No more!

Nu har jag tittat på Glee sen jag kom hem från stan...I'm hooked!
Men min dator pallar inte mer...tror jag behöver köpa en extra fläkt eller nått för den är så varm så man hade kunnat steka ägg på baksidan...så jag går och lägger mig...ska nog inte sova får läsa lite tror jag...har precis börjat på en ny bok...Biten...verkar rätt bra...jag är ju sådär lite knäpp och kan läsa fyra olika böcker samtidigt...berors på vilket humör jag är på...och just nu känner jag inte alls för nått kärleksskit och denna är inte alls så...
Nä tack och gonatt!

Glöm inte att andas!

Jag gör det hela tiden...slutar andas när jag går in på facebook...precis som om någon ska stå bakom mig och titta vad jag snokar på för sidor...men egentligen så är det ju inget konstigt...och snoka gör ju alla där...
Och va fan finns där att se...tolka statusar och sånt mög som ändå gör en dum i huvudet...usch nä...

Nu har jag iaf varit hos Ida och blivit fin...riktigt blond är jag igen och det känns himla skönt...kort är det också så nu slipper jag sätta upp det varje dag...eller göra flätor som dom tycker är så söta på jobb :D
Efter besöket hos Ida gick jag ner en runda till stan, handlade ett par jättefina ringar och ett armband och ett par örhänge...sen överraskade jag Cecil på hennes jobb med varsin chailatte och scones!
Så där stannde jag ett bra tag och satt och snackade...längtar som tusan till Thailand :)

Nu ska jag bara fortsätta njuta av min lediga dag...kanske läsa lite och kolla på tv...
Och försöka andas...

Grått!!

Startade dagen med en pw och jogg i parken...blev faktiskt 3 km idag...kändes riktigt skönt...
Nu har jag fixat så att dom kanske kommer och lagar min balkongdörr och hoppas hoppas hoppas min hyresvärd går med på att jag får en ny toalettstol...det hade varit riktigt snällt!
Ska snart iväg till fina Ida och klippa och färga...nu åker håret för sista gången innan Thailand sen ska det får växta så jag kan sätta upp det när vi är nere i värmen!
Vädret är tradigare än tradigt idag...jag som hade hoppats på lite sol på min lediga dag...blir väl en runda ner i stn istället!
Hej då!


Nu har jag gjort mitt...

...helgen är över för min del och imorgon är jag ledig :)
Denna dagen gick också riktigt bra...
Vaknade kvart över fem pigg som jag vet inte vad...kanske inte konstigt eftersom jag gick och la mig vid tio...va på jobb redan halv sju...sen flög dagen iväg...varit en riktigt bra helg med mina fina kollegor!
Gick lite tidigare från jobb, hem och bytade om sen kom pappa och hämtade mig!
Väckte mamma på soffan med paket...och sen blev det baconinlindad fläskfilé, potatisgratäng och bearneisesås...gott eller?!!
Och kladdkaka...

Har precis kommit hem...satte fötterna i bad direkt och nu sitter jag här med fötterna inlindade i plastpåsar...hoppas dom blir riktigt mjuka :)
Efter denna helgen kan dom behöva lite vård!

Imorron blir det klippning hos fina Ida och sen vet jag inte vad dagen bjuder på...så skönt...kanske bara ska ligga hemma i soffan :)
Nu ska jag iaf kolla på en film på trean...

Counting days...

Lite update sen min lediga dag kanske...
SATC 2 va inte så himla bra som jag hade hoppats på...helt okej men inte wow!
Dock jäkligt mysigt att få träffa Hannah och catcha up...vi samlades lite innan bion och käkade och snackade en massa...precis sånt som är så himla härligt!!

Igår jobbade jag och sen mötte jag upp Cecil nere i stan för att bränna pengar...och tro fan att vi brände pengar...handlade som galningar!
I min klädkammare hänger nu en ny svart stor väldigt användbar kofta, ett spetslinne, en blommig jeanskjol, en blommig jättesöt jacka, två par spetsleggings och två linnen...och en ny väska hittade jag också :)
Och jag hade kunnat handla mycket mer men med tanke på vad jag hade i klädräkningar denna månaden så fick jag hejda mig lite...ska ju kunna leva också...och få plats med allt i klädkammaren!
Storhandlade dessutom med mamsen i torsdags så nu är här en massa godsaker i kylskåp och skafferi :)

Idag har jag jobbat...dagen har gått skitsnabbt...när klockan var två kändes det som om jag hade jobbat i en timme...har verkligen haft att göra hela tiden!
När jag kom hem vid fyra la jag mig på balkongen med iPoden i öronen och somnade i en timme...fick faktiskt riktigt fin färg trots att klockan va ganska mycket :)
Sen fick jag ett ryck och städade köket...tänkte att det va lika bra att fortsätta så jag tog toan också...fullkomligt älskar Cilit bang...det får mig att vilja städa all the time (okej kanske inte alltid)!!!
Nu tänkte jag käka middag, blir Parmaskinka och melon och kanske någonting till...
Sen en film och sen blir det sängen...
Imorgon väntar jobb och sen fira mors-dag hemma hos mamma och pappa!


Payday!

Idag är jag ledig :)
Eftersom det är lön idag och jag varit så himla duktig och inte rört mina sparpengar vilket har resulterat i att jag inte haft ett öre nu i flera veckor så har jag en massa ärenden idag...ska storhandla med mamma, ner till stan och handla förnödenheter, titta in till Cecil och kanske fika, handla morsdags-present och ikväll blir det Sex and the City 2 med flickorna :)
Känns som en riktigt härlig ledig dag!

Jobbade kväll igår...pallade inte ta mig ut på en pw på morgonen så när jag kom hem vid kvart i tio så drog jag på mig träningskläderna och skulle ut och gå en runda...pw:n blev till en joggingrunda...jag kan helt enkelt inte bara gå längre...det är som en drog att springa...hatar det men ändå kan jag inte låta bli att göra det!
Och dessutom syndade jag på jobb och åt kaka så jag va nästan illa tvungen att ge mig ut...men skönt va det, helt vindstilla!
Sen somnade jag gott kan jag lova...vaknade imorse av att dom jäklarna höll på att borra i gatan...andra morgonen nu som jag blir väckt av dom...tack så jäkla mycket!
Nä nu ska jag betala räkningar och sen åker dammsugaren fram!

100525

Som jag har sovit...vaknade av att mobilen ringde imorse...det har nog aldrig hänt eftersom jag ställer den endast för att va säker på att jag ska vakna i tid och hinna till jobb men vaknar alltid en timme innan eller nått sånt...skulle dock lätt kunnat ligga kvar i sängen imorse!
Solen skiner idag men det blåser som satan...hade tänkt mig en pw men känns inte som om jag orkar nu när jag vaknade så sent...får bli en ikväll istället...nu är det ju ljust när man slutar :)
Ska snart iväg till jobb...två kvällar i rad...ska bli ganska skönt!
Nä usch va trist detta blev...åter till tv:n!

Tröttare än trött!

Hur kan man vara såhär trött när man varit långledig och dessutom tagit det lugnt både lördag och söndag!
Jag är helt slut i kroppen...öm...kan knappt hålla ögonen öppna...sov precis i en timme och ändå är jag sååå trött!
Jag hade lätt kunnat gå och lägga mig nu...men det känns lite tidigt så det gör jag inte...

Har varit en helt vanlig dag på jobb...inte utarbetad precis...
Sen hem och direkt till parken...fick till 2,8 km jogg idag...de två sista 400m varven körde jag hopprep mellan så det va väl därför jag orkade...men riktigt skönt va det iaf...trots att det regnade lite när jag gav mig av!
Sen blev det som vanligt sallad...idag med kycklingköttbullar till...
Nu ska jag kolla GA på datorn eftersom jag jobbar på onsdag...och försöka att inte somna med datorn i knäet...

Allt är relativt!

Då var denna långlediga helgen till enda...
På det igen imorgon...
Helgen har varit riktigt nice...
Fredagen bjöd på en massa vin hemma hos Carro...trevligt folk, trevlig utgång, trevlig efterfest, trevligt telefonsamtal som avslutade en helt enkelt trevlig kväll!
Utgången blev till det ställe som finns att tillgå i Trelleborg en fredag dvs A9...helt okej med folk...en del roliga faktiskt :)
Sista efterfesten ever i Carros lägenhet...helt okej :)
Och sen tog jag mig hemåt i natten!

Mådde som jag förtjänade i lördags...man är ju inte tjugo längre haha!
Lillebror slutade kl 14 och sen stack vi och handlade middag och sen blev det hans säng hemma hos mamma och pappa och en massa bra filmer!
Riktigt härligt att bara ligga i sängen och slappa hela dagen...kolla på film och bara göra inget...kvällen avslutade jag och mamma med "27 dresses"!
Och sen sova...som blev till en vanlig lördag :)
Relativitetsteorin kan ju förklara allt I guess!

Idag har jag varit en snabb sväng inne i Malmö...
Sen lämnade jag bilen ute hos mamma och pappa och fick samtidigt lite mer sömn och mat!
Nu kan jag inget annat än att längta till nästa helg igen...denna helgen jobbar jag ju så det är inget att längta efter precis! Eller helt enkelt bara leva för dagen...varför längta till något hela tiden?!
Nä nu ska jag snart krypa under täcket!

The Sky is the Limit!

Underbart att va ledig!
Vaknade redan kl 7 imorse...så jäkla skönt att bara kunna somna om...dessutom hoppade snuttis upp i sängen till mig och det va bara så mysigt!
Vid nio drog jag på mig lite kläder och gick en runda med Alice...bort till entré och hämtade ut ett paket som jag väntat på i all evighet...och köpte bullar :)
Det va så himla varmt...kunde lätt gått i bara linne och korta träningsbyxor...hade tagit på mig alldeles för mycket!

Sen mös vi lite i soffan...trodde solen skulle hålla i sig så jag kunde sola lite ute hos mamma och pappa men solen försvann bakom alla moln så istället satte jag igång att städa...toan, dammsugade och dammade!
Sen kom mamma och hämtade oss och nu är vi här ute hos dom!
Har precis varit ute och sprungit...gick först en stund som uppvärmning och sen sprang jag 2,5 km :)
Visste inte riktigt hur långt jag hade sprungit så jag fortsatte hela tiden för jag va så rädd att det skulle va för lite...haha och nu när jag mätte runda när jag kom hem visade sig att jag hade sprungit hela 2,5 km utan pw i början...det hade jag aldrig orkat i parken men det va så mycket lättare nu, hade nog kunnat fortsätta tom!

Nu ska jag se om bror har laddat ner någon bra serie eller film sen blir det middag här och lite senare vin hos Carro! Myyys!


Happy loving!

Vilken underbar dag :)
Känner mig verkligen riktigt...ja glad är nog rätt ord...och kärleksfull av någon konstig anledning...nog bara för att min lilla älskling är här...och kanske för att det har varit helt sjukt härligt väder idag!
Haft en riktigt bra dag på jobb...haft något att göra hela tiden och gaahh jag gillar verkligen mitt jobb, I'm so right!
Efter jobb satte jag mig på balkongen i bikini och somnade givetvis...låg där i en timme med iPoden!
Fick faktiskt riktigt fin färg...kan det va solpillerna som jag tagit i några veckor nu?!
Sen kom pappa och lämnade Alice...så lagade jag lite mat, va så himla sugen på ärtsoppa men hann inte handla innan pappa kom så det fick bli broccoli, såna där gröna bönor och bacon! Alice blev väldigt glad över att jag gjorde bacon så jag fick inte så mycket själv :)

Sen gick vi en jättelång runda...upp i parken så hon fick springa lös lite (fast hon sprang inte så mycket dock den lata hunden)! Strosade vidare och jag tänkte mest på hur skönt det va att bara kunna ha t-shirt och jeansjackan uppkavlad och inte frysa...härligt!!
Hoppas verkligen det blir lika fint väder imorgon eftersom jag är ledig :)
Om solen skiner imorgon så ska vi gå direkt ut till mamma och pappa på morgonen och sen ska jag ligga i solstolen hela dagen!
Men pappa sa att det skulle bli dåligt väder, hoppas verkligen han har fel!
På kvällen imorgon blir det vin hemma hos Carro :)

I'm so sick of lovesongs!

Blir lite snabb blogg...Cecil kom ju förbi och snackade i ett par timmar och nu helt plötsligt är det ju dags för sängen...fick rett ut en del världsproblem...hmm om man nu kan säga så...men skönt att snacka iaf! Eller skönt och skönt lite ont i hjärtat gjorde det väl om jag ska va helt ärlig...borde väl inte göra det med tanke på vad jag har gjort på sistone :)
Men nä nu väntar förhoppningsvis roligare tider!!
Och jag är innerligt glad att jag har så fina vänner!

Antar att jag kommer att somna så fort huvudet rör kudden...dagen har varit väldigt intensiv...jobb, hem, ut på pw och 2 km i parken (sprang hela vägen hem också!), lagade middag, dammsög, satte in lite foto och sen kom Cecil...har inte ens hunnit somna på soffan!
Blev trött bara av att tänka på hur effektiv jag varit...gonatt!

Awesome!!!

Som alla andra dagar har jag spenderat denna på Trelleborgs lasarett...helt vanlig dag, ganska lugn...men imorron blir det mer att göra och det känns nästan lite skönt...I know I'm crazy :P
Efter jobb blev det lite afterwork-fika med några av tjejerna...va ju så fint väder att vi va tvugna :)
Sen blev det snabbt hem och laga middag...ja jag drack ju bara vatten när vi fikade för jag ska försöka va lite duktig nu i några veckor (gärna i typ tre månader!) så jag va väldans hungrig...men jag fattar inte vad jag tänkte imorse när jag tog fram tigerräkor, bara sex stycken...och sen inget i kylskåpet eller skafferiet att ha till...så det fick bli ärtor och knäckebröd...hmm tråkig middag eller?!

Tyckte det knappast va lönt att lägga mig i soffan för då vet jag att jag garanterat somnar så det blev en timmes pw i det fina vädret istället...stannade till på AKKA-livs och hämtade ett paket från H&M...så jäkla sjukt jag hade helt glömt att jag hade beställt det...va säkert tre veckor sen...men iaf i paketet låg ett par jättesöta skor (dock med guld på och det är jag inte så glad för men ja), en grå munkjacka och ett par skitsnygga jeans...som satt som en smäck...jag menar hur stor är chansen att ett par jeans sitter så bra när man beställer dom???
Jag blev asglad och dansade en liten happydance framför spegeln när jag fått på mig dom :)

Nu ska jag snart kolla DH och Cougar Town...


Intalar mig själv!

Klickade precis hem ett par nya walking skor, ett par vita linnebyxor och en jättesöt kjol...det är en sjukdom...min moster konstaterade det i söndags...jag kan bara inte hejda mig...men jag kan väl försvara mig med att allt va på rea :)

Like any ordinary monday...

...många måndagar på sistone har varit väldigt sega...inte för att det är måndag utan för att vi har haft så lite patienter...våra kirurger måste va riktigt skickliga och patienterna riktigt duktiga eftersom dom går hem så snabbt...skönt för dom och skönt för oss också givetvis...men ack va tråkigt det är när man inte har något att göra...städa blir det ju då istället...

Solen tittade ju fram för första gången på länge idag...så när jag kom hem från jobb drog jag på mig träningskläderna direkt så blev det en pw och 2 km i parken! Ska försöka öka lite varje vecka nu...och va duktig med träningen...nu är det ju inte så himla många månader till Thailand :S
Till middag blev det en god vaniljshake...käkade grönsaks- och köttfärssoppa till lunch...
Fick ett sånt jäkla crave efter ärtor...har haft det nu flera gånger på sistone...så jag gjorde ärtor och svamp, med tonfisk och sallad till lunch imorgon!

Nä nu ska jag kolla lite tv...försöka att inte somna...äsch har redan sovit en liten stund...men vad gör man när ögonen inte vill vara öppna?!

Skoja eller?!

Världens besvikelse precis...
Har sett Bones de söndagar jag inte haft annat för mig...och hela tiden har man ju väntat på att Bones och Booth ska bli tillsammans...det har ju funnits något mellan dom hela tiden...någon kemi...men när Booth verkligen tar steget och vågar så säger hon nej...hon säger nej på allvar...nämen alltså vem skrev det avsnittet...
Fast det är klart...det är väl kanske bra att det speglar verkliga livet...oftast får vi ju inte vad vi vill och sådär lyckliga filmslut!
Men ändå...hallå!

Nä nu ska jag nog gå och lägga mig...kl nio...I know...men klockan ringer halv sex och jag kan lika bra ligga i sängen som i soffan...säkert inget bra på tv ändå!

Känner mig snuvad...

...det är slutet av maj...var är solen, värmen?
Pappa berättade idag att förra året vid samma tid badade vi i poolen...det känns rättså långt bort att bada där nu...om man inte vill frysa häcken av sig vill säga!

Helgen har som vanligt gått löjligt snabbt...
I fredags blev det lite spontan utgång...skulle egentligen dricka vin med Carro och snacka lite...men istället blev det förfest, sen A9 och efterfest på det...trevligt va det iaf :)
Eftersom det blev ganska mycket vin på fredagen så låg jag i sängen ända tills Cecil hade jobbat klart kl två och vi skulle in till Malmö...fixa mina vinglas (som givetvis inte fanns) och en tv...men någon tv blev det inte...har svårt att bestämma mig och nu får det helt enkelt vänta till jag får skattepengarna...min tjocktv funkar ju faktiskt ganska bra :)

Vi hade en riktig mysdag...käkade en sen lunch på Espresso House på Mobilia...gick lite snabt i affärer (båda va panka så det va ju inte precis kul att kolla kläder!)....hittade en tv, men köpte ingen...hem och sen bestämde vi oss för att hyra film...men när vi väl va där så va där inte någon bra...så vi handlade lite godis, gick till ICA och handlade chips och ingredienser till kladdkaka...bestämde oss för att käka ute så det blev kinamat, lite mysigt sådär! Sen bakade vi kladdkaka med cheesecake i och kollade på Avatar och käkade godis...dock va vi så proppmätta så det blev trots allt inte så mycket godis...och filmen sov vi oss igenom...eller ja iaf Cecil...jag sov nog bara en halvtimme :)
Kände mig riktigt utvilad när jag vaknade imorse...så härligt!

Idag har jag varit ute hos mamma och pappa...kollat på Kick-Ass, den va väl helt okej...myst med min lilla älskling och promenerat nere vid sjön...blåste som fan och kallt va det...men skönt att komma ut!
Pappa grillade trots det tråkiga vädret, så gott!
Nu ska jag fortsätta njuta av söndagkvällen och inte alls tänka på att jag börjar jobba tidigt fyra dagar i rad!

Me and my Boo!

Bjuder på lite bilder på världens söstaste...inte jag då men hunden...

 

 

Riktigt kärlek!
Nu ska jag ladda ner lite låtar...förhoppningsvis kan jag jogga redan på fredag igen...HÅLL TUMMARNA!

Regn ute, regn inne!

Känns verkligen som om vi hoppat över sommarmånaderna och nu är hösten här...
Regnade som attan när jag cyklade til jobb imorse...och kallt som fan rent...
Inte va det kul att gå upp imorse heller...hade hellre stannat kvar i min sköna kokong som jag gjort av täcket och bara ligga där hela dagen...med alla tankar som spökar och bara ligga där...inte ens äta...mat är för mesar!

Men jobbdagen blev iaf helt okej...va nere på röntgen och tjatade till mig en tid för ultraljud...så istället för den 25 maj blir det redan på fredag...så himla skönt...undrar vad dom ska hitta bara!
Och proverna har jag varit inne och kollat på idag och dom va bra...bara lite B12-bist men det är ju inte farligt precis...så nu är jag något lugnare!

Imorron är det röd dag...kul för alla er som är lediga...själv ska jag tjäna en massa pengar...för oss finns ju inga röda dagar...det finns bara jobbdagar eller lediga dagar...röda dagar eller storhelger är ju inget!
Men jag är inte bitter...jag är ju ledig till helgen :)

Vet ni, nu ska jag snart kolla på GA...tänka lite på min fina vän Hannah som sitter alldeles för långt ifrån mig och kollar, I miss you!
Och sen blir det sängen...klockan ringer halv sex imorgon JIPP!

Helt onödigt!

När jag gick til jobb idag tänkte jag "Undrar om det kommer va lika lugnt idag som dom senaste måndagarna har varit?"
Jupp...det va den...hade en patient och tre väntelistor...inte jättestressande...och fick en medicinpatient...gjorde det lite mer spännande iaf!
Ännu en kväll imorgon...får se om den blir lika slow!
Funderar på att kanske kolla på en film...eller sova...
Gud så spännande detta inlägget va...jag nästan kissar på mig wooho!

Lite bilder!

Måndag...alltid lika kul...nä jag känner faktiskt lite för att gå till jobb...men bara väldigt lite!
Vaknade alldeles för sent idag och nu känns det som om hela dagen gått utan att jag gjort något vettigt...och det har den ju också...

Lite bilder från lillebrors 20-årskalas:
     

    


Make it last longer!

Jag vill inte att denna dagen ska ta slut...det är ju måndag imorgon och ännu en jobbvecka ska påbörjas och jag bara vill befinna mig i detta lyckliga tillstånd lite längre...jag mår så bra! Ja psykist då för rent fysiskt mår jag sådär...men det är kanske inte så konstigt efter min något överförfriskade (läs:jävligt överförfriskade) kväll igår!

Det va kalas för lillebror som fyller 20 år idag...Grattis Joel :)
Nog ett av dom roligaste kalasen på länge...alla va så glada och god mat och ja...
Joel fick en ridlektion (på lite skämt sådär) av moster i present...och då kläcker mormor av sig till Sara Joels flickvän: "Det behöver han väl ingen lektion till, det kan han ju öva på dig"...trodde jag skulle dö av skratt...roligaste mormorn i världen...tur Sara är van vid vår jargong!
SingStar åkte fram...och när jag väl hamnat vid micken är det svårt att få mig därifrån...så jäkla roligt...sjöng tom med morfar :)
Ska lägga upp lite bilder sen men jag tror inte jag pallar idag!

Får väl ta och släcka datorn och sova...vill inte...
Lite hatar jag att det gör mig så glad att träffa någon när jag vet att det är helt hopplöst...kallas att va självdestruktiv :)
Skiter mest i det och gillar det ändå :)
Nä nu får jag väl ta och sova kanske...

Freedag :)

Ledig idag :)
Va uppe jättelänge igår...kollade ju film med Boel (oh den är så underbar!) och sen satt vi och snackade om vuxensaker länge efter filmen...ja ni vet jobb och politik och sånt :)
När Boel hade gått råkade jag fastna framför datorn och kom inte i säng förrän vid halv ett...fattar knappt att jag orkade va uppe så länge haha!

Tyvärr har jag sovit riktigt dåligt inatt...tror inte jag klarar att äta så mycket skit som vi gjorde igår...och givetvis mår jag illa idag...usch...inte bra! Men jag ska sysselsätta mig hela dagen så jag kommer inte ens att lägga märke till det...är ju van nu!

Ska snart börja med klädkammaren...rensa ut skor och ta fram lite vårgrejor...
Sen blir det en fika med Cecil på hennes lunch och sen ska jag cykla bort och hämta mina skor...
Får se vad som händer ikväll...kanske film med Cecil och Micke!


Ramlösa!

Varför har inte jag smakat Ramlösa smultron och Ramlösa rabarber? Låter ju skitgott...jag som älskar smultron...och rabarber också!!! Imorron ska jag köpa en av dom! Tänk va reklam kan göra...

Har fått tid till ultraljud nu...den 25 maj...tre veckor tills dess...helt sjukt länge..men eftersom jag jobbar på sjukhuset så har jag varit nere och pratat med dom på röntgen...får dom återbud så ska jag komma dit...hoppas verkligen dom får nått återbud nästa vecka...jag vill bara få reda på om det är bra eller inte så jag kan träna på allvar igen...pw i all ära men det är sjukt mycket skönare efter en joggingtur!

Sitter här och väntar på Boel...vi ska kolla på the Notebook...fattar inte hur hon inte kan ha sett den...den är så jäkla bra och sorglig...
Har köpt choklad, negerbullar och popcorn...guud som vi ska svulla :)

Har varit två riktigt bra dagar på jobb...gått riktigt snabbt...vilket känns så himla bra för nu ska jag ju va ledig i tre dagar...TRE DAGAR :)
Under dessa tre dagar ska det hinnas med att slappa, slappa, slappa, pw, fira lillebror som fyller 20, kanske utgång, kanske film med Cecil och Micke...lite ärende...ja och så ska jag väl städa också!
Nä nu sitter Boel här och har tråkigt...får nog sätta igång filmen!

Får nog ändå säga att I'm lucky!

Nu på sistone har jag verkligen haft tur när jag har beställt kläder på internet...bara fullträffar...hämtade ett paket från La Reduote idag...två jättefina klänningar som satt som en smäck...oh så glad jag blev...och dyra va dom inte heller :)

Idag har varit en riktigt härlig dag...suttit i solen ute hos mamma och pappa...gått en lång runda med Alice nere vid stranden...inte så jätteskönt för att det blåste så jäkla kallt men ändå lite nice...och sen lagade jag middag som blev riktigt god...stekt kyckling med wokgrönsaker, ris och en jättegod sås på creme fraiche, sweet chili och vitlök :)
Nu väntar jag bara på att lillebror ska komma hem så jag kan krama honom och sen ska jag cykla hemåt...
DH och Cougar Town ikväll :)


Fixeri!

OMG så skönt det va med sovmorgon och veta att jag inte ska iväg till jobb...
Har sovit så skönt...förutom nu på morgonen när jag vaknade av värsta mardrömmen!

Trodde jag vaknade till sol men icke...så nu ska jag ägna mig åt min lägenhet...plantera om lite blommor, vattna blommor, städa klädkammaren, ta fram sommarskor, ta bort vinterjackor, byta kantklädsel på sängen...kanske dammsuga också...och kolla lite på McLeod's döttrar!
Sen ska jag cykla hem till mamma och pappa och gå med min lilla älskling...och lämna skor til omklackning på vägen..hoppas bara han kan fixa dom :S
Tror jag får laga middag idag också som plåster på såren för att jag va så sur mot mamma igår!

Ha en skön dag!


Skitdag...

...usch vilket dåligt humör jag har varit på idag...på jobb va det rätt okej...morgonen gick bra, hade alldeles för lite att göra så tiden gick ganska långsamt...sen fick jag luncha så jäkla sent, va skithungrig och det blev jag på pissigt humör av! Och maten jag hade med mig va inte god...

Eftermiddagen gick så himla segt...också ligger jag minus på flexen så jag kunde inte gå tidigare...skit!
Kom hem och stack till IKEA med mamma och Sara...stackars dom som fick gå med denna sura kärringen...mamma fick ta en massa tradigt...ibland kan man bara inte hjälpa det...kände mig som PMS 2000!
Handlade dessutom för alldeles för mycket...men fina saker...tror jag behövde det mesta :S

Har dessutom ätit alldeles för mycket skit idag...och jag vill bara kunna ge mig ut och springa...jag som va inne i ett så bra stimm tills detta jäkla skitet hos doktorn kom upp...nu vill jag bara få det gjort så jag kan komma igång igen...
Usch usch usch....nu ska jag gå och lägga mig!
Imorgon är jag ledig...skönt...ska bara gå här hemma och pilla!
Gonatt!

Let's do this!

Jag har en liten tråkig klump i magen...både för att jag åt scones till frukost och det la sig som en klump och för att jag inte va ute och firade som alla andra igår...när jag kom hem från jobb kände jag inte alls för att fixa till mig och gå ut...nä istället blev det en film och sen somnade jag...sov dock så jäkla dåligt...vaknade flera gånger...
Fast egentligen bryr jag mig väl inte så mycket om Valborg...mest tråkigt att veta att alla man känner umgås och har trevligt och själv ligger man hemma i soffan :(

Men jag ska ta igen festandet ikväll tänkte jag...blir förhoppningsvis utgång :)
Andréa får överrraska och skrapa ihop ett gäng...eller så blir det kanske bara hon och jag och det går lika bra :)
Ska snart hoppa in i duschen sen blir det jobb...förhoppningsvis blir det en lugn kväll och såklart hämtemat när det är lördag!

RSS 2.0