen i köket...fint blev det!

Råkade på en gammal favoritlåt på youtube precis...Flying without wings med Westlife...oh va den är härlig!

090722

Ännu en tidigt morgon...kände verkligen för att kasta väckarklocka i väggen imorse...
Men dagen på jobb gick relativt snabbt...och sen vara det bara att snabba sig hem för klädbyte och ut till mamma som fyllde år! Massa god mat och släktingar och mamma och pappas umgänge!
Ja det va trevligt...men shit så trött jag va när klockan närmade sig åtta...som tur va så fick jag åka med faster och hennes man hem annars hade jag nog suttit rakt fram och sovit!
Världens sötaste lilla (inte så himla liten längre dock) kusinbarn som jag träffar alldeles för sällan...han är verkligen en av dom sötaste ungarna jag någonsin träffat på...

Och nu sitter mina fjällor och festar för att åka till strandbaden och själv ska man gå och lägga sig...då känns det inte helt roligt minnsann! Dessutom är det inte helt kul att känna sig alldeles bortglömd...jag jobbar men jag är inte död och jag jobbar faktiskt inte varje dag...Hoppas ni får roligt iaf :)
Gonatt!

Back in the game

Nu känns det som om jag aldrig varit ledig...det går snabbt att komma igång på jobb och helt ärligt så va det ganska roligt att va tillbaka...trevliga människor och man får så mycket uppskattning för allt man gör :)
Idag har tiden bara flugit iväg...träffade på lillebror när jag varit och hämtat en patient haha roligt att han dök upp där :)
Han förskönar ju rabatterna runtomkring sjukhuset så vi lär kanske ses igen för där är nog en del att göra!
Här hemma har tiden också bara försvunnit...pratade en lång stund med Camilla som va hemma från K-stad och sen gjorde jag soppa som jag ska frysa in och middag och rätt om det va så va klockan åtta!

Imorron fyller mamma 45 år...GRATTIS mammis :)
Så efter jobb ska jag snabba mig allt va jag kan för ute hos mamma och pappa är det öppet hus hela dagen och helst vill jag ju hinna träffa så många så möjligt :)
Håller alla tummar och tår och alt som bara går för att det ska va fint väder imorron så att folk kan va ute och mamma får en toppendag!

Men nä nu har jag inget mer att tillföra idag...

It's like looking for rain in the desert

Igår blev det alltså en tripp till Göteborg för att kolla fotboll...
Lite oförberedda kom jag och Andréa till bussen...inga tidningar, dricka eller något hade vi inhandlat men det gick ändå...vi snackade ihjäl tiden istället :)
Väl framme i Gbg så intog vi en pub...fast först smet jag och Andréa iväg och käkade på McD (som alltid haha)!
Ett par öl blev det innan vi gick iväg till Gamla Ullevi och såg matchen!
Väl på matchen dyker ett par bekanta ansikten upp nämligen Benny o co...väldigt oväntat från båda hållen :)
Tyvärr förlorade ju TFF matchen....tradigt!

Sen blev det bussfärd hemåt...lite segare för klockan hade ju hunnit bli en del...
Men ack så mycket roligare... Kan bara säga att Andréa är världens bästa...vill alltid ens bästa och försöker alltid pusha en fegis som mig ;)
Jag är ju rätt seg...men det har sina anledningar...kan dock inte sluta le...borde väl det med tanke på men jaja...
Sen blev det direkt hem till sängen...slocknade direkt! Varje gång den plingade till hoppades jag men nä...

Btw så såg jag en skitbra film hemma hos Cecil i lördags med henne, Micke och Tommy...Hangover...så jäkla rolig...tårarna sprutade...se den!
Idag är det back to work för min del...ska infinna mig där om en timme...känns sådär...men nu är det fyra veckor sen så är jag ledig igen :)
 Fyra veckor går snabbt...haha not!
Inte ens helgen kan jag se framemot för då ska jag jobba...kanske fredag iofs :)

Påväg till Gbg!

Vilken rent ut sagt knäpp men rolig idé...att följa med och kolla på fotboll men nu sitter jag och Andrea alltså här på bussen som värsta fansen haha! Regnet öser ner men det känns mest bara mysigt...ångest om det hade varit sol! Uppladdning på pub väntar :)

Kvällens sista...

Blev inget fotoinsättande...fastnade framför datorn istället...spelade lite HP till...
Har nu fått klart för mig att visst är det skönt att va ensam men en hel dag är rätt drygt...tillsist pratar man ju med sig själv bara för sällskapet skull haha
Cecil kanske kommer förbi en tur sen om jag har tur :)
Annars blir det nog en film...vad ska man annars hitta på?

Imorron bär det av till Göteborg för att titta på fotboll...
Kul att avsluta ledigheten med en utflykt så att jag kan säga att jag har gjort något annat än att bara ligga i solstolen :)
Ja det ska bli spännande att se vad som händer imorron....TFF är ju inte precis i sitt esse just nu med alla skadade spelare...men det ska bli kul ändå!

Får väl rapportera hur det gick imorron när vi kommer hem!

Kan inte komma på en bra rubrik

Kollar Nils Karlsson Pyssling...lite bögvibbar på dom två fast dom bara är barn...men alltså det va ju inget man märkte när man va liten...men nu hmm!
Har varit huslig och bakat idag...kakan ska föräldrar och morföräldrar få!
Har även läst en bok som hette "Den första gången jag såg dig..."
Väldigt kort men söt...handlar om en kille och en tjej som är väldigt olika men som ändå blir kära i varandra...som i Mer-reklamen...punkaren och hiphoparen som håller i hand...fast i denna boken va det en snobb och en rebell!

Nu ska jag sätta in foto!

Wish me luck

Ja då va man redan uppe...lördagmorgon...frukost avklarad...
Bara två dagar kvar på ledigheten...ångest...nä faktiskt inte...
Det regnade som tusan precis...ja det regnar ju fortfarande men inte lika intensivt!
Mysigt...ska spendera hela dagen framför datorn, vid köksbordet och sätta in foto, framför tv:n i soffan!

Kanske spela lite HP...haha jag vet gud va nördigt...men jag är nog lite datanörd innerst inne...gillar ju Sims...trean ska inköpas så fort ekonomin tillåter...tillsammans med en extern hårddisk så inte datorn blir så himla slö!
Men det är ju roligt och ett himla bra tidsfördriv...

Inatt hallucinerade jag bara lite...vaknade med ett igenmurat öga...trevligt...ögoninflammation också...har jag nedsatt immunsystem eller vad...känns som om jag drar på mig allt...förkylning, halsont och ögoninflammation!
Nä nu ska jag inte gnälla mer...ska försöka övertala moster att komma hit med lite b&j senare kanske :P

Det är repris varje dag...

Samma som alla andra dagar iprincip...
Har spenderat dagen hemma hos mamma och pappa i en solstol!
Läst, badat...ja sånt man gör i solen!

Provade stövlarna idag...moster är magisk...för dom passade nu :)
Glad eller? Jaaa!
Dom är så himla fina!

Ikväll blir det nog en tur till Ystad...om där va plats i bilen till mig dvs :)
Annars film själv i soffan....går bra det med :)

It must be love

Har precis kommit hem från bio med lillebror, Cecil och Micke!
Harry Potter och halvblodsprinsen!!
Den va braa...boken är ju betydligt bättre men så är det ju alltid!
Gillar dom skarpt :)
Kan ju inte berätta vilken scen som va väldigt fin...tårar i ögat fin...för kanske någon läser detta som vill se filmen...men det fanns en sån scen iaf :)

Haft en riktigt mysig dag ute i solen idag...hos mamma och pappa givetvis...varför dra till stranden när man har all bekvämligheten runt omkring sig? Dessutom är poolen sjukt mycket härligare än det sunkiga algvattnet!
Innan bion blev det grillning med lite gäster och det var supergott!

Och nu ska jag nog hitta sängen...om jag kan sova inatt...denna torrhostan är skit...hallucinerar gör jag också om nätterna...helt galet jag vet! Eller vaknar men är kvar i drömmen....äsch jag vet inte men känns lite konstigt gör det allt!

090716

Jaha då vaknade man åtta idag...tusan...hade velat sova lite längre men det är så himla störigt när man är såhär förkyld...måste snyta mig hela tiden!
Istället ska jag nu snörja in mig och ta cyklen ut till mamsen och papsen!
Lillebror är ju hemma....så jag tänkte köpa bullar med mig till frukost :)
Harry Potter ikväll :D

Onsdagkväll

Har precis varit med världens bästa Jessica :)
Mys framför tv:n blev det eftersom vi båda är utblottade...fan för alla er som ska till sb ikväll...vill också!!
Vi va sugna på att köra lite gin rummy eftersom det va en hel evighet sen men ingen ville joina oss...tack för den :)
Såg en ganska bra film...sådär lite lagom spännande!
Och nu ska jag in och smörja brännan så att jag kan ligga ute i solen om det blir fint väder imorron!
Godnatt

Längtan!

Längtar efter min lillebror...
...min älskade lilla hund...
...pengar...
...stövlarna från moster...
...ork att börja dammsuga...
...den spännande boken hemma hos mamma och pappa...
...kram från moster...
...någon...

Har haft en väldigt konstig sömn inatt...måste bero på att jag brann igårkväll...drömde myycket underliga drömmar...tror till och med att jag hallucinerade och pratade med mig själv inatt...hmm!
Bokade biljetter till HP igår...ohh jag älskar böckerna och filmerna...och spelen dessutom :)
Nu ska jag ta mig samman...dammsuga och sen ta bussen (eller om jag orkar cykla) ut till mamma och pappa!
Det regnade innan btw men nu är det sol :D

Försiktig...jag nä!

Idag blev det stranden hela dagen...superhärligt!
Vaknade vid tio och halv elva kom Hannah och hämtade mig så bar det av ut till Kämpinge...Minisen följde också med men lämnade oss för jobb stackaren!
Känner mig just nu ganska stekt...inte jätteröd men känner mig bränd...
Får nog hålla min i skuggan hos mamma och pappa imorron!
Men fyy va skönt det va....

Lite dumt va det nog att sticka till stranden när man har ont i halsen...det har ju inte blivit bättre precis...och förkyld är jag! Äsch tur man bara lever en gång...eller? ...haha...eller att man bara har semester i en vecka och då får man ta att man blir lite sådär småsjuk och göra saker ändå!
Efter stranden blev det en fika/middag med Elina, Hannah och Carro på bönorna...mysigt...har inte träffat Elina på säkert minst fyra månader om inte mer så det va jättetrevligt!
Och nu sitter jag här och ska sätta på en film..."Princess of thieves"...hoppas den är bra!
Imorron kommer lillebror hem...längtar!
Har hört att han är brun som en pepparkaka...svin :)

Om jag fick bestämma...

Ge mig ögonblicket tillbaka...

Vilken härlig dag...
Sol och bad...
Gullig valp på besök...sååå söt!
Gäster hos mamma och pappa så en massa härligt snack blev det!
Skitbra bok hittades i mammas bokhylla...Midvinterblod tror jag den heter...glömde ju den hos mamma och pappa så jag kan inte läsa klart den...störigt eller?!
Allt är toppen förutom min hals...den vill inte alls som jag...febern är nog påväg också känns det som för ögonen värker och huvudet känns alldeles tungt...men kan ju alltid hoppas på att jag sover bort det eller nått :)

Nu ska jag nog se på en film om jag orkar!

Överhärligt!

Nu inleds min lediga vecka...fan så nice (förlåt borde inte svära men jag är ganska glad)!
Solen skiner...tack!
Ska om ca två sekunder bege mig hem till mamma och pappa för att slänga mig i solstolen!
Har inte gjort upp särskilt mycket planer för veckan...blir stranden, Harry Potter och Göteborg...annars är dagarna fortfarande helt blanka :)
Vaknade givetvis med halsont och en täppt näsa....men vad gör man...kurerar mig med Panodil och Mukoangin sen kändes det lite bättre! Kanske en påminnelse om den helt överhärliga helgen som gått...somnade vid nio igår och sov till halv elva...trött...

Nä nu ska bikinin på :)

This is the way we do it

Lite bilder från helgen!

        


  

  

Tänkte ladda upp fler på facebook men nu vill inte alls mitt internet som jag vill så jag får göra det sen!

Det går bara inte att beskriva!

Vilket härlig, rolig, knäpp, mysig, lyckad helg det har varit!
Fredagen har jag ju redan berättat om och den va ju helt underbar!
Lördagen blev också riktigt superbra!
Förfest hemma hos Cecil och Micke...trevligt folk!
Hade dock lite problem med att komma igång...bakfull som örn...men med lite vatten och panodil så var snart första cidern nere och sen gick det bara av sig själv...
Spelade Med andra ord...så jäkla roligt är det spelet...funderar starkt på att köpa ett när jag får pengar!
Sen framåt småtimmarna så drog vi till Magget...faktiskt ganska roligt!
Världens bästa avslutning på kvällen blev det iaf!

Frukost hos Cecil och Micke imorse...sen bestämde dom att dom skulle dra till stranden så dom va så snälla och släppte av mig hemma hos mamma och pappa...men det dröjde inte länge förrän dom dissade stranden och vi alla fyra hamnade på gräsmattan i solen!
Mysigt värre och min rygg vittnar om en dag i solen med sin röda färg :)
Sen drog dom hemåt och jag fick leka lite med Lova istället...sötare tjej får man leta efter...go som tusan är hon!
Grillning blev det...goott!

Fick pratat med lillebror också...saknar ju honom när man är hemma och han inte är där känns liksom fel att inte alla är samlade...men han hade det så himla bra i Turkiet...skönt att höra hans röst iaf!
Börjar få ont i halsen...aaahh får inte bli sjuk nu!
Nu ska jag äta hallon :)

Party all night long

Guuud va jag mår som jag förtjänar idag alltså...usch!
Igår blev det A9 med Hannah, Carro och Andréa! Jäklar va kul vi hade...och fattig som en lus blev jag!
Fulla som få kan man nog säga att vi blev...ojoj!
Många konstiga samtal...
Innan A9 bjöd moster på middag, grogg och vin :)
Tackar vi för!
Nä det va verkligen en lyckad kväll...hoppas vi gör om det snart :)

Och nu ska jag på det igen...hur ska det gå...kommer ju aldrig kunna klämma ner ett glas vin ens...
Men hem till Cecil ska det bära av...sen blir den dansa....
Försöker verkligen uppbåda kraft att klä på mig...detta är inte bra!
Haha nä varför klaga man är ung en gång i livet och då ska man ju leva :)


090709

Bara väntar på att gå till jobb...
Har egentligen inget alls att skriva...så varför skriver jag då?

Såpoperorna är lätt bäst när man sitter såhär och bara vill slappa och få tiden att gå...
Våra bästa år har jag nog sett sen jag va typ 10 eller nått...det är så bra för man kan missa flera månader och ändå hoppa in i handlingen som om det va två dagar sen man såg det!

Nu ska jag kolla Ginza om där finns nån billiga böcker till semestern :)
Sista dagen på jobb imorron på ett tag yeah!!

The little things

Jättetrött...ja det är jag...
Jobba dag är skönt för att man slutar tidigt men ack va trött man är...hade lätt kunnat lägga mig ner och sova nu men då kan jag inte sova ikväll och det blir nog inte så bra!
Haft ganska mycket att göra på jobb idag....vilket har varit skönt för tiden har gått snabbt...
Jag vill ju att det ska va fredag idag tack :)

Håller på att tvätta...kul va?
Byta lakan...och sätta in foto...har kommit så långt som till kräftskivan hos Sebban förra sommaren...haha...har väl ungefär 1000 foto kvar att sätta in...kul är det men det tar ju aldrig slut!
Måste sysselsätta mig för lägger jag mig i soffan är jag rädd att jag somnar!

Pratade precis med min moster...ett par stövlar som jag fullkomligt älskade som jag fick prova för ett tag sen hade fått ett erbjudande om att flytta hem till min skosamling....det skär i hjärtat att dom inte kan det...för dom passar nämligen inte mig...ooohhh!

Yes well nu har jag inget mer att säga...hej då!

Countdown...

Nu börjar de fyra arbetsdagarna innan ledigheten...
Gå snabbt!!

Lillebror åker till Turkiet imorron...ohh så roligt han kommer att ha det...men lite orolig kommer jag nog allt att vara :)
Jag vill också åka någonstans...
Fast idag blir det bara cykeln till jobb!

090706

Haft en riktigt härlig dag idag...
Lunch med Cecil på bönorna...trevligt trevligt...väldigt längesen vi fikade tillsammans nu med våra konstiga krockande schema :)
Hälsade på Andréa både en och två gånger :)
Handlade två oversize-linne på Gina som jag verkligen behövde ;)
Och åt sommarens första mjukglass!!

Sen kom Boel och så lagade vi middag...blev faktiskt ganska gott...pasta med pastasås...sugarsnaps istället för pasta för min del dock :)
Hade bakat vitchoklad kladdkaka...den blev sådär...jag har tydligen inte ärvt min mammas goda baksinne...men Boel gillade nog den ändå!
Bara snackat en massa och kollat tv och haft det härligt!
Helt enkelt en bra ledig dag...

Nu ska jag nog mest bara fortsätta kolla tv!

Never say never!

Idag är jag hurtig...rastlös...sugen på choklad...shoppingsugen...
Har varit ute och gått en lång runda med Cecil nu på morgonen...halv nio vaknade jag och va ute kvart i...
Käkat frukost...diskat en veckas disk puh!
Och nu ska jag bara föna håret och dammsuga sen blir det en runda ner i stan för att käka lunch med Cecil...
Sen dyker Boel upp ikväll och då ska vi laga mat och mysa :)

Jepp så ser min dag ut...
Önskar att när jag går in på internetbanken nu så är där 10 000 på mitt konto...ooohh!

En fundering...

Kan O'boy verkligen gå ut...för jag dricker O'boy som hade ett bäst före datum för tre månader sen och den smakar som vanlig O'boy...hmm! Eller kanske inte helt vanlig...haha

Bara för att vi hade en lugn kväll på jobb igår så sprang jag röven av mig idag...tiden gick snabbt men svanken värker...och nu är det bara fyra jobbdagar sen är jag ledig en hel vecka :D
Känns dock som att det inte hade gjort så mycket att jobba...har himla roligt på jobb faktiskt...man kan tro att vi är helt knäppa när man hör oss skämta...och torra som in i :)

Nu har jag inget vettigt alls att skriva så jag ska ta och sätta på en film faktiskt...blir nog Get over it...det va längesen!

Helgresumé

Sista jobbkvällen idag..skönt...känns som jag jobbat flera dagar i rad nu fast jag bara jobbat två...men tiden går så långsamt ibland...fast snabbt ändå...haha ja jag vet inte men ska iaf va ledig imorron så det så!

Som jag skrev i förra inlägget så va fredagen verkligen riktigt nice...
Jag och Andréa stack ner till A9 när jag hade slutat jobba...fick som tur va tag i ett bord på uteserveringen fast att där va proppfullt...så vi satt där i ett par timmar och snackade...folket bara välde in...riktigt trevligt folk dessutom :)
EMD gästade ju Trelleborg...och dom dök upp på A9...folk blev ju som galna herregud...måste ha varit ganska jobbigt att vara dom vissa stunder! Andréa fick ju för sig att hon skulle fota dom med min kamera men tji fick hon för batterier tog slut :P Inte så ofta sånt händer här iaf!
Sen stände stället och då blev det efterfest ute i Södra Åby hos Max...straffpingis, bastu och turkisk! Riktigt roligt!

Gaanska sliten va jag igår innan jobb...kom precis bara hem, duschade, sminkade om mig och stack till jobb...kan säga att det va inte så kul att behöva stressa så samtididigt som man är bakfull...usch...men väl på jobb så var där så lugnt så det gick hur bra som helst! Dessutom hade Annas sambo varit så snäll och kommit med jordgubbar och glass till oss vilket förgyllde vår kväll en smula :)
Sen efter jobb igår blev det en snabb tur hem till mormor och morfar eftersom moffe fyllde år...
Kan säga att om inte någon hade upphållit mig med sms...även om det va väldigt trevligt :) så hade jag somnat direkt när jag la huvudet på kudden...så jäkla trött....

Men nu ska jag äta frukost sen blir det snart iväg till sjuklingarna igen!

Skulle nog sova nu...

Tur man är ung...klockan ringer om åtta timmar och jag befinner mig långt hemifrån...vad gör det? Man lever en gång eller? Fan vad kul jag hade ikväll...EMD i Trelleborg säger väl allt? :) Eller T? Om jag fick välja skulle han nog legat bredvid mig just nu...men! Nu ska jag sova i en av Max flera typ tio sängar :) sov gott!

090702

Fredag och jobbkväll...det klingar inte helt bra det där...
Ska till jobb om två timmar ungefär...svettas lite och sen hem duscha och sen förhoppningsvis blir det A9 med Cecil, Andréa och kanske Micke ikväll :)
Hoppas det blir en lika fin sommarkväll som igår så att vi kan sitta på uteserveringen riktigt länge!

Nu har jag precis rensat min klädkammare...fick ihop en stor Åhlens-papperspåse med jeans och klänningar som kan ges bort...och en hel stor veromoda-påse med kläder som ska slängas! Känns rätt skönt faktiskt...ska försöka gå igenom alla lådorna också men där är så många och det tar ju sån tid...

Borde verkligen stryka också...men vem vill stryka i denna värmen?
Tror jag sätter mig i skuggan på balkongen istället :)

Listen to your heart...

Shit helt grymt härlig dag idag...värmen har varit helt underbar...
Sen att man svettas för ingenting ja det är kanske inte så himla roligt men det har man ju gärna överseende med när det är så härligt...
Hoppas det blir så här fint väder nu när jag ska va ledig om en vecka :)
Då blir det stranden för hela slanten!!

Fick precis pratat av mig riktigt med Hannah...det märks så fort vi inte träffas en gång i veckan för plötsligt har vi så himla mycket att snacka om och tiden bara flyger iväg...kommer kännas märkligt när hon inte bor en gata bort...sakna henne ja det kan man ju säga att jag kommer att göra! Men det ska vi inte tänka på än för nu ska hon gå på semester i sju veckor och då ska vi festa och umgås och grilla och fika och allt vi bara kan...hon ska minst sagt va trött på oss här hemma när hon flyttar :P

Va hemma om en runda hos mormor och morfar och hämtade skorna idag :)
Så här ser dom ut...minus ballerinaskorna för dom får jag senare...
     

Ingen film ikväll...så då får det väl bli sängen istället och en bok :)

Heaven!

Har nu legat i solen sen tio ungefär...det är stekande hett här hemma hos mamma o pappa så poolen besöks med jämna mellanrum :) Ja här är minst sagt härligt! Vilken toppen dag att va ledig på :) Nu ska jag fortsätta njuta!

Smälter som en glass i solen!

Det är sjukt varmt idag...vill egentligen inte klagar för det känns ju verkligen som om sommaren är här...men det är inte jättekul att stå i ett diskrum och svettas kan jag berätta...hade hand om köket på jobb idag så jag fick stå där och svettas i värmen...och inga fönster fanns det som gick att öppna!
Men dagen gick iaf snabbt...fick ju gå där i min egna lilla värld när alla andra tog hand om patienterna!

Tog en timmes friskvård från jobb och stack och tränade lite...kan säga att även detta var väldigt svettigt...men skönt efteråt...om jag bara kunde sluta eftersvettas...dock kanske dumt av mig att laga soppa till middag för det gör det inte lättare att sluta svettas...haha!
Jäkligt god soppa blev det btw...nyttig som bara den med en maaaassa grönsaker :)
Tredje dagen idag ju och jag håller mig...

Fick ett par stycken skitsnygga skor av moster idag...svarta höga pumps i typ krockodilskinn...ett par fina svarta ballerina med en söt guldrosett på och ett par skitcoola mocka stövletter med riktigt hög klack :)
Kan säga att jag hade överhuvudtaget aldrig haft råd att köpa några av dessa själv till ordinariepris...sjuuukt!
Fast nu behövde jag inte betala alls för min moster GAV mig dom...jag vet hon är väl typ världens bästa eller nått...inte för att överdriva eller så ;)

Känns som om jag har blivit eremit...nä men på allvar...jag läser Hannahs blogg och inser att jag inte träffat henne på väldigt länge..hon ska för fasen flytta nästa vecka...men hallå...och vissa andra har jag ju inte snackat med på en evighet...vad händer?

Som en annan enstöring ska jag nu sätta på den tredje filmen som hyrdes i söndags..."Damernas detektivbyrå"!

RSS 2.0