Is it gonna be epic?

Är det verkligen så att sommaren är här?
Bikinin, bara fötter i gräset, rosé på en solvarm balkong, klänning och bara ben, sena kvällar som aldrig blir riktiga nätter, semester...oh jag blir så glad...det pirrar i magen och jag tänker på hur underbar förra sommaren var fast att jag inte ens hade semester då...denna sommaren visar det sig att vi är flera stycken som är lediga samtidigt...perfekt :)

Det har bara hänt en massa roligt på sistone...jag har fyllt år, tjoho ett steg närmare trettio hahaha usch!
Och förra helgen hade jag min inflyttningsfest...och det blev allt som jag hoppats på, bara glada miner och jag hade riktigt roligt :)
Nu har det varit påsk och det innebar också en massa kul...Hannah kom ner, alltid lika kul...vi va på Törringe och det va såklart skitkul :) vaknar alltid med ett leende på läpparna när jag varit där konstigt nog :)
Det har varit helt underbart väder och man har kunnat ligga ute i bikini och solat...det har blivit en massa mys...mest med familjen men också med Cecil och Boel :) I lördags grillade vi och sen blev det film!

Idag efter jobb stack jag och Boel ner till stan för en spontanmiddag tillsammans, sushi blev det och en massa tjat som vanligt :)
Sitter här och väntar på att alla mina låtar som jag laddar ner ska bli klara...nya låtar till ipoden...jag har ju varit riktigt duktig på sistone...sprang 5 km igår när jag va ute hos mamma och pappa, har blivit minst tre gånger i veckan på sistone...så nu tänkte jag ta på mig träningskläderna och ta en runda...dock lite trist att det skulle hinna bli mörkt...kanske väntar tills imorgon...nä usch då får jag ångest...en snabb runda får det bli!

Bättre och bättre...

Jag har lovat mig själv att minst två gånger i veckan måste jag ut (dvs utomhus) och springa, resten av dagarna får det bli gym och cardio eller pw...hitintills har det gått ganska bra, har iaf blivit minst en gång i veckan! Idag kändes rundan jag brukar springa inte alls särskilt jobbig...alltså kan jag springa lite längre nästa gång! Resultat wooho :)
Hade det inte blåst så förbaskat mycket idag hade jag nog sprungit lite längre men ibland kändes det som om jag stod alldeles still för att det blåste så mycket!

Äntligen närmar sig veckan sitt slut...känns som om jag varit på jobb dag ut och dag in i flera veckor...det har jag ju inte men ändå...sex dagar känns som en evighet...en patient frågade mig till och med idag om jag alltid jobbade haha! Men med en 100 % tjänst är man ju en hel del på jobb!

Imorgon slutar jag "tidigt", en hel timme tidigare än vanligt...så då blir det träning och sen myskväll med moster! Va alldeles för längesen vi hade en helkväll...har bara blivit en massa snabbvisiter på sistone och fyllekörningar till varandra och så kan vi ju inte ha det, nä kvalitetstid behövs :)
På lördag ska jag bara mysa hela dagen...hoppas det blir fint väder så kanske man kan ta en fika i solen eller något! Och sen på kvällen vankas det fest med flickorna :) Längesen vi va samlade så det ska bli himla roligt!
Ja det va min helg det...usch hoppas verkligen inte den går snabbt för jag vill va ledig lääänge :)

110405

Har suttit och funderat på en rubrik nu i flera minuter...kommer inte på någon...
Jaja iaf...vad händer? Det är bara tisdag idag...guud så trist!
Har dessutom haft en riktigt usel dag...morgonen va helt kaos på jobb, men vi fick det att gå ihop trots allt...va helt svettiga tillsist så som vi sprang upp och ner till op och ner med prover! Dagen gick iaf snabbt och rätt som det var va det dags att gå hem!

Pappa skrämde vettet ur mig när jag öppnade dörren här hemma för där stod han i köket och skulle sätta upp lite nya elutag i mitt sovrum :) Han är bäst min pappa, absolut den bästa som finns i hela världen!
Sen kom jag på att jag hade tvättid, kul!

Fick varit med Cecil och Micke och handlat, fyllt på frysen igen så nu är den proppad!
Och börjat handla inför festen :)
Bara en vecka tills jag fyller år och lite mer än en vecka till festen! Kul!!
Lite smått ångestfylld för att jag inte hunnit träna idag...men men, får ta en extra halvtimme på bandet imorgon :S
Nä nu va inte detta så kul mer, ska ta och kolla på DH!

Uppenbarelse?!

Idag har varit ännu en bra dag :)
Jag mår så fruktansvärt bra!
Jobb är så kul förtillfället...det är sol mest hela tiden...och jag känner mig friiii :)
Hade min balkong varit klar hade det varit ännu ett plus...så mysigt att kunna sitta ute i solen när man kommer hem från jobb...men jag får väl vänta ett par veckor till...byggjobbarna verkar ha gett upp för jag ser aldrig till dom längre!

Kije kom till jobb idag med sin lilla Leona...10 veckor och söt som en liten docka!
Jag fick snusat lite och bestämt dejt för en fika :)
Efter jobb gymmade jag och Cecil lite...haha jag är svag som fan rent och Cecil är rena Hulken....imorgon kommer jag inte kunna sticka patienterna på morgonen som armarna kommer skaka :P
Efter gymmet gick vi en lång runda i den sista solen...redde ut lite världsproblem...kändes att det behövdes ventileras lite! Och hälsade på chief Micke haha!

Nu får jag väl snart kolla på tv en stund och sen försöka sova...har svårt att sova nuförtiden tyvärr...kanske sover jag för mycket? Kan iaf inte sova och är pigg (???) när klockan ringer? En tidig morgon till sen får jag sova...känns konstigt nog som om det är tisdag idag...men nä...fyra dagar kvar att jobba sen ledig helg :)

Ny vecka, nya tag!

Varit en kort helg för min del...va bara ledig lördag och idag har jag jobbat...
Fredagen bjöd på umgänge med Boel...vilket givetvis resulterade i kakor, godis och film...åt alldeles för mycket godis...och för en gångsskull orkade vi kolla på alla tre filmerna (Boel somnade när det var en halvtimme kvar på den sista, men bra kämpat!)...

På lördagen kom pappa och satte upp lite saker till mig...va nere en runda i stan och sen sov jag bort hela dagen...va skitfint väder och jag låg och sov...hade sån ångest när jag vaknade...men what to do, jag va så himla trött! Födelsedagsmiddag för fina Sara på kvällen...efter antalet övertalningsförsök om att få med mig ut så hamnde jag ändå hemma i sängen när tjejerna drog vidare...dock en riktigt rolig kväll :)

Som sagt jobb idag...tråkig söndag!
Funderar på att bänka mig i soffan och se alla söndagsserierna!
Tänk om någon kunde kommit och lagat mat till mig, va skönt det hade varit :)

RSS 2.0