090630

Idag har jag hitintills hunnit...städa badrummet...dammsugigt...dammat och käkat frukost såklart!
Händer nog inget roligare innan jobb befarar jag...
Kände ett riktigt sug efter att festa igår eller egentligen bara umgås...lillebror hade bränt en ny skiva att ha i bilen och där va bara en massa bra låtar som gjorde mig alldeles festsugen...hoppas att någon känner för att följa med mig på fredag så att jag får umgås lite :)
Nu ska jag göra vitkålssallad till middagen ikväll...inspirerad av A Schyllert :)

Det är en gåta...

...troligtvis är det ödet.
Fick en god och en dålig nyhet av lillebror idag...
Någon har blivit singel som är mycket trevlig :)
Dock verkar det som om något är på gång...om det är allvarligt eller inte återstår att se...enligt lillebror inte...isf bra för då ska jag satsa om det blir tillfälle och se om det kan bli nått kul ;)
Men denna som då är den dåliga nyheten antar jag är återkommande på något konstigt sätt...iaf det senaste året...innan dess var denna helt okänd för mig...men nu har vi flera gånger visat vara väldigt lika när de gäller vissa grejer...som killar tydligen...vad detta kan bero på vet jag inte...men lite störigt är det allt...inte för att jag ogillar henne men ändå...
Det är ju sjukt hur två liv kan krocka sådär...är väl så när man bor i en såhär liten stad...konstigt...

Till något helt annat så fick jag storhandlat idag för första gången på en månad...så nu är kylskåp och skafferi fullproppat med en massa nyttiga saker...inledde ju day one idag...gått bra hitintills :)
Hittade en ny favorit...fun light Jordgubb och Vattenmelon skiiitgod!
Riktig sommarsaft!

Nä nu ska jag kolla på film...ikväll blir det "Miss Pettigrew lives for a day"...

I denna ljuva sommartid...

...eller ljuva och ljuva...solen försvann när jag var uppe tidigt och skulle ut till mamma och pappa och sola...dock är det ändå så himla varmt så jag har legat i bikini mest hela förmiddagen och tom kunnat bada i poolen!
Nu sitter jag bara och fryser så jag bestämde mig för att gå in och låna brors dator lite och fördriva lite tid...

Hade ännu en insektsnatt...var tvungen att ha balkongdörren öppen igårkväll när jag kom hem för där va så himla varmt i lägenheten...detta resulterade i en väldigt stor långben, en konstig skallbagge som jag hittade brummande i en blomkruka, en megaarnestor spindel som va så stor att jag hörde den gå på golvet när jag lagt mig för att sova plus en mal hade letat sig in...och innan jag kunde somna var jag självklart tvungen att mörda dessa...
Inte konstigt att jag hade mardrömmar om insekter på natten...vaknade två gånger och trodde jag hade något i mitt hår...kände mig lite psykotisk!

Såg ju en film igår...den va inte speciellt bra...inget jag rekommenderar...My Sassy Girl...nä!
Och där tog det stop...har inget mer att skriva...
Btw så sket en fågel på mig innan...ska inte det betyda tur...tror jag ska köpa en lott sen...fast med min bad luck så vinner jag nog inget men man måste ju ändå :)

Rewind!

Okej jag va ganska arg innan när jag skrev det där förra inlägget...kanske tar tillbaka en del...även fast jag blev ganska sur när lillebror sen berättar att han bara va nere på Dala...det tar ca två minuter att gå ner där ifrån mamma och pappa så han hade alltså inte behövt bilen egentligen...klant!
Fick iaf lite sol och hann bada i poolen och allt pga min moster som ryckte ut :)
Skönt va det och varmt som attan!
Sen körde jag och Katta och kollade på hus och köpte glass i Smyge...mysigt värre.
Så nu sitter jag alltså här nyduschad och ska kolla på film som min snälla moster (ja om man inte känner henne så kan man inte fatta hur en person kan va så givmild och snäll) hyrde till mig innan :)
"My Sassy Girl"....hoppas den är lite skojig för annars kommer jag nog att somna!

Vet ni vad hon mer köpte till mig idag...torkade hallon som man kan ha på sin yoghurt...men hallå jag som älskar hallon :)

En avklarad, en kvar...

Nu är denna helgen slut...och jag likaså!
Dagen idag har varit ganska lugnt...något att göra mest hela tiden!
Fick sluta tidigare :)
Trodde jag skulle få sticka hem till mamma och pappa och få kanske iaf en timme i solen men se det gick inte alls för då hade lillebror tagit mamma och pappas bil och stuckit...snällt...fast det va väl inte så konstigt allt han gör är ju väldans egoistiskt...tyvärr...synd att man kan bli så ledsen på en person och att personen trots att man flera gånger säger till den inte fattar...fast det slår tillbaka sen antagligen...
Nä nu får jag nog snabba mig...moster får ju ställa upp som vanligt!
 Usch jag borde köpa mig en bil!

Skadeglad!

Nä usch det ska jag väl inte va...men när jag vaknade idag och drog upp rullgardinen så va det alldeles molnigt...då försvann all jobbångesten! Hade egentligen planerat att åka hem till mormor och morfar och sola lite innan jobb men det blir ju inte av...får åka dit och lämna mosters bil och snacka lite istället :)

Igår va en helt perfekt ledig dag...vaknade ganska tidigt...stack ut till mamma och pappa och slängde mig i solstolen...badade i poolen...läste en skitbra bok...gosade med puppisen...hade det allmänt skönt!
Mamma kom hem och hade handlat en massa god mat som vi skulle ha på kvällen..grillat mmm!
Så jag fick tråka mig lite och skita i grillning hos Hannah...men vi tar igen det när vi är lediga båda två :)
Så kom Katta hem från Sthlm på kvällen så vi satt ute på terrassen och snackade hon och jag och mamma till klockan var tolv...kändes som riktig sommarkväll även om vi alla tre satt under täcken och filtar för att de va inte precis varmt!
Mysigt värre :)

Nu ska jag fixa lite här hemma innan jag sticker till mormor och morfar!
Ha en bra helg!

Let's go!

Ledig :)
Solen skiner och jag har precis smörjt in mig med solskyddsfaktor så att jag inte bränner mig när jag ligger i solen idag...ingen kräfta denna gången!
Har inget roligt alls att skriva!
Återkommer kanske ikväll...troligtvis inte för det ser ut som att det blir grillning :)
Nu ska jag betala räkningar!


My little sweet peanut!

Jobb idag...upp tidigt men vaknar fortfarande innan klockan för att jag är så jäkla rädd för att jag ska försova mig!
Morgonen gick snabbt idag...segade sig lite innan middag men sen så har dagen gått ganska snabbt!
Trodde ju det skulle bli fint väder idag så jag hade packat ner bikinin och skulle cykla ut till mamma och pappa efter jobb men styrde istället kosan hemåt!
Fick ett samtal från Stockholm där moster är stationerad för tillfället...kändes som om vi inte hade pratat på ett tag eftersom vi bara babblade på båda två :)
Hon fick mig på lite bättre humör iaf...och på lördag börjar vår sex veckors deal :)
Eller hennes deal som jag hänger på!

Fick en sån härlig känsla nu när jag satt här och tänkte på henne och Stockholm...fy va mysigt vi hade när vi va där uppe...önskar att man hade pengar så att man kunde göra sånt oftare!
Strosa runt och bara ha det skönt!
Nä nu måste jag sluta tänka på det för annars blir jag bara deppig!

Imorron är jag ledig :) :) :)
Måste hem till föräldrarna...saknar dom något fruktansvärt!
Mest puppisen men ändå :P
Nä nu ska jag sluta tråka mig här...känner att jag bara är väldigt deppig...svacka kanske? I dont know men upp ur den ska jag iaf snart :)

Braintwister!

Undrar om jag kan få mina grannar att ge ett av sina rum till mig så att jag kan utöka utrymmet i min klädkammare...börja bli ont om plats...
Kanske borde rensa...men jag har bara grejer som jag kanske kommer att använda...om inte kan det va bra att ha till maskerad!
Vilken köplust jag har och ändå vet jag att om jag ska kunna handla mat denna månaden blir det till att leva sparsamt...inga utsvävningar inte...fast hur ska det kunna bli det jag ska ju inte göra ett skit...
Btw är det inte nu det ska börja hända saker...sommar...varmt...uteserveringar...grillning...utefester...hallå...vänner...vad händer?

Fick sån jäkla ångest efter förra inlägget angående träningen att väskan nu står packad så jag kan träna direkt efter jobb...

Jordgubbar och choklad!

Det är ganska konstigt hur kroppen eller kanske sinnet, hjärnan ja jag vet inte anpassar sig till den tidsrytmen som man håller...jag har ju inte gått upp tidigt på sådär två månader...och idag gick jag upp kvart i sex...är skita trött just nu och gäspade ihjäl mig imorse på jobb...men samtidigt så vet jag att om bara några dagar så är man van...inte för att jag tycker det är kul att gå upp tidigt men det blir inte lika jobbigt och kroppen ställer sig in på att vakna tidigt...dessutom tycker jag det är ganska skönt att vakna i tid när man är ledig annars sover man ju bort hela dagen!

Nu har jag avverkat två dagar på jobb...en till sen är jag ledig fredag...hoppas verkligen att det blir fint väder så jag kan cykla ut till mamma och pappa och ligga vid poolen eller kanske sticka till stranden om någon än ledig :)
Tydligen ska det bli 25 grader på lördag...kul...då jobbar jag kväll...men funderar starkt på att ställa klockan på nio så att man kan slänga sig i solstolen i ett par timmar innan jobb...

Va på entré innan idag och hämtade ett paket...utanför satt en flicka och sålde jordgubbar och det såg så jäkla gott ut att jag va tvungen att köpa en liter...så nu sitter jag här med en skål full med jordgubbar...men gott eller?
Det är konstigt men förra sommaren var likadan...när jag jobbar blir jag mer sötsugen...varför? Det måste va något konstigt...för jag vill verkligen ha choklad just nu...även om jordgubbarna är jättegoda...men choklad....mmm!
Man borde verkligen försöka att bara äta en massa bär...bättre än godis och himla gott :)
Och träningen...vad hände med den...jag som va så duktig och sprang flera dagar förra veckan...skulle behöva lite motivation känner jag...onsdag idag och inte tränat en enda dag...måste nog ut och springa imorron ja!
Nu ska jag fortsätta äta jordgubbar!
Hej!

Nääää!

Jag vill inte jobba...fan va jag tjatar om detta men asså det är inte alls roligt att gå och jobba när man inte ens kan längta till helgen när alla andra är lediga...två helger i rad....usch va tråkigt! Kan inte ens gå ut eller göra något för dom har lagt mina tider så att jag jobbar kväll lördagen och dag söndagen...
Idag är det ju sjukt fint väder...inte ett moln på himlen och vad gör jag...sitter under filten och tittar på Våra bästa år och väntar på att gå till jobb...tragiskt!
Varför sparade jag inte bara 20 000 som jag sa förra sommaren och kunde va ledig hela denna sommaren...dåligt beräknat av mig!
Nä nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och gå och fixa håret...

Jobb ångest!!!

Vilken härlig dag det har varit idag!
Sov till klockan elva...kände att det kunde va skönt att sova länge såhär sista dagen innan jag ska börja gå upp snortidigt igen! Kollade ut och jovisst va det fint väder :)
Hörde av mig till Boel som tog sig in till stan...vi gick lite och kollade rean...hittade två fina koftor för inga pengar alls :)
Sen handlade vi fika och satt på min balkong i det fina vädret...helt sjukt underbart....varmt som attan :)
Sen när Boel åkte hem drog jag på mg bikinin och la mig på balkongen...svettigt värre...där va så varmt så att det kändes som om jag skulle smälta bort...sinnes...orkade bara ligga där i 45 minuter sen åkte parasollet upp!
Och nu har jag suttit där och njutit i skuggan och läst lite :)
Sommarfeeling kan man ju lugnt konstatera!

Allt detta gör ju att jag bara känner för att jobba mindre och mindre...behöva gå inne när det är så fint väder känns ju enbart som ett straff...även om alla andra också gör det jag vet...men jag ska jobba två helger i rad nu och då är det inte så himla roligt när man vet att dom flesta ligger på stranden eller i en solstol hemma i trädgården när man själv är fast inne på sjukhuset! Får intala mig själv att jag förhoppningsvis ska göra en massa roligt med pengarna jag tjänar :)

Nä nu ska jag gå och laga lite middag!

Crazy sämst...

Var sjukligt uttråkad hemma hos mamma och pappa...solade i en och en halvtimme men sen va inte det roligt mer..tjatade lite på lillebror att vi väl kunde hitta på något men det finns ingen som är så seg som min lillebror så det hände ju inget där...så jag började laga middag istället...men när jag precis har satt igång med middagen börjar det droppa in lite folk...först Max W och Andy...sen kommer Robin och efter en stund kommer Julius...Joel kör och hämtar Kerry och vips så är där en hel samling!
Så efter middagen drar hela gänget iväg till Beddinge och spelar minigolf...vi åker dit i två bilar vilket också blir lagen...givetvis förlorade vårt lag...dvs jag, Max och Robin och jag förlorade av alla...men va gör det jag hade kul ändå :)
Lite glass i Smyge som plåster på såren som lillebror bjuder på...tack för det :)
Sen körde en mycket snäll Max mig hem så nu sitter jag här och kollar lite på tv...Hannibal...

Sista lediga dagen imorron :S
Ångest!
Vill inte alls börja jobba...men förhoppningsvis går tiden snabbt och snart är jag ledig igen :)

It's like wishing for rain when I stand in the desert!

Eftersom det inte hänt ett skit sen jag skrev igår och vaknade imorse mer än att jag drömde att jag va gravid...vilket tydligen ska betyda att någon man känner ska dö...känns ju sådär...sjuk dröm iaf...så laddar jag upp lite bilder från Sebbans studentfest istället!
         

        
Fler finns på facebook :)

A drop in the ocean!

Har inte orkat blogga överhuvudtaget...men ska försöka att sammanfatta torsdag, fredag!
Torsdag så var det fest hemma hos familjen Jeppsson...Sebastian tog ju studenten och detta skulle firas med fest!
Väldigt trevligt med en massa härligt sällskap :)
Fick dock ett lite tidigare slut än vad jag kanske hade velat men sånt är livet...
Var dödligt trött på fredagmorgon eftersom jag inte kunde somna torsdagnatt med en lillebror som snarkade värsta i soffan och en massa tankar som inte gick att få bort!
 
Men är det midsommar så är det och traditioner är traditioner så det bar av ut till mamma och pappa på fredagmorgon för att klippa lite i häcken så att jag hade något grönt i kransen! Sen hem och fixa med kransen som btw blev riktigt fin...kommer eventuellt foto när jag får dom av Andréa som var fotograf hela kvällen :)
Var tvungen att sova en timme innan midsommarfirandet började men sen blev det ut till Linkan där alla var samlade och åt jättegod midsommarmat och sjöng en massa snapsvisor...
Lektanterna dvs jag och Andréa fixade ihop en massa lekar vilket fick fart på folket...roligt som attan va det iaf :)
Snälla pappa Lindqvist körde mig hem på natten då det inte ens gick att komma fram till taxin!

Blev trots allt en ganska lugn midsommar eftersom jag skulle jobba idag...va inte alls kul att jobba...hade mycket hellre stannat i soffan med moster som lånat min lägenhet...men icke fick ju dra mig upp och sticka till sjukhuset...lååång kväll....tiden bara segade sig fram...och nu ligger jag här i soffan och kollar på nån film på femman...

It's a freaky thing!

Nu sitter jag då här framför datorn igen...fördriver tiden...
Har gjort ärende och läst ut en bok...
Fixat blommor till kransen och hämtat en klänning som jag eventuellt ska ha på mig ikväll!
Fixat present till Sebban från moster...
Prata med Camilla i lite mer än en timme...härligt tidsfördriv :)

Men nu är det bara trist...
Funderar på om jag och Jessica verkligen ska cykla ut till Sebban ikväll...det blåser rätt mycket...jaja får väl se hur det blir med det! Nä nu får jag banne mig hitta på något att göra...kan ju inte sitta här och kuckelura :)
Kanske lika bra att hoppa in i duschen!

En liten kräfta kommer farande...

Ja jag ser på allvar ut som en kräfta...att man aldrig kan lära sig...SMÖRJ IN DIG FÖR TUSAN...men jag tyckte ju inte att solen tog för det va ju faktiskt inte så himla varmt i vinden...haha gud va dum jag är!
Jaja en bränna har jag iaf nu...hoppas den lägger sig till imorron bara :S

Har precis varit duktig och dammsugigt och tvättat golven...blev ingen myskväll med Hannah idag för vi konstaterade helt enkelt att vi ju faktiskt träffas imorron och det räcker :)
Nu sitter jag och äter melon och funderar på om jag ska se resten av Yes Man-filmen som jag inte orkade se igår...är egentligen mer sugen på att se A Cinderella Story...kan inte bestämma mig!
Melon är gott....haha uttråkad nädå!

Nu börjar det ju likna nått!

Bloggar från mobilen idag eftersom det är så himla fint väder vilket innebär att jag ligger i solstolen ute hos mamma och pappa! Har nu legat här och stekt i snart fyra timmar...härligt :)
Tyvärr är det lite för kallt i vinden för att bada i poolen annars hade dagen varit helt perfekt! Hittade dessutom en jättespännande bok på lillebrors rum så tiden bara flyger iväg :)

Va en runda hos Andréa igår och fixade lite lekar och snapsvisor inför midsommar...kommer nog bli riktigt roligt med tanke på vad vi hittade för lekar igår :-P

Imorron ska vi fira Sebban lite i efterskott på hans studentfest...ska bli himla roligt! Massa härligt folk förhoppningsvis! Vi kom till att diskutera det igår hur roligt det ska bli att se vem som kommer dit...folk som inte egentligen känner Sebban men som just imorron så gärna vill gratta honom...vadå uppenbart att man bara vill åt festen?!
Fast för Sebban gör det nog detsamma för han lär va lika glad ändå :)
Nu ska jag gå en runda med min sötnos så att min plikt blir uppfylld!

Ännu en tråkig dag?

Eeeeller?
Änsålänge har den inte varit särskilt rolig eftersom jag bara har tränat och strykit min tvätt...
Men ikväll kan den bli bättre...ska nämligen träffa Andréa för att planera lite inför midsommar...vårt område blev tydligen lekar, snapsvisor...kanske stången och dukningen också...grabbarna ville väl ta maten och varsågoda...det vi ska göra är ju mycket roligare :)
Funderar på att göra en krans i år också...har fortfarande inte varit utan en krans en ända midsommar och varför bryta traditionen...dessutom är det så himla fint att ha krans tycker jag :)
Rosa och vita blommor blir det nog i år...passar bra till min vita klänning som jag hade tänkt ha på mig!
Förra året hade Carro beställt varsin krans till oss när vi åkte till Tunisien...så fina vi va och som dom tittade på oss när vi va på Kastrup...vilket härligt minne :)
På väg till Tunisien!

Nä nu ska jag kila ner till stan och handla lite mat!

090615

Nä inget roligt händer idag heller...vad är det för liv...
Jäkligt skönt att va ledig men det händer verkligen inte ett skit...
Det ända som finns att berätta idag är att jag har tränat...woho...35 minuter på löpbandet...det va skönt...
Håller på att tvätta och ska snart cykla ut till mamma och pappa för att gå med hunden...
Rolig dag eller...dessutom har jag lovat att lämna brors kostym på kemtvätt så jag får väl ta mig ner till stan också kom jag på!
Får väl fixa håret och gå ner och hämta min tvätt...
Hoppas det händer något roligt under dagen så att det inte verkar som om jag har ett helt innehållslöst (undrar om det är ett ord haha) liv :P


Söndag!!

Efter en kväll i soffan igår där jag såg två rätt bra filmer...så är jag nu ännu en söndag stationerad hemma hos mamma och pappa....fick ungefär en timmes sol i förmiddags sen kom molnen...typiskt!
Såg Revolutionary Road igår...helt okej! Och Changeling...jäkligt sjukt att den va baserad på en sann historia men den va rätt bra! Fastnade framför datorn och sov därför ganska länge imorse...och jag som hade lovat mig själv att jag inte skulle vända på dygnett när jag va ledig...upp tidigt och träna ju...hmm får se hur det går med det!
Har absolut inget roligt att berätta för det har ju inte hänt ett skit sen igår...
Nä så det får väl bli ett kort och väldigt ointressant inlägg idag alltså!

Sluta!

Har ätit väääldigt mycket idag...inte lite rester som va över!
Har fått middagar för två veckor säkert :)
Nu ska kvällen spenderas i soffan med tre filmer och lite ananaspaj och chokladpudding som mamma stoppade med i påsen :)

Ååhh!
Önskar att jag slapp se dig så att jag slapp tänka på dig så att jag slapp önska att jag faktiskt bara kunde gå in och sätta mig bredvid dig och mötas av leendet...tack så mycket men nä det går ju inte!
Ett år!

Det är över nu!

Spöregn, vattenpölar i skorna, väldigt blöta grattiskramar...ja vilken student det va!
Alla va helt genomblöta...stackarna! Men dom va väldigt glada ändå!
Har nog aldrig sett lillebror så glad och nöjd...hela dagen och hela kvällen!
Allt blev så himla bra...maten va sjukt god, mamma är bäst!
Jättefina presenter...lagom mycket folk!

Lite stressigt va det dock....hade ju en del att lämna presenter till och sånt men det fixade sig och vid halv elva så hade jag gjort allt och fick sätta mig ner med bror och vännerna :)
Så roligt att se alla så glada...Malmgren va bara så härligt glad och Andy så himla nöjd...mysigt de va att se alla så glada man blev själv alldeles hög på glädje :)
Efter groggbord och en hel del sång så blev det tillslut en taxitur in till stan där vi tänkte vi skulle gå ut men nädå där va fullt...så istället blev det lite efterfest hos Carro!
Halv fem gick jag hemåt :)
Vilken lyckad kväll!

Nu ska vi hem och äta rester hos mamma och pappa eftersom där är mat till ungefär 100 personer över! Ska nog hyra film till lillebror...kan han nog behöva idag :P

Today's the day!

Studenten idag...stackars alla dessa finklädda studenter när vädret är så här kass...jag hoppas verkligen att det kommer sluta regna snart...det gör inget att det blåser men kan det inte bara sluta regna! Kul att stå på flaket när man blir helt genomblöt....usch nä!
Tur att vi har dukat inne...min mamma är nog glad som attan för att dom inte dukade i tält som på min student!
Fint blev det därhemma efter att vi hade dukat och dekorerat och blåst ballonger och allt sånt där :)
Och maten ska vi ju inte prata om...gooott! Mamma tror nog vi ska bli invaderade för där är nog mat till 150 pers...och då har hon räknat med ungefär 45 personer som ska komma haha galet!

Jag har fått ledigt idag efter att ha stått i köket och fixat hela dagen igår...moster fick ta över :)
Har packat in presenter och fixat kort och sånt hela morgonen...men nu vill jag bara att tiden ska gå så att man kan få börja fixa sig och sen sticka ner till stan och träffa alla fina studenter...vattenfast mascara får det nog bli ja :P
Lillebror och hans klass går ut sist men det är rätt bra för då hinner man hänga på alla andra och sen snabbt som attan springa bort och se när han springer ut på trappan!
Hoppas på en riktigt fin dag för min bror :)


Svunna tider!

Igår va sista GA-avnittet för säsongen och även sista GA-avsnittet som jag och Hannah kommer att se tillsammans på väldigt länge...eftersom hon tar sitt pick och pack och drar till Växjö :)
Vi avslutade vår sista GA-kväll med ostbricka som jag hade med mig för att fira lite :)
Tre år ungefär har vi träffats alla onsdagar när det inte funnits förhinder...kommer kännas tomt när det börjar igen och det inte finns någon Hannah bredvid!
Men vi får väl köra long distance :P

På programmet idag står det en massa...ska ner till stan så fort jag är klar här och fixa allt det sista...sånt som är så störigt som att mitt presentpapper tog slut igår när jag skulle slå in presenterna ohh!
Sen hämtar pappa mig så ska jag hem till dom och hjälpa mamma med maten...duka, fixa!
Ja det ska faktiskt bli ganska kul för imorron är det ju faktiskt dags...då kommer tårarna spruta! Min lillebror har blivit stor! Idag va min andra "lillebror" i tidningen...så fin han va vid flygplanet...han skickade en bild på honom och Andréa igår när dom va uppklädda inför balen....så fina dom va...lite rörd där ja :)
Nä nu måste jag skynda mig...

Flitig som en myra!

Nu har jag snart gjort halva dagens ärende :)
Upp tidigt och borsta Alice för att sen på med träningskläder och lämna henne hos frisören och därefter ta sig en riktigt powerwalk! Så skönt det va att komma igång på morgonen :)
Hann precis hem och duscha och äta frukost innan frisören ringde så va hunden klar!
Hem med hunden och sen kolla lite på "Våra bästa år" innan det bar av till veterinären!
Jäklar vilka priser dom har alltså...sjuk timpeng helt ärligt...vi va inne hos veterinären i typ tio minuter och fick betala över 500 kronor för besöket och för att hon rensade Alice öron...sjukt...plus att vi måste köpa medicinen också!

Nu kommer Boel alldeles strax så ska jag färga hennes hår och sen bär det av ner till stan för att inhandla lite nödvändiga saker som jag har varit utan länge nu :)
Måste nog städa lite här också...mitt kök är fullproppat med studentsaker...presenter, nallar, champagne etc etc!
Nä leka lite frisör nu ja!

Ikväll är jag inte ensam!

Min älskling har flyttat in för en kväll...ska ju passa hunden till mamma och pappa!
Helt galen är hon....springer runt här och skakar sig och kör med nosen i mattan...haha jag har nämligen precis badat henne och det gillar hon inte alls...usch för att va våt :)
Men hon ska ju bli fin inför studenten hon med och då måste man bada och klippa sig!
Och va mysigt det är att ha någon att gosa med...måste pussa på henne hela tiden för att hon är så gullig!
Sjukt att en hund som är 5 år kan se ut som en liten valp än...finast är hon!

Skattepengarna kom idag :D
Nu kan jag handla lite mat och en kofta till studenten :)
Dom kunde inte kommit lägligare!

Imorron kommr Boel till mig :)
Vi ska göra henne fin i håret...hoppas bara det blir bra annars får väl jag på truten haha!
Nämen om man skulle ta och sätta på en film kanske?

Glada sånger och lyckliga studenter...

...det va vad som mötte oss idag när vi stod och kollade på paraden med utklädda studenter...
Fick ett par bra foto på lillebror...va nästan så att jag fick lite tårar i ögonen...blir så jäkla lätt rörd...hur ska jag kunna hålla mig när han kommer ut på trappan på fredag...äsch får ta vattenfast mascara haha!
Efter paraden gick jag och Andréa och fixade en massa ärende...jag va så snäll och fixade en hel lista med saker till min moster eftersom hon befinner sig i Stockholm och jag ändå bara går här hemma...dessutom är dte ju så himla roligt att handla även om det inte är till en själv så jag gör det gärna :P

Andréa åker till Arvidsjaur och hämtar hem Sebban ikväll :)
Färdig pilot och allt är hans snart min andra "lillebror" :)
Såna duktiga pågar...ska bli himla roligt nästa torsdag på Sebbans studentfest med alla samlade...kommer nog bli helt galet roligt!!

Nä nu kommer mams och hämtar mig...ska hem till dom och hämta hunden...denna veckan är ju "utnyttja Jennifer till max"-veckan så imorron ska jag passa hunden och gå med henne till frisören och till veterinären...

Bra början...

...på ledigheten! Kul...regn...höstdepression!
Nä istället trotsar vi detta skitväder...promenad imorse med Cecil...faktiskt helt okej även när det regnar!
Har en massa saker att fixa känns det som men det får vänta för först ska jag och Andréa följa med Cecil till IKEA :)
Gillar utflykter!!

Nu har jag inget roligt att skriva...hej då!

Söndagsserier!

Säsongsavslutning Gossip Girl...herregud!
Finaste slutet ever...älskar lyckliga slut!
Chuck OMG!
Det pirrade i armen till tusen...
Varför händer bara sånt i serier....ge mig!

Underbart, underbarare, underbarast!

Med en del tur så blev dagen igår helt sjukt härlig...
Halv fyra började folk samlas i parken för brännboll...solen lös och inga moln...man tackar!
Sen slöt flera upp och då körde vi igång...knäcktes ett par öl och många vassa kommentarer...riktigt roligt!
Sen upp med grillen och käkade lite korv...
Efter lite diskussion så beslöts det att folket skulle komma hem till Andréa där vi skulle kolla fotboll och förfesta...
Riktigt nice blev det...förutom matchen då som va för jävlig...sjukt dåligt!
Tiden gick så himla snabbt så rätt som det va så var folk påväg ut men ack nä då stack vi istället hem till Bygde och spelade kasta gris i väntan på dom andra haha...
Hur kan man inte gilla nytt folk?! Love it!

Hoppas verkligen att sommaren kommer bjuda på fler såna härliga dagar...om det blir någon sommar...känns ju som om det är höst...usch nä va tråkigt det är!
Men nu börjar iaf countdown till lillebrors student....aaahh va kul det ska bli!
Ge mig sommar NU...


Låt tiden gå snabbt, tack!

Inte ens halva månaden har gått och ändå är man barskrapad...
Det är studenterna som tar kål på en :)
Men herregud va gör det...himla kul att gå på dom ju!
Som sagt ikväll bär det av till Ida som tar studenten...nu är hon frisör :)

Jag har varit igång sen halv tio imorse...kunde inte sova alls...tror jag va uppe minst sex gånger inatt...
Nog bara för att jag hittade en monsterstor spindel i badkaret igår...den va enorm typ 5x3 cm...usch!
Sen vaknad jag mittinatten av att det surrade bredvid mitt öra och när jag tänder ljuset flyger en skitstor mal upp till lampan...fy va äcklig den va och himla svår att döda sådär när man är alldeles yrvaken!
Alltså inte så konstigt att jag vaknade så många gånger jag trodde ju jag skulle hitta en orm eller nått nästa gång :P

Fick tränat imorse och sen har jag banne mig bara städat och städat och städat...
Ska snart ner till stan och fixa lite mer saker till studenten och göra ett besök på systemet...
Ska spela brännboll imorron om det bli fint väder och då behövs ju givetvis lite förfriskningar :)
Kan solen komma fram nu annars kommer man ju att frysa rumpan av sig ikväll :S

Den där glädjen...

...ja den har suttit i hela dagen :)
Dock har jag inte fått dela med mig förutom nu ikväll när jag va hemma hos Schyllan...fast tror inte dom märkte det särskilt mycket :P
Fast det gör inget för känslan försvinner inte...sommarlov haha!
Sista sommarlovet ever antagligen...nästa sommar så har jag (förhoppningsvis) jobb och då blir det bara ett par veckors semester!
Sjukt EN termin kvar sen är jag vuxen på allvar...

Nä jag känner nästan för att gå och lägga mig nu...gud va tråkig jag är!
Men det är så skönt att ligga och mysa under täcket...ännu bättre hade ju varit om jag hade kunnat kolla på tv i sängen men det går ju inte här inte :)
Hoppas det blir fint väder imorron...håller alla tummar så att studenterna får fint väder och man kan ha klänning på Idas student :)
Gonatt!

Den blomstertid nu kommer eller?

Nu har jag sommarlov :-D Uppsatsen är godkänd...så jäkla skönt! Nu väntar alltså två veckors ledighet innan jobb! Hoppas på gött väder och en massa roliga upptåg...ett som inträffar redan imorron nämligen Ida Bs student :) Nä fy va glad jag är...känns som om man vill fira men känns sådär kul en torsdag...får va lite allmänt överglad bara :)

Mysgubbar!!

Ja jag cyklade förbi skomakaren idag...haha låter som jag bor i värsta lilla byn på landet men vi har ju faktiskt en skomakare här i stan! Och utanför satt ett gäng med äldre män...kan väl ha varit runt 65-70 år något sånt...och det såg så mysigt ut! Solen sken på dom och dom skrattade och pratade...nästan så att man ville stanna och sätta sig hos dom och be dom berätta såna roliga historier om när dom va små och dom fick gå till skolan flera kilometer och sånt...älskar att lyssna på historier från förr...kanske därför som jag är en sån smygnörd när det gäller museér och sånt...haha! Gillar historia...hade jag inte blivit sjuksköterska så hade jag velat bli arkeolog...så spännande!
Och lillebror berättade härom dagen att han kanske vill bli historielärare så det ligger väl i släkten :)

Vädret svek idag...fick bara typ en och en halv timme i solen sen försvann den...hann inte ens bada :(
Och nu säger dom att det ska bli dåligt väder igen...aaamen!

Btw Hannah fick lägenhet i Växjö....sååå roligt! Och fin är den!! Längtar tills man kan få komma upp och hälsa på dig och leva lite studentliv när jag har gett mig ut i det riktiga arbetslivet :D
Nä nu ska jag, bror och Andréa kolla på bio...ska se "Änglar och demoner"!!

Ännu en ledig dag!

Solen skiner...blev lite orolig imorse när det va alldeles sådär dismolnigt...men det är borta nu som tur är!
Så nu sitter jag här och väntar på att mina maskiner med tvätt ska bli klara...va lite busig och började tvätta fyra timmar innan min tid börjar...men ska ut till mamma och pappa och steka lite vid poolen är det tänkt...så då vill jag ju inte behöva tvätta hela eftermiddagen :)
Satsar på att ha en snygg bränna till lillebrors student haha...hoppas bara vädret håller i sig!

Nu ska jag ner och köpa badmintonbollar så att jag och bror kan spela det sen...letade som galningar i hela huset igår men givetvis hittade vi inga bollar...så då blev det kubb istället...mycket bättre att aktivera sig än att bara ligga i solstolen tyckte vi :P


Vilken superskön dag!

Så här skönt har jag haft det hemma hos mamma och pappa idag :)

Gött eller?!

Och ett jättestort grattis till Louise och Lenny som fått sin lilla gosse!!

Kan det bli bättre?

Det är så här det ska va på lediga dagar :) försöker ladda upp bild från mobilen men det går inte...får göra det sen! Ha det skönt i solen alla som kan!

Men vad jag tjatar...

...ska genast sluta med det...haha!
Vilken lördag det blev...radarparet for life :)
Magget...eller the Trend numera...faktiskt helt okej...inte så jättemycket folk men det räckte...
Lite ont i fötterna på vägen hem ja...och sen lite ompyssling det gillar vi :)

Söndagen spenerades i en solstolen vid poolen hemma hos mamma och pappa...så sjukt härligt va det!
Riktig sommarvärme...märker direkt när det är sommar...hunden vill inte gå på promenad :P
Stannade hos mamma oc pappa alldeles för länge och råkade somna i soffan...
Så givetvis kunde jag inte somna igår fast det gjorde ingenting för jag är ju ledig idag :D
Ska cykla hem till mamma och pappa...först köpa bullar till lillebror som är hemma så blir han glad!
Ska tänka på alla stackare som måste jobba :)

RSS 2.0