What makes me happy...

...vilken lördag!!
Började dagen med en power walk ut till moster för brunch! Och inte vilket brunch som helst...hon hade inte sparat på något...där va allt möjligt gott...pizza, rösti, ägg, bacon, prinskorv, bröd och en massa pålägg, rökt lax, räkor, avocado och en massa goda röror, melon, hallon, vindruvor och det godaste amerikanska pannkakor....ja det va en massa mat men ner gick det och fy va gott!
      Gott eller?

Efter brunchen tvingades jag går ner i stan med bror och Max...jag såg ut som något katten släpat in, tuggat på och spottat ut...det regnade när jag va ute och gick så ja...man va ingen skönhet helt enkelt...men systemet och köpa strumpbyxor va ett måste!

Sen blev det bara hem och in i duschen och börja fixa sig...sen ut till mamma och pappa...och där började förfesten...körde en massa lekar...riktigt roligt! SingStar va nog ändå det com lockade mest!
Många skratt blev det iaf så en riktigt härlig förfest helt enkelt...
Sen drog vi in till stan...Magget...lika trevligt va det där...
Kvällen slutade givetvis på Kebabtorget!
Och med en härlig avslutning kunde inte lördagen blivit mycket bättre!

Idag blev det mest bara sängen fram tills det va dags att gå upp och duscha och sen sticka och kolla på handboll...spännande match som killarna tillslut tog hem...riktiga krigare är vad dom är! Kenny va sjukt grym idag...roligt att se att han tagit ett sånt kliv och bara blivit bättre och bättre!

Nu ska jag se om där är någon bra film på tv...sovmorgon imorgon :)

Kommentarer
Postat av: anne

låter som en riktigt bra lördag och den där brunchen du, fasen vad gott det lät! yammi!

2009-10-27 @ 23:13:54
URL: http://annenimtoft.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0