Det är väl så här vänskap är...

Varar för evigt...
Jag älskar dig A Schyllert!
Det sjuka är att detta har hänt förr...haha vi är vana...vi är bäst på det :P

J Lindwall...du läser ändå aldrig detta...
Men hallå...önskar jag kunde se b-lagsmatchen...haha!
Fotbollskläderna....mhm!

Det närmar sig utgång och vi är på g som fan!
No limits!

VI STÅR TROGNA PÅ VÄSTRA STÅ...VAR FAN ÄR ALLA TRELLEBORGARE?

Sunny Saturday!

Vaknar och solen strålar...tack så mycket!
Inga moln nu bara så blir det nog en toppendag!

Igår blev det bara mys med film hemma i soffan...skön fredag behövde nog bara slappa för fy vad trött jag va och ändå höll någon mig vaken till halv två...men det va kul så det va det värt :)

Idag är planen att sticka ner till systemet för att inhandla dricka till ikväll och sen hem en runda till mormor och morfar och sola lite...orde väl träna men känner helt ärligtinte alls för det...usch va jag är lat!
Sen blir det fotboll...TFF möter Gefle och eftersom det är så fint väder så är det ju perfekt för fotboll!
Ikväll blir det antaglign förfest hos Andréa...nu när hon snart ska lämna lägenheten så får vi ju se till att festa till det där lite...no limits :P
Dock ser det glest ut med folk...killarna skulle på 20-årsfest så dom lär vi nog inte se till förrän kanske när vi kommit ut...ja det kanske blir som vanligt...jag och Andy själva...dock brukar det bli dom bästa förfesterna ;)

Nä kanske ska sticka ner till stan nu då...
Glöm inte Mors-dag imorron!!

Det är en sån dag...

...som bara försvunnit...
Har suttit hela morgonen och hela förmiddagen med uppsatsen som vi ska opponera på imorron...granskat och kritiserat...ja det tog faktiskt väldigt lång tid...så lång tid att Sussi nog trodde att jag skulle dö av hunger så som min mage kurrade! Men tillsist blev vi klara och som tur är så går vi ut som tredje par imorron så man hinner se hur dom andra har lagt upp sin opponering...lite nervöst är det ju faktiskt för man vill inte va för taskiga mot sina klasskamrater samtidigt som man vill ha ett bra betyg på opponeringen och då kan man inte va för snäll...dilemma...fast vi har nog lagt oss på en ganska bra nivå känns det som...hoppas det iaf!
Sen om vi blir godkända imorron ska man bara vänta en hel vecka på domen...om uppsatsen blivit godkänd eller inte!

Mamma kom och hämtade mig när hon hade slutat jobba så det blev middag hemma hos dom idag...som jag fick laga men vad gör man inte för lite gratis mat :)
Lillebror fick följa med mig hem och låna datorn...skulle beställa sin kostym till studentveckan...Flintstones ska dom va...ganska kul ju...bättre än vår får-utstyrsel...även om vi va ganska gulliga! Det märks hur uppspelt han är inför studenten och hur kul allt är...när han pratade om spexet innan så tyckte han det va så sjukt ball vilka roliga grejer dom hade kommit på....precis så som vi också va inför vårt spex...haha ja det va tider det!
Nä nu ska jag ta tag i resterande del av uppsatserna och klocka mig själv på min del av opponeringen...oj vilket kul kvällsnöje!

Sol, regn, sol, moln...men!

Blev inget Malmö idag...Hannahs bil gick sönder...tråkigt men shopping blev det iaf :)
Först fika vi ute i solen...dock försvann solen ett tag och det blev svinkallt och så klart när vi va klara kom den tillbaka haha typiskt! Blev riktigt många som fikade tillsist när alla väl hade kommit...först va det bara Hannah o jag, sen joinade Sandra och Hanna som redan satt där och sen kom Cecil och Andréa :)  Trevlig skara!
Fixade present till mamma på mors-dag så slipper man tänka på det!
Hittade även en jättesöt klänning som jag bara va tvungen att köpa så nu måste jag välja om jag ska lämna tillbaka tunikan jag köpte i måndags...eller kanske spara båda...usch ska jag va så slösig :P

Nä nu ska jag ta detta arslet och släpa det hem till Hannah...GA ikväll ju!


What's up with that?

Fick en smärre hjärtinfarkt idag...nä så farligt va det väl inte...men idag hade vi en "inför opponeringen"-lektion där vi fick reda på en massa inte så roliga saker...som tex att alla åskådarna får reda på om ens uppsats va bra eller dålig...hmm "Er uppsats sög"....jaha tack så mycket!
Usch vill bara att detta ska vara över...längtar som en gnu till nästa torsdag...sen slipper jag förhoppningsvis detta och kan gå på sommarlov...om uppsatsen blir godkänd dvs...
Ska bara läsa igenom sisådär en sex uppsatser tills dess...

Jag ska definitivt inte klaga....för jag vet att miljoner människor går upp jättetidigt varje dag och det är ju jättebra för dom att dom jobbar och är duktiga...men fan va jag hatar att gå upp tidigt...man blir bortskämd som student när man kan styra över sin egen tid lite som man vill! Längtar verkligen inte tills jag ska börja jobba...då ringer klockan kvart i sex...när man inte jobbar kväll så klart...tur jag fick många kvällar :)

Har precis kollat film med Andréa och eftersom vi satte på filmen lagom tidigt så va den klar lite innan desperate housewifes började så vi kunde kolla på det också...nice!
Nu ska jag nog gå och lägga mig...har en del att fundera på känner jag...
När hade jag senast så många alternativ? Vad har hänt?
Tur jag har sovmorgon imorron!

Förhäxad!

Jag är sjuk...i huvudet...det är ett begär som är värre än många....SHOPPING!
När pengarna kommer rycker det ju i fingrarna och man måste ner till stan för att de va ju faktiskt ganska längesen man handlade något...eller?
Usch det är hemskt...speciellt eftersom man vet att man egentligen inte borde...
I tidningen stod det idag att sydsvenskar är dom som oftast inte har pengar kvar på kontot i slutet av månaden...hmm känner igen det där!
Så det blev iaf ett par leggings, en tunika och en lång vit t-shirt...ingen mer shopping denna månaden!
Jo mat måste jag ha iof...men det är ju inte roligt att lägga pengar på det är bara ett måste!

Lördagen blev riktigt lyckad btw...hade skitkul på bowlingen...ägde första serien...ska kanske tillägga att jag spelade i ett lag med en 7-åring och en 10-åring så det va väl inte så konstigt...haha!
Sen god mat hemma hos Linkan...trevligt sällskap...ja det bådade helt enkelt för en riktigt bra kväll och det blev det så klart! Jäkla över under-spelet :P
Hamnade fram på småtimmarna på en skitrolig lekplats...såna fanns inte när jag va liten...
Sliten dagen efter ja...men eftersom lillebror tränade till halv två så gick jag inte upp förrän han ringde och då blev det frukost på donken med honom, Sebbe och Max!
Sen spenderades söndagen hemma hos mamma och pappa som vanligt :)

Och nu är jag hungrig men har ingen mat hemma...what to do?

Det är alltid något!

Studenten kan nog ta kål på folk...tro mig!
Va i stan med mamma o moster igår för att hitta kläder till mamma...inte världens lättaste...efter vääldigt många om och men hittade hon iaf en klänning...thank god!
Fast jag blev avbruten med jämna mellanrum och det va väldigt välkommet...så det gick väl ingen nöd på mig ändå :)

Efter stan blev det en runda hem till mamma o pappa...slängde mig i solstolen men det blev ingen lång stund för solen försvann och ersattes av regn...kul!
God middag och sen in till stan för lite umgänge med ms Schyllert!
Hon va lite sugen på fest så vi ringde ett säkert kort ;)
Hamnade hemma hos Carro...sen blev det A9 och där hittade vi Fille med vänner!
Trevligt...bror med co dök upp...sjukt bra musik va det också...så efter att egentligen inte haft några planer för kvällen blev det ganska kul ändå :)

Planerna för ikväll är bowling med familjen och vänner till familjen...
Sen ut till Johan för grillning och förfest...eller kanske bara fest verkar det som eftersom hela stan är stängt idag tydligen...och denna kvinna har inga pengar att åka in till Malmö för...så thats it!
Får se vad det blir...jag som va sugen på att dansa lite...äsch får göra mig ett eget dansgolv hemma i Lindqvist residentet :)
Nä nu ska jag iväg och träna...

Regnigt ute...soligt inne!

Lund va riktigt roligt igår...trevligt folk och massa konstiga diskussioner :)
Boel kom fram till att vissa är helt enkelt snygga andra är bara såna som dammar möbler :P
Och vi va givetvis inte såna som dammade möbler haha!
Korridorsfesten va som korridorsfester...mycket folk och härlig stämning...
Sen hamnade vi på efterfest...också trevligt...
Någon sked blev det inte för någon av oss så istället fick vi nöja oss med att sova skavföttes...sjukt skönt täcke har hon btw!

Kom hem och la mig på soffan...somnade ganska så omgående...
Sen stack jag och Andréa och kollade när TFF vann över Djurgården med 3-0!!!
Trodde på allvar att jag skulle frysa ihjäl och då va det ändå väldigt varmt när vi kom dit...
Va tydligen helt blå om läpparna...snyggt!
2 st....och hopplösa försök till en glimt men inget...och helt plötsligt va jag röd också haha!

Har precis kollat på film med Andréa och Linkan...blev Bröllopsduellen och Patology...helt okej filmer men ingen som va woho precis!
Imorron blir det nog mest bara chill....skönt!
Och nu kallar min säng!


Redan partyklar!

Idag bär det av till Lund...faktiskt om bara en liten stund...
Ska bara proppa i mig lite korvstroganoff och ris...
Har sträckt en muskel i vänstra sidan i nacken...gör jäkligt ont och va sjukt jobbigt när jag skulle platta håret...haha men nu är jag iaf klar för fest :)
Sjukt svårt att veta vad man ska ta på sig när solen skiner men det inte är jättevarmt ute...hmm...
Iaf nu måste jag skynda mig!

Kommer med update imorron!

Happy days!

På måndag börjar Cityakuten-sista säsongen (eller så har det varit ett par avsnitt redan inte riktigt säker)...alla gamla kommer tillbaka...George Clooney bland annat :)
Verkar va riktigt bra....jag som alltid älskat ER...ska verkligen inte missa det!

Idag bestämde vi att vår uppsats är klar...kändes hemskt skönt...har faktiskt varit en ganska så rolig tid det här...mycket pga min skrivpartner men också för att vi har haft så mycket ledig tid :P
Har fått examinationsschemat som dock inte va så roligt men vad ska man göra...bara att finna sig i!
Snart sommarlov iaf så det gör inte så mycket :)

Idag har jag hunnit med en fika med Cecil...hon behövdes minst sagt uppmuntras lite så vi syndade och åt varsin chokladmuffins...satt i solen och njöt ett tag tills jag va tvungen att springa hem och lägga i en ny maskin tvätt...sen kom mamsen min och hämtade mig...de va så snälla och bjöd mig på middag idag...fick busa lite med älskade puppisen också! Men tvätten kallade ju här hemma så det blev ingen sen kväll som det brukar...

Imorron blir det ett besök i Lund...igen...himla roligt! Ska på korridorsfest hos Lovisa en gammal klasskamrat...har inte träffat henne på väldigt länge så jag blev så klart superglad när Boel frågade om jag ville följa med...dessutom ska Sofia en annan gammal klasskamrat också dit så det blir värsta reunion :)
Kan ju knappast bli bättre...bara en massa roligt att se fram emot dessa dagarna :D


090518

Måndag igen...
Råkade sova alldeles för länge...vaknade halv tolv...kändes som om hela dagen hade gått...men nu är jag på g i alla fall...har precis varit nere i stan och träffat lillebror...fick va lite smakråd när han skulle byta kläder...
Vädret är ju jääättefint idag så snart ska jag ut och sätta mig på balkongen och försöka få lite färg!

Va och hyrde film igår...såg "My best friend´s girl" och "It's all about...the Women"...råkade dock somna innan den andra va slut så det slutet fick jag se imorse! Dom va faktiskt ganska bra...ska se om jag orkar se den tredje ikväll..."Rachel getting married"...
Fick en nice update av Camilla innan...härlig helg kan man lugnt konstatera...men man vill alltid ha mer eller hur är det nu? Aja vi är väl ganska lucky haha!

Nu kallar solen...

Malmööö!

Vilken kväll det blev igår...
Tog bussen in till Malmö med Andréa vid kvart över sex...hem till Fredrik...grillning mmm riktigt gott va det!
Sen förfest...melodifestivalen....Buzz....och väääldigt mycket vin!
Allvarliga diskussioner och mindre allvarliga...sen en bussfärd hem som går till historien...fick för oss att vi skulle ner till magget men så långt kom vi aldrig tyvärr...crashade i Andréas säng istället så det blev en mindre rolig walk of shame hem haha...

Jag tog tag i det och för en gång skull förvånades jag av att det gick så bra :)
Nu ska jag bara fortsätta våga :S

Så nu ligger jag här i mamma och pappas soffan...käkar godis och väntar på att få spagetti och köttfärssås...riktigt bra bakismat...med vitlöksbröd....oohh!
Ledig imorron...gillar att slippa ha söndagsångest :)

OMG!



Hjärtat hoppar ju faktiskt ett slag extra...jäklar...
Filmen måste ses...

Taking charge!

Igår spenderades dagen och kvällen i Lund!
Eftersom vädret var helt underbart så mötte Boel upp mig i stan där vi sen gick lite och kollade...hon visade mig en massa fina saker som hon skulle köpa när hon blev rik :)
Handlade med oss fika hem som vi avnjöt i hennes fina lägenhet efter en promenad hem från stan där alla cyklisterna bara hade en längta av att köra över mig...vi som gick där i våran godan ro :P
Efter fikan flyttade vi oss ut på balkongen...oohh va mysigt det va...satt där jättelänge och drack te och njöt i solen...riktigt härlig fredagskväll! Som i alla andra studentområden hörde man musiken från någons lägenhet och några grillade på gården...härligt! Får mig att ångra (men bara väldigt lite) att jag inte flyttade till någon studentstad...
Sen gick vi in och Boel lagade middag till oss...tomatsoppa och vitlökskrutonger...jättegott!
Och sen tog hon fram rabarberpaj...mumsig som attan va den också...
Timmarna bokstavligt talat flög iväg...vi hann ta igen iprincip allt som vi inte har berättat för varandra eller glömt att skvallra om innan :)

Och rätt som det var va klockan ganska mycket så då va det dags för mig att ta bussen hem...
Lite sugen blev man på utgång när en massa uppklädda, inte särskilt nyktra människor kommer på bussen och snackar och är på gott humör...men nä det va skönt med en myskväll!
Sen fick jag sitta på Södervärn och vänta i en halvtimme...frös så att jag trodde jag skulle bita av mig tungan...usch de va inte kul! Fast som tur va så snackade Boel med mig ända tills bussen kom så tiden gick ganska snabbt ändå!
Sen hoppar jag av bussen hemma och hör någon ropa på mig...och där kommer Cecil och Micke...som tydligen hade åkt samma buss...så då blev det ett snabbt förhör om filmen dom sett va bra innan jag nästan sprang hem till lägenheten...

Kunde inte få upp värmen när jag väl kommit i säng och väcktes dessutom ett flertal gånger av att mobilen ringde...kanske ska börja stänga av den på natten...men nää!

Idag blir det en runda in till Malmö för att umgås med några från Andréas klass...med tanke på att dom är typ två tjejer (med henne) i hennes klass kan det ju bli en ganska rolig kväll :P
Skulle antagligen grilla så får väl hoppas att det slutar regna snart :S
Kanske utgång i Malmö eller om vi fortfarande kände som vi gjorde i veckan så blir det kanske bara förfest i Malmö och sen hem och ut här...haha låter ju knäppt men ibland bara måste man!
Nä nu ska jag ta tag i mitt liv och kanske börja med att hoppa in i duschen!


Torsdag, snart fredag!

Jaha så då har jag precis varit ute på Sturup och hämtat hem en stycke moster...
Detta betyder också att nu har jag inte längre någon bil...kanske bra! Blir faktiskt lite lat ju! Tack moster för att du lånar ut din fina bil till mig!
Innan min resa till Sturup var jag ute och gick en väldans lång runda med två fina flickor...Malin och Cecil! Oj så mycket vi hade att prata om och så fooort tiden gick...men skönt va det iaf! Vi kom fram till många smarta saker..om celluliter och om bröstimplantat och annat skoj!
Fick varit en runda i stan innan idag också...handlat lite nödvändigt som spray och sånt haha får skita i maten för nu är pengarna snart slut...nämen vissa saker kan man bara inte leva utan :)
Och givetvis blev det då en fika samtidigt ...något man inte heller kan leva utan, eller? :)

Nä nu ska jag sova...vill ju att det ska bli fredag så att jag kan få träffa Boel och besöka hennes lägenhet i Lund!
Gonatt!

Shuuut up!

Hittade faktiskt jättefina skor på Skopunkten...ett par gladiatorsandaler, ett par svarta höga pumps och ett par vita "tofflor" såna som man inte kan leva utan på sommaren :)
Sen råkade jag och Andréa hitta en Panduro-outlet....nice...lite pynt till mina fotoalbum inhandlades också!
Så nu är jag iprincip pank...and i love it...va fan man måste ju leva...bara en vecka och lite till tills det kommer nya pengar...ska dock till Lund på fredag och möjligtvis utgång på lördag men dom pengarna är med i beräkningarna så det är luugnt :P
Kanske blir Malmö på lördag...är ganska sugen....ska bara hitta skjuts...

Ahh och jag som trodde att denna veckan skulle bli tråkig :)

Inte som alla andra...

...onsdagar då!
Vi tog ett break från uppsatsen...skönt!
Så nu har jag fått sovmorgon....precis varit ut och sprungit i parken...haha låter helt sjukt...det hade man nog ine trott om mig för ett par år sen!
Precis pratat med min favorit i K-stad och nu väntar duschen...ska ta med mig Andréa och besöka Skopunkten...kanske hittar man något fint :)

Igår blev det umgänge med Andréa, Linkan, Fille och NL...vi fick efter många om och men för oss att vi skulle ut till Smyge och äta glass...klockan var runt halv nio och vi trodde dom stängde nio...altså körde Linkan alldeles för snabbt...ett par gånger fruktade vi nog för våra liv...iaf i rondellen :P
Men näe Smyge hade natuligtvis inte öppet när vi väl kom fram...så tilbaka til stan...kanske Gislövs hamn har öppet...inte det heller så tillsist blev det en mjukglass på grillen på torget hahaha...så kan det gå!
Sen fick Andréa också prova på att köra volvon...körde nästan bättre än Linkan ;)
Hem till NL efter glassätande och kollade "Lucky number Slevin"...faktiskt riktigt bra!

Well det va alles....


Speeda på tack!

Nu vill jag att det ska bli fredag...
Helt plötsligt kom jag på vilken meningslös vecka som väntar mig...
Inget inplanerat...ingen Hannah på onsdag så då blir det GA själv :(
Skulle egentligen på bio med bror men tydligen skulle dom ut och paddla med klassen...ingen premiär av Änglar och Demoner för min del alltså...
Jaha så då är det bara att beta av dagarna till fredag!
För på fredag har jag och Boel precis bestämt att jag ska hälsa på henne i Lund :)
Mysa och laga middag och antagligen snacka alldeles för mycket...ohh va jag längtar!

Nä nu ska jag va duktig och läsa igenom uppsatsen...än en gång!

090511

Ännu en dag med uppsatsen...nu är vi klara...bara finputsen också sen kan den läggas åtsidan :)
Nu ser jag bara sommarlov sommarlov sommarlov...skönt!
Eller jag borde nog tänka jobb jobb jobb men nä....ska va ledig lite först!

Nu ska jag gå och hämta mosters bil...har alltså fordon ända till torsdag JIPPI!
Funderar på att köra till Malmö och kanske Burlöv...va rätt längesen jag va där!
Men nog ingen annan som är ledig och det känns ju sådär kul att sticka dit själv...

Usch vilket tråkigt inlägg...hej då!

Bildbevis!

Jag och Andréa inne på KB...     I fönstert hos Linus och Jesper!   Fortfarande ljust ute...   Sasan, Tobias och Linus!

Galen kväll...   

You spin my head right round...

Tröttast...my lord...jag är så trött...
Kalas för lillebror idag...fick snällt asa mig upp ur sängen och fixa smink och hår när jag helst av allt hade velat ligga kvar och bara va skitbakis...men mysigt va det...fint väder och god mat :)

Gårdagen går bara att beskriva som....sjuk!
Svinstressad hela dagen...va ute och gick en lång runda på morgonen...sen hem och duscha och iväg och sjunga! Sen snabbt som attan hem och fixa sig för färd in till Malmö...
Som värsta fjortisarna satt jag och Andréa på bussen och pimpla rom och cola samt cider...hahaha...och när vi precis lämnat Övre kommer jag på att oj jag glömde mitt bankomatkort...hmm...men vi klarade oss ändå :P

Väl framme och utanför KB möts jag av en Linus som jag knappt känner igen...skitfull haha och så fin...minnen!
Kollade när Anywhere But Here spelade...riktigt grymma är dom!! Sasan med gitarren...puh!
Sen skulle Andy ut och röka men då träffar vi på Linus igen som drar med oss hem till honom...sjukt fin lägenhet...högt i tak och allt det där som man bara vill ha...sen stannade vi där resten av kvällen!
Träffade en del intressanta människor...givetvis sång och sånt....gitarrerna kom fram ganska snabbt...
Bussresan hem...haha....grönt hår som man bara va tvungen att känna på :D
Sen blev det kebab och hemgång...där vi möter en barndomsvän till mig...trevligt...tills dom får för sig att klättra upp på byggställningen på vattentornet...då blev det lite mycket för mig och Andy så vi pallrade oss hem!
Hade precis somnat när bror ringde för terapisamtal....så halv fem la vi på...inte konstigt jag är trött idag kanske?!

Lillebror fick en Burberry-slips av mig i födelsedagspresent/studentpresent....grymt snygg...så vi tvingade på honom studentkostymen och slips och skor och hela kitet innan idag.....världens stiligaste kille...sjukt att jag har en sån fin bror...ingen kommer va finare än honom på studenten!
Fick dessutom se honom i smokingen som jag inte hann se igår...nästan så jag fick bita mig i kinden för att inte börja tjuta...så fin han va!

Nä nu ska jag kolla på A Cinderella Story...längesen sist!

Hell no!

Det finns inget roligt att förtälja...inget har hänt idag som är roligt att skriva här!
Har bara skrivit på uppsatsen...wow det gör jag ju inte varje dag...
Fick kläder från hm idag...fin bikiniöverdel...men va hjälper det...inte precis så att vädret tillåter att jag använder den!
Två tublinnen...fina...gör det lite svårare att välja vad jag ska ha på mig på lördag...men men får ta tag i det då!

Sov ca 13 timmar igår...sjukt...trodde aldrig jag skulle somna eftersom jag tagit en ganska lång tupplur på dagen men icke...somnade nästan direkt när huvudet landat på kudden...gå upp tidigt är helt enkelt inget för mig...

Chester See....kan man skriva bättre låtar?
Han skriver så mycket som bara beskriver sånt som finns i mina tankar...vissa meningar skule jag ju bara vilja förmedla...till...vissa!
Nä nu har jag absolut inget vettigt för mig...lika bra att gå och lägga sig...


090506

Usch och fy va jobbigt det är att gå upp tidigt...jag är alldeles för bekväm just nu eftersom jag bara har sovmorgon heeela tiden...men idag gick jag upp i ottan...
Hade samverkansdag  i skolan och träffade en massa andra yrkeskategorier...läkare, socionomer, arbetsterapeuter osv...va riktigt trevligt...gör att man känner att man faktiskt vill ut och jobba...

Råkad somna och sov i två och en halv timme när jag kom hem...jippi kommer antagligen inte alls kunna somna ikväll...men men mitt eget fel jag skulle ställt klockan!
Nu sitter Hannah här i  min soffa och vi diskuterar hennes flytt...känns lite overkligt än men det kommer väl att slå en snart...att hon faktiskt ska flytta härifrån...att vi faktiskt inte kommer att ha våra onsdagar mer :(
Hur ska jag klara mig!!!

Nä nu ska jag inte va tråkigt och sitta här!


En kväll i solen...

...eller inte...trodde på allvar att jag skulle frysa ihjäl...
Väldigt orutinerat av mig att inte klä på mig mer eftersom man inte är dum heller och fattar ju att det inte är som sommarkvällar när det inte är kallt vid åtta-tiden...men det är ju inte sommar än och det va svinkallt ikväll...hade gärna stulit killens vantar som stod snett framför oss!
Va och kollade när TFF mötte AIK...trevligt värre...dom vann med 1-0!
Jag och Andréa kom fram till att det va väldigt längesen vi (iaf jag) va och kolla på en match...senast förra sommaren typ...usch va dålig jag är...man vill ju egentligen gynna laget i sin hemstad...och dom är ju inte helt skitkassa heller så det är ju ändå rätt givande att gå och kolla...och om inte så finns det ju annat att titta på också :P

Nu har jag iaf fått upp värmen efter en väldigt lång dusch...skönt va det!
Ska upp skittidigt imorron men känner mig inte alls trött....kommer väl säkert inte att kunna somna och va jättetrött imorron...kul!
Nä ska kolla lite tv sen ska jag försöka gå på dejt med John!

Days of our lifes!

Hon gjorde det...hon kom in!
Hannah ska om ett par månader börja sin utbildning till polis...GRATTIS gumman!
Så i augusti går flyttlasset till Växjö och kvar lämnar hon oss...men som tur är så tar det inte alltför många timmar att åka upp :) och vi har hela sommaren på oss att bara göra en massa roligt tillsammans!
Får mig att tänka på att jag faktiskt är klar med min utbildning om ett halvår...var hamnar jag sen?
Tänk om jag inte får jobb här på sjukhuset som jag vill....hade känt så skönt att få lite erfarenhet här hemma innan man ger sig ut...men det kanske inte är det rätta...kanske borde jag också ge mig av...för varför ska jag stanna? Jag vet ju så klart varför jag vill stanna...trygghet....familjen...vännerna...jag är ju så himla familjig av mig jag vet, med traditioner och allt sånt...men kanske borde jag bara skita i allt det där...banne mig svårt att veta hur man ska göra för att det ska bli bra!

Typiskt att det ska va regn idag...fick för mig att jag skulle vilja kolla på TFF när dom spelar idag...men vem skulle följa med mig när det regnar...antagligen ingen...aja får väl bli soffan istället!
Nu ska jag iaf till skolan en sväng!

Can I, Should I...Dare to!

Nu börjar det ljusna :)
Tror att någon mår lite bättre och jag blir bara så glad när jag märker det!
Jag önskar verkligen att lycka och kärlek och allt det där snart kommer till dig...det är ju ödet :)

Min helg har varit helt super...
Solen för det första....sola sola sola....
Va hos mormor och morfar hela dagen i en solstol med en bok...lovley!
Ja det visade ju sig på kvällen att jag skulle varit lite försiktigare för ryggen blev ganska röd!
Men det va det värt för det försvann så himla snabbt ändå!

Blev förfest hos Elly...och en runda inom förfesten där lillebror och co befann sig!
Herregud va roligt...vissa kommentarer och människor och situationer kan bara bli så himla sjuka!
Sen blev det utgång....riktigt nice...fick tillslut va med Max hela kvällen eftersom jag blev av med dom andra...men oj va roligt jag hade....skrattade så jag hade ont i magen åt han och hans bror...dom är verkligen utöver det vanliga :D
Så många roliga saker som hände men som bara är roliga för att man va där....som Toms dans haha....och lite annat som också va hemskt trevligt :)
Härlig nattamad och sen hem till sängen...dock låg Joel och en vän i min bäddsoffa så helt ensam blev jag inte!
Kändes som det va längesen jag hade så roligt och kanske va det för att förväntningarna va så låga...trodde knappt det skulle va nått folk ute och ändå va de en hel del...

Söndagen tilbringades hemma i mamma och pappas soffa med en bok! Lite bakis somnade jag och lillebror ganska snabbt i varsitt hörn...mitt i en film vi började kolla på...Bucket list...riktigt bra! Sorglig!
Även moster befann sig hos mamma och pappa så det blev familjemys hela dagen :)
Riktigt härlig avslutning på långledigheten!

Lot to do...

Valborg...ojoj...vilken afton...
Började med grillning på Hannahs uteplats...vi trotsade vinden (som hade stormstryka ungefär) och satt ute och åt...jag grillade och måste ju säga att grillspetten blev jäkligt bra :)
Carro hade köpt A9:s potatisgratäng och den är ju inte äcklig om man säger så...
Ja kallt va det iaf så när vi hade ätit flyttade vi in i Hannahs lägenhet och fortsatte att festa lite...mycket händelserik kväll med en massa skratt, lite gråt och jäkla mycket snack!
Va på väg ner till stan...nej jag va faktiskt ändå nere i stan när jag vände om och gick tillbaka till NL för lite mer fest!
Så allt som allt en lyckad valborg....synd det skulle blåsa så mycket bara...

Igår solade jag hela dagen hos mamma och pappa...så härligt...tänkte bada i poolen också men 18 grader kändes inte så lockande...kalas för kusinerna på kvällen...mitt kusinbarn är världens sötaste och gulligaste lilla kille....helt underbar! Hade jag vetat att jag fick en sån unge i förväg hade jag skaffat barn nu!
Mysigt med släkten...jag är ju hemskt familjig av mig så jag gillar när vi träffas alla!
Senare på kvällen togs Magnes Wii fram och jag ägde totalt på boxningen haha....knockade lillebror och det störde honom så mycket att han va tvuuungen att vinna haha!
Råkade även slå Magne med kontrollen vääldigt hårt...va så himla inne i spelet...stackare!

Älskar långledigheten :)
Ska verkligen bara njuta njuta njuta!
Ikväll ska moster laga min favorit...sparrisrisotto...så jäkla gott...ingen kan någonsin klå hennes risotto och då menar jag verkligen ingen för hon är så jäkla grym!
Blir nog lite solning nu på dagen och sen förmodligen utgång ikväll...har ju en ny klänning som måste användas :)
Nä nu måste jag klä på mig...mamma och pappa kommer när som helst och ska kolla mitt kök!

RSS 2.0